eitaa logo
نداء الاسلام
5.2هزار دنبال‌کننده
22.5هزار عکس
6.6هزار ویدیو
182 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 قسمت دوم نقل شد از مرحوم آقای طباطبائی(رضوان ‌الله‌ ‌علیه) -صاحب المیزان که ایشان جزو شاگردهای نزدیک و مخصوصِ مرحوم آقای حاج میرزا علی‌آقای قاضیِ معروف،‌ [آن] عارف بزرگوار بودند و سالها پیش ایشان تلمّذ کردند؛ از ایشان نقل شد، بنده خودم نشنیدم از ایشان، یک فرد ثقه‌ای نقل کرد از مرحوم آقای طباطبائی- که آن اوایل وقتی وارد نجف شدیم، خب، آقای قاضی را که نمی‌شناختند،‌ دورادور یک قوم و خویشی‌ای داشتند، میدانستند که شخصی هست با این نام، از نزدیک با ایشان آشنا نبودند؛ 🌺میگفتند یک روز در یک راهی که میرفتم، آقای قاضی من را دید، صدا کرد و گفت: «پسرم! اگر دنیا میخواهی،‌ نماز شب بخوان؛ اگر آخرت میخواهی، نماز شب بخوان».‌ این حرفِ مرحوم آقای قاضی است به آقای طباطبائی که خب‌ الحمدلله خدای متعال خیر دنیا و آخرت را به این بزرگوار عنایت میکند. نماز شب را فراموش نکنید، از دست ندهید. ماها در روز، دائم مشغولیم دیگر؛ یعنی در واقع به یک معنا مشغول به کارهای دنیا، حالا بستگی به نیّتهای ما دارد. اشتغالات ما، نوع اشتغالات دنیایی است، ولو حالا کسی نیّتش خالص باشد، قصد خدا هم بکند -اگر خدا یک چنین قصدی به ماها بدهد- لکن مخاطِبات ما، مخاطباتِ دنیایی است؛‌ با مردم مواجهیم،‌ با دنیا مواجهیم، با حوادث مواجهیم، فرصتی برای خالی گذاشتن وقت و خلوت کردن با خدا در روز واقعاً دست نمیدهد، امکان ندارد؛ مگر حالا آن کسانی که اهل نماز دائمند -خوشا آنان که دائم در نمازند که در همه‌ی حالات با خدا هستند. لکن به طور معمول ماها، امثال بنده در روز مشغولیم دیگر، ما وقتی نداریم که با خدا خلوت کنیم؛ سحر وقتِ خلوت با خدا است. 🌺این وقت را، این فرصت را غنیمت باید بشمریم؛ بخصوص شماها که جوان هستید، بخصوص جوانها؛ البتّه همه، لکن جوانها بیشتر شایستگی دارند چون تأثّرشان بیشتر است، بهتر است؛ همچنان که اگر ورزش بکنیم، شما که جوان هستید از ورزش سود بیشتری میبرید تا ما که در سنین بالا هستیم؛ اگر یک پیر همان ورزشی را بکند -و بتواند بکند- که یک جوان میکند،‌ سودی که آن جوان میبرد خیلی بیشتر از سودی است که آن پیر میبرد؛ اگر غذای مقوّی‌ای شما بخورید یا یک پیرمرد مثل بنده توفیق پیدا کند بخورد، آن سودی که شما از این غذای مقوّی میبرید، بمراتب بیشتر است از آن [سودی] که یک پیرمرد [میبرد]. 🌺معنویّات هم همین جور است، تغذیه‌ی معنوی هم همین جور است: تلاوت قرآن، ذکر الهی، توجه به خدا، استغاثه، استغفار، نماز و نماز شب.
🌺فرمانده سپاه عاشورا سردار عابدین خرم: آواربرداری شروع نشده، تلویزیون زیرنویس می‌کرد تمام شده است! 🔷 روز گذشته تنها دو و نیم ساعت دنبال کسانی دویدیم که باید می‌آمدند و کار می‌کردند. 🔷 اصلی ترین مشکل ما در روستاهایی با خرابی بالا مدیریت صحنه است. 🔷 قبل از اتمام آواربرداری‌ها امکان اسکان موقت با چادر و یا استقرار کانکس نیست. 🔷 آواربرداری‌ها اصلا شروع نشده بود که تلویزیون زیرنویس می‌کرد، تمام شده است. ‌ •┈┈┈┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈┈┈┈• 🌺نماینده مردم زلزله زده میانه (آذربایجان شرقی): 🔹آقایان برای بازدید رفتند سلفی گرفتند و بازگشتند 🔹مردم میانه بلد نیستند همچون سرخپوستان با دود به یکدیگر علامت دهند 🔹به داد زلزله زدگان میانه برسید. ‌ •┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈• نداءالاسلام @masjed_emam_reza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 کتابخوانی شناخت امام عصر🌹 🌺قسمت پنجم ✍مهدویتِ نوعیه‌ بعضی از صوفیه و عرفا قائل به مهدویت نوعیه بوده یا هستند. به این معنی که عقیده دارند در هر عصر و دوره‌ای باید یک مهدی وجود داشته باشد که ویژگی‌ها و خواصِّ مهدویت و هادویت را داشته باشد و می‌گویند هیچ عصری خالی از یک مهدی هادی نیست و ضرورتی هم ندارد که مشخّص شود از نسلِ چه کسی است و چه خصایصی را داراست. امّا عقیده مبرهن و مستدلِّ مذهبِ شیعه آن است که مهدویت شخصیه است. یعنی یک فرد است که مهدیِ این امّت است و موعودِ امّت‌ها و ملّت‌هاست وابعاد و ویژگی‌هایِ او از جمله؛ خانواده‌اش، پدر و مادرش، محلِّ ولادت و غایب شدن و نشانه‌هایِ ظهورش و حتّی خصوصیات جسمی او مشخص است. 🌺اعتقاد به مهدویت در جهانِ تسنّن‌ اگر می‌خواهید بفهمید که مسأله مهدویت منحصر به شیعه نیست، ببینید آیا مدّعیانِ مهدویت فقط در میانِ شیعه زیاد بوده‌اند و در میانِ اهلِ تسنّن نبوده‌اند؟ واقعیت آن است که مدّعیانِ مهدویت در میانِ اهل تسنّن نیز بوده و زیاد هم بوده است. یکی از آنها همین مهدیِ سودانی یا متمهدی سودانی است که در کمتر از یک قرنِ اخیر در سودان خود را مطرح کرد و در آنجا یک جمعیتی به وجود آورد که تا همین اواخر هم بودند. اصلاً این مرد که، با ادّعایِ مهدویت جلو آمد، یعنی این‌قدر اعتقاد به مهدویت در همان سرزمین‌هایِ سنّی‌نشین وجود داشته است که زمینه را برایِ ادّعایِ یک مهدیِ دروغین مساعد کرد. در کشورهایِ دیگرِ اسلامی نیز مدّعیانِ مهدویت زیاد بوده‌اند. در هندوستان و پاکستان، قادیانیه‌ها به همین عنوانِ ادّعای مهدویت، ظهور کردند، و در روایاتِ ما هم زیاد است که مدّعیانِ کذّاب، و به اعتباری دجّال‌ها زیادی پیدا خواهند شد و ادّعاهایی خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: دوشنبه - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ میلادی: Monday - 11 November 2019 قمری: الإثنين، 13 ربيع أول 1441 🌹 امروز متعلق است به: 🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام  🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام  💠 اذکار روز: - یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه) - سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه) - یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹امروز مناسبتی نداریم 📆 روزشمار: ▪️4 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام ▪️21 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام ▪️25 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام ▪️27 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ▪️30 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 45روز) ‌ •┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈• نداءالاسلام @masjed_emam_reza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_123408156.mp3
1.65M
🎵 چطور باید رو نمازخون ڪنیم؟ 🔻 با تشویق؟ 🔻با تنبیه؟ 🔻 یا ... ‌ •┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈• نداءالاسلام @masjed_emam_reza
🌺قسمت اول 🌸آشناسازی کودکان با اهل بیت (علیهم السلام) نخستین روش در فرآیند آشناسازی کودکان با اهل بیت (علیهم السلام)، آشنا ساختن آنان با نامها و القاب ائمه اطهار (علیهم السلام) است. ذکر نام و توصیف القاب هر یک از حضرات معصومان (علیهم السلام) برای کودکان ضمن آشناسازی آنان با این اسامی مبارک و زیبا، آنها را با شخصیت انسان نیز آشنا می کند؛ زیرا نام و لقب ائمه اطهار (علیهم السلام) هر یک علت و فلسفه خاصی دارد که با شنیدن آن نام به ذهن تداعی می کند. نامها و لقب هایی که برای معصومان (علیهم السلام) وجود دارد، معمولاً از جانب خدا، رسول خدا و یا معصوم دیگر انتخاب شده اند. طبیعی است که چنین اسامی و القابی بار معنایی خاصی دارند. در احادیث و سیره معصومان (علیهم السلام) به علل انتخاب نام و لقب ائمه اطهار (علیهم السلام) فراوان اشاره شده است. مثلاً، درباره لقب امام علی (علیه السلام)، به «ابوتراب» که پیامبر به او لقب داده، آمده است: «لانه صاحب الارض و حجه الله علی اهلها بعد رسول اللّه و به بقاؤها والیه سکونها»؛ «چون بعد از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) علی (علیه السلام) صاحب زمین و حجت خدا بر اهل آن است و بقا و نظام زمین به وسیله آن حضرت برقرار می باشد»، وی ابوتراب لقب گرفته است. هم چنین درباره نام گزاری فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به «فاطمه» از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) چنین نقل شده است: «انما سمیت ابنتی فاطمه، لان الله عزوجل فطمها و فطم من احبها من النار»؛ «همانا دخترم، فاطمه نام گزاری شده به خاطر آن که خداوند او و دوستانش را از آتش بریده است». تمامی اسامی و القاب امامان معصوم حاکی از معنا و مفهوم ویژه ای است که در شخصیت آنها تجلی یافته و بیانگر یکی از ویژگی های شخصیتی آنان است.
🌺قسمت دوم 🌸آشناسازی کودکان با اهل بیت (علیهم السلام) چه خوب است که مربیان و به خصوص والدین نام و القاب هر یک از ائمه اطهار (علیهم السلام) را با تبیین معنا و مفهوم آن به کودکان بیاموزند تا ضمن فراگیری اسامی اهل بیت (علیهم السلام) با شخصیت آنان هم آشنا شوند. توصیف شخصیت اهل بیت (علیهم السلام) با ذکر اسامی و القاب ایشان در سیره و گفتار رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فراوان است و احادیث متعددی از آن حضرت رسیده که به نوعی اهل بیتش را معرفی می کند. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) گاه همه ائمه اطهار (علیهم السلام) را به ترتیب با نام و مشخصات معرفی می کند و گاه برخی از آنان و یا فرد خاصی را با جملات و کلمات زیبایی که مناسب با شأن او است توصیف می نماید. آن حضرت فرمود: «… الائمه بعدی اثناعشر اولهم علی بن ابی طالب و آخرهم القائم، خلفایی و اوصیایی و اولیایی و حجج الله علی امتی بعدی المقربهم مؤمن و المنکر لهم کافر»؛ «امامان بعد از من دوازده نفرند که اول ایشان علی بن ابی طالب (علیه السلام) و آخر آنها قائم می باشند آنان جانشینان و اوصیا و اولیای من هستند و حجتهای خدا بر امتند که هر کس آنها را پذیرفت مؤمن و هر که انکار کرد کافر است». روش آشناسازی با اهل بیت (علیهم السلام) به شیوه توصیف اسامی و القاب و تعلیم آنها اختصاص به سیره رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) ندارد؛ بلکه در سیره و کلام سایر معصومان (علیهم السلام) نیز وجود دارد. با بررسی زندگی اهل بیت می توان به این نتیجه دست یافت که به طور کلی سیره امامان معصوم (علیهم السلام) این بوده که هر کدام در زمان حیات خویش امام بعد از خود را با تمام مشخصات به شیعیان معرفی می کرد و بدین طریق زمینه اختلاف نسبت به امام بعدی را از بین می برد.