روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🍂با گفتنِ مرگ بر آمریکا، برای همه ی انسانها دعا کنید🍂
(نوح/۲۶و۲٧)
🔸وقَالَ نُوحٌ رَّبِّ لَا تَذَرْ عَلَي الْأَرْضِ مِنَ الْكَافِرِينَ دَيَّاراً
إِنَّكَ إِن تَذَرْهُمْ يُضِلُّوا عِبَادَكَ وَلَا يَلِدُوا إِلَّا فَاجِراً كَفَّاراً
✨و نوح گفت: پروردگارا از اين كافران هيچ كس بر زمين باقى نگذار.
زيرا اگر آنان را باقى گذارى بندگانت را گمراه مى كنند و جز گناهكار و كفرپيشه نمى زايند.
💫حضرت نوح بخاطرتوهين ها و اذیتهایی که از قومش ديد، و بخاطر انتقام شخصی، نفرین نکرد.
بلکه نفرين او به دلیل انحراف داشتن آنان و منحرف كردن دیگران بود.
🔺و این عمل حضرت نوح، مورد تأیید خدا بود و از سوی خدا اجابت شد.
🔆پس باید نابودیِ منحرفانی را که قابل هدایت نیستند و باعث انحراف بقیه نیز میشوند، از خدا بخواهیم.
چراکه این درخواست، به نفع عموم بشریت است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://ble.im/asatid_enghelabi
#خبر_خوب
🔴 سیدیاسر جبرائیلی نوشت: خط پایان سهم خواهی؟‼️
🔹امروز در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اتفاقات مبارکی افتاد که خلاف ادعای سهمخواهی بود.
🔹آقا محسن رضایی که تاکنون در هیچ کدام از جلسات تعیین مصداق شرکت نکرده، پیام داد که اعضا به هیچ وجه انتساب افراد به ایشان را لحاظ نکنند و روی هیچ فردی نظر ندارند. وجدانم اجازه کتمان این حقیقت را نمیدهد که با توجه به حضورم در شورای ائتلاف، در این ایام منتظر بودم آقا محسن نفیا یا اثباتا درباره افراد توصیهای کند. نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه وقتی حقیر خواستم درباره افراد از ایشان مشورت بگیرم، باز سکوت کرد و گفت هیچ نظری درباره افراد نمیدهد.
🔹آقای قالبیاف تنها در دفاع از یک فرد صحبت کرد و آن فرد وحید یامین پور بود. ایشان نیز روی هیچ فردی اصرار نکرد تا جایی که آقای احدیان که منتسب به ایشان بود، از کاندیداتوری انصراف داد.
🔹در جلسه فرمولی را برای انتخاب افراد ارائه کردم که مورد استقبال اعضا قرار گرفت. عرض کردم برای سنجش فرد، ذهنا ارتباط فامیلی و کاری او را با شخصیتهای سیاسی قطع کنید بعد ببینید چند نفر مانند آن فرد در کشور هست! اگر نادر است و لایق، رای دهید؛ اگر مانند وی فراوان است، کنارش بگذارید.
🔹قریب به اتفاق جوانانی که به لیست ۹۰ نفره راه یافتهاند، افراد شایستهای هستند. چه جزو ۱۳ نفر باشند و چه نباشند، در زمره جوانان برجسته انقلابی هستند و باید با قدرت به ایفای نقش در سپهر سیاسی کشور ادامه دهند.
🔹جریان انقلابی الحمدلله مسیر خوبی را آغاز کرده و میتوان به آینده این مسیر امیدوار بود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://ble.im/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازار لجام گسیخته قیمت خودرو صدای رئیس دستگاه قضا را هم درآورد
@Farsna
16.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یا أبا مهدی یا قاسم، عهداً عهداً سَنُقاوِم
🎙نماهنگ میثم مطیعی برای اربعین حاج قاسم
fna.ir/dez1u3
@Farsna
ائتلاف حاکم بر دولت و مجلس؛
مقاومت محافظهکارانه مقابل تغییر
ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحات، در پس همه جنجالهایی که به راه انداختهاند، از چه چیز نگرانند؟ فقدان نامزد؟ آنها که فقط در تهران و برای سی کرسی مجلس، بالغ بر 43 نامزد دارند. از جمله: مجید انصاری، محمدعلی افشانی، محمدحسین مقیمی، خباز، محجوب، جلودارزاده، کواکبیان، مازنی، وکیلی، پروانه مافی، سید افضل موسوی، راه چمنی، سید فرید موسوی و ... دهها نامزد دیگر.
بر خلاف ادعا، مشکل ائتلاف دولت و اصلاحطلبان، کمبود نامزد نیست. آنها میترسند امید واراده تغییر در مردم شکل بگیرد و تبدیل به پویش تلاش و پیشرفت و عدالت شود. میترسند قالبی که با هراسافکنی ساخته و بر ذهن مردم غلبه داده بودند، توسط خود مردم شکسته شود و افقهای جدید کار و گرهگشایی پدیدار گردد.
موضوع مهم انتخابات نباید در مجادلهانگیزی رندان سیاست گم شود؛ و آن مواجهه پرحجم محافظهکاران (دولتیها و موتلفان شبه اصلاحطلب آنها) با تغییرطلبی است مواجهه طیفی که با قول و فعل گفتهاند «ما نمیتوانیم»، با دارندگان روحیات جهادی و انقلابی که میگویند ملت ایران توانسته و میتواند. مواجهه یاسآفرینان و فرصتسوزان، با امیدواران و تلاشگرایان باورکنندگان ظرفیت ملت.
دو قطبی واقعی این است و جریان محافظهکار غالب در دولت و مجلس، میترسد «تغییرطلبی انقلابی»، جای «محافظهکاری و ارتجاع غربگرا» را با اراده و رای مردم بگیرد. بنابراین متصلبانه و با عملیات روانی سنگین، در مقابل تغییر مقاومت میکنند. آنها نگران جریان یافتن روحیه کار و خدمت و مجاهدت در دولت و مجلس هستند؛ گمشدهای که تدریجا به عطش و مطالبه جامعه تبدیل شده است.
این عطش و اشتیاق عمومی به حدی بالاست که همین دیروز، روزنامه اصلاحطلب «آفتاب یزد» نوشت: «کشور به مدیران کاری و جهادی نیاز دارد و نه مدیران اطوکشیده... رئیسدفتر رئیسجمهور فرمودند گرانی در شب عید نخواهیم داشت. هر زمان یک مقام دولتی تاکید کرد مشکلی نیست، بیش از گذشته باید نگران باشیم که یحتمل قرار است موضوع جدیدی کام مردم را با برخی مدیران دولتی که برای شرایط موجود ساخته نشدهاند، تلخ کند. وقتی به صورت دفعی قیمت بنزین سه برابر شد، مسئولین دولتی از تریبونهای مختلف قول دادند اصلاح قیمت بنزین منجر به گرانی نمیشود. بنزین یکبار گران شد ولی از همان تاریخ به امروز قیمتها بالا رفته و هنوز این روند ادامه دارد. شرط تحقق وعده آقای واعظی، حضور مدیران جهادی به معنای واقعی کلمه -نه اطو کشیده- در دولت، است. مدیر اطو کشیده تنها دغدغهاش ساعت پایان کار و میزان حقوقش است ولی مدیر جهادی دغدغه مردم را دارد تا گرهی از زندگی آنان باز کند. ما به چنین مدیرانی نیاز داریم. مدیرانی که میز ریاست را فرصتی برای خدمت صادقانه به جامعه بدانند نه پلی برای پر کردن جیب».
عجیب و تلخ است که همین روزها، گروهکهای ضد انقلاب و رسانههای دولتی بیگانه، برای تحریم انتخابات، به اظهارات مسموم برخی مقامات دولتی و شبه اصلاحطلبان استناد میکنند. آیا شبکه دولتی BBC که سال 1332 اسم رمز کودتا را اعلام کرد و برای 25 سال دیگر، جمهوریت و انتخابات و مردمسالاری را پیش پای استبداد قربانی کرد، تغییر ماهیت داده و جمهوری خواه شده، یا مدعیان اعتدال و اصلاحات آنقدر سقوط کردهاند که دستمایه عملیات روانی رسانه کودتاگران 28 مرداد قرار میگیرند؟!
مردم نباید اجازه دهند فرصت بزرگ تغییر سازنده، در یاسافکنی و هراسپراکنی اشرافیت سیاسی مرتجع و غربگرا از بین برود.
کیهان
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 ماهواره بیچاره
🔺با تاکیدات فراوان جهرمی بر روی پرتاب ماهواره تقریباً مطمئن شده بودم که این پرتاب هم به مشکل خواهد خورد.
🔺واقعاً اینکه ما بیش از ۸سال پیش ماهواره که هیچ موجود زنده به فضا می فرستادیم و سالم برمی گرداندیم ولی الان نمی توانیم یک پرتاب صحیح داشته باشیم ، مشکوک نیست؟؟
در این دولت چه خبر است؟
🔺راست گفت حسن روحانی که :
"ولله و بالله و تالله سال های 84 تا 92 تکرار نمی شود."!!!
✍"قاسم اکبری"
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
طعم مناظره
محبی و تاجزاده
🔹به تازگی موفق شدم این مناظره را به طور کامل ببینم. مناظره خوبی بود. توصیه میکنم رفقایی که موفق نشدند این مناظره را ببینند، وقت خالی کنند و به طور کامل مشاهده کنند. حتما حرفم را تایید خواهید کرد.
🔹به نظرم دو مساله مهم را بعد از این مناظره حل شده خواهید یافت؛
🔺نکته اول اینکه نظارت استصوابی، امری معقول و پیشرفته و متحقق در تمام دنیا است. پس از دیدن این مناظره دیگر به اصل این قانون ایراد نخواهند گرفت. خوب توجه کنید به توییتهای حضرات رجوع کنید، این مساله را پیش از این انکار میکردند.
🔺نکته دوم این که نظارت استصوابی از ابتدای انقلاب و مجلس اول وجود داشت. پذیرفتن این نکته نیز توسط تاجزاده در یک مناظره عمومی دست آورد مهمی است.
به نکات دیگری هم در مناظره میتوان اشاره کرد که خوب است خودتان ببینید.
دیدنش لذت دیگری دارد.
🔹اما آنچه از همه این امور برای من جذابتر بود معنای این مناظره بود. خوب توجه کنید! یک جوان انقلابی با یک پیرمرد لیبرال نسل اولی گفتگو میکند. جوان موفق میشود با زبان تخصصی و علمی خود، طرف مقابل و بلکه جریان مقابل را منفعل کند. قصه تعداد خرما و امثالهم یعنی جریان بالکل از این مناظره منفعل شده؛ هم به نحو علمی هم گفتمانی و هم حیثیتی.
🔹به نظرم تقابل جوان انقلابی و پیرمرد لیبرال فوق العاده جذاب بود. نمیدانم شما هم به اندازه من از دیدن اعتماد به نفس جوان و انفعال تاجزاده و اجبار علمی او به پذیرش و تسلیم، لذت بردید یا نه؟ من طعم گام دومی این مناظره برایم جذاب تر از آن موفقیت علمی و جدلی بود.
#علی_مهدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
حضور یا عدم حضور؟
🔹یک دیدگاهی در بین بعضی از مردم وجود داردکه می گوید با وجود مشکلات اقتصادی برای چه در راهپیمایی ۲۲بهمن شرکت کنیم؟
چه فایده ای دارد؟
مشکلی را حل می کند؟
تازه حضور ما باعث می شود که مسئولین فکر کنند،همه چیز خوب است و برای حل مشکلات کاری نکنند،اگر ما شرکت نکنیم و راهپیمایی کم رونق باشد،مسئولین به خودشان می آیند و برای مشکلات راه حلی پیدا می کنند!
⬅️ولی تجربه نشان داده عدم شرکت در راهپیمایی باعث بیشتر شدن مشکلات می شود،حتماً می پرسید چرا؟
🔸راهپیمایی ها یکی از راه های نشان دادن پشتوانه ی مردمی نظام است،دشمن وقتی ببیند پشتوانه ی مردمی نظام کم شده است،دست به اقداماتی برعلیه ما می زند،همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند👇
دشمنان از پشتوانه ی مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.
🔹به عنوان مثال⬇️
بیشترین تحریم ها در سال ۸۹بعد از فتنه،توسط اوباما بر علیه ایران اعمال شد،زیرا آمریکایی ها به این جمع بندی رسیده بودند که پشتوانه ی مردمی نظام کاهش پیدا کرده.
و یا خیلی از کارشناسان معتقد هستند، آشوب های آبان ماه که بعد از سهمیه بندی بنزین اتفاق افتاد،یکی از دلایل شهادت حاج قاسم بود.بدین صورت که آمریکایی ها به این نتیجه رسیدند که پشتوانه ی مردمی نظام از بین رفته و هر کاری انجام دهند،ایران قدرت پاسخگویی ندارد.
و...
حال انتخاب با خود ما مردم است:
✳️حضور پر شوری که نشان دهنده پشتوانه ی عظیم مردمی نظام است و دشمن را سرجایش می نشاند،
ویا عدم حضوری که دشمن را برای اقدامات بعدی جری تر می کند.
انتخاب کنیم...
#حماسه_حضور
#راهپیمایی_۲۲_بهمن
✍#علی_اصغر_سمیعی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 خدا قوّت
از عدم موفقیت پرتاپ خوشحال نیستیم و آرزو داشتیم نقطه مثبتی در کارنامه این دولت ثبت شود.
تلاش وزارتخانههای دفاع و ارتباطات درهرحال ستودنی است، هرچند مانند این مورد به نتیجه مطلوب نرسد.
دست دانشمندان سرافراز کشورمان را میبوسم و یادآوری میکنم که اجرشان نزد خالق و خلق محفوظ است.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 سهم من
سهم من از #انتقام_سخت حضور در #راهپیمایی ۲۲ بهمن و شرکت در #انتخابات ۲ اسفند است.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه پرتاب ماهواره ظفر
آمریکا ۶۰ ساله برنامه فضایی خودشو شروع کرده
بیش از ۲۰ پروژه فوق سنگین وگران قیمت داشته که شکست خورده، تا ناسا به اینجا رسید
منتقد تعطیلی پژوهشگاه فضایی ایران و شوآفهای وزیر ارتباطات هستیم ولی از طرفی قدردان مهندسان و دانشمندان ایران هستیم و اجازه نخواهیم در اوج تحریمها زحمات این عزیزان زیر سوال برود
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴چرا کسی ازفیلم های ساخته نشده نمی گوید؟
دردنامه ای برای سینمای ایران
✍🏻محمد عبدالهی
🔰جشنواره فیلم فجر درحال برگزاری است. طبق معمول منتقدان مشغول شکوه و شکایت از فیلم های سیاه روی پرده و سنجش میزان سیاهنمایی و سوژه و تم و فرم و کلیشه های هر فیلم. بی آنکه بگویند تعجبی ندارد از جماعتی که خود را «اسیر، میلیون ها اسیر» می دانند، چنین فیلم هایی تولید شود. ژانر سیاه (ایران سیاه و ناامید) و ژانر زرد (عشقهای منفی) کل فضای سینما، حتی تلویزیون و تلویزیون خانگی را اشغال کرده است.
🔰در این باب، نقد بسیار شده است. همه می دانند مافیای طرح ریزی و ساخت فیلم سینمایی در ایران، تمام هدف و همتش را در ارائه چهره ای سیاه، فقیر، عقب مانده، بی آینده، از ایران و جمهوری اسلامی گذاشته است. برخلاف هالیوود که «آمریکای قوی» هویت اصلی آن است و در عمل سربازانش به هنگام دستگیری خود را خیس می کنند و دارای بیشترین آمار افسردگی در جهان است. برخلاف بالیوود که «هند عاشق پیشه» هسته اصلی آن است و در عمل، کشورشان دارای بیشترین آمار تجاوز به عنف و ناامنی برای زنان است. برخلاف ترکیه که حتی در سینمای معروف به "خیانت" شان، محور هر فیلم «کار و تلاش» است و حتی خیانت آمیزترین فیلم هایش نیز تم کار و کارآفرینی دارد،زیباترین کشور جهان تصویر می شود و سینما نردبان گردشگری آن است. برخلاف کره که «خودکفایی و استقلال» در کانون سینما قرار دارد و مانیفست خوداتکایی مردمانش می شود.
🔰سینمای ایران مخلوطی شده از قتل، خیانت، اعتیاد، دزدی، فاحشه گری و.. با ژانر وحشت، ترس، یاس و.. به یک بهانه تکراری که بله! اینها واقعیات کشور ماست. بی آنکه کسی بگوید: چند درصد مردم این کشور اسلحه دارند که قتل بشود واقعیت و مسئله آنها؟!...
🔰بدتر از سوژه، پاسخ سینما به سوژه است. سینما به جای مکتب آموزش و انسان سازی، مکتب ضدانسان و ضدآموزش شده. پاسخ سینما به معضل بیکاری، رفتن به سمت اعتیاد و تباهی و شوگر ددی و شوگر مامی است. نه کارآفرینی، نه اشتغال خودبنیاد، نه خلاقیت و هنر. پاسخ سینما به معضل روزمرگی، خیانت است، نه عشق پاک و وفاداری! این آن سینمایی نیست که قرار است تراز انقلاب اسلامی باشد و برایش جشنواره فجر گرفته شود.
🔰اما نکته مهمتر از آن، فیلم های ساخته شده نیست. فیلم های ساخته نشده است. هیچکس این وسط نمی گوید فیلم های ساخته نشده ، فیلم های ممنوعه، فیلم های اجازه ساخت و حتی اجازه طرح داده نشده کدام هستند؟
🔰 می خواهم از خط قرمزهای سینمای ایران بگویم. برخلاف شارلاتانیسم مافیای سینما که برای ملت ما چنین القا کرده اند که خط قرمزهای این سینمای بی مایه، لباس تنگ و رنگ ماکسی بازیگران زن و صحنه بوسه و لمس سلبریتی هایی است که پشت صحنه پچ پچ می کنند و به خاطر "روابط" به روی صحنه آمده اند و... این یک دروغ و ظلم بزرگ درباره حقیقت سانسورهای سینماست. سانسور اصلی سینما اینجاست:
🔰سال هاست مافیای سینما و حتی تلویزیون، مافیای نفوذ کرده در وزارت ارشاد، خانه سینما و صداوسیما اجازه ساخت فیلمهای ژانر سفید و ژانر سبز را نمی دهد. سانسور اصلی در سینمای ایران، سانسور هر فیلمی است که در جهت سیاست کلان نظام جمهوری اسلامی در دفاع از «مقاومت» و «ایران قوی» است. چه مقاومت ضداسرائیلی و چه مقاومت ضدآمریکایی. هر فیلمی که چهره ای زیبا، باشکوه، پیشرفته، پرتلاش، پرروحیه، از ایران و ایرانی نشان دهد، هرگز اجازه ساخت نمی یابد وگرنه همان بلایی سر سازندگانش می آید که بر سر «به وقت شام»، «گاندو» و «فصل 5 پایتخت» آمد. هجمه شدید رسانه ای و سیاسی و حتی تهدید شخصی بازیگران و عوامل.
🔰 هر فیلمی بخواهد درباره #اسرائیل و بازوهای #مقاومت در منطقه ساخته شود، با دستهای اختاپوسی این مافیا مواجه می شود و در همان نقطه اول بایکوت می شود.
🔰 حتی این مافیای گاهی ظاهرالصلاح چنان از همبستگی ملت های منطقه می هراسد که ترجیح می دهد باکس تعطیلات آخر هفته ایرانیان و سریال شب شان با فیلم آمریکایی و فرانسوی و کره ای پر شود، اما فیلم ترکی را فقط باید «جم تی وی» پخش کند. مبادا جامعه ایران از خلال بعضی روزنه ها در فیلم های ترکی بفهمد که دیگر جوامع مسلمان هم علقه های دینی و اخلاقی دارند. (حتی در ترکیه لائیک)
🔰این وضع سینما و تلویزیون ماست. اگر قرار است کارخانه انسان سازی شود، اگر قرار است با میلیاردها بودجه بیت المال، پشتوانه ای برای «ایران قوی» و منافع ملی سیاست های منطقه ای ما باشد، پس ژانر سیاه و ژانر زرد را تعطیل کنید، حداقل از بیت المال در حلقوم شان نریزید. و جنبش ساخت ژانر سفید و ژانر سبز به راه بیندازید. آنگاه خواهید دید یکی یکی نفوذی ها علنا روی آب خواهند آمد.
#محمد_عبدالهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi