eitaa logo
📢 کانال ندای حق ❤️
59 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
38 فایل
『بِســـــم‌ربـــ‌ـِّ‌ الشاه‌ڪربلاعلیہ‌السلامـ♥️』 ✯اَنتَ فی قَلبی حُسین وَ اَنتَ فی قَلبی حَسن رَسم شکل قلبِ من آثار دَست #زینب ♥️ است✯ اهداف کانال پستهای مذهبی و سیاسی لطفا کانال را به دوستانتان معرفی کنید 💠تشکر
مشاهده در ایتا
دانلود
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 💞 💞 اَللَّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲💚🤲 ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر موقعیت غزه 🎞 🌱وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ 🌱 📜هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم 📖 آیه ۱۸۶ سوره مبارکه بقره
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله القاصم الجبارین 📣 قابل توجه فرماندهان محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ♦️رهبر معظم انقلاب فرمودند: بسیجی ایرانی یقین دارد که سرانجام در یک روز، رژیم صهیونیستی را قطعا از بین خواهد برد. (5 آذر 1403) 🔹از همین‌رو خواهشمند است هرچه زودتر برنامه‌ریزی کنند و این خواسته بسیار شفاف و روشن و آشکار بسیجیان و رهبری معظم انقلاب را تحقق بخشند و این غدّه سرطانی بدخیم را از صفحه روزگار محو نمایند. 🔥بی‌تردید هر دقیقه تأخیر در اجابت امر ولی، گناهی بزرگ محسوب می‌شود. چراکه این تأخیر، عمر رژیم صهیونیستی را تداوم می‌بخشد و به کشته و مجروح و آواره و بی‌خانمان‌گشتنِ بیشتر مردم بی‌گناه فلسطین و لبنان می‌انجامد. 🔸نکته دیگر اینکه اگر خدای نکرده حتی یکی از دست‌اندرکارانِ این امرِ مهم، تعلل کند و یا خسته و کم‌کار باشد شایسته است هرچه زودتر استعفا دهد و یا برکنار شود. 📣 ما بسیجیان ایرانی، بی‌صبرانه منتظر فراخوان سپاه پاسداران هستیم؛ هم برای ثبت‌نام و آموزش و سازماندهی، و هم برای اعزام و انجام عملیات نهایی.
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ❌ برای چهار پسرم رسید نگرفتم؛ واسه این چهار تا النگو میخای بهم رسید بدی‼️ 👌این یعنی ما ملت امام حسینیم...
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن... 🎙استاد عالی
هدایت شده از سیدعلی
هدایت شده از سیدعلی
شهید بزرگوار مهدی فریدی اول تیر سال ۱۳۳۷ در شهرستان همدان و در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد.
هدایت شده از سیدعلی
پدر بزرگوارش حجت‌الاسلام علی‌اصفر فریدی از روحانیون نام‌آشنای انقلابی بود که این امر تاثیر بسیاری بر تربیت و رشد اعتقادی و سیاسی شهید مهدی داشت.
هدایت شده از سیدعلی
بعد از گذراندن دوران ابتدايی و راهنمایی، برای ادامه تحصیل وارد دبيرستان «ابن سينا» شد و این ایام همزمان با سال‌های مبارزه انقلابی مردم ایران با رژیم ستمشاهی بود.
هدایت شده از سیدعلی
با پیروزی انقلاب اسلامی و فرمان حضرت امام خمینی مبنی بر تشکیل بسیج و سپاه، به این ارگان‌های مردمی و نظامی پیوست و با توجه به استعداد و توانایی بالایی که داشت به یکی از موسسین و جوانان تاثیرگذار در روند تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و لشکر ۳۲ انصارالحسین (سلام الله علیه) استان همدان تبدیل شد.
هدایت شده از سیدعلی
این شهید گرانقدر به همراه دیگر سرداران همدان و دلاور مردان کشور، غائله کردستان را فیصله داده و حرکت منافقان و دشمنان داخلی اسلام و انقلاب را سرکوب کردند.
هدایت شده از سیدعلی
شهید فریدی با سمت معاون عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همدان و فرمانده محور عملیاتی سرپل ذهاب ، در تاریخ ۸ اردیبهشت سال ۱۳۶۰ به شهادت رسید و برای همیشه آسمانی شد