سید حسن نصرالله: هر اقدام و راهی بجز مقاومت، وقتتلف کردن است/ نبرد واقعی با آمریکاست و اسرائیل بخشی از آن است
دبیر کل حزبالله لبنان:
🔹رژیم صهیونیستی «غده سرطانی» و «شر مطلق» است که باید از بین برود.
🔹موضع ما در قبال فلسطین، دینی، مذهبی، انسانی، فقهی است و غیرقابل سازش و چانهزنی و عقبنشینی و فراموشی است.
🔹چیزی که با دزدی به دست آمده، با گذشت زمان، ملک دزد نمیشود. حق با گذشت زمان از بین نمی رود.
🔹طولانی شدن مدت نبرد نباید باعث نا امیدی شود و این پرچم باید از نسلی به نسل منتقل شود و مقاومت ادامه یابد.
🔹در طول تاریخ همواره ملت های اشغال شده مقاومت کردند و خسارت های سنگین مادی و جانی به اشغالگر وارد کردند در نهایت آن رژیم اشغالگر احساس کرد اشغالگری دیگر به سودش نیست بنابراین خارج شد مانند ویتنام، جنوب لبنان و نوار غزه.
🔹مقاومت با همه اشکال، تنها راه آزادسازی سرزمین فلسطین و مقدسات است و همه راههای غیر از این، وقت تلف کردن است.
🔹آمریکا حامل اصلی دشمن اسرائیلی است و نبرد اصلی هم با آمریکاست اگر خوب به مسئله بنگریم. اسرائیل بخشی از معادله آمریکاست.
🖌 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
رژیم صهیونیستی همچنان در شوک حمله سایبری
🔹حمله سایبری اخیری علیه زیر ساختها و پایگاههای مختلف رژیم صهیونیستی در شبکه اینترنتی همچنان رژیم صهیونیستی را در موضع انفعال قرار داده است.
🔹رئیس سابق موساد اعتراف کرد حمله اخیر که به ایران یا گروه متحدین ایران منسوب است میتواند تهدید درجه یکی برای اسرائیل محسوب شود و از این پس می توان گفت که شبکه اینترنت به یکی از مهمترین صحنههای جنگهای مدرن تبدیل شده است.
🔻ضربات مهلکی به ساختار سایبری اسرائیل وارد شده است.
🖌 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
رویترز: نفتکشهای ایران یکشنبه به آبهای ونزوئلا میرسند
🔹خبرگزاری رویترز با استناد به دادههای استخراج شده از پایگاه اینترنتی یک مؤسسه فعال در زمینه مسیریابی کشتیهای تجاری گزارش داد که نفتکشهای ایرانی که اکنون در مسیر ونزوئلا هستند، احتمالاً روز یکشنبه وارد آبهای نزدیک به این کشور خواهند شد.
tn.ai/2271628
@Tasnimnews
قالیباف: نامگذاری روز قدس برای از بین بردن هژمونی آمریکا بود
🔹 حیات رژیم ننگین صهیونیستی بعد از انقلاب قرین است با مذلت وشکستهای پی درپی رژیم اشغالگر قدس.
🔹این سند روشن حقانیت منطق مقاومت است.
🔹راهبرد شوم رژیم صهیونیستی این بود که نسلهای بعدی فلسطینیان،مسئلۀ فلسطین را فراموش کنند.
🔹ولی فرماندهان مقاومت و سیدالشهدای مقاومت شهید سلیمانی اندیشۀ امام راحل را با سازماندهی نیروهای مقاومت به بار نشاندند و راهبرد صهیونیستها کاملا شکست خورد و روند قدرتمند شدن مقاومت آغاز شد.
@Tasnimnews
💠| این جمعه هم گذشت...
🌷 حضرت امام موسی کاظم علیه السلام: "أَفضلُ العِبادةِ بعد المعرفة إنتظارُ الفرجِ" (تحف العقول، ص403).
چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی
چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی ...
تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام
دوبار صبح، ظهر نه غروب شد نیامدی ...
🔹🔹 اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
🆔 @jz_news
💢خداحافظی با ماه مبارک رمضان
👈 عَنْ جَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الْأَنْصَارِيِّ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ ص فِي آخِرِ جُمُعَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَلَمَّا بَصُرَ بِي قَالَ لِي يَا جَابِرُ هَذَا آخِرُ جُمُعَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَوَدِّعْهُ وَ قُلِ :
"اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِي مَرْحُوماً وَ لَا تَجْعَلْنِي مَحْرُوماً "
#ترجمه
🔸جابر بن عبدالله انصاری میگوید:
در آخرین جمعه ماه رمضان نزد پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) رفتم. هنگامی که مرا دید فرمود:
ای جابر! این آخرین جمعۀ ماه رمضان است پس با آن خداحافظی کن و بگو:
"خدایا این را آخرین ماه رمضانی که آن را روزه میداریم قرار نده اما اگر چنین کردی، من را مورد رحمت قرار ده نه اینکه (از رحمتت) محروم باشم"
📚فضائل الأشهر الثلاثة، شیخ صدوق، صفحه 139
🌐 واحد افق جنبش مصاف
🆔 @masaf_ofogh
⭕️ وقتی با رویگردانی از خدا، نعمت جمعیت را به نقمت تبدیل کردیم.
🚨شعارهای افراطی «فرزند کمتر زندگی بهتر» ، «دوتابچه کافیه» و...بنا بود برای ما رفاه بیشتر بیاورد و زندگی مردم را بهتر کند. اما چرا امروزه علی رغم کنترل جمعیت، کمتر کسی از زندگی اش راضی است⁉️
🚨پاسخ آن سخت نیست. فقط کافی است آیات قرآنی را مرور کنید تا به پاسخ برسید:
🚨ما از یاد خدا رویگردان شدیم:
«و من أعرض عن ذکری فإن له معیشة ضنکا»
🚨ما فخر فروشی، سبک زندگی تجملاتی و أشرافی غربی را بر حیات طیبه قرآنی و پاداش های الهی، ترجیح دادیم:
«من عمل صالحا من ذکر أو أنثی و هو مؤمن فلنحیینه حیاة طیبه و لنجزینهم أجرهم بأحسن ما کانوا یعملون»
🚨شیطان ما را از فقر ترساند و ما هم ترسیدیم:
«ألشیطان یعدکم الفقر»
🚨ما فریفته توسعه غربی و ظواهر دلفریب آن شدیم و از بهترین رزقی که خدا به ما می داد رویگردان شدیم:
«و لا تمدن عینیک إلی ما متعنا به أزواجا منهم زهرة الحیاة الدنیا لنفتنهم فیه و رزق ربک خیر و أبقی»
🚨ما به سیره انبیا در دعا کردن برای داشتن ذریه طیبه بی مهری کردیم:
«هنالک دعا ذکریا ربه قال هب لی من لدنک ذریة طیبه»
🚨ما نقش یاریگری فرزند صالح در دنیا و آخرتمان را فراموش کرده و آنها را مانعی بر سر راه فردگرایی منفعت طلبانه خود دانستیم:
«و إذ یرفع إبراهیم القواعد من البیت و إسماعیل ربنا تقبل منا إنک أنت السمیع العلیم»
🚨ما رازقیت خدا را فراموش کردیم و فکر می کردیم روزی دهنده فرزندانمان خودمان هستیم. خدا هم ما را با همین فکرمان به خودمان واگذار کرد.
«لا تقتلوا أولادکم خشیة إملاق نحن نرزقهم و إیاکم»
🚨ما....
✅علاج قرآنی چیست⁉️
علاج ما توبه از اینهمه خطا و اشتباه است.
اگر جامعه ما به خدا رجوع کند، خدا تمام امکانات عالم را در خدمت ما و جمعیت ما قرار داده و حتی جمعیت را عامل رشد و تقویت ما قرار می دهد:
«قل إستغفروا ربکم إنه کان غفارا. یرسل السماء علیکم مدرارا و یمددکم بأموال و بنین"
✍حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی موسوی ؛ دانشجوی دکترای مدرسی معارف
⚠️ تحدید موالید
🔸 امروزه، علاوه بر اینکه خانواده یک اجتماعی بسیار کوچکی است و مرکب از زن و شوهر، که معمولاً کودک یا کودکان آن دو نیز فقط تا زمانی که رشد کافی نکرده و از مادر و پدر بینیاز نشدهاند از اعضای آن هستند، تعداد اعضای خانوادهها هم در حال کاهش مدام و تدریجی است.
🔸 تمدن صنعتی جدید هر روز بیش از پیش زنان و شوهران را به تحدید موالید سوق می دهد. همچنین خانواده های جدید بیش از خانواده های قدیم دستخوش ناپایداری و گسستگی است، زیرا زندگی در جامعههای صنعتی بنیان خانوادهها را سست کرده است.
🔸 از سویی هر چه جامعه صنعتیتر شود از تعداد زنان خانهدار کاسته میشود و چون زن در خانه نمی ماند، بلکه در خارج از خانه بهکاری مشغول است، طبعا نابسامانیها و نارساییهایی در محیط خانه پدید میآید که زمینهساز بسیاری از کشمکش ها و نزاعهای خانگی خواهد بود.
🖊آیت الله مصباح یزدی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برنامه بن سلمان برای مقابله با لشکر امام زمان!
🔹علی الحلیلی عضو هیئت مدیره مستقبل العداله یمن میگوید ولیعهد سعودی رسما میگوید جنگ ما با مهدی(عج) شیعیان است، حمله به یمن هم در همین راستا بوده است.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 اظهارات جنجالی اردشیر زاهدی،آخرین وزیرخارجه رژیم پهلوی:
🔹سعودی کیست که در ایران آقایی کند؟ لجن میمالم بر سرش
🔹آمریکا غلط میکند جلوی قدرت موشکی ایران را بگیرد
🔹امثال علم و هویدا و رجال فاسد چه برسر این مملکت آوردند.
【صدای ملّت بیدار】
🅰 @seday_melate_bidar
رهبر شیعیان نیجریه در مراسم تشییع شهدای فاجعه خونبار راهپیمایی روز قدس سال ۲۰۱۴ در شهر زاریا، سه فرزند خود را که در روز قدس شهید شدند هدیهای به ساحت نورانی حضرت بقیه الله اعظم (عجل الله تعالی) عنوان کرد.
🌐 @rahyafte_com
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم
✍ #محمدعبداللهی
🔰جمعیت از مولفههای قدرت هر کشوری محسوب میشود. بسیاری از دولتها با نظر داشتن به اهمیت این موضوع #سیاستهای_جمعیتی خود را براساس حفظ این نقطهقوت تنظیم میکنند. در کشور ما اما سالها این عامل نادیدهانگاری شد و سیاستهای کاهش جمعیت از آغاز دهه 70 بهشکل عجیبی بهسمت #عقیمسازی جمعیت پیش رفت. مقاممعظمرهبری با سیاست تعدیل و تحدید نسل مخالف بودند و چند سال بعد از اجرای این سیاست بارها مخالفت خود را ابراز کردند که با بیتوجهی دولتها مواجه میشد. ایشان یکجا فرمودند: «از سال 71 به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ #خطا کردیم، تغییر ندادیم.»
🔰در30 اردیبهشت 93 ایشان #سیاستهای_کلی_جمعیت را درجهت #جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سالهای قبل به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرمودند.
🔺سابقه سیاستهای کاهش جمعیت
🔰بین سال های ۶۵ تا ۶۸، بهناگاه گوشزد کردن #خطر_انفجار جمعیت بر اثر رشد 3.7 تا 6.2درصدی، زمزمه ضرورت کنترل جمعیت و نزدیک شدن نرخ رشد جمعیت به متوسط جهانی را آغاز کرد و خیلیزود با همراهی همه ظرفیت جامعه از دولت و مجلس تا علما و مبلغان به عمل تبدیل شد. سیاست کاهش جمعیت پشت شعار «دو بچه کافی است» خیلیزود نگاهها را به جمعیت عوض کرد؛ بهطوریکه در انتهای سال 1371 میزان باروری به رقم2.1 كاهش پیدا كرد.
🔰قاعدتا پس از رسیدن به این نرخ باید این سیاست متوقف و سیاستهای معتدلتر برقرار میشد. اما تازه در سال 72 بود که سروکله وامهای رنگ و وارنگ #مجامع_جهانی برای اجرای سیاستهای کاهش جمعیت با اسمهای خوشآبورنگ پیدا شد.
🔻وام 150 میلیون دلاری #صندوق_جمعیت_ملل_متحد برای تنظیم خانواده در ایران؛
🔻توافقنامه وام 141 میلیون دلاری بین #بانک_جهانی و وزارت بهداشت کشورمان بهمنظور اجرای یک برنامه مشترک کنترل جمعیت در 16 استان ایران بهمدت 10 سال تحت یک برنامه دقیق و ذیل نظر این نهاد بینالمللی با هدف افزایش استفاده از وسایل پیشگیری و تنوع در روشهای پیشگیری از بارداری براساس شاخصهای برنامه بانک جهانی؛ جالب است که یکی از راهبردهای محوری این بانک در این برنامه رسیدن ایران به #خودکفایی در تولید وسایل پیشگیری بود!
🔻وام 1.8میلیون دلاری #یونیسف به ایران نیز در همین جهت بود.
🔰خوب است درباره صندوق جمعیت سازمان ملل متحد بدانیم که این صندوق با هدف کنترل شاخصهای جمعیتی کشورهای کمتر توسعهیافته در پوشش #بهداشت_باروری و توجه به سلامت مادران تعاریف خود را به جوامع القا میکند. مثلا سن بارداری بانوان را بین 20 تا 35 و با فواصل معین تعریف میکند و کشورهای دریافتکننده وام موظف به اجرای آن هستند و عملا با این تعریف فرصت به دنیا آوردن بیش از دو فرزند وجود ندارد. با اینکه کشورهای #آمریکا، #آلمان، #ژاپن، #فرانسه و #انگلستان تامینکننده مالی و پشتیبان فنی، پزشکی، تجهیزاتی این صندوق را برعهده دارند، این تعاریف در نظام سلامت این کشورها جایی ندارد. صندوق جمعیت سازمان ملل هرسال به هر کشوری که در کاهش جمعیتش بیشترین موفقیت را دارد، جایزه میدهد!
🔰با این تمهیدات کاهش جمعیت در ایران طی سالهای دولت سازندگی و اصلاحات بهقدری سرعت گرفت که تعجب و تعریف و تمجید غربیها را برانگیخت.
🔰نشریه استرالیایی گیزمودو در تمجید سیاستهای دولت #سازندگی و #اصلاحات در کاهش جمعیت میافزاید: «نمیدانیم در آینده چه اتفاقی میافتد، اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پایین بیاورد. برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغاز شد. #وعاظ در مساجد درباره آن سخن گفتند.»
🔺پشت این همه کمکهای جهانی چه سیاستی نهفته است؟
🔰در دهه 70 میلادی، دولت #آمریکا بررسیهایی درباره چشماندازهای جمعیتی در جهان انجام داد و به این نتیجه رسید که هرچه جمعیت کشورهای دیگر در آینده کمتر باشد، به نفع آمریکا خواهد بود؛ یک #استراتژی_بلندمدت برای حفظ برتری.
🔰در اسناد بهجامانده از این بررسیها که بعدها فاش شد، افزایش جمعیت کشورهای درحال توسعه عاملی بود که دسترسی آمریکا به #منابع_معدنی و زیرزمینی آن کشورها را در آینده کاهش میداد یا حتی ناممکن میساخت. آمریکاییها از همان موقع شروع کردند به تبلیغات جهانی برای کاهش جمعیت؛ بهانه هم این بود که در کشورهای #فقیر و #درحالتوسعه، زیادی جمعیت و افزایش آن در آینده یک مشکل بزرگ برای مردم آن کشورها خواهد بود و از نظر معیشت و رفاه یک بحران جدی ایجاد خواهد کرد. بهتدریج دولتمردان و مردم کشورهای فقیر و درحال توسعه متقاعد شدند که کاهش جمعیت یک راهحل ضروری است؛ به همین سادگی.
ادامه دارد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
eitaa.com/asatid_enghelabi
🔴سیاست #تحدید_نسل، خطری بزرگتر از جنگ و تحریم /قسمت دوم
✍ #محمد_عبداللهی
🔺به این نکات توجه کنید :
1⃣برژینسکی، استراتژیست آمریکایی به صراحت میگوید: «برای نابودی ایران لازم نیست به تاسیسات هستهای ایران حمله کنید، چراکه #تغییرات_جمعیتی ایران علیه حکومت است و با کمی صبر خود مشکلات را حل میکند.»
2⃣ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز غربی درباره جمعیت کشورهای اسلامی میگوید: «یکی از مشکلات ما درمقابل #کشورهای_مسلمان، زادوولد زیاد در این کشورهاست؛ جنبشهای اجتماعی را آنها به وجود میآورند. بنابراین تا چند سال دیگر که ما کشورهای غربی #افت_جمعیتی خواهیم داشت، این برای ما یک تهدید بزرگ است.» این سخنان نشاندهنده هراس فوقالعاده تحلیلگران غربی از جمعیت جوان کشورهای اسلامی و بهویژه ایران است.
3⃣هنری کیسینجر، وزیرخارجه اسبق آمریکا در سال 1978 (پنج سال بعد از دریافت جایزه صلح نوبل) میگوید: «سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست #جمعیتزدایی باشد.» در زمان وی پروژه مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا انجام شد.
4⃣شرکتهای صهیونیستی راکفلر و #گیتز که در سالهای اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاستها برعهده گرفتهاند، درتلاش هستند در پوشش انجام فعالیتهای خیرخواهانه در پوشش دارو و #واکسیناسیون در روند کاهش رشد جوامع تاثیرات جبرانناپذیری را بگذارند.
5⃣ #راکفلر که یکی از افراد کلیدی در زمینه سیاستهای جهانیسازی و تشکیل «دولت واحد جهانی» است، در کتاب خاطرات خود مینویسد: «برخی میگویند من در سراسر دنیا توطئه کردهام تا ساختار سیاسی دنیا را یکپارچه کنم و بهعبارتی یک «دنیای واحد» بسازم. اگر اتهام من این است، اعتراف میکنم که این اتهام صحت دارد و من به آن افتخار میکنم.»
6⃣ اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش آمریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به تاسیس یک رشته دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بهخصوص #کشورهای_اسلامی شد.
7⃣طبق اسناد منتشرشده از سوی #پنتاگون برنامههایی که کلیه آژانسهای سازمان ملل (UN) در سطح جهان در کشورهای دیگر اجرا میکنند، بهعنوان عملیات دفاعی و نظامی ارتش آمریکاست و سازمانها و مراکز مهم بینالمللی و آژانسهای سازمان ملل ازجمله صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دکترین #امنیت_ملی_آمریکا تبعیت میکنند، زیرا رشد جمعیت جهان برخلاف امنیت ملی آمریکا تعریف شده است!
🔰رهبر معظم انقلاب مانند دیدبانی تیزبین این دشمنیها را میبینند و فریاد برمیآورند و #خطر را گوشزد میکنند. سالها به مسئولان تذکر میدهند و بعد از مشاهده بیعملی، تذکرات و هشدارها را علنی میکنند. سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ میکنند. اما در عمل اتفاقی نمیافتد.
🔰از طرحی که مجلس درراستای این سیاست آماده کرده بود (طرح جامع «جمعیت و تعالی خانواده») هیچ خبری نیست و به بهانه عدم تامین #بار_مالی در کمیسیونهای مجلس خاک میخورد.
🔰در اقدامات دولت هم کمتر راهکاری برای کاهش #سن_ازدواج و جلوگیری از وقوع #طلاقهای_زودرس در میان زوجهای جوان ارائه میشود و هم کمتر خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملا برخلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای #یارانه_بنزین هم رسما یارانه خانوادههای سهفرزندی را کاهش میدهد.
🔰با تاسف بسیار این دغدغه رهبری هم سال ششم ابلاغ قانونی خود را به پایان رساند و جمعیت ایران با سرعت بهسمت #سالمندی پیش میرود.
🔰درحالحاضر براساس آمار سرشماری سال 95 سهم میانسالان از کل جمعیت به 44.8 درصد رسیده و نمود این واقعیت است که حدود 51درصد از کل جمعیت کشور را میانسالان و سالمندان تشکیل میدهند. ایران با نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 24/1درصد است در سال 1460 جمعیتی 46 میلیون نفری خواهد داشت که بیش از نیمی از آن سالمند است! در سال 1480 هم جمعیت به 31 میلیون خواهد رسید، بازهم با نیمی سالمند. درواقع فقط وقتی بلندمدت و استراتژیک نگاه میکنیم که بحران کاهش جمعیت خودش را نشان میدهد.
🔰باید دولت و مجلس به خود بیایند و از نابودی #سرمایه_انسانی کشور جلوگیری کنند. مجلس فشل دهم که به پایان رسید، توقع داریم #مجلس_جدید طرح جمعیت را از کمیسیونها بیرون بکشد و به قانون تبدیل کند. اما درباره دولت بعید است این دولت بعد از هفت سال بیتوجهی در سال آخر به فکر اجرای آن بیفتد. تنها یک #دولت_جوان_و_مومن است که دغدغه اجرای چنین طرح سرنوشتسازی برای نجات آینده میهن را خواهد داشت. انتخاب یک دولت قوی در #۱۴۰۰ مقدمه نجات ایران خواهد بود.
آدرس متن کامل این مقاله👇
http://farhikhtegandaily.com/newspaper/
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصاویری از راهپیمایی روز قدس در پاکستان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
اولین واکسن ایمن ضدکرونای چین با موفقیت تکمیل شد
🔹اولین واکسن ایمن ضدکرونای چین آزمایشات انسانی خود را با موفقیت تکمیل کرد.
🔻واکسن روی ۱۰۸ تن آزمایش شد و هیچ کدام عوارض منفی از خود بروز ندادند.
@Tasnimnews
🔺حاج قاسم چقدر برای رهبری عزیز بود؟
🔸کاربر توییتر:
«وقتی حضرت آقا فرمود «روز قدس امسال اولین روز قدسی است که» شاید همه مثل من فکر کردند که میخواهد بگوید «در آن راهپیمایی برگزار نشد.»، امّا وقتی فرمود «در آن سردار سلیمانی حضور ندارد»، یعنی وجود حاج قاسم اهمّیتش از تمام راهپیماییهای میلیونی روز قدس بیشتر است...»
👈حاج قاسم به راستی پارهی تن امام خامنهای بود و شهادتش، زخم عمیقی بر روح ایشان...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
6285605_664.mp3
4M
#تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و نهم
قرآن کریم با صوت استاد معتز آقایی
زمان :33 دقیقه
کانال افسران جنگ نرم
🇮🇷 @Afsaran_ir
🌙سخن نگاشت | حفظ دل های پاک
🔻 سعی کنید نتایج تلاش مبارک خود را در ماه رمضان، برای خود حفظ کنید
🌴🌴 @khamenee_ir 🌴🌴
tahdir 29.mp3
4.06M
#جزء_بیست_و_نهم به روش تحدیر (تندخوانی)
https://eitaa.com/antihalghe
4_293413254921716498.mp3
4.1M
#جزء_سی به روش تحدیر (تندخوانی)
https://eitaa.com/antihalghe
AUD-20200522-WA0002.mp3
10.78M
🌺چکیده تفسیر جزء بیست و نهم
مفسر:استاد زارعی (ستاد مهارتهای تفسیر قرآن کریم)
تحت نظارت حجه الاسلام والمسلمین قرائتی
🔆گروه قرآنی مصیر
https://eitaa.com/antihalghe
4_5929058255975221089.mp3
7.74M
🌺چکیده تفسیر جزء سی
مفسر:استاد زارعی (ستاد مهارتهای تفسیر قرآن کریم)
تحت نظارت حجه الاسلام والمسلمین قرائتی
🔆گروه قرآنی مصیر
https://eitaa.com/antihalghe
دعای وداع ماه رمضان😔
شیخ کلینی (رضوان الله علیه) در کتاب «کافی» از ابو بصیر، از امام صادق(علیهالسلام) این دعا را برای وداع ماه رمضان روایت کرده:
اللّٰهُمَّ إِنَّكَ قُلْتَ فِي كِتابِكَ الْمُنْزَلِ ﴿شَهْرُ رَمَضٰانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ﴾ وَهٰذَا شَهْرُ رَمَضانَ وَقَدْ تَصَرَّمَ فَأَسْأَلُكَ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ وَكَلِماتِكَ التَّامَّةِ إِنْ كانَ بَقِيَ عَلَيَّ ذَنْبٌ لَمْ تَغْفِرْهُ لِي أَوْ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِي عَلَيْهِ أَوْ تُقايِسَنِي بِهِ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هٰذِهِ اللَّيْلَةِ أَوْ يَتَصَرَّمَ هٰذَا الشَّهْرُ إِلّا وَقَدْ غَفَرْتَهُ لِي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ ،
خدایا تو در کتاب فرو فرستادهات فرمودی: ماه رمضان که در آن قرآن نازل شده و این است ماه رمضان که گذشت، از تو میخواهم، به جلوه کریمت و کلمات کاملت، اگر بر من گناهی باقی مانده که نیامرزیدهای یا میخواهی بر آن عذابم کنی یا به آن مرا بسنجی، اینکه سپیده امشب طلوع نکند یا این ماه بگذرد، مگر اینکه آن گناه را از من آمرزیده باشی، ای مهربانترین مهربانان