✍️سپاه الهام بخش حرکت جهادی
حرکت جهادی در جمهوری اسلامی ایران مترادف با نام حضرت امام خمینی سلامالله علیه و انقلاب اسلامی ایران است. از همان روزهای آغازین انقلاب، امام راحل پیشبرد اهداف انقلاب در دو حوزه کشوری و لشگری را در قالب حرکت جهادی و ایجاد ساختارهای جهادی طراحی و به اجرا گذاشتند. ایجاد ساختار «جهاد سازندگی» نویدبخش حرکت جهادی و پی ریزی ساختارهای متناسب با حرکت جهادی در حوزه کشوری بود و تبدیل همه ساختارها و وزارتخانه های کشور به وضعیت جهادی نظیر: «وزارت جهاد آموزش و پرورش»، «وزارت جهاد کشاورزی»، «وزارت جهاد صنعت»، «وزارت جهاد مسکن و شهرسازی»، «وزارت جهاد نیرو» و... نقطه مطلوب این حرکت بود که متأسفانه این اقدام بسیار مهم با تلاش گسترده تفکر لیبرالیستی در کشور نه تنها عقیم ماند بلکه همان سازمان پر تحرک و انقلابی جهاد سازندگی را منحصر به امور کشاورزی کرده و نام جهاد در وزارت کشاورزی ادغام کردند و به این ترتیب تفکر لیبرالیستی علاوه بر ممانعت از شکل گیری ساختارهای جهادی، راه را برای ترویج الگوی سبک زندگی غیرجهادی و لیبرالیستی هموار ساخته و از این راه خسارت فراوان و جبران ناپذیر به نظام و کشور وارد کرده و ضمن جلوگیری از سرعت حرکت انقلاب اسلامی به سمت جامعه و تمدن بزرگ مهدوی، زمینه رشد تفکر منحط اشرافی گری و طمع ورزی دشمنان را فراهم ساختند.
امام راحل در حوزه لشگری نیز الگوی عمل جهادی را در قالب تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فراروی یگانهای نظامی و انتظامی قرار دادند. شاکله و مغز چهار کلمه «سپاه»، «پاسداری»، «انقلاب» و «اسلام» خروش انقلابی و حرکت جهادی برای کوتاه کردن مسیر طولانی تشکیل حکومت جهانی مهدوی است. سرچشمه فرهنگ پاسداری مکتب عاشورا است. سپاه از همان آغاز انقلاب در راه دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، با پیروی از مکتب عاشورا و الگوی جهادی حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام، مشی جهادی را در همه امور سرلوحه خود قرار داد. در حوزه لشگری نیز تفکر لیبرالیستی همواره در پی حذف و یا ادغام سپاه و بی اثرکردن و یا کم اثرکردن حرکت جهادی در حوزه نظامی، دفاعی و امنیتی بود اما سپاه نه تنها به پشتوانه حمایتهای هوشمندانه و حکیمانه حضرت امام خامنهای باقی و برقرار ماند بلکه روز به روز با تقویت بنیه و توان جهادی خود با تکیه بر «عشق»، «ایمان»، «بصیرت» و «همت»، به عنوان چهار ستون اصلی حرکت جهادی، مسیر رفع موانع پیشرفت همراه با امیدآفرینی و اعتمادسازی را با قوت و اقتدار پیموده و امروز به عنوان بزرگترین، موثرترین و کارآمدترین سازمان جهادی کشور، فرهنگ جهادی را به اقصی نقاط جهان صادر کرده و الهام بخش حرکتهای جهادی در جهان شده است.
سپاه، رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا در باره فعالیت جهادی را سرلوحه کار خود قرار داده است: «ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم.» ۱۳۹۶/۰۲/۱۰
این جملهی رهبر معزز انقلاب اسلامی بهوضوح اهمیت و جایگاه جهتگیری و کار جهادی را در منظومهی ارزشی انقلاب اسلامی مشخص میکند: «ما هرجا انقلابی (و جهادی) عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴ سپاه، با نگرش به ضرورت و ظرفیت کار جهادی، طی ۳۵ سال گذشته، همواره در پی تحقق انتظارات رهبر فرزانه انقلاب در زمینه «همگانی شدن گفتمانِ جهادی» و «گسترشِ حضور عموم مردم بهخصوص جوانان در جریان فعالیتهای جهادی»، «فراگیرسازی شعار خدمترسانی» برای «تحقّق عدالت و پیشرفت» بوده است.
ویژگی همه سازمانها در نظام جمهوری اسلامی مردمی بودن آنهاست اما بیشک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مردمیترین سازمان جمهوری اسلامی ایران است که در هر دو حوزه کشوری و لشگری بسیار خوش درخشیده و از ابتدای شکلگیری، منشأ خدمات گسترده و عظیم جهادی در سطح کشور و در مقابل دیدگان مردم بوده است که از خودکفایی در انجام پروژههای عظیم در حوزههای مختلف گرفته تا احداث زیرساختهای روستاهای محروم را شامل میشود. درباره سپاه به حق و با جرئت میتوان گفت: «ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگی ما عدم ماست».
نگاهی اجمالی به فهرست فعالیتهای جهادی سپاه:
«اردوهای جهادی سازندگی»، «قرارگاه جهادی پیشرفت و آبادانی جهاد اشتغال آفرینی»،.....
🌹 آدرس اینترنتی مقاله👇👇
http://www.Javann.ir/004wyG
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
تعامل دولت و مجلس در تدوین برنامۀ هفتم
🔹حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: الان برنامۀ هفتم توسعه در مجلس در حال بررسی است و دولت و مجلس تعامل کارشناسی و خوبی برای تصویب آن دارند. نزدیکِ ۸۰ درصدِ ملاحظات دولت در این لایحه در مصوبات مجلس تحقق پیدا میکند.
🔹رضوانی، عضو کمیسیون برنامۀ مجلس: تعامل مثبت و سازندۀ مجلس و دولت برخیها را ناراحت کرده است. همکاریها در تنظیم برنامۀ هفتم توسعه مصداق بارز این تعامل است.
🔹شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس: این روزها رئیسی و قالیباف بزرگترین و مهمترین پروژۀ مشترک دولت و مجلس را برای تعالی ایران اسلامی در تدوین برنامۀ هفتم با دقت زیاد پیش میبرند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفر به مرزهای عراق با تاکسی اینترنتی ارزانتر از سفر با اتوبوس درمیآید!
@Farsna
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر دادگستری: بهزودی ۱۰ هزار فرزند بیسرپرست و بدسرپرست به بهطور موقت خانوادههایی که خواستار فرزندخوانده هستند سپرده میشوند
🔹قبل از اینکه مقررات فرزندخواندگی طی شود ما این کار را انجام میدهیم. البته قرار نیست فرزند از همۀ خانوادهها پسگرفته شود و ممکن است فرزند در طول زمان فرزندخانوادۀ همان خانواده شود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ماشین خود را نذر امام حسین(علیه السلام) کردهای این متن را بخوان
گروهی از مواکب و خادمان اربعین تهرانی و قمی جهت اعزام خادم به مهران و تامین مالی آن دچار مشکل شدهاند. از صاحبان اتوبوس، ون و سواری که ماشین خود را نذر این مسیر کردهاند درخواست می کنیم که با شماره 09005559575 تماس بگیرند و اعلام آمادگی کنند.
💢 تمدید گذرنامه در یک دقیقه
🔹 برپایی میز خدمت به عاشقان حسینی در حرم مطهر امامزاده صالح (ع):
🤲تمدید "رایگان" گذرنامه در یک دقیقه؛
🤲دریافت مدارک گذرنامه زیارتی؛
🤲بدون نیاز به گواهی محضری خروج از کشور؛
🤲با خانواده مشرّف شوید
مدارک لازم:
کپی کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس؛
ساعت خدمت رسانی از ۱۷ تا ۲۳
مکان:تجریش، حرم امامزاده صالح
مداحی آنلاین - صلاة الفراق - رسولی.mp3
4.98M
⏯ #استودیویی احساسی
🍃قرار بعدی ما کربلا زمان غروب
🍃کنار رأس بریده خدانگهدارت
🎙 #مهدی_رسولی
👌 بسیار دلنشین
🚨گفتگو با محمدعلی حسننیا پیرامون سفر وزیر امور خارجه به عربستان
🔻عربستان با کارتهای خود در حال بازی با آمریکاست/ تهران و ریاض برای رسیدن به تفاهم همه جانبه راه طولانی در پیش دارند
🔹حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در جریان سفر دو روزه به عربستان سعودی علاوه بر دیدار با بنفرحان وزیر خارجه این کشور با محمد بنسلمان نخست وزیر و ولیعهد عربستان سعودی دیدار و گفتوگو کرد. در جریان این سفر که چهارمین دیدار امیرعبداللهیان با همتای سعودی خود پس از دیدارها در پکن، کیپ تاون و تهران از زمان ازسرگیری روابط دو کشور بود دیدار با ولیعهد عربستان سعودی کمی متفاوت به نظر میرسد و نکاتی دارد که باید به آن توجه کرد. سفر وزیرخارجه به ریاض با گذشت بیش از ۱۰سال از آخرین سفر یک وزیر خارجه کشورمان به عربستان انجام میشود، به طوری که میتوان گفت در دولت سابق کشورمان تقریبا هیچ رفتوآمد عالی صورت نگرفته است.
🔹در همین راستا محمدعلی حسن نیا کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با رجانیوز، با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان به عربستان و دیدار و گفتگوی وی با ولیعهد و وزیر امور خارجه عربستان سعودی اظهار کرد: مهم ترین دستاورد سفر امیرعبداللهیان به ریاض، آب شدن یخ روابط بین دو کشور بعد از یک دهه است. آخرین سفر وزیر امور خارجه ایران به عربستان به سال ۱۳۹۳ بازمیگردد که آن هم برای مراسم تشییع ملک عبدالله بود و جنبه رسمی نداشت.
🔹کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه توافق احیای روابط بین ایران و عربستان در دولت رئیسی یکی از دستاوردهای مهم در عرصه سیاست خارجی دولت سیزدهم محسوب می شود، گفت: در دولت قبل ۳ دوره مذاکره برای احیای روابط با ریاض صورت گرفت، اما نقطه اصلی برای احیای روابط در دولت دکتر رئیسی انجام گرفت که یک دستاورد مهم برای دستگاه دیپلماسی است.
🔹وی با تأکید بر اینکه مهمترین چالش چند سال اخیر ایران و عربستان وجود گرههای امنیتی بین دو کشور بوده است، عنوان کرد: تهران و ریاض برای رسیدن به تفاهم همه جانبه راهی طولانی در پیش دارند و باید اعتمادسازیهای بیشتری در این خصوص انجام گیرد که سفر امیرعبداللهیان به ریاض نیز در پاسخ به سفر فیصل بن فرحان به تهران بود که نشان دهنده اعتمادسازی قدم به قدم دو کشور است.
⬅️متن کامل این گفتوگو را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/370483
✅ @Rajanews_com
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای شهید نوجوانی که از رهبر انقلاب خواست کسی روضه حضرت قاسم نخواند
✅ @Rajanews_com