به روز سیزده امسال باید
گره زد سبزه چشم انتظاری را
فقط و فقط،
بر جامه سبز تو آقا
تا بیایی و سبز شود
روزگار زردمان،
وشڪوفه باران شود بهارمان
آقا بیا تا بهار دلهایمان سبز شود🍃🍃
◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸
🕋#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
💠
هدایت شده از سیدعلی
نام و نام خانوادگی👈سجاد منصوری
تاریخ تولد👈اول اردیبهشت ماه ۱۳۷۴
محل تولد👈کرمانشاه
تاریخ شهادت👈پنجم آبان ۱۴۰۳
زندگی و شهادت شهید گرانقدر سجاد منصوری، نمادی از ایثار و فداکاری در دفاع از وطن است. او با عشق به خانواده و ارادت به آرمانهای انقلاب، جان خود را فدای میهن اسلامیاش کرد
این شهید بزرگوار از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران که با فداکاری و تلاشهای بیوقفه خود در راستای دفاع از میهن اسلامیاش، نقشی اساسی در تأمین امنیت کشور ایفا کرد. او در خانوادهای کارگری و ساده بزرگ شد و پدر بزرگوارش به عنوان یک کارگر معمولی زندگی میکرد. شهید سجاد منصوری متاهل و پدر بود و عشق به خانوادهاش همواره محرکی برای ادامه خدمت به کشور محسوب میشد ، سالها در ارتش خدمت کرد و تا آخرین لحظه برای حفاظت از این سرزمین کوشید
عشق به وطن و تعهد به ارزشهای انسانی از ویژگیهای این شهیدوالامقام بود ، بعد از اخذ دیپلم در رشته ریاضی فیزیک، در سال ۱۳۹۳ به دانشگاه افسری خاتم الانبیا - صلیاللهعلیهوآلهوسلّم- ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست و به خدمت در قسمت پدافند هوایی ارتش مشغول شد و با ارادت و عشق به وظایف خود، به عنوان یک سرباز و الگوی دیگران شناخته میشد و سعی داشت بهترین خدمات را به وطن ارائه دهد. و سرانجام در پنجم آبان ۱۴۰۳ ، در حمله هوایی رژیم صهیونیستی ، به جمع شهدای ارتش پیوست.
شادی روح پاک و مطهرش صلوات🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅اتفاقات عجیبی که درحین #عطسه ، دربدن میافتد...👆
👈حقایقی از دستورات دین شریف اسلام که دائما توسط غیرمسلمانان کشف و رونمایی میشود👌
هدایت شده از سیدعلی
پاسدار شهید محمدرضا ذوالفقاری در تاریخ ۱۳۴۵/۶/۱۵ در شهرضا در خانواده متدین و پایبند به مکتب اسلام و انقلاب به دنیا آمد ، تا پایان مرحله ابتدایی درس خواند و پس از آن به شغل بنایی مشغول گردید ، با پیروزی انقلاب در پایگاه مقاومت بسیج ثبت نام نمود و شب ها به پاسداری و نگهبانی محل می پرداخت ، شهید عزیز جوانی متدین و انقلابی بود و در انجام فرائض مذهبی و شرکت در جلسات دعا و کلاسهای قرآن و احکام جدی و فعال بود ، همزمان با آغاز دفاع مقدس چندین مرتبه قصد عزیمت به جبهه را داشت ولی به علت سن کم فرماندهان بسیج مانع رفتن او می شدند تا اینکه پس از اصرار ، رضایت خانواده را جلب و به اردوگاه آموزشی اعزام و پس از آن عازم جبهه ها شد و در جبهه دهلران در تاریخ ۶۱/۱۱/۲۱ مفقود گردید که پس از مدتی پیکر پاکش به شهرضا منتقل شد و پس از تشییع در گلستان شهدا به خاک سپرده شد .
هدایت شده از سیدعلی
وصیتنامه شهید والامقام👈بسم الله الرحمن الرحيم انا لله و انا اليه راجعون . اللهم ارزقنا توفيق شهادت في سبيله ،، ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احیاء عندربهم برزقون .
درود بر سرور شهیدان حسین بن علی (علیهماسلام الله) و درود بر شهیدان کربلای حسین- سلام الله علیه- تا شهدای کربلای ایران و درود بر رهبر انقلاب اسلامی ایران و مردم شهید پرور ایران ، ای مردم شهید پرور ایران تنها خواهشی که از شما دارم امام را دعا کنید و شبهای جمعه دعای کمیل بخوانید و دعا به رزمندگان اسلام کنید و پشت جبهه ها را محکم نگه دارید و نگذارید منافقین در شهرها خراب کاری کنند با آنها مبارزه کنید با هم متحد باشید. از پدر و مادر تشکر و سپاسگذاری مینمایم که با زحمت مرا بزرگ کردید و روانه جبهه ها کردید که با صدام و صدامیان بجنگم از برادرم میخواهم که اسلحه ام نگذارید به زمین بماندو از خواهرم میخواهم حجاب را حفظ کند و سنگر مدرسه را محکم نگه دارد .
شادی روح پاک و مطهرش صلوات❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
" سلام علیکم و رحمه الله...؛"
💐 جمعه ۱۴۰۴/۰۱/۱۵
💐 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...؛
آدینه تان بخیر و شادی.
برکت و توفیق ارزانی و مستولی بر زندگیتان باشد...؛
الهی همواره مهر و عطوفت غالب بر رفتارتان بوده و گذشت و سخاوت نماد کردارتان باشد...؛
🌺🌸 الهی آمین 🌸🌺
#روزتان_بخیر_ن_ع
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
#مسئولین_ازشهداءشرم_کنید
#آماده_ایم
#رهبرحکیم_وفرزانه
#سپاه_مقتدر_و_مصمم
#ارتش_قوی_و_توانمند
#کشورامام_رضا_ع
#انتقام_سخت_ازاسرائیل
#وعده_صادق۳
#ایران_قوی
#نبردآخر
#فتنه_شام_شروع_شد
#ظهور_نزدیک_است