دبیر: به آمریکاییها گفتم از کشورتان خوشم نمیآید
🔹رئیس فدراسیون کشتی: سفارت آمریکا روز گذشته ایمیل زد که چرا گرینکارت خود را پس دادی؟ به آنها گفتم از کشورتان خوشم نمیآید. هر چیزی در آمریکا برای علیرضا دبیر بود بروید بردارید، نوشجانتان.
🔹در صورتی که ویزای تمام افرادی که اعلام کردیم را بدهند به آمریکا سفر میکنیم. اگر روادید یک نفر از کشتیگیران یا اعضای کادر فنی را ندهند به آنجا نمیرویم.
@Farsna
⭕️ برخی شرکتهای خارجی خبر سازی میکنند تا جای ایران را در بازارهای مقصد بگیرند/ هم از سفیر پرسیدم و هم از صادرکنندگان؛ میگویند خبر دروغ است
🔅حسین پیرموذن رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و آذربایجان در گفتگو با «نود اقتصادی»: خبر معدوم شدن فلفل دلمهای ایرانی توسط آذربایجان صحت ندارد. همین الان که با شما صحبت میکنم روند صادرات کالاهای کشاورزی ایران به آذربایجان از آستارا در حال انجام است و روزانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ کامیون به این کشور اعزام میشود.
🔅خبر مذکور را هم از صادرکنندگان و هم از سفیر محترم جمهوری اسلامی در باکو جویا شدم که آنها این اخبار را رد کردند. حتی مشکلات ما با روسیه هم برای صادرات فلفل دلمهای در حال حل شدن است و آزمایشاتی که از ما خواسته بودند را انجام دادیم.
🔅ناهماهنگیهای داخلی ماههای اخیر به دلیل تغییر دولت بود و برخی شرکتهای خارجی هم دسیسه چینی میکنند و اخبار منفی علیه کالاهای ایرانی درست میکنند تا جای ما را در کشور مقصد بگیرند.
🆘 @Roshangari_ir
۳۳ سال قرنطینه
این ها عکسهای شیرالله قنبری جانباز شیمیایی و اعصاب و روان کرمانیه
بخاطر عفونت و بیماری های شدید تنفسی نمیتونه به خونواده اش نزدیک بشه
ما تو دو ماه تو این وضع داشتیم دیوونه می شدیم
این شیر مرد چطور تحمل میکنه؟؟؟ ):
✍️ وحید جعفری
🆘 @Roshangari_ir
🔺توییت سخنگوی دولت، دقایقی پیش
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در توییتی با اشاره به جلسه امروز رئیس جمهور با مدیران عامل بانکهای خصوصی و دولتی نوشته: منتظر خبرهای خوب باشید.
🆘 @Roshangari_ir
ابتدا رشد صادرات کشور را منوط کرد به افزایش قیمت نفت تا تلاشهای دولت جدید برای خنثی سازی تحریم ها را تخطئه و مانع از خروج مذاکره از اولویت ذهنی جامعه شود و امروز افزایش صادرات نفت را می پذیرد اما آن را به تغییر دولت در آمریکا ربط میدهد چون از منظر این جماعت اساسا کلید حل مشکلات در خارج از کشور است؛ البته کاش جناب همتی، اولا دقت میکردند که اساسا رقم فروش نفت کشورمان در دوره تحریم محرمانه بوده و نمیتوان زیاد به آمار منتشر شده توسط اوپک استناد کرد و درثانی پاسخ میدادند که چطور باوجود تحریمها و FATF، فروش نفت کشورمان صفر نشده است!!
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل بشود و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابانهایش باشم.
شهید سید مجتبی #نواب_صفوی
شهادت ۲۷ دی ماه ۱۳۳۴
تیرباران - بدست رژیم پهلوی
غیرت دینی شهید نوابم آرزوست...
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ناتالیا کسپرسکی، رئیس هیئتمدیره انجمن توسعهدهندگان محصولات نرمافزاری روسیه:
🔹شاید زمانی شبکههای اجتماعی وسیلهای برای ارتباط و نزدیک کردن مردم به یکدیگر بودند. اما امروز وضعیت برعکس است.
🔹اینها «جنگلهای وحشی» هستند که برای بیگانه ساختن افراد از یکدیگر و واقعیت پیرامون اختصاص یافتهاند.
🔹اینکه شخصی خود را مالک اکانت «شخصی و دنج»و محیط اجتماعی خود بداند، افسانه است. این توهم اصلی شبکههای اجتماعی است.
🔹واقعیت این است که با در اختیار داشتن مجموعه عظیمی از دادههای مربوط به کاربران، پلتفرم میتواند بر محتوا تأثیر بگذارد. پلتفرم میتواند به صلاحدید خود محتوایی را که کاربر در فید خود میبیند تولید کند.
🔹ما باید یاد بگیریم که حداکثر در این مرحله چگونه افراد را در شبکههای اجتماعی با فیلتر کردن محتوا متوقف سازیم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 نگرانی غرب از پیوند راهبردی ایران و چین
🔸 «فارنپالیسی» در تحلیلی، سفر امیرعبداللهیان به چین را در راستای تعمیق «شراکت جامع راهبردی» که سال گذشته میان ۲ کشور امضا شد، دانسته و نوشت: افزایش همکاریهای امنیتی میان ایران و چین، تهدیدی جدی علیه منافع کلیدی امنیتی آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی خلیج فارس است
🔸قرارداد ۲۵ ساله میان ایران و چین که سال گذشته میان ۲ کشور امضا شد، دربردارنده مزایای عمدهای برای این ۲ کشور دشمن آمریکا است
🔸ایران در این قرارداد از محل سرمایهگذاریهای چین در زمینه انرژی و مسائل زیرساختی به میلیاردها دلار ثروت دست پیدا خواهد کرد و اثربخشی تحریمهای آمریکا را در هم خواهد شکست.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✔️واقعیت گریز هستهای چیست؟
✍️مسعود براتی، کارشناس علوم سیاسی
🔹 این جمله که گریز هستهای ایران به چند هفته کاهش یافته است بسیار شنیده میشود. برای همین طرفهای غربی تلاش دارند با تلقین اضطرار در فضای مذاکرات، مذاکرهکنندگان ایرانی را تحت فشار قرار دهند که «چند هفته برای احیای برجام بیشتر باقی نمانده است»
🔹سیمون هاندرسون مدیر برنامه برنشتاین مؤسسه واشنگتن میگوید: «در اصطلاح فنی، گریز به زمانی اشاره دارد که یک کشور به قابلیت تسلیحات هستهای بهعنوان یک عمل انجام شده دست مییابد.»
🔹ایوانکا بارزاشکا در سال 2011، میگوید: «برای ساخت یک سلاح هستهای مراحل مختلفی وجود دارد؛ از جمله: طراحی بمب، تولید مقدارهای کافی قابل استفاده از مواد شکافتپذیر و سلاحسازی از مواد، یعنی مونتاژ و تست آن»
🔹اما غربیها درباره ایران، گریز را تنها به معنای دستیابی ایران به مواد شکافت پذیر مورد نیاز سلاح بیان میکنند و توان ساخت بمب اتم را مفروض و زمان آن را صفر در نظر میگیرند.در حالیکه ساخت بمب توسط ایران،در کمترین تخمین دو سال بیان شده است. بماند که ایران ارادهای برای آن ندارد
🔹چند روز پیش هم اولیانوف به فارین پالیسی گفت: «زمان گریز کذایی، یک #مفهوم_آمریکایی است. ما اصلاً آن را به اشتراک نمیگذاریم.» «حتی اگر ایران مقدار قابل توجهی مواد تولید کنند، چه میشود؟ بدون کلاهک نمیشود از آن استفاده کرد و ایران کلاهک ندارند و تا مدتها نخواهند داشت...»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#انرژی هسته ای حق مسلماست(۳)
🌹👇 پاداش ایستادگی و مقاومت مومنین در دنیا
سوره آلعمران (3): آيه 148]
فَآتاهُمُ اللَّهُ ثَوابَ الدُّنْيا وَ حُسْنَ ثَوابِ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ (148)
پس خداوند پاداش دنيا و پاداش نيك آخرت را به آنان عطا كرد و خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.
🤛🔰امام خامنه ای در دیدار بسیجیان ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
این آیاتِ کریمهای که در اوّلِ این جلسه خواندند [میفرماید]: رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا وَ ثَبِّت اَقدامَنا وَ انصُرنا عَلَی القَومِ الکٰفرین آنکسانی که ایستادند، رزمندگان، سلحشوران، قهرمانانِ میدان مقاومت که در کنار پیامبران ایستادند و از خدای متعال کمک خواستند و حرکت کردند، خدای متعال ایستادگی اینها را پاداش داد؛ فَئاتٰهُمُ اللهُ ثَوابَ الدُّنیا وَ حُسنَ ثَوابِ الأخِرَة. اینجور نیست که اگر در راه خدا مجاهدت کنید، فقط خدای متعال بهشت به شما بدهد! نه، فقط ثواب آخرت نیست، ثواب دنیا هم هست. ثواب دنیا چیست؟ ثواب دنیا عزّت است، اقتدار است، پیشرفت است، سربلندی یک ملّت است، سربلندی یک کشور است؛ ثواب دنیا این است که جمهوری اسلامی در طول این ۳۸ سال هر روز با توطئهی دشمن مواجه بوده -ما از اوّلی که انقلاب پیروز شد تا امروز همیشه بهطور دائم با دشمنیهای گوناگونِ دشمنانمان، یعنی استکبار جهانی و صهیونیسم و ارتجاع و [مانند اینها] مواجه بودهایم- درعینحال امروز صدها برابر، شاید بشود گفت هزارها برابر در ابعاد مختلف، از اوّل انقلاب جلوتر رفتهایم، پیشرفت پیدا کردیم، توانایی پیدا کردیم، اقتدار پیدا کردیم.
✍#رجبعلی_بازیاد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⭕️ خاتمی میترسد!!
🔻 شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان: آقای خاتمی دو بار با جرج سوروس(پدر انقلابهالی رنگی) ملاقات داشته است. ایشان از ما شکایت کرده که خبر کیهان بیاساس است.
در حالی که خاتمی شکایت خود را پیگیری نمیکند چون میداند که ما یک زونکن سند از این ملاقات داریم.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴سه معاون بانک مرکزی تغییر کردند
♦️رئیس کل بانک مرکزی در احکامی جداگانه، افشین خانی را به سمت معاون ارزی، ابوذر سروش را به سمت معاون نظارت و محسن کریمی را به سمت معاون بینالملل بانک مرکزی منصوب کرد.
♦️کریمی در جریان مذاکرات هستهای اخیر، به عنوان یکی از نمایندگان بانک مرکزی در هیات مذاکرهکننده حضور دارد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💢رضا شاه اروند را به عراق،آرارات را به ترکیه،سرچشمه هیرمند را به افغانستان بخشید،محمدرضا شاه،استان بحرین را به وهابی های آل خلیفه،جزایر آریایی و زرکوه را به امارات بخشید اونوقت براندازِ میگه دولت رئیسی ایران را به چینی ها فروخت،اونیکه آب و خاک ایران را فروخت بی غیرتای پهلوی بودن
✍سعید باقری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایتی از دیدار رهبر انقلاب در دوران نوجوانی با شهید سید مجتبی نواب صفوی
🔻او پرشور ، با اخلاص، پر از صدق و صفا، شجاع و صریح بود
📎 گفتگو با حضرت آیتالله خامنهای درباره شخصیت شهید نواب صفوی را در آدرس زیر ببینید:
https://khl.ink/f/32008
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴 مردی که بریتانیای کبیر از او میترسید‼️
♦️بنز سیاهرنگی وارد پادگان شد! همه کنار رفتند تا ماشین، خود را به جنازه برساند. یک نفر از آن پیاده شد و در کنار جسد ایستاد. از جسد نمونهگیری کرد و رفت...
سفیر #بریتانیا ی کبیر بود. میخواست به #دولت مطبوعش اطمینان دهد که #نواب دیگر زنده نیست!
📚 کتاب حاشیههای مهمتر از متن نوشتهی محمدعلی الفتپور ص42
◾️بزرگباد؛ یاد و نام #شهید نواب صفوی پیشاهنگ جهاد و شهادت...
🏴🏴🏴 🏴🏴🏴
•┈••✾••┈•
🇮🇷 کانال انقلابی #فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان خانم دکتری که اقتصاد بیمار روسیه رو درمان کرد
🔹ببنید مشکلات اقتصادی ده سال پیش روسیه که شبیه مشکلات الان ماست چطور با اقدامات این خانم دکتر حل شد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
یک قطره نفت هم نمیفروختیم
اما خیلی زیاد میفروختیم(!)
اظهارات مقامات دولت سابق درباره میزان فروش نفت ظاهرا از قاعده خاصی پیروی نمیکند.
دیروز پس از آنکه اعلام شد صادرات نفت ایران 40 درصد افزایش پیدا کرده و تمام درآمد آن هم به کشور بر میگردد، آقای همتی رئیسکل بانک مرکزی در دولت سابق گفت: میتوان حدس زد که منظور سال 1400 نسبت به سال گذشته بوده است. این موضوع از این منظر که میتواند تاثیر تحریمها را بر بودجه و اقتصاد کشور را کمتر کند، خبر امیدبخشی است. اما نکته مهم این است که در سال 2021 نسبت به سال 2020 قیمت جهانی نفت و فرآوردههای نفتی بیش از 60 درصد رشد داشته است بنابراین اگر هیچ تلاشی هم نمیکردیم، با همان صادرات سال قبل میتوانستیم نزدیک 60 درصد رشد در آمد داشته باشیم. بنابراین سؤال مهم من از دولت سیزدهم این است که سهم تلاش دولت سیزدهم در خنثیسازی تحریم چهاندازه بوده است؟
این سخنان و القای اینکه اگر دولت روحانی هم سرکار بود، درآمد نفت افزایش یافته بود(!) در حالی است که آقای نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه، سال گذشته گفته بود «شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد».
البته همین آقای نوبخت،۲۴ تیر ۹۵ هنگام بزک کاری برجام ادعا کرده بود: «اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم»!
یادآور میشود بیژن زنگنه وزیر نفت هم ۲۸ خرداد ۹۸ در مجلس گفته: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
همچنین محمد جواد ظریف سه سال قبل در پاسخ خبرنگار روزنامه سوئیسی تاگس انسایگر که پرسید «صادرات نفت ایران از 2.5 میلیون بشکه در روز به بیش از یک میلیون کاهش یافته؛ آیا این در دراز مدت کافی است؟»، گفته بود «خیر، این کافی نیست و کمتر از میزانی است که ما در دوران تحریمهای سازمان ملل و قبل از توافق (برجام) می فروختیم».
مجموعه این اظهارات، درستی سخنان آقای همتی را رد میکند. اما حتی اگر فرض بگیریم سخن او درست است، باید پرسید چگونه است که هر گاه عناصر غربگرا در ایران سر کار میآیند قیمت نفت در دنیا سقوط میکند، اما وقتی که آنها کنار میروند (مثلا پس از دولت خاتمی یا روحانی)، قیمت نفت سیر صعودی پیدا میکند؟!
در واقع، ادعای تنش زدایی یکطرفه به جای منطق تهدید زدایی، و رویکرد منفعلانه «بهانهزدایی» به جای دیپلماسی فعال و تهاجمی، نوعا به نفع غرب و ضد منافع اقتصادی ایران عمل کرده است.
گفتنی است دولت روحانی پس از خروج آمریکا از توافق و در مذاکره با اروپا، ضمن تنازل از حقوق برجامی، به راهاندازی کانالهای موهنی مثل اس پی وی و اینستکس هم رضایت داده بود، اما اروپا حتی به همان وعده هیچ و پوچ هم عمل نکرد. طبق این وعدهها قرار بود اروپا درآمد فروش نفت ایران به طرف ثالث را دریافت کند و در ازای آن، غذا و دارو به ایران بفروشد!
روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۱
۱- «ایالات متحده آمریکا» و «اتحاد جماهیر شوروی»، ۷۶ سال قبل با پیروزی در جنگ جهانی دوم، نظم جهانی تازهای را پایهگذاری کردند. ابرقدرت در این نظام دو قطبی، قدرت حاکم بر هر یک از دو قطب بود. آنها به مدت ۴۶ سال همدیگر را مهار میکردند؛ اما هنگامی که شوروی در سال ۱۹۹۱ فروپاشید، یاغیگری آمریکا آغاز شد. از چکسلواکی و صربستان، تا اوکراین و گرجستان و قرقیزستان، با انقلاب رنگی یا مداخله نظامی، در برابر بلوک آمریکا سپر انداختند. ریاست گورباچف و سپس یلتسین موجب شد شوروی، از هم بپاشد و به روسیه ضعیف و فاقد اعتماد به نفس تبدیل شود. غرب تا پشت مرزهای روسیه پیش رفت و حتی پیگیر کودتای مخملی در مسکو و پکن بود. این پیشروی، استراتژیستهای آمریکایی را بر آن داشت تا در آستانه قرن ۲۱، پروژههای تجاوزگرانهای مانند «قرن جدید آمریکایی»، «پایان تاریخ»، «جنگ تمدنها»، «جنگ جهانی چهارم» (طرح حمله به ۲۴ کشور اسلامی)، «خاورمیانه جدید و تغییر نقشه آن» را در دولت بوش به اجرا بگذارند و سپس، نقشه «جنگ جهانی سوم» (جنگ نیابتی در عراق و سوریه) را در دولت اوباما عملیاتی کنند.
۲- نقطه ثقل این تحرکات، غرب آسیا بود. آمریکا اگر کانون منابع طبیعی، و چهار راه ارتباطات جهانی را قبضه میکرد، میتوانست عرصه را برای رقبای شرقی و حتی غربی تنگ کند و کدخدای جهان شود.
نه روسیه و چین و نه هیچ کشور دیگری، جرأت مواجهه با این یاغیگری را نداشت. بیتردید، مقاومت حکیمانه ایران بود که جنگ ترکیبی آمریکا را به هزیمت کشاند. آمریکا برای «جنگ جهانی چهارم» و فقط در حوزه نظامی، ۷ هزار میلیارد دلار خرج کرد. اما ایران، ترمز او را کشید. ما در این مواجهه تمدنی با تاختوتاز مغول وار، هرگز معطل همراهی هیچ دولتی نماندیم. اگر در برابر نقشههای شومی مانند «جنگ جهانی سوم و چهارم» قد علم کردیم و ورق را به نفع خود و ملتهای منطقه برگرداندیم، به تنهایی تصمیم گرفتیم و حال آنکه روسیه و چین و دیگران با وجود تهدید منافع شان، به دلایل مختلف منفعل بودند. جمهوری اسلامی بود که با وجود مهارت حریف، آمریکا را به نقطه «زوال راهبرد» رساند.
۳- اوایل اردیبهشت ۱۴۰۰، گزارش سالانه «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» درباره چالشهای پیش رو منتشر شد: «ایران بهدلیل تواناییهای پیشرفته نظامی، شبکههای گسترده نیابتی و شرکا و تمایل به استفاده از زور علیه نیروهای آمریکایی، رقیب اصلی منافع ما در خاورمیانه است. هدف استراتژی امنیت ملی ایران، تضمین تداوم حاکمیتی، حفظ ثبات داخلی، تأمین موقعیت خود به عنوان قدرت مسلط منطقه و دستیابی به رونق اقتصادی است. تهران مجموعهای پیچیده از تواناییهای دیپلماتیک، نظامی و امنیتی را در اختیار دارد؛ برای دستیابی به اهداف، نیروهای نامتعارف و متعارف، شرکا و نیابتی را آموزش میدهد و میتواند هزینههای زیادی را به دشمنانش تحمیل کند. تهران در حال افزایش تعامل با شرکا و نیابتیها برای تضمین نفوذ طولانیمدت است. ایران استراتژیهای اقتصادی را برای دور زدن تحریمها با کشاندن آن به سراسر جهان اجرا کرده و به کاهش تعهدات برجامی ادامه میدهد. تهران از روابط خود برای به چالش کشیدن حضور ما در منطقه و تشویق به عقبنشینی استفاده کرده است. بزرگترین نیروی موشکی منطقه، قادر به موشکباران اهداف ۲۰۰۰ کیلومتری است و بارها اراده خود را در این باره نشان داده است. ایران به افزایش کُشندگی، پایداری و دقت انواع موشکها و تبدیل آنها به قارهپیما ادامه میدهد. ایران دائما از نیروی دریایی برای نظارت بر عملیات دریایی ما و متحدانمان استفاده میکند. ایران احتمالا طی سال آینده، با احیای اقدامات هستهای، حملات نیابتی و سایبری، به فشارهای ما پاسخ بدهد. پنتاگون با تهدید اطلاعاتی پیچیده از طرف تعداد فزاینده بازیگران رو به رو است. دشمنانی مثل چین، روسیه و ایران، بخش عمده این تهدید هستند».
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۳
۷- ویلیام برنز در همان نشست سنا، درباره چالشهای پیشرو گفته بود: «وضعیت دنیا، بسیار پیچیده و رقابت محور شده. تهدیدهای آشنا کماکان حضور دارند؛ از تروریسم تا اشاعه هستهای، روسیه، کره شمالی و ایران. چین هم یکی از بزرگترین چالشهای ما محسوب میشود». بر این مبنا، تعاملات راهبردی در جهان فراغرب، حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا دارد. اخبار مربوط به تضعیف آمریکا و انتقال قدرت از غرب به شرق، واقعیتی انکارناپذیر است و پیاپی بر زبان سیاستمداران غربی جاری میشود، ولو محافل غربگرا را دچار حملات عصبی کند: «فدریکا موگرینی: قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرتش در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست».
«نیکولا سارکوزی: محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن». «جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر موازنه قدرت، از غرب به شرق است». «ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بین المللی را شکل میدهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی، تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار، و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط ایران و روسیه فراهم کرد».
۸- کشورهای قدرتمندی که منافع شان مورد تهدید آمریکا و غرب بوده، طبیعی است که به تعاملات اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی روی آورند. و از آن طبیعیتر، خشم فزاینده آمریکا و غرب در قالب حملات رسانهای نیابتی به روابط «جهان فرا غرب» است. آنها میدانند که اگر این همکاریها عمق پیدا کند، مقاومت منطقهایِ بر پا شده از سوی ایران، ابعاد فرا منطقهای پیدا خواهد کرد و دیگر دولتها نیز تشویق به صیانت از منافع خود در برابر قلدری آمریکا خواهند شد. علت آتش بار سنگین رسانهای علیه همکاریهای راهبردی ایران با روسیه و چین، بر این مبنا قابل تحلیل است.
۹- صاحب نظران بسیاری در دنیا اذعان دارند که اگر مقاومت موفق ایران در غرب آسیا نبود، آمریکا میتوانست چین و روسیه (و حتی متحدانی مثل فرانسه، آلمان، ژاپن، کره جنوبی و هند) را تحت فشار موثر قرار دهد. کاخ سفید با تسلط بر ۶۰ درصد منابع انرژی جهان، میتوانست انتظارات خود را دیکته کند. فقط یک قدرت نوظهور بود که ترمز آمریکای یاغی را کشید و بدین معنا، بسیاری در شرق و غرب عالم، مدیون ایستادگی ایران هستند. ایران، ضمنا در حالی که جادههای ترانزیتی تهران- بغداد- دمشق- بیروت را تا کنار دریای مدیترانه امتداد میدهد، یا خطوط ترانزیت ریلی را فعالتر میکند، میتواند شمال و شرق آسیا را به غرب و جنوب متصل کند و امکان کم نظیری از مبادلات اقتصادی را فراهم سازد. دیپلماسی فعال و همهجانبه نظام، بسی فراتر از مهار تحریمهاست و میتواند ضمن شتاب بخشیدن به تحولات نظم جهانی، ایران را به میاندار اقتصاد منطقه تبدیل کند. به همین علت هم با بمباران تبلیغاتی کم سابقه مواجه است. این حجم از تقلّای دشمن و پادوهای آن-تفالههای آمریکا به تعبیر حضرت امام (ره)- از درستی مسیر حکایت دارد و خبر از پیروزیهای بزرگ در آینده میدهد.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
میانداری ایران
در قرن جدید آسیایی - ۲
۴- عجیب نیست که باراک اوباما در کتاب خود (یک سرزمین موعود) درباره ایران نوشت «در دوران زمامداری، گاهی سناریوهای مختلف مناقشه با ایران را شبیهسازی میکردیم و من همیشه از آن جلسات، غمگین خارج میشدم؛ چون میفهمیدم که اگر جنگ علیه ایران ضرورت یابد، تقریبا همه چیزهایی که میکوشیدم برای آمریکا محقق کنم، نابود میشد». یا اینکه؛ «در سال ۲۰۱۱ گزینههای ما در سوریه، به شکل دردناکی بسیار محدود بود. این کشور از سوی روسیه، ایران و حزب الله حفاظت میشد». ضربهای که آمریکا میخواست با راهانداختن چند جنگ به ایران بزند و گریبان خودش را گرفت، چیزی نبود که بخواهد با برجام جایگزین شود. آمریکا، برجام را نه مسیر تنشزدایی، بلکه اسب تروای رخنه در قدرت ایران میدانست. آنها در حالی به کمک فضا سازی غربگرایان، برجام را روی میز گذاشتند، که یقین داشتند تحریمها در حال فروپاشی است.
جان کری ۶ فروردین ۹۴ گفت: «شکست مذاکرات، موجب فروپاشی رژیم تحریم ها خواهد شد. تحريمها نمیتواند مانع ایران شود، طرفهای ديگر مذاکرات هم از تحريم دست خواهند کشيد و به ما میگويند شما کار خود را بکنید، ما هم کار خود را میکنیم». وندی شرمن هم ۹ آبان ۹۴ در کالج دارموت تایید کرد: «به هنگام مذاکره با ایران، نشانههای فروپاشی تحریمها آشکار شده بود و فکر نمیکنم برقرار میماند. ما شاهد نشانههایی از شکاف بر سر تحریم، به ویژه درباره واردات نفت از ایران بودیم». برجام، نقطه پایان بر زیاده خواهی آمریکا نمیگذاشت، بلکه استخوانی لای زخم و گروگانی برای طلبکاری جدید بود. به این معنا، خروج گستاخانه ترامپ، تله را به هم زد. تیم ترامپ با مشاهده رویکرد منفعلانه برخی مدیران ما، تصور کرده بود میتواند به واسطه حداکثری کردن فشار، ایران را زودتر از پا درآورد. مشوّق او در این گستاخی، تضمینی بود که فدریکا موگرینی گرفته بود: «من از روحانی ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمها، به برجام پایبند بماند»!
۵- خطای محاسباتی و شتابزدگی ترامپ، پروژه برجامیزاسیون را بههم ریخت. «ویلیام برنز» که در گذشته، معاونت وزارت خارجه و هدایت بخشی از مذاکرات با ایران را بر عهده داشته، در دولت بایدن به ریاست سازمان سیا رسید. او مدتها قبل از ریاست سیا، به سیانان گفت: «سیاست فشار حداکثری، قماری پرریسک است. این رویکرد، خسارت زیادی دارد؛ از جمله تعمیق شکاف با متحدان. همچنین به مرور، تحریم را به عنوان ابزار دیپلماسی آمریکا تضعیف میکند. با این روند ممکن است روزی شاهد آن باشیم که نه تنها روسیه و چین، بلکه دوستان اروپایی هم برای کاهش آسیبپذیری در برابر تحریم گام بر میدارند». او همچنین گفته بود: «خروج از برجام در بلندمدت، تأثیر تحریمهای یک جانبه را کاهش میدهد. پس از ۵ یا ۱۰ سال بیدار خواهیم شد و همان طور که وزیر خارجه آلمان هم گفت، شاهد کشور های زیادی خواهیم بود که دنبال راههایی برای عبور از فشار مالی آمریکا هستند».
۶- اما این سخنان و مشابه آن از سوی بایدن در نکوهش فشار حداکثری، مربوط به قبل از ریاست بود. برنز سال گذشته در نشست سنا که به بررسی صلاحیت او برای ریاست سیا اختصاص داشت، ضمن عبور از برجام گفت «نظر من همیشه این بوده که باید راهبردی جامع و فراتر در قبال ایران داشته باشیم که جلوگیری از برنامه هستهای فقط یکی از ابعاد آن است. این راهبرد باید با ساخت موشک بالستیک و اقدامات بیثباتکننده ایران در منطقه مقابله کند. حتی اگر ایران به پایبندی به برجام برگردد، لازم است چارچوبی برای ایجاد محدودیت های قوی تر و طولانیتر هستهای و رسیدگی به سایر اقدامات تهدیدآمیز آن داشته باشیم. این هدف در حرف آسانتر از عمل است، اما راهبرد ما باید همین باشد». ادامه سیاست احمقانه ترامپ در دولت بایدن، سند دیگری بر این مدعاست که هیئت حاکمه آمریکا به مرحله «زوال راهبرد» - به عنوان مقدمه زوال امپراتوری- رسیده است.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♦️رابطه معکوس مدیریت غربگرایان و قیمت نفت.
https://kayhan.ir/fa/news/234581/رابطه-معکوس-مدیریت-غربگرایان-و-قیمت-نفت
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوضاع وخیم شبکه سی ان ان در آمریکا: تعداد بالای تجاوز سبب شده این شبکه 90 درصد مخاطبان خود را از دست بدهد!
💢 گزارش شبکه "RT" از اوضاع وخیم شبکه سی ان ان و دیگر شبکه های آمریکایی و کاهش اعتماد مردم آمریکا به این رسانه ها!!
🔺مهم ترین دلیل این مساله، اخبار منفی فراوانی است که از این شبکه به بیرون مخابره می شود؛ از جمله خبر چندین تجاوز توسط دست اندرکاران شبکه به کودکان!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♦️گزارش، فقط گزارش هایی که شما ها درباره "فتح الفتوح" بودن برجام و شکستن شاخ غول می دادید!
🔹در عمل و وقتی کار از کار گذشت، ثابت شد که برجام، معامله نقد در برابر نسیه و چک بی محل لغو تحریم هاست؛ بدون تضمین، بدون پیش بینی تادیه خسارت، بدون امکان شکایت موثر، بدون توازن در تعهدات و ناهمزمان در اجرای آن!
♦️درباره کدام یک از منافذ برجام به مردم گزارش دادید؟ اصلا کاری جز نثار فحش و تهمت به صاحب نظران منتقد هم بلد بودید؟!
🔹زبان دراز و دستان آلوده به خیانت، حکایت شماست.
♦️راستی امروز 27 دی، قرار بود طبق تقویم برجام، "روز اجرای توافق" باشد؛ دو ماه پس از آن که ایران همه تعهداتش را یکجا انجام داد و ضمن انتقال 97 درصد ذخائر اورانیوم غنی شده به خارج از کشور، 15 هزار سانتریفیوژ خود را اوراق کرد و در رآکتور اراک بتن ریخت.
🔹البته روز اجرای توافق -به مفهوم لغو همه تحریم ها که وعده روحانی بود- هرگز فرا نرسید. شش سال از آن روز گذشت، در حالی که تحریم ها بیش از دو برابر قبل از برجام شده است!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴آزادسازی ۱۰میلیارد دلار از دارایی های ایران توسط آمریکا از دو کشور کره و عراق، شرط حضور آنها در مذاکرات بوده و در صورتی که خللی در آزادسازی منابع وارد شود، طبیعتا ادامه مذاکره بیمعنی خواهد بود!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺بهتر از هرکسی میدانند که تفاهم نامهی همکاری بین کشورمان با چین (بر عکس توافق برجام شان)، گویا نه الزام آور است و نه تعهد آفرین، و دولت جدید قصد دارد صرفا (بعد از چند سال معطلی و دلخوش کردن به وعده ها)، از #دیپلماسی_فعال و موازنه مثبت در سیاست خارجی اش استفاده کند اما چون کاسبی شان را در خطر میبینند سعی در القای نامحرم بودنِ مردم و فروش کشور به چینیها را دارند؛ هرچند وظیفه مسئولین امر است تا با تنویر افکار عمومی، مانع از سوءاستفادهی لاشخورهای سیاسی و #کاسبان_تحریم شوند و هدف این جماعت نیز ممانعت از کُند شدن تیغ تحریمها و خارج شدنِ موضوع مذاکره از اولویت ذهنی جامعه است اما جالب اینجاست که همین جماعت مدعی بودند که هر کسی نباید راجع به برجام شان اظهارنظر کند و باوجود متن الزام آور و تعهد آفرینش، نیازی به تصویب در مجلس هم ندارد!
#جریان_تحریف
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi