فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت امنیتی بغداد همزمان با آغاز انتخابات پارلمانی
سخنگوی عملیات بغداد در گفتوگو با تسنیم:
🔹رایگیری از اولین ساعات امروز آغاز شده است.
🔹نیروهای امنیتی به صورت گسترده در تامین امنیت انتخابات مشارکت دارند.
🔹تا این لحظه روند امور نشان میدهد که ان شاءالله شاهد حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای خواهیم بود.
tn.ai/2586840
@TasnimNews
ادعای جدید «علیاف» درباره ارمنستان
رئیسجمهور جمهوری آذربایجان:
🔹ارمنستانیها در قرن ۱۹ از ایران به هادروت انتقال و اسکان داده شدند، همه این را میدانند.
🔹قبلاً هیچ ارمنی در اینجا نبود، آنها تاریخ را جعل کردهاند و هنوز واقعیتهای کنونی را جعل میکنند.
@TasnimNews
رئیسی: ستاد تنظیم بازار عملیاتیتر شود
رئیسجمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
🔹مسئولیت و مدیریت اصلی تنظیم بازار برعهده معاون اول رئیسجمهور است و باید فعالتر و عملیاتیتر شود.
🔹وزارت اقتصاد فروش داراییهای مازاد دولت را در چارچوب قانون بودجه با جدیت پیگیری کند.
🔹هدایت نقدینگی از فعالیتهای غیرمولد به فعالیتهای تولیدی و ساماندهی نقدینگی با استفاده از نظرات کارشناسان اقتصادی از مهمترین وظایف بانکمرکزی است.
@TasnimNews
استاندار تهران تعیین شد
🔹اعضای دولت پس از بررسی سوابق و برنامههای «محسن منصوری» وی را به عنوان استاندار تهران تعیین کردند.
tn.ai/2587210
@TasnimNews
آخرین آمار کرونا در ایران
🔻مبتلایان جدید: ۱۱۲۵۶ نفر
🔻مجموع بیماران: ۵۷۰۲۸۹۰ نفر
🔻جانباختگان جدید: ۲۲۲ نفر
🔻مجموع جانباختگان: ۱۲۲۵۹۲ نفر
🔻مجموع بهبودیافتگان: ۵۲۱۷۹۹۹ نفر
🔻مجموع واکسن تزریق شده: ۶۴۴۰۱۹۴۵ دُز
#کرونا
@TasnimNews
آب پشت سدها فقط کفاف پاییز را میدهد
مدیرکل دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور:
🔹در حال حاضر حجم آب ذخیره شده در سدهای کشور ۱۹ میلیارد متر مکعب است.
🔹از این میزان آب فقط ۹.۵ میلیارد مترمکعب قابل استفاده است که این میزان آب، تنها اندازه مصرف فصل پاییز است.
🔹با توجه به پیشبینی کم بارشی بیسابقه در پاییز جاری این میزان ذخیره آب میتواند نگران کننده باشد.
tn.ai/2587054
@TasnimNews
بازدید عصرانه «فتاح» و «ضرغامی» از کاخ مرمر
🔹عصر امروز سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و عزتالله ضرغامی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از موزه هنر ایران در کاخ مرمر بازدید کردند.
@TasnimNews
رئیسجمهور، «سعید محمد» را به مشاوری خود در امور مناطق آزاد منصوب کرد
@TasnimNews
کاهش قیمتها در بازار خودرو
🚙 مشاهدات بازار نشان میدهد قیمت انواع محصولات نسبت به هفته گذشته تاحدودی ریزشی بوده که دلیل همین امر را باید کاهش قیمت ارز دانست.
🚙 در بازار امروز خرید و فروش خودرو، پژو۲۰۶ تیپ دو ۲۴۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ صندوقدار ۳۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۴۰۷ میلیون تومان، رانا ال ایکس ۲۳۵ میلیون تومان، رانا پلاس ۲۷۰ میلیون تومان و سمند ال ایکس ۲۴۴ میلیون تومان به فروش میرسد.
🚙 همچنین پژو پاس ۲۷۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ پنج ۲۹۷ میلیون تومان، پراید ۱۱۱ با قیمت ۱۵۴ میلیون تومان، پراید ۱۳۱ با قیمت ۱۳۸ میلیون تومان، ساینا ۱۵۷ میلیون تومان، کوئیک دنده ای ۱۶۸ میلیون تومان، تیبا دو ۱۵۶ میلیون تومان، تیبا ۱۴۶ میلیون تومان، دنا ۳۲۰ میلیون تومان، دنا پلاس دنده ای توربو ۴۳۰ میلیون تومان، کوئیک ار ۱۷۵ میلیون تومان وکوئیک پلاس اتوماتیک ۲۳۶ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.
tn.ai/2587086
@TasnimNews
✨چگونه اتحاد بنیصدر با رجوی باعث هلاکت او شد...
سازمان مجاهدین خلق (منافقین) که از گروههای مدّعی مبارزه با رژیم پهلوی بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرصت یافت تا در معرض رأی مردم قرار گیرد؛ امّا در انتخابات مختلفی که در سالهای نخست انقلاب برگزار شد، نتوانست جایگاهی کسب کند. در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی تنها چهار کاندیدا از لیست انتخاباتی این سازمان به مجلس راه یافتند و در انتخابات مجلس شورای اسلامی از 120 نامزدی که معرّفی کرده بود، حتّی یک نفر نیز نتوانست آراء لازم را برای ورود به مجلس کسب کند. مسعود رجوی سرکردهی منافقین در نخستین دورهی انتخابات ریاستجمهوری کاندیدا شد امّا به دلیل اعلام مخالفت با قانون اساسی، کارگروهی که از سوی امام برای احراز صلاحیّت نامزدهای ریاستجمهوری تعیین شده بود وی را تأیید نکرد. پس از این ناکامیها سازمان تصمیم به اتّحاد با ابوالحسن بنیصدر گرفت که بهمنماه 1358 در انتخابات ریاستجمهوری به پیروزی رسیده بود و قصد قبضه کردن کامل قدرت در ایران را داشت. بنیصدر ابتدا در صدد تشکیل یک بلوک قدرت با حضور آیتالله منتظری برآمد و به ایشان پیشنهاد داد که به اتّفاق هم در مقابل حزب جمهوری اسلامی یک حزب تأسیس کنند؛ امّا آیتالله منتظری از این پیشنهاد استقبال نکرد. این بود که نهایتاً با منافقین دست به اتّحاد زد و آنان را در بخشی از دفتر خود تحت عنوان «دفتر هماهنگی همکاریهای مردم و رئیسجمهور» مستقر کرد. هم بنیصدر و هم مسعود رجوی تصوّر میکردند با این اتّحاد خواهند توانست قدرت را بهصورت کامل در دست گیرند.
امام(قدّسسرّه) به بنیصدر هشدار داده بودند که از منافقین تبرّی بجوید و آنها را از خود براند، وگرنه او را به تباهی خواهند کشید؛ امّا این نصحیتها در او اثر نکرد و تصمیم گرفت به پشتوانهی نیروهای مسلّح منافقین (موسوم به میلیشیا) در مقابل نیروهای درون نظام و شخص امام(قدّسسرّه) بایستد. این روند تقابل با نظام که به شکافها و تنشهای گسترده در جامعه دامن زده بود، سرانجام منجر به بررسی طرح عدم کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس شورای اسلامی شد. هنگامی که مجلس مشغول بررسی این طرح بود، منافقین رسماً حرکت مسلّحانه علیه جمهوری اسلامی را اعلام کرده و از سی خرداد 1360 دست به کشتار گستردهی مردم و مسئولین در سراسر کشور زدند. با شروع درگیریهای مسلّحانهی داخلی، وابستگان و هواداران سازمان دُور جدید تخریب، قتل، غارت و آشوب را در تهران و بسیاری از شهرها آغاز کردند؛ بهگونهای که صدها نفر از سپاهیان، بسیجیان، روحانیون و مردم کوچه و بازار بهوسیلهی ترورهای کور و انفجار توسّط منافقین به شهادت رسیدند. آنان پس از سوءقصد نافرجام به جان آیتالله سیّدعلی خامنهای، در دفتر حزب جمهوری اسلامی که شهید بهشتی و یارانش در آنجا جلسه داشتند، بمبگذاری کرده و آنان را به شهادت رساندند. رئیس دیوان عالی کشور، رئیسجمهور، نخستوزیر، دادستان کلّ کشور، تعدادی از نمایندگان مجلس و وزرا و دهها نفر از مسئولین نظام و ائمّهی جمعهی استانها نیز به دست منافقین به شهادت رسیدند. تحلیل سازمان منافقین این بود که با نابودی مسئولان نظام از طریق این ترورها، کشور دچار خلأ قانونی شده و خودبهخود نظام جمهوری اسلامی فرو میپاشد.
با رأی مجلس به عدم کفایت سیاسی بنیصدر و ناکامی پروژهی مسلّحانهی منافقین در براندازی جمهوری اسلامی، مردادماه 1360 بنیصدر به همراه رجوی از ایران گریخت و سازمان مرکزی منافقین عملاً در فرانسه مستقر شد؛ امّا ترورها و قتل و غارتهای ایادی این گروه در داخل کشور ادامه یافت.
🖌روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در تعیین ولی فقیه
📵آیا خدا از این منبریها خواهد گذشت؟!
(قبل از حمله😉دقیق مطالعه کنید)
👈بعضی از افراد، بدون توجه به این مسؤولیت مهم، به بالای منبر می روند و حرفی می زنند که نه فقط گره ای از ذهن مستمع باز نمی کند که گره هایی هم به ذهن او می افزاید.
🔶اگر چنین اتفاقی افتاد و ما در بالای منبر حرفی زدیم که ده نفر جوان، پنج نفر جوان، یا حتی یک نفر جوان، در این دین دچار تردید شد و بعد از پای سخنرانی ما برخاست و رفت و ما هم او را نشناختیم، بعداً چگونه می شود جبران کرد؟ آیا اصلاً قابل جبران است؟ آیا خدا از ما خواهد گذشت? قضیه مشکل است.
📗بیانات مقام معظم رهبری در دیدار روحانیون استان «کهکیلویه و بویراحمد، در آستانه ماه محرم 17/ 03/ 1373
پ.ن:
خدا میداند تکلیف منبریهایی که اخیرا جو جامعه را با شبهات بی پایه متشنج کرده وباعث ایجاد حس بی اعتمادی عمومی شده اند، چه خواهد بود!
@nofoz_shenasi
🌺شرح خطبه ۴۹ نهجالبلاغه توسط استاد محمدعلی انصاری
🔅 شرح خطبه ۴۹_ بخشچهارم
✨ لمْ يُطْلِعِ الْعُقُولَ عَلى تَحْديدِ صِفَتِهِ، وَلَمْ يَحْجُبْها عَنْ واجِبِ مَعْرِفَتِهِ. فَهُوَ الَّذى تَشْهَدُ لَهُ اَعْلامُ الْوُجُودِ عَلى اِقْرارِ قَلْبِ ذِى الْجُحُودِ تَعالَى اللّهُ عَمّا يَقُولُ الْمُشَبِّهُونَ بِهِ وَالْجاحِدُونَ لَهُ عُلُوّاً كَبيراً.
🔹 در عین حال، (مقدار) لازمِ شناختِ خویش را از آنها نپوشانده. پس او کسی است که نشانههای وجود (حتی) بر اقرارِ قلبِ انکارکننده برای او گواهیدهند. خداوند فراتر است از آنچه تشبیهکنندگان و انکار کنندگان دربارهاش گویند؛ بلندایی بس بزرگ.
✴️پايان شرح خطبه ۴۹
@nahjol_balagheh