🔺تبعیض آموزشی، محصول دولت اشرافی!
🔸اعتراض یکی از دانشجویان به حسن روحانی در حاشیهی حضور رئیسجمهور در دانشگاه تهران: «مدارس دولتی هیچ سهمی از رتبههای برتر کنکور 1398 را نداشتند.»
👈تصویر گویاست؛ حقیقتاً دولتی که کابینهاش را میلیاردرها تشکیل داده باشند و راهکار آموزشی را در قالب سند 2030 از غربیها هدیه بگیرد، هرگز نخواهد توانست مساوات آموزشی در کلّ کشور برقرار کند.😏
✅به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راست زد وسط خال👏
فقط قیافه روحانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: بعد از یک سال میشه ۵ دقیقه بیشتر هم با رئیس جمهور صحبت کرد!
@Bisimchimedia
♦️پاسخ تلویحی آیتالله جنّتی به حسن روحانی
🔸آیت الله جنّتی دبیر محترم شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۲۴ مهر ۱۳۹۸) در جلسه شورای نگهبان گفت: «شورای نگهبان با فشارهای سیاسی از عمل به وظایف قانونی خود عقبنشینی نمیکند و از ایستادگی در برابر مفسدان اقتصادی، اخلاقی و افراد ضد حاکمیت کوتاه نخواهد آمد. گفتنی است حسن روحانی رئیسجمهور، چند روز قبل از مجلس شورای اسلامی دورهی اوّل به دلیل اینکه در انتخاباتش شورای نگهبان دخالت نداشت، به عنوان بهترین مجلس یاد کرده بود.
👈حسن روحانی که با ادّعای «من حقوقدان هستم.»، توسّط همین شورای نگهبان رئیسجمهور شد، حال این «نگهبان قانونیِ قانون» را مزاحم بیقانونیهای دولت میداند...
✅به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
🔴اتهام زنی به اسلام مظلوم در صداو سیما تا کی؟
#ستایش_۳
امروز ناپرهیزی کردم و بخشی از سریال سرهم بندی شده ی ستایش ۳ را نگاه کردم. در حین اینکه داشتم از اتلاف وقت ملت پای این سریال آبدوغ خیاری حرص می خوردم، متوجه تصویرسازی عجیب و غریب سریال از روحانی داستان شدم. همه ما می دانیم روحانیت در فیلم ها نماد اسلام است و حرکات و سکناتش نماد رفتار اسلامی با مردم.
در ذهن داشتم که در هر یک از دو فصل قبلی این سریال، کارگردان (ان شاالله ناخواسته!) خیلی ظریف برخی احکام اسلام را بر خلاف عواطف انسانی نشان داده؛ در اولی حکم ولایت و حضانت جد پدری بر نوه بعد از فوت پدر و دومی شرط اجازه جد پدری برای ازدواج نوه. حالا در این نیمچه قسمتی که از فصل سوم این سریال دیدم، روحانی نماد اسلام فیلم، بخاطر یک نقاشی که یک مرد از یک زن کشیده، حکم می دهد که آن دو حتما خلوتی داشته اند و گناهی صورت گرفته و حتی محجبه بودن زن و کتمان این موضوع از سوی زن و مرد باعث نمی شود روحانی از قضاوت غلط و بی اساسش کوتاه بیاید و آن زن را از مسجد اخراج می کند!
دست آخر هم که روحانی متوجه می شود اشتباه کرده، کارگردان هیچ تلاشی نمی کند که نشان دهد قضاوت روحانی فیلم هیچ ربطی به اسلام ندارد و ناشی از ذهن بیمار خودش و جوسازی پیرزن داستان بوده.
در حالیکه در اسلام آنقدر اتهام زدن به گناه سخت است که اگر کسی چنین گناهی را با چشم خودش هم مشاهده کرد( نه از روی قرائن و شنیده ها)، حق ندارد آن را افشا کند؛ وگرنه حد بر او واجب می شود. چون این گناه فقط با شهادت چهار نفر عادل ثابت می شود و در ضمن اگر متهم کتمان کرد، در صورت احتمال بر صدق هم از او پذیرفته می شود.
آن وقت در یک سریال در بهترین ساعت شب در یکی از پربیننده ترین شبکه های صدا و سیما چنین تصویری از اسلام مظلوم نشان می دهند!
اف بر صدا و سیمایی که برای رفع تکلیف از یک طرف سمت خدا می سازد و از طرف دیگر در سریال های پرمخاطبش هر تصویر مجعول و منفوری بخواهد از اسلام ارائه می دهد.
📝 #رها_عبداللهی
@tollabolkarimeh 🌷
🔻شهید محراب
چندین قرن است که در این کشور، ارتباط وثیق و عمیق روحانیت با مردم، سر منشا تحولات سیاسی و اجتماعی سرنوشتساز تاریخی بوده است؛ چراکه امتداد حرف مراجع در جامعه، جنبشی به راه میانداخت که حرکت هماهنگ تمامی مامومین را به دنبال داشت...
در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی، آیتالله اشرفی اصفهانی، مجاهد و روحانی مبارزی از نسل علمای جبل عامل لبنان است که در زمان حضور خود در کرمانشاه، علاوه بر تربیت شاگردان بسیار، با ورود واضح و بیّن در مبارزات سیاسی، پایهگذار حرکتهای وسیعی در آن خطه میشود که تحقق آرمانهای امام و انقلاب را رقم میزند.
آگاهی امام جمعه کرمانشاه به مقتضیات زمان و زمانه بود که در خطبههایش همواره از طرفی بر تبیین جایگاه ولایت فقیه و دفاع و پشتیبانی از این جایگاه، تاکید ورزد و از دیگر سو با عنایت به اهل تسنن بودن جمعیت غالب مستمعین، بر مسئله وحدت بین شیعه و سنی تمرکز کند و اقدامات موثری در حصول این مهم، انجام دهد.
اگرچه در حافظه تاریخی ایران، در نگاه اول تنها مبارزات سیاسی آیتالله اشرفی اصفهانی به چشم میخورد و شخصیت علمی ایشان کمتر در سخن آمده و کتابهایش حتی در بین طلاب علوم دینی مغفول و مهجور مانده است، اما برای ترسیم این چهره، اشاره به همین کافی است که امام خمینی او را جامع علم مفید خواند.
زندگی ساده و بیتکلف همیشگی این ولی خدا حتی بعد از منصوب شدنش به عنوان امام جمعه شهر در کنار رسواگریها و روشنگریهایی که در میان مبارزین و در وسط میدان داشت به انضمام مقبولیت میان عوام و خواص، چنان حقد و کینهای در دل منافقین و سازمانشان ایجاد کرد که بعد از دو بار ترور نافرجام، نهایتا در 23 مهر سال 1361 هنگامی که مهیای اقامه نماز بود، او را در سنگر نماز جمعه و در محراب نماز به شهادت رساندند.
آری! شهادت در محراب، میراث مقتدایش امام علی علیه السلام بود ...
✍به قلم #پارسائیان
@tollabolkarimeh 🌷
✅ آیت الله العظمی جوادی آملی
❄️ زیارت اربعین ستون ولایت است
عصارهٴ کتاب الهی که دین خداست، ستونی دارد که نماز است و عصاره عترت نیز ستونش زیارت اربعین است که این دو ستون در روایت امام عسکری(ع) در کنار هم ذکر شده است؛ امّا مهمّ آن است که دریابیم نماز و زیارت اربعین انسان را چگونه متدین میکنند. برپایهٴ این روایت، همان گونه که نماز ستون دین و شریعت است، زیارت اربعین و حادثهٴ کربلا نیز ستون ولایت است.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ تکذیب هر نوع ارتباط دفتر آیت الله سیستانی با روح الله زم
🔹در پی طرح شایعات در فضای مجازی و برخی رسانه های رسمی مبنی بر احتمال دیدار روح الله زم با حضرت آیت الله سیستانی یک مقام مسئول در دفتر مرجعیت عالی شیعیان در نجف اشرف به شفقنا گفت: ادعاى منتشر شده در بعضى از رسانه ها مبنى بر حضور روح الله زم در دفتر حضرت آیت الله سیستانى و دیدار معظم له با وى کاملاً دروغ وبى اساس است، نامبرده هیچگاه ارتباطى مستقیم ویا غیر مستقیم با این دفتر نداشته وکسى درخواست ملاقات براى او ننموده واز آمدن ویا نیامدنش به عراق نیز هیچگونه اطلاعى نداریم./ شفقنا
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 #سامری_انقلاب چه کسی است؟
🔹جناب سلمان فارسی از قول پیامبر(ص) می فرماید: «بعد از من، امتم به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول کسانی اند که در مسیر حق پایدارند؛ من و اهل بیتم را دوست می دارند. همچون طلای ناب، هرچقدر آنان را در درون آتش، شکنجه و گداخته کنند فقط عیار آنها بالا می رود. دسته دوم، کسانی اند که به باطل می پیوندند و قدمی از باطل بر نمی گردند. همچون آهنی هستند در آتش که فقط سیاهی ش بیشتر می شود. دسته سوم، کسانی اند که مذبذب بین این و آن اند؛ بین حق و باطل مرددند؛ دین شان بر دین سامری است؛ شعار سامری «لا مِساس» بود و شعار اینها «لا قتال»؛ امام شان عبدالله بن قیس اشعری است». (امالی مفید/ص۳۰)
🔸سامری فردی سیاس و قدرت طلب بود که در غیاب حضرت موسی(ع) توانست بنی اسرائیل را گوساله پرست کند. از طلاهایی که بنی اسرائیل از فرعونیان به غنیمت گرفته بودند یک گوساله ساخت که از پشتش صدایی بیرون می آمد!
🔹سامری آن همه زحمات طاقت فرسای موسی(ع) و برادرش هارون را به باد داد؛ بنی اسرائیل تا از دست فرعونیان نجات پیدا کردند چه خون دلها خورده و چه عذاب ها و شکنجه ها شدند؛ فرعون فرزندان پسرشان را می کشت، مردانشان را کشته و زنان شان را به کنیزی می برد. بنی اسرائیل با آن همه معجزه(اژدها شدن عصای موسی، سفره های بهشتی، چشمه های آب 12 گانه، شکافته شدن نیل برای عبور آنها، غرق شدن فرعون و لشکریانش در نیل و ...) ولی فریب سامری را خوردند.
🔸سامری شعار معروفی داشت؛ می گفت: «لا مساس، لا مساس». مرا لمس نکنید. ظاهراً بخاطر ترسی که از مردم داشت می گفت مرا لمس نکنید!
🔹عبدالله بن قیس مشهور به ابوموسی اشعری، سیاستمدارِ قدرت طلب و زیرک، اما ساده لوح در برابر دشمن، از اهالی یمن و از فقهای نامدار زمان خلیفه دوم و سوم است. در این دوران، به فرمانداری یمن، بعد بصره و بعد کوفه منصوب شده بود و در بدو شروع خلافت امیرالمؤمنین، بعنوان حاکم کوفه ابقا شد.
🔸ابوموسی در دو مقطع دستگاه حکومتی حضرت امیر(ع) را تضعیف کرد. یکبار در ماجرای پشتیبانی از لشکریان در جنگ جمل که نگذاشت جنگجویان کوفه به سپاه حضرت ملحق شوند یکبار هم در ماجرای خوارج و مذاکرات حکمیت که نتیجه اقدامش انتقال قدرت از حزب علوی به اموی بود!
🔹ابوموسی شعار معروفی داشت؛ می گفت: «لا قتال، لا قتال». یعنی جنگ نه؛ جنگ نه! با همین شعار، جنگجویان را از یاری حضرت در جنگ با طلحه و زبیر باز داشت و با همین شعار، خوارج خسته از درون لشکر حضرت پیدا شدند که با معاویه جنگ نکنیم چون قرآن به نیزه کردند و ... . خستگی ابوموسی بهمراه حماقتش اما جنگ ها و خونریزی هایی در جهان اسلام بنیان گذاشت که هنوز ادامه دارد! جنگ خوارج و بعد حاکمیت امویان و کشتار کربلا و کشتار حجاج بن یوسف و بعدها بنی عباس و ... . چرا؟ چون با شعار «جنگ نه جنگ نه» باعث شد تا حق ضایع شده و باطل رشد کند.
🔸اینجاست که به عمق فرمایش حضرت رسول الله(ص) پی می بریم که فرمود: دسته ای بین حق و باطل مرددند؛ امام شان ابوموسی اشعری، سامری امت من است؛ شعار سامری «لا مساس» بود و شعار ابوموسی «لا قتال» است.
🔹ابوموسی، به زحمات پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و شهدای صدراسلام و آن همه تلاش و کوشش و شکنجه در راه حق پشت پا زد و خون شهدا را ضایع کرد. کاری ترین ضربه را به ستون فقرات اسلام، امثال ابوموسی زدند که مردم را از یاری اهل بیت و مقاومت در برابر دشمنان ناامید کرده و دشمنان را امیدوار می کردند! بهمین خاطر است که حضرت امیرالمؤمنین تنها کسی را که در قنوت نمازش، لعن و نفرین می کرد ابوموسی اشعری بود!
🔸حالا به نظر شما، سامری امت امام خمینی(ره) چه کسی است که با شعارِ «لا قتال» و خوشبینی به مذاکره و تعامل با دشمنان، سالها مردم را از یاری رهبر جامعه و مقاومت در برابر دشمنان ترسانده و در مقابل، دشمنان را امیدوار کرده؟ چه کسی است که حالا در دانشگاه، بعد از 6-7 سال از دولتش و شکست تزِ «بدهیم برود»، باز می گوید تنها راه حل مشکلات کشور، معامله بر سر قدرت دفاعی و موشکی و عقب نشینی از نفوذ منطقه ای است؟ کجایند انقلابیونی که براحتی فریب چند جمله ایشان را در سازمان ملل خوردند و مردم را به اشتباه انداختند که بله فلانی بالاخره به این نتیجه رسید که باید مقاومت کرد!
#داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رجز خوانی بی نظیر پاسدار جوان در حضور رهبر معظم انقلاب
🔺در مراسم میثاق پاسداری ۹۸
‼️کتاب عرفان صهیونیستها در دولت روحانی مجوز انتشار گرفت/ ۲۰۰۰تیراژ برای کتابی که شما را" کابالیست" میکند
🔹انتشارات «علمی و فرهنگی» که یکی از معروف ترین موسسات انتشاراتی داخلی است اقدام به انتشار کتاب «زوهر» از جمله کتاب های عرفان های صهیونیستی که در آن آموزه های یهودیان وجود دارد را در ۲۰۰۰ نسخه منتشر کرده است.
🔹خوب است مدیر(مسعود کوثری) این انتشارات توضیح دهد که چگونه در جمهوری اسلامی و ذیل قوانین فرهنگی یک کشور اسلامی چنین کتابی را در این تیراژ به مرحله انتشار رسانده است؟!
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
.
گام رو به جلو اما ناکافی
🔹حسین فریدون امروز پس از چند سال گردن کلفتی و سنگ اندازی های دولت، به خاطر فساد و ارتشای چند ده میلیارد تومانی -که فقط یکی از اتهامات اوست- روانه زندان شد. این یک پیشرفت مهم، در زمینه حاکمیت عدالت و قانون است و باید برای این پیشرفت خرسند بود.
♦️اما پیشرفت بزرگ تر هنگامی است که اگر اطرافیان دولتمردان، از موقعیت و نفوذ در دولت سوء استفاده کردند، قبل از بازداشت این اطرافیان، آن دولتمردان در اثر حساب بردن از افکار عمومی، عذرخواهی و استعفا کنند؛ نه این که برای مردم و دیگر دستگاه ها خط و نشان بکشند یا ساختار قانون اساسی و یا استراتژی عقلانی انقلاب در سیاست خارجی را زیر سوال ببرند!
🔹پیشرفت بالاتر، مرتبه ای از رشد افکار عمومی است که اصلا مجال بالا آمدن و منصب گرفتن را به چنان دولتمردانی ندهد؛ نه این که همان ها تهدید کنند "اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید، ما اعلان جنگ میکنیم"!
#محمد_ایمانی