#ضرورت_ملازمت_با_شرع_در_سير_و_سلوك
✍اجماع مشايخ طريقت و علماى شريعت بر آن است: هر كه به مقامى بلند رسد و يا به مقام عالى تر برآيد و يا به علم معرفت آراستگى يافته باشد و ملك و ملكوت بر وى كشف شده، او را بايد كه مقلّد شرع پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- بود و دست از شريعت وى باز ندارد وگرنه در بيابان اباحت افتد و يا در تيه (سرگردانی) ضلال و يا در صحراى پر از خس و خاشاك اتحاد هلاك شود و دين بر باد دهد.
📘پاسداران حريم عشق، ج9، ص:330- از نصایح يحيى احمد بن كمال الدّين، يحيى منيرى.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#ضرورت_ملازمت_با_شرع_در_سير_و_سلوك
✍اعمال بايد در مرحله ى اوّل از لغزش ها بر كنار بوده و در مرحله ى دوم، به حسن و نيكويى و طبق دستورات الهى- نه خود سرانه- انجام گيرد و در مرحله ى سوم، به اخلاص و خالى از شرك جلىّ و خفىّ از هر مؤمن صادر گردد تا به نتايج معنوى و اخروى قرين باشد.
📘نور هدایت؛ ج 3؛ ص 61
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅حجة الحق آیة الله سعادت پرور:
✍ اى عزيز من! بايد درِ خانه ى دل نشست از اوّل و مراقبه ى كامل داشت و خدا را از نظر نينداخت، در هيچ آنى و با هيچ كسى و با هيچ كارى، تا آنكه كم كم غير حق، بار خود ببندد و برود، چون ايشان روند، حق بماند و بس و اوامر، اوامر او باشد و صفات، صفات او. اين كه مبتلا به اين رذائل هستيم، براى آن است كه آنان در ما حكومت كنند، نه حق، و حكومت آنان- با آن خباثتشان- چگونه بايد باشد؟! خدا مى داند.
📖رسائل عرفانی؛ ص 222؛ #نامه_ها؛ نامه 9
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅عارف پارسا حجة الحق حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره)
✍از خداوند متعال درخواست مى كنيم كه ما را بر شناخت مولايمان و اداى حقوق آن حضرت در ايام ظهور و غيبت، موفق كرده، در فرج آن امام قائم تعجيل نموده و ديدار و همراهى آن حضرت را روزيمان فرمايد تا كوير جهل خود را از درياى بيكران علم آن حضرت سيراب و آباد كنيم.
📚ظهور نور، ص: 25
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅عارف واصل حضرت آیة الله سعادت پرور (ره):
✍معنای #صلوات درخواست بالاترين مرحله ى رحمت رحيميّه براى محمّد و آل محمّد-ص - است، كه مقام سلام و امنيّت مطلق است و اگر ما آن را براى آنان تقاضا مى كنيم، از آن جا كه آنان داراى چنين مقامى و استوار در آن هستند، در واقع آن را براى خود تقاضا مى كنيم.
📚 نور هدايت ؛ ج1 ؛ ص156
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#دورى_از_دنيا_و_هوا_پرستى1
✍اى عزيزان من! كوشش بى جا براى دنيا مكنيد كه به غير روزى خود نتوانيد رسيد.
📖رسائل عرفانى ؛ ص185
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#ابراهيم_آجرى_كبير
✅از مشايخ عرفا مى باشد كه در ميان اهل حال، معروف و به علوّ درجه، موصوف
گفتار1: ✍ يكى از اهل حال از وى سؤال كرد: مرد چه كند كه پيشرفت حال پيدا كند و مقامات عاليه را درك نمايد؟ گفت: «خودشناسى و نديدن خويش و غير را بر خود گزيدن و چيزى را بد نديدن و شكر نسبت به آن چه مى رسد.»
📖پاسداران حريم عشق ؛ ج2 ؛ ص15
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅از وصایای اخلاقی آیةالله سعادت پرور (ره) به فرزندان:
#دورى_از_دنيا_و_هوا_پرستی 2
✍اى عزيزان من! ! غم و غصه دنيا را به خود راه ندهيد كه زيان دارَين است.
📖رسائل عرفانى ؛ ص185
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#ابراهيم_آجرى_كبير
گفتار2: ✍ از او پرسيدند: بزرگ ترين مردم كيست؟ گفت: «آن كس كه افتادگى را شعار خود نمايد.»
- پرسيدند: بهترين مردم كيست؟ گفت: «آن كس كه در هر مقام كه هست، بدان خشنود باشد.»
📖پاسداران حريم عشق ؛ ج2 ؛ ص15
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#ابواسحاق_ابراهيم_بن_احمد_بن_اسماعيل_خواص
✅صاحب علم و عمل، يگانه ى عصر خويش و مورد توجه اوليا است. در طريقت، قدمى عظيم داشت، در حقيقت به كمال رسيد و سرآمد كسانى است كه طريق توكّل را پيموده اند.
🔷حكايت: از وى حكايت نموده اند كه: «وقتى در نهايت گرسنگى به نزديك رى رسيدم، بر دلم گذشت كه در اين شهر معاريف و ثروتمندان بسيارند و من نيز در ميان آن ها معروف و سرشناسم، شايد براى سدّ جوع، غذايى نيكو برايم فراهم شود. چون به شهر داخل شدم، شخصى را ديدم به مُنكرى مشغول بود، چون او را از آن كار نهى كردم، جماعتى از اشرار بر سر من افتادند و آن قدر مرا كتك زدند كه گرسنگى از خاطرم رفت! در آن ميان شخصى كه در ظاهر به لباس اشرار بود رسيد و سر خود به گوش من نهاد و گفت:
اى پير گرامى! انديشه طعام هاى رى، آن گاه دعوىِ توكّل؟! از سخن او تنبّهى پيدا كردم و ديگر آن گونه چيزها بر دلم نگذشت.»
📚پاسداران حریم عشق؛ ج2؛ ص 16
https://eitaa.com/Nedaysaadat