فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استوری | هیشکی از تو راضی نیست، بس که مردم آزاری!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | نمونهای عجیب از تغییر اولویت ها!!
⁉️ اولویت امروز ما چیست؟!
❌ غفلت از اولویت و تکرار ماجرای کربلا
📚 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی با محوریت کتاب #انتخابات_تکرار_یا_تغییر
#بصیرت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
AUD-20210525-WA0031.m4a
797.2K
واکنش لاریجانی به ردصلاحیتش از زبان یوسفیان ملا
♦️علی لاریجانی ردصلاحیت خود را پذیرفت
🔹 به گزارش خبرنگار #اصلاحات_پرس علی لاریجانی در جمع فعالین ستاد خود با تایید خبر ردصلاحیتس آن را قطعی و نهایی اعلام کرده است.
🔹 وی همچنین گفته "نتیجه را پذیرفتم و اعتراضی ندارم و درخواست بررسی مجدد هم ندارم. حتی به اخوی هم گفته ام هیچ اقدامی برای تغییر نظر شورای نگهبان نکنید."
🔹 شورای نگهبان شب گذشته لیست نامزدهای تاییدصلاحیت شده را به وزارت کشور ارسال کرده اما رحمانی فضلی وزیر کشور از اعلام آن تا لحظه تنظیم این خبر امتناع کرده است.
@tollabolkarimeh 🌷
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | نبوغ فریب
چرا مدعیان دروغین اصلاح و تدبیر صلاحیت اداره کشور را ندارند؟
آیا مراجع عظام تقلید در انتخابات پیشرو از علی لاریجانی حمایت کردهاند!؟
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 پیام عجیب لاریجانی بعد از عدم احراز صلاحیتش / باز استفاده از علما و مراجع قم برای تطهیر خود!
بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت عزیز و عظیمالشأن ایران
🔹 در این دوره از انتخابات، بر حسب وظیفه اسلامی، ملّی و انقلابی و بر اساس تأکید رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر حضور حداکثری در انتخابات و توصیه مراجع عظام تقلید!!! و برخی صاحبنظران دانشگاهی و اقشار مختلف مردم، لازم دیدم برای خدمتگزاری به ملّت، به صحنه انتخابات وارد شوم. با حمایت شما عزیزان بخصوص نخبگان جامعه، برای رفع مشکلات پیش روی ملّت، عزمی راسخ داشتم؛ اما حال آنکه روند انتخابات اینگونه رقم زده شد، بنده وظیفه خویش را در پیشگاه الهی و ملّت عزیز انجام دادهام و راضی به رضای الهی هستم و از همه کسانیکه در این مدّت کوتاه، ابراز لطف فرمودند، سپاسگزارم و امیدوارم برای اعتلای ایران اسلامی، در انتخابات حضور یابید.
بنده خدا
علی لاریجانی
۱۴۰۰/۳/۴
@tollabolkarimeh 🌷
♦️جهانگیری هم ردصلاحیت خود را تایید کرد!
🔹یکی از منابع نزدیک به اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور با تایید خبر ردصلاحیت خود به اعضای ستاد خود اعلام کرده از نظر او نامزدی در انتخابات 1400 تمام شده و پیگیری برای بازگشت مجدد ندارد و به دنبال حکم حکومتی یا اعتراض به نتیجهی اعلام شده توسط شورای نگهبان نخواهد بود.
🗳️«اخبار مربوط به انتخابات 1400 را با ما دنبال کنید»
#انتخابات_1400
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
♦️واکنش علیرضا زاکانی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری به تایید صلاحیت خود توسط شورای نگهبان
🗳️«اخبار مربوط به انتخابات 1400 را با ما دنبال کنید»
#انتخابات_1400
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
⭕️فوری
⭕️ادعای کریمی قدوسی درباره ارتباط مخفی لاریجانی با انگلیس😱😱😱
ببینید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
گنبدآهنین پهپاد خودی را ساقط کرد!😁
🔹روزنامه صهیونیستی هاآرتص: طی عملیات نظامی اخیر اسرائیل علیه نوار غزه، سامانه گنبد آهنین به اشتباه یک پهپاد ارتش اسرائیل را هدف گرفته و سرنگون کرد.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من بعد برجام دو سال رئیس کمیسیون پولی و بانکی اتاق ایران و ایتالیا بودم، ظریف دروغ میگوید که ایتالیا بعد از برجام قرار بود 30 میلیارد دلار در ایران سرمايه گذاري کند
دکتر محمدرضا جهان بیگلری، اقتصاددان و رئیس سابق کمیسیون پولی، بانکی، سرمایه گذاری و بیمه اتاق بازرگانی مشترک ایران و ایتالیا:
🔹 ایتالیاییها بعد از برجام فقط به عنوان توریست به ایران می آمدند، و هدفشان فروش جنسهای مانده در انبارشان بود.
@Fetan2