◾️ آجرک الله یامولای یاصاحب العصر و الزمان فی مصیبة امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام و ساعدالله قلبک الشریف فی مصیبة جدک المظلوم ، و لعن الله اعدائکم و جعلنا الله من موالیکم و معکم فی الدنیا و الآخره و عجل الله تعالی فی فرجکم الشریف
▪️ عظم الله اجورنا و اجورکم
اى تیغ همیشه بى خبـــر میآیى😭
یک روز به شکل میخ در میآیى💔
امروز تو شمشیرى و فردا قطعاً🏴
در قالب یک تیــر سه پر میآیى💔
شهادت یگانه مولود کعبه
ولیالله، سِرُّ الله، سیفالله، نور یزدان
امیرالمومنین علی علیه السلام تسلیت🖤
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
💠 شرح #لیلةالقدر، (قسمت هفتم)
🌸 حضرت بقیةاللهالاعظم(عجل الله) هم فرد است. صَاحِبُ هَذَا الْأَمْرِ الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ. پیرامون او اولیاء الهی بسیارند. ابدال، اوتاد، صلحا، نقبا، نجبا. ایشان شیرمردان در عالم اند و در خدمت آقا هستند اما این الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ معنایی دیگر دارد. این همه شنیدهاید که در محضر او اولیاء و بزرگانی هستند، جوانانی و پیرانی، مردان خدا واوتاد و ابدالی خادم درگاهش اند، اما او در نظام هستی فرید و وحید است. این فردیت به رتبه خلافت اللهی او مربوط میشود نه عالم طبیعت!!! لذا چون اولین عدد فرد ۳ است، پیغمبر حکمتش را مبتنی بر ثلاث بیان میکند.
💦 حبّبَ الىَّ مِن دنياكم ثلاثٌ: النساءُ و الطّيب و جُعلت قرّةُ عينى فى الصلاةِ. نساء به معنی فلان خانم نیست، نساء اشاره به نفوس دارد که سیدة نساء العالمین نفس کلی است که جامع و مربی نفوس است. نساء! و رایحهی او.
#رایحهی_حضرت_زهرا چیست؟ رآئِحَةً طَیِّبَةً، کَاَنَّها رآئِحَةُ جَدّی رَسُولِ اللَّهِ. رایحه پیغمبر و حضرت زهرا یک رایحه است. کَاَنَّها... رایحه حضرت فاطمه زهرا خیلی شبیه رایحه پیغمبر است. منتها رایحه حضرت زهرا کنه رایحه پیغمبر و اصل این عطر است.(و جُعلت قرّةُ عينى فى الصلاةِ و أنا الصلاة.) #صلاة_ولایت است که نور چشم پیغمبر نیز ولایت است.
🔺 پس من سه چیز را دوست دارم:
_اول زن اعنی سیدة نساء العالمین. و این زن جزء من است. فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی. زن جزء مرد است._و رایحه خوش او را که از ذات احدیت حق متعال منشعب شده است ،_و قرّةُ عينى فى الصلاةِ : نور چشم من در نماز است که #ولایت_امیرالمؤمنین است. لذا جزء به کلِّ خودش میل دارد. فاطمه میل به امیرالمؤمنین پیدا میکند. و همینگونه است که کل نیز به جزء خودش میل دارد. لذا در تمام حوادث روزگار، اهلبیت به مادرشان فاطمه زهرا میل پیدا میکنند. البته حضرت زهرا نسبت به ائمه اطهار جنبهی امومت و اصالت و مبدئیت دارد.
🔺 به ادامهی روایت میپردازیم. من او را در آسمان به همسری علی درآوردم و یک پنجم زمین را مهریه او قرار دادم. یعنی چه؟ یعنی امام در قسمت خشکی زمین است و در اینجا باید باشد. امام همواره در قسمت خشکی زمین است. چرا؟ چون مهر مادرش است. و نمیشود که امام در دریا باشد. امام زمان-علیهالسلام- همواره در قسمت خشکی زمین است. اصلُه قائمٌ و نسلُه دائم. تا خدا خدایی میکند باید در این قسمت یک پنجم خشکی انسان کامل باشد. و از آن دو بزودی نسل و فرزندان پاکیزهای بیرون خواهد آمد که آنان چراغ بهشت خواهند بود. حسن و حسین -علیهم السّلام- و از صلب حسین -علیهالسّلام- امامانی پدید میآیند که کشته میشوند و خوار میگردند. وای بر کشنده و خوار کننده آنها.
🔺 این روایت و روایت دیگری میفرماید برای اینکه حضرت ختمی مرتبت نطفه حضرت فاطمه زهرا را در شب ۲۳ ماه مبارک رمضان منعقد کند در غار حرا اربعین گرفت. این اربعین به چه معناست؟ اربعین نفوس مستکفی [نفوسی که ناقصاند و در مسیر استکمال اند و میخواهند کامل بشوند] مشخص است اما نفوس مکتفی [ که در مسیر استکمال نیستند بلکه در مسیر تکمیلاند، حرکتشان حرکت تکمیلی است و جنبهی نقص ندارند، حالت انتظار ندارند و کامل هستند] به چه معناست؟ نفوس مستکفی چهله و اربعین میگیرد که قوای خودش را تکمیل کند و قابلیتهای خودش را به فعلیت برساند و نواقص خویش را رفع کند. انسان کامل صاحب نفس مکتفی چرا اربعین میگیرد؟! اربعین او چه معنایی میتواند داشته باشد؟ کمااینکه میگوییم استغفار انسان کامل برای چیست که پیغمبر میفرماید، لیغان قلبی و انی لأَسْتَغْفِرُ اللَّهَ كُلِّ يَوْمٍ سَبْعِينَ مَرَّةً. غباری بر قلب من مینشیند و من به دلیل آن غبار هفتاد مرتبه در روز استغفار میکنم. این غبار چیست؟ حضرت امام(ره) میفرمودند این غبار، غبار توجه به اسماء و صفات حسنی الهی است. چرا؟ چون اسماء و صفات حسنی الهی شئون انسان کامل اند.
🌸 در آیهی قرآن میفرماید؛ ولله الاسماء الحسنی فَادْعُوهُ بِهَا، معصوم(ع) در ذیل آن میفرماید که نَحنُ وَاللهِ الأسماءُ الحُسنی بَل أمثالُ العُلیاء. پس اسماءالله شأن و مخلوق انسان کامل میشوند چون نَحنُ أسماءُ الله، اسماء الله به ذات انسان کامل مضاف شده است. ما اسماء هستیم. پس آن سرّ شما چیست؟ همهی اسماءالله و همهی اسماء و صفات نظام وجود، شئون، مظاهر و مخلوقات انسان کاملاند. وقتی انسان کامل به مظاهر و مخلوقات خودش توجه میکند یعنی به مادون توجه میکند. برای انسان کامل تنزل درجه است. لذا باید استغفار کند... التماس دعا 🤲
🌀 ادامه دارد...
✍ 👇👇👇
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
💠 شرح #لیلة_القدر، (قسمت نهم)
🔺 لذا حق متعال به پیغمبر میفرماید که ای پیغمبر! در اربعین بنشین و پیغمبر در این چهله اش کجا رفته است؟ میفرماید من به معراج رفتم. معراج پیغمبر در این چهلهی غار حرا اتفاق افتاده است. معراج کجاست؟ دَنَی فَتَدَلیَ فَکاَنَ قَابَ قَوْسَینِْ أَوْ أَدْنیَ یعنی از این مرتبه إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیهِ رَاجِعونَ و قوس نزول و صعود هم فراتر رفته و به مهمانخانه و خلوتخانه سراح مطلق احدی باریافته است. آنجا فقط خدا هست و خدا هست و خدا و جز خدا کسی آنجا نیست.
درعدم افکندم آخر خویش را
وارهـاندم جان پر تشویش را
🌸 پیغمبر را به معراج بردند و ایشان در این سفر خود، بـویـی استشمام میکند که شگفتا! متحیر میشود! رَبِّ زِدنِی فِيكَ تَحَيُّراً همین است، تحیر پیغمبر است! تحیر انسان کامل است! تحیر منِ انسان عادی نیست بلکه تحیر انسان کامل است که متحیرم این چه بویی است! منی که مبدأ روائح هستم، ای جبرئیل! من از یمنِ نظامِ هستی، از مقام نَفَس رحمانی، از مقام احدیت عالم وجود، یک بویی استشمام میکنم که این بو از تمام بوهای بهشتی برتر است!! یعنی چه بوهای بهشتی؟! یعنی بوی آدم، سلیمان، نوح، مریم، بوی حضرت موسی، عیسی، ابراهیم، همهی رایحه ها، بوی جبرئیل، میکائیل، اسرافیل، بوی ملائکهی مهیمین و مقربین، از همهی این روائح بالاتر است! و نکته در این است که آنها از این رایحه متأثرند نه این رایحه از آنها! این تأثر نمیپذیرد. این در موطن انفعالی قرار نمیگیرد. این در موطن فاعلیت، قاهریت و غلبه است. این رایحه بر تمام روائح عالم غلبه دارد. وقتی میگوییم رایحه، منظور این بوهای دنیایی نیست بلکه رایحهی وجود و هستی است. در حدیث کساء میخوانیم که امام حسن و امام حسین میگویند، رآئِحَةً طَیِّبَةً، این شامّهی حسنی و حسینی میخواهد، هر شامّه ای مگر میتواند بوی وجود #حضرت_فاطمه_زهرا -سلامالله علیها- را ادراک کند؟! شامّهی علوی میخواهد، باید علی بشوی که بفهمی رآئِحَةً طَیِّبَةً کَاَنَّها رآئِحَةُ جَدّی رَسُولِ اللَّهِ. می خواهد بگوید که تو و رسول خدا رایحه یکسانی دارید. دو رایحه نیست. و همهی روائح و بوهای عالم و خود بهشت، اصلاً حقیقت بهشت رایحه است. نه اینکه بهشت چیزی باشد و رایحهای داشته باشد، خودِ بهشت رایحه است، ملائک رایحهاند. میخواهد بگوید که همهی مخلوقات عالمِ وجود از تو متأثرند. من که در این افق اعلای عالم وجود قرار گرفتهام، ای جبرائیل، میبینم که این رایحه بر تمام روائح عالم قهر و غلبه دارد و همهی رایحه ها زیر بال و پر این رایحهاند.
🔺سپس جناب جبرئیل میفرماید که بله، خدا این رایحه را سیصدهزار سال قبل خلق کرده است. و منِ جبرائیل که عقل کل هستم نمیدانم که ارادهی خدا از خلقت او چه بوده است! بله جناب جبرئیل، تو نمیدانی! در حدیث کساء هم وقتی این ذوات مقدس به زیر کساء رفتند از خدا سوال کردی وَمَنْ تَحْتَ الْکِساَّءِ؟ نمیدانی زیر کساء چیست!! تو عاجز از فهم انسان کاملی چون تو شأن امیرالمؤمنین هستی! امیرالمؤمنین فرمود جبرئیل و میکائیل شئون ما هستند. خدا اینها را خادم و مطیع ما قرار داده است. اینها باید از ما تبعیت کنند.
🔺این سیصد هزار سال قبل اشاره به چه چیز دارد؟ اشاره به عالم امر دارد که این بو و رایحه مربوط به عالم امر و ذات حق متعال است. عجب که وقتی پیغمبر جبرئیل را تمثل میکرد سیصدهزار بال میدید. این سیصدهزار، عدد کثرت و قوای عالم وجود است. این را در عالم امر خلق کرده و مبدأ این نور عالم امر است. لذا این نور همان قرآن است. إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ. این رایحه همان قرآن است. قرآن از عالم امر به عالم خلق آمده است. إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ... التماس دعا🤲
🌀 ادامه دارد...
✍👇👇👇👇
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
💠 شرح #لیلة_القدر،(قسمت هشتم)
✅ کمال و مراد انسان کامل، توجه تام به ذات حق متعال است. یَا مَنْ دَلَّ عَلَی ذَاتِهِ بِذَاتِهِ و تنزّه عَن مجانسة مخلوقاته. این در توجه تامّ ذات به ذات است که اگر این توجه تام ذات به ذات نباشد، فیض در نظام وجود پخش نمیشود. فیض حق متعال که عام بر تمام ما سوی الله است به واسطه این توجه ذات به ذات انسان کامل است که خدا در آیینه وجود امام [المؤمن مرآة المؤمن] خود و کمالاتش را میبیند و کمالات خودش را ظاهر میکند. لذا یکی از اساتید ما میفرمودند که مطلوب بالذات حضرت بقیةاللهالاعظم (عجل الله) این است که در این توجه باشد. لذا او ابدال و اوتادی دارد که بین انسان کامل و مردم واسطه و حجاب میشوند که حضرت را از این توجه خارج نکنند. هرچند او خود مظهر لایشغله شأن عن شأن است اما در بسیاری از موارد وقتی افراد به امام زمان توسل می کنند و اشخاصی میآیند و دستگیری میکنند امام زمان نیست بلکه ابدال و اوتاد امام زمان علیه السلام هستند. ما که نباید حشمتالله نظام وجود را از آن تخت و عرش توجه ذات به ذاتش برای اینکه میخواهیم ازدواج کنیم یا خانه بخریم و قرض داریم به پایین بکشیم! این اولیاء خدا حجاب نوری میشوند و نمیگذارند.
🔺لذا برای انسان کامل توجه به مادون استغفار دارد. میفرماید که: یا لَیتَنی لَم یَخلُق مُحَمَّداً أبداً! چرا؟! همین که توجه به همین مقام محمدیت خود دارد استغفار می کند. لذا او میفرماید الفَقرُ فَخری، مرادش از فقر، فقر بعد از فقر و فقر فوق فقر است. فقر فوق فقر چیست⁉️ همان است که حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام در دعای عرفه میفرماید که: خدایا، من در غنای خود فقیرم، چگونه در فقرم فقیر نباشم؟! لذا پیغمبر میفرماید کادَ الفَقرُ اَن یَکُونَ کُفرا. نزدیک است که فقر به کفر منجر شود چون ممکن است در فقر، شما فقر خود را در مقابل خدا ببینی و این دوئیت است. پس چه باید کرد⁉️باید از این فقر هم فراتر بروی که از کفر خارج بشوی و بشود الفَقرُ فَخری. آنجا دیگر بین خدا و انسان کامل دوئیتی وجود ندارد. لاَ فَرْقَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَهَا إِلاَّ أَنَّهُمْ عِبَادُكَ وَ خَلْقُكَ.
🔺اربعین انسان کامل چیست؟ انسان کامل برای چه اربعین گرفته است؟ ای پیغمبر، شما که نفس مطلق مکتفی نظام وجود هستی، صادر اول هستی، شما که عصمتت عصمت تامّه است، علمت علم مطلق است، شما برای چه اربعین گرفتی؟! چه امر مهمی میخواهد واقع بشود که به پیغمبر خدا آنهم به حضرت ختمی مرتبت، به خاتم الانبیاء و خاتم علیالاطلاق رسولان میفرماید که در اربعین باش! آیا شنیدهاید که امیرالمؤمنین علیهالسلام اربعین داشته باشد؟! امام حسن و امام حسین علیهماالسلام چطور؟ ایشان که اربعین ندارند! اهلبیت ما اربعین نمیگرفتند. حضرت زهرا اربعین میگرفته؟! موسی پیغمبر است که اربعین دارد، وَ واعَدْنا مُوسي ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسي لِأَخيهِ هارُونَ اخْلُفْني في قَوْمي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدينَ (اعراف/۱۴۲). او اربعین دارد چون موسی به مقام اطلاقی راه پیدا نکرده است. اگر به مقام اطلاق راه داشت که خطاب لن ترانی نمیشنید! موسی نمیتوانی! لذا او هم اقرار به توبه میکند و میگوید که من اولینِ مسلمانان به این مقام اطلاقی هستم. تو باید اربعین بگیری. شاید در اربعین جلوهای از جلوات مقام ختمی مرتبت به تو بخورد و تو رشد کنی. پیغمبر چرا باید اربعین بگیرد؟ این خانم چه حقیقتی است که خدا به حضرت ختمی مرتبت امر به اربعین میکند! و در این اربعین او توجه کن که جدا شدن و انقطاع از تمام ما سویالله و توجه مطلق به ذات حق متعال است، یعنی در توجه تام ذات به ذات قرار گرفته و حتی از خدیجه کبری که اول خانمی است که به اسلام ایمان آورده و صاحب مقام عصمت غیر استکفائیه است نیز باید جدا شود و در این ۴۰ روز جز خرمای بهشتی نخورَد، جز به مأکولات بهشتی تناول نکند. در توجه تام ذات به ذات حق متعال بود. چرا؟ چون ذات حق میخواهد در ذات حضرت ختمی مرتبت نزول اجلال فرماید نه اسماء و صفاتش! فاطمه اسمٌ مکنونٌ مخزون، صاحب مقام احدیت است. اللهُّم اسئلُک باسمِک الَّذی خَلَقتَه مِن ذاتِک و استَقَرَّ فیک فلا یَخرُج مِنکَ الی شَیئٍ أبَدا در این فلا یَخرُج مِنکَ الی شَیئٍ أبَدا. (زیارت آل یس، صحیفه مهدویه)
✔️ این حقیقت کنه فاطمی از ذات حضرت ختمی مرتبت و ذات حق متعال به جای دیگری تجلی نکرده است. همانجا مانده است و در کمون غیبی است. ذات احدی میخواهد نزول اجلال کند. در اینجا سخن بسیار است که؛
من گنـگ خواب دیده و عالـم تمام کر
من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش
🌀 ادامه دارد...
✍ 👇👇👇
🙏🏼🙏🏼🌑 زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام که برای روز شهادت ایشان توصیه می شود
مرحوم علامه مجلسی زیارت شریفی را به نقل از مرحوم سید بن طاووس برای امیرالمؤمنین علیه السلام نقل می کند که خواندن این زیارت به نیابت از مولایمان حضرت مهدی علیه السلام در روز شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام توصیه می شود:
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَصِيَّ رَسُولِ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ النَّبِيِّينَ، وَ أَفْضَلَ الْوَصِيِّينَ، وَ وَصِيَّ خَيْرِ الْمُرْسَلِينَ! السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ! وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ، الْوَصِيِّ الْمُرْتَضَى، الْخَلِيفَةِ الْمُجْتَبَى، وَ الدَّاعِي إِلَيْكَ وَ إِلَى دَارِ السَّلَامِ، صِدِّيقِكَ الْأَكْبَرِ، وَ فَارُوقِكَ بَيْنَ الْحَلَالِ وَ الْحَرَامِ، وَ نُورِكَ الظَّاهِرِ الْجَمِيلِ، وَ لِسَانِكَ النَّاطِقِ بِأَمْرِكَ، الْحَقِّ الْمُبِينِ، وَ عَيْنِكَ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ، وَ يَدِكَ الْعُلْيَا الْيَمِينِ، وَ حَبْلِكَ الْمَتِينِ، وَ عُرْوَتِكَ الْوُثْقَى، وَ كَلِمَتِكَ الْعُلْيَا، وَ وَصِيِّ رَسُولِكَ الْمُرْتَضَى، وَ عَلَمِ الدِّينِ، وَ مَنَارِ الْمُتَّقِينَ، وَ خَاتَمِ الْوَصِيِّينَ، وَ سَيِّدِ الْمُؤْمِنِينَ، وَ إِمَامِ الْمُتَّقِينَ بَعْدَ النَّبِيِّ مُحَمَّدٍ الْأَمِينِ، وَ قَائِدِ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِينَ، صَلَاةً تَرْفَعُ بِهَا ذِكْرَهُ، وَ تُحَسِّنُ بِهَا أَمْرَهُ، وَ تُشَرِّفُ بِهَا نَفْسَهُ، وَ تُظْهِرُ بِهَا دَعْوَتَهُ، وَ تَنْصُرُ بِهَا ذُرِّيَّتَهُ، وَ تُفْلِجُ بِهَا حُجَّتَهُ، وَ تُعِزُّ بِهَا نَصْرَهُ، وَ تُكْرِمُ بِهَا صُحْبَتَهُ، سَيِّدِ الْمُؤْمِنِينَ، وَ مُعْلِنِ الْحَقِّ بِالْحَقِّ، وَ دَافِعِ جُيُوشِ الْأَبَاطِيلِ، وَ نَاصِرِ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ.
اللَّهُمَّ كَمَا اسْتَعْمَلْتَهُ عَلَى خَلْقِكَ فَعَمِلَ فِيهِمْ بِأَمْرِكَ، وَ عَدَلَ فِي الرَّعِيَّةِ، وَ قَسَّمَ بِالسَّوِيَّةِ، وَ جَاهَدَ عَدُوَّ نَبِيِّكَ، وَ ذَبَّ عَنْ حَرِيمِ الْإِسْلَامِ، وَ حَجَزَ بَيْنَ الْحَلَالِ وَ الْحَرَامِ، مُسْتَبْصِراً فِي رِضْوَانِكَ، دَاعِياً إِلَى إِيمَانِكَ، غَيْرَ نَاكِلٍ عَنْ حَزْمٍ، وَ لَا مُنْثَنٍ عَنْ عَزْمٍ، حَافِظاً لِعَهْدِكَ، قَاضِياً بِنَفَادِ [بِنَفَاذِ] وَعْدِكَ، هَادِياً لِدِينِكَ، مُقِرّاً بِرُبُوبِيَّتِكَ، وَ مُصَدِّقاً لِرَسُولِكَ، وَ مُجَاهِداً فِي سَبِيلِكَ، وَ رَاضِياً بِقَوْلِكَ، فَهُوَ أَمِينُكَ الْمَأْمُونُ، وَ خَازِنُ عِلْمِكَ الْمَكْنُونِ، وَ شَاهِدُ يَوْمِ الدِّينِ، وَ وَلِيُّكَ فِي الْعَالَمِينَ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، وَ افْسَحْ لَهُ فَسْحاً عِنْدَكَ، وَ أَعْطِهِ الرِّضَا مِنْ ثَوَابِكَ الْجَزِيلِ، وَ عَظِيمِ جَزَائِكَ الْجَلِيلِ.
اللَّهُمَّ وَ اجْعَلْنَا لَهُ سَامِعِينَ مُطِيعِينَ، وَ جُنْداً غَالِبِينَ، وَ حِزْباً مُسَلِّمِينَ، وَ أَتْبَاعاً مُصَدِّقِينَ، وَ شِيعَةً مُتَأَلِّفِينَ، وَ صَحْباً مُؤَازِرِينَ، وَ أَوْلِيَاءَ مُخْلِصِينَ، وَ وُزَرَاءَ مُنَاصِحِينَ، وَ رُفَقَاءَ مُصَاحِبِينَ، آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ.
اللَّهُمَّ اجْزِهِ أَفْضَلَ جَزَاءِ الْمُكْرَمِينَ، وَ أَعْطِهِ سُؤْلَهُ، يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ!
وَ أَشْهَدُ أَنَّهُ قَدْ نَاصَحَ لِرَسُولِكَ، وَ هَدَى إِلَى سَبِيلِكَ، وَ جَاهَدَ حَقَّ الْجِهَادِ، وَ دَعَا إِلَى سَبِيلِ الرَّشَادِ، وَ قَامَ بِحَقِّكَ فِي خَلْقِكَ، وَ صَدَعَ بِأَمْرِكَ، وَ أَنَّهُ لَمْ يَجُرْ فِي حُكْمٍ، وَ لَا دَخَلَ فِي ظُلْمٍ، وَ لَمْ يَسْعَ فِي إِثْمٍ، وَ أَنَّهُ أَخُو رَسُولِكَ، وَ أَوَّلُ مَنْ آمَنَ بِهِ، وَ صَدَّقَهُ بِرِسَالَاتِهِ وَ نَصَرَهُ، وَ أَنَّهُ وَصِيُّهُ، وَ وَارِثُ عِلْمِهِ، وَ مَوْضِعُ سِرِّهِ، وَ أَحَبُّ الْخَلْقِ إِلَيْهِ، وَ أَنَّهُ قَرِينُهُ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ، وَ أَبُو سَيِّدَيْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَبْلِغْهُ عَنَّا التَّحِيَّةَ وَ السَّلَامَ، وَ ارْدُدْ عَلَيْنَا مِنْهُ التَّحِيَّةَ وَ السَّلَامَ، وَ السَّلَامُ عَلَيْهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
(بحارالأنوار، ج102، ص218-220 به نقل از فلاح السائل)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
دیگر رسید لحظه ی فردای بی علی
پوچیم و هیچ ما پس از این ، ” ما ”ی بی علی
مُرغ از قفس پرید ندا داد جبرئیل
اینک شما و وحشتِ دنیای بی علی
شهادت مولا امیرالمؤمنین علی علیهالسلام تسلیت باد🖤
📢 کانال ندای حق ❤️
دیگر رسید لحظه ی فردای بی علی پوچیم و هیچ ما پس از این ، ” ما ”ی بی علی مُرغ از قفس پرید ندا داد جبر
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان
▪️شده سهم يتيمان بی قراری
تمام شهر غرق سوگواری
▪️نفهميدند غم های على را
پس از او کوفه ماند و شرمساری
⚫️سلاام
شهادت جانسوز امیرالمومنین علی علیه السلام بر تمام عالم تسلیت .