#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى 3⃣
◀️ايامى كه در نجف بودم و در منزل اجاره اى به سر مى بردم و هنوز در جلسه درسى شركت نكرده بودم، شنيدم درب خانه را مى زنند، درب را باز كردم، ديدم يكى از علماى بزرگ است، سلام فرمود و داخل منزل شد و در اتاق نشست و خير مقدم فرمود، چهره اى جذاب و نورانى داشت. با من انس گرفت و به گفتگو پرداخت و در ضمن از ترجيعات هاتف اصفهانى، قسمت اول آن را خواند كه مى گويد:
اى فداى تو هم دل و جان
اى نثار رهت همين و همان
سپس فرمود: كسى كه به قصد تحصيل به نجف مى آيد خوب است علاوه بر تحصيل، به فكر تهذيب و تكميل نفس خويش نيز باشد و از نفس خود غافل نماند و پس از آن برخواست و برفت و مرا شيفته خود و گفتارش نمود و برنامه خود را دانستم و تا در نجف بودم، از محضر وى-.. رحمه اللَّه- استفاده مى نمودم و آن بزرگمرد، حاج ميرزا على آقا قاضى بود.
پاسداران حريم عشق، ج8، ص: 41
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅بيا زمانى دست از تعلّقات كَوْن و مكان بشوى و از آن ها تجافى بگير و به عالمى بالاتر از مادّه پرواز كن و ببين كه تو اين جسم و جان متعلّق به خاك نيستى، بلكه تو برتر از همه موجوداتى، تو جهانى هستى كه در دام تن و تعلّقات اسير شده اى.
📘راز دل، ص: 145
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍استاد بزرگ علمى و عملى در معارف اسلامى، و مفسّر و فيلسوف عظيم الشأن، حضرت علّامه سيّد محمّد حسين طباطبائى،.. الحق حقّ بزرگى به گردن فرزندان حوزه هاى علميّه، بالأخصّ حوزه علميه قم، بلكه شيعه، بلكه عالَم اسلام دارد؛ زيرا معارف اسلامى را از طريق كتاب و سنّت و علم و عمل در گفتار و رفتار و تأليفاتش آموخت، به گونه اى كه مى توان گفت بعد از وى علمايى كه مى خواهند اسلام را بشناسند از وى مستغنى نيستند. رَحْمَةُ اللَّهِ وَرِضْوانُ اللَّهِ تَعالى عَلَيْهِ ..
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅سی و هفتمین سالروز رحلت علامه بزرگ دهر، عارف کامل صاحب تفسیر المیزان، آیت الله العظمی سید محمد حسین طباطبایی قدس سره را تسلیت عرض می کنیم.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى 4⃣
◀️ مدتها بود رابطه ممكن و واجب براى من حل نشده بود با آن كه مى دانستم واجب الوجود، واجب الوجود و ممكن الوجود، ممكن الوجود است ولى اين رابطه مبهم مانده بود، به غزلى از ديوان خواجه حافظ برخورد نمودم، مطلب برايم روشن شد و مطلع آن غزل اين است: پيش از اينت بيش از اين غمخوارى عشّاق بود
دانستم كه به هر حال ممكن، سراپا نيازمند است و وابسته به حق سبحانه و اشتياق او به بندگانش.
📘پاسداران حريم عشق، ج8، ص: 41
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅و قَالَ ع لَيْسَتِ الْعِبَادَةُ كَثْرَةَ الصِّيَامِ وَ الصَّلَاةِ وَ إِنَّمَا الْعِبَادَةُ كَثْرَةُ التَّفَكُّرِ فِي أَمْرِ الله
◀️[#امام_حسن_عسگری علیه السلام فرمود]: عبادت به زيادى نماز و روزه نيست، بلكه زيادى انديشه در كار و امر خداست.
📘بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج75، ص: 373
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅. از امام حسن عسكرى عليه السّلام در مورد- صحت يا كيفيت- اين خبر كه به نقل از پدران بزرگوارش رسيده است كه: «زمين هيچگاه از حجت خدا بر خلقش خالى نيست، هركس بميرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.» سؤال شد، پس امام عليه السّلام فرمود: «اين مطلب حق است همانطور كه وجود آتش- و جهنم- حق است.» پس از آن حضرت سؤال شد كه: «يابن رسول اللّه، حجت و امام بعد از شما كيست؟» فرمود: «فرزندم محمّد، او امام و حجت بعد از من است، هركه بميرد و او را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.»( اثبات الهداة، ج 3، ص 482، روايت 189)
📘ظهور نور، ص: 30
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍نبودن حجتى هدايتگر انسانها، خود سبب گمراه شدن مؤمنين از راه راست و حقيقت است... [و] پيروى از حجت خدا- كه يگانه راه هدايت است- بعد از شناخت او ميسّر است و كسى كه او را نشناسد نمى تواند از او تبعيت نمايد و چنين كسى بر جهل و مرام جاهليت از عالم خواهد رفت.
📘 #ظهور_نور، ص: 31
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✍بايد واسطه بين آفريننده و پديده هاى مادى كسى باشد كه داراى خلقت مادى و جسمانى و علاوه بر آن داراى درجه اى از شرافت معنوى باشد كه شايستگى ارتباط بين آفريننده و آفريدگان را احراز كند و چنين افرادى جز خلفاى ذات مقدس پروردگار يعنى پيامبران و جانشينان آنها عليهم السّلام كسى نمى تواند باشد.
📘 #ظهور_نور، ص: 32 و 33
https://eitaa.com/Nedaysaadat