شنبه 26.pdf
91.9K
📂انس با قرآن و عترت
📚هفته بیست و ششم (شنبه)
✅ بهشت
❌ اوصاف بهشت
🗓1399/06/29
#انس_با_قرآن_و_عترت
🌹 @nedaye_tahzib
55.mp3
1.66M
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: پاسخگویی به شبهات کرونایی از قرآن / قسمت اول: استفاده اختصاصی ممنوع
سخنران: حجت الاسلام قرائتی
در حوادث تلخ و شیرینی که پیش می آید، برخی می پرسند که چرا امامان از خود دفاعی ندارند. مثلا چرا باید گنبد امام عسگری را منفجر کنند؟ چرا باید در حرم ویروس باشد و...
به این جمله معروف توجه داشته باشید که "استفاده اختصاصی ممنوع".
معصومین (علیهم السلام) معجزه دارند، دعایشان مستجاب است و دارای علم غیب هستند. اما مثلا امیرالمومنین (علیه السلام) که مریض می شود برایش حکیم مسیحی می آورند. اگر معصومین (علیهم السلام) از معجزه، دعای مستجاب و علم غیب برای خود استفاده کنند که دیگر حرفشان برای ما ارزش ندارد. آنها باید مثل ما باشند تا به الگوی عملی قرار گیرند.
ما در مشکلات باید به کارشناس مراجعه کنیم.
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: سیره قرآنی / استقامت
إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ الْمَلائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ فصلت/30؛ به یقین کسانی که گفتند: پروردگار ما خداوند یگانه است، سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند که: نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است.
استقامت، صلابت و اقتدار زیبنده هر مؤمنی است و لازمه حکومت و رهبری یک ملت. امام راحل قدس سره، رهبری بود با تمام خصوصیات یک رهبر مقتدر که حتی دشمنانش هم به این صلابت و اقتدار او اذعان داشتند. با هم سیره او را با این نگاه میخوانیم.
آیت الله مسعودی خمینی:
«یک روز پاکروان، رئیس سازمان امنیت از تهران به دیدن امام آمده بود. او خیال داشت با تهدید و تطمیع امام را از راهی که برگزیده بود، برگرداند. هرچه اصرار کرد ملاقاتی در خلوت داشته باشد، آقا نپذیرفتند. بالاخره پاکروان قبول کرد که عده کمی باشند. امام فرمودند که در این اتاق کم باشند، ولی در اتاق مجاور همه باشند. در آن اتاق عده طلبه ها و حاضران زیاد بود. تمام حرفهای او و امام شنیده میشد. به محض ورود پاکروان، امام فرمودند: من برای خدا از اسلام دفاع میکنم. و پس از آن، آقا چند دقیقه ای با شدت صحبت کردند. بالاخره پاکروان با سری آویخته و نومید از خانه رفت. پس از رفتن او امام فرمودند: ما باید محکم باشیم و برای خدا قدم برداریم و به احدی الحسنیین نایل شویم»
حجت الاسلام محتشمی:
«در عراق آقا مصطفی خمینی به وسیله رژیم بعث دستگیر شد و به بغداد انتقال یافت. هاله ای از ترس و وحشت در نجف حکمفرما شده بود. همه دسته دسته به خانه امام میآمدند و میخواستند امام از رژیم بعث عراق رسماً بخواهد که حاج آقا مصطفی را آزاد نماید؛ چون همه خوف آن را داشتند که بلایی سر ایشان بیاورند. امام در پاسخ میفرمودند: مبارزه این سختیها و تلخیها را دارد. اگر مصطفی را هم بکشند، من برای آزادی او درخواست نمیکنم. نزدیک به یک هفته مرحوم حاج آقا مصطفی در زندان بغداد بودند و از سرنوشت او هیچ کسی خبری نداشت»
آیت الله توسلی:
«از همان اول یادم است، امام به یکی از بزرگان گفتند: خودت را مهیا کن! شاید من و تو هم مثل حاج شیخ فضلالله نوری بالای دار برویم»
آیت الله موسوی اردبیلی:
«قبل از انقلاب نامهای خدمت حضرت امام نوشتم که جواب نامه هم اکنون موجود است که وضع آن زمان خود را برای امام تشریح کرده بودم که چه مشکلات و چه مضیقه هایی رژیم شاه برای ما پیش آورده است. ایشان دستور فرمودند: باید مقاومت کنید»
منبع: مجله نسیم وحی
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸قرآن در سیره علما، شماره 8
#قرآن_در_سیره_علما
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: انس ﺑﺎ قرآن در ﮐﻼم رهبر فرزانه انقلاب
اگر با قرآن انس بگیریم ، این فرصت و مجال پیدا خواهد شد که بر روی نکات قرآنی صاحبان فکر از اقشار مختلف تدبر کنند ، چیزهایی را از قرآن استفاده کنند، استنباط کنند، بفهمند و به سوالات گوناگون جواب بدهند. منظورم از سوالات شبهه ها نیست ، منظور سوالات در زندگی است....
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 15
موضوع: فلسفه پیدایش و رسالت روحانیت /قسمت سوم
روحانیت، تنها نهاد اجتماعی است که خداوند به تکمیل نیروی آن فرمان داده (آیه 122 سورة توبه) و مستقیماً برای تأمین کادر آن اقدام کرده است. خدای متعال برای نیاز جامعه، به کسب و تجارت یا پزشکی و مهندسی یا رانندگی و آهنگری، به صورت مستقیم نیرو نفرستاده است، امّا برای رفع نیاز بشر به دین، اخلاق و معنویت 124000 انسان صالح، ارسال داشته و آنها را به گونههای مختلف، تأیید و هدایت و حمایت کرده است. بعثت پیامبران در پی نیاز انسانها به تعلیم و تزکیه بوده و این نیاز چندان اساسی و بزرگ است که از میان همة نعمتها، خدای بزرگ تنها نعمت بعثت را به رخ انسان کشیده و بر او منّت نهاده است.
هُوَ الَّذِی بَعَثَ فی الأُمِّیینَ رَسُولاً مِنهُمْ یتْلُوا عَلَیهِمْ ءَایاتِهِ وَ یزَکیهِمْ وَ یعَلِّمُهُمُ الْکتَابَ وَ الحِکمَةَ وَ إِن کانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلالٍ مُّبِینٍ[جمعه 62: 2]
نهاد مقدس روحانیت، در نظام گستردة تقسیم کار اجتماعی، و در شبکة روابط انسانی، متکفل ارائة خدمات ویژهای است. نقش ویژة این سازمان مهم در مناسبت با «دین اسلام» تعریف میشود. روحانیت، بالمآل عهدهدار وظیفة تعلیم و تربیت دینی نسلها و جوامع انسانی است. روحانی نیز مانند نیاکان صنفی خود ـ پیامبران و اولیا ـ یا معلم کتاب و حکمت خواهد بود، یا مربی و مزکّی جانهای آماده. یعَلِّمُهُمُ الْکتَابَ وَ الحِکمَه وَ یزَکیهِمْ[بقره 2: 129] و از او انتظار میرود در راه افزایش شناخت، آگاهی و بصیرت دینی، تقویت انگیزههای الهی و گسترش رفتار اخلاقی ترازِ دین در میان مردم تلاش کند.
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
159.pdf
121.5K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_پنجاه_و_نه
✅ دوزخ و برخی عذاب های آن
✏️ تجدید عذاب کافران
🗓1399/06/30
💐 @nedaye_tahzib