✍️ بیا زمانی دست از تعلقات کون و مکان بشوی و از آن ها تجافی بگیر و به عالمی بالاتر از ماده پرواز کن و ببین که تو این جسم و جان متعلق به خاک نیستی ، بلکه تو برتر از همه موجوداتی ، تو جهانی هستی که در دام تن و تعلقات اسیر شده ای .
📚برگرفته از کتاب #راز_دل، شرح گلشن راز شبستری، تالیف آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🕋 «إِلهِى! أَنَا الْفَقِيرُ فِى غِناىَ، فَكَيْفَ لا أَكُونُ فَقِيراً فِى فَقْرِى؟!» معبودا! من در حال غنا نيازمندم، چگونه در حال فقر نيازمند نباشم؟!
✍️ در نظر اوّل، فقر و غناى ظاهرى به نظر هر خواننده مبادرت مى نمايد، اما اگر گوينده اين سخن را كه از مخلَصين است در نظر آورد و توجه كند، وى خويش را به تمام وجود در ذات ربوبى گم كرده،
✍️...مى توان گفت: از فقر، فقر ذاتى و نيستى خود و از «غنى» غناى باللَّه در تمام كمالات انسانى كه يك ولىّ خدا و معصوم لازم است داشته باشد، اراده شده و در واقع آن حضرت با اين بيان، در مقام نفى وجود و كمالات خود و انتساب آن به حق سبحانه مى باشد، نه اثبات آن دو براى خويش و اين همان بيان آيه شريفه است كه خداوند از واقع امر بشر خبر داده و مى فرمايد: يا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَى اللَّهِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ .اى مردم، شما به خدا نيازمنديد و خداست كه بى نياز ستوده است.
📚برگرفته از شرح فرازهایی از معارف ادعیه، ذیل دعای عرفه🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🌸 تمثّل اعياد اسلامى در قيامت
🔸«إذَا كَانَ يَوْمُ القِيَامَةِ زُفَّتْ أرْبَعَةُ أيَّام إلَى اللهِ كَمَا تَزُفُّ العَرُوسُ إلَى خِدْرِها. قِيلَ مَا هَذِهِ الأيَّامُ؟ قالَ يَوْمُ الأضْحَى وَ يَوْمُ الفِطْرِ وَ يَوْمُ الجُمْعَةِ وَ يَوْمُ الغَدِيرِ وَ إنَّ يَوْمَ الغَديرِ بَيْنَ الأضحَى وَ الفِطْرِ وَالجُمْعَةُ كَالقَمَرِ بَيْنَ الْكَواكِبِ...» (اقبال الاعمال، ص 464).
🔹هنگامى كه روز قيامت فرا رسد، چهار روز با شتاب به سوى خدا مى روند همان طورى كه عروس را به حجله اش مى برند.
🔸سؤال شد، اين روزها كدامند؟ فرمود: روز #عيد_قربان و #عيد_فطر و روز#جمعه و روز #غدير و روز غدير در ميان روزهاى عيد قربان و فطر و جمعه، مانند ماه در ميان ستارگان است.
📚به نقل از کتاب ثمرات حیات، ج 3، ص 220🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✅ توصیه های عرفانی عالمان دینی
✍️ اى عزيز! غيبت مكن، تهمت مزن و بخل مورز و زبان را در ميدان بيان، سرگردان مدار كه از زيان تا زبان يك نقطه مسافت بيش نبود و محرم به نقطه اى مجرم مى شود.
👈 از توصیه های اخلاقی عارف جلیل القدر آقا محمد بن محمد رفيع جيلانى بيدآبادى، متوفی 1197 ق🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🔹امام هادی علیه السلام:
✅خيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُهُ وَ شَرٌّ مِنَ الشَّرِّ جَالِبُهُ وَ أَهْوَلُ مِنَ الْهَوْلِ رَاكِبُهُ.
✍️انجام دهنده كار نيك، از خود نيكى بهتر و گوينده سخن زيبا، از سخنش زيباتر و حمل كننده دانش، از دانش برتر و كشنده بدى و شرّ به سوى خود از بدى و شر بدتر و اقدام كننده به كار ترسناك، از آن كار ترسناك تر است.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 370، حديث 4🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✅امير المؤمنين- عليه السّلام-؛ سكّان دار كشتى هستى در همه ى عوالم
💢 بالا و والاتر از مژده منزلت على- عليه السّلام- چه مژده اى است كه وى- عليه السّلام-
👈 از ازل در مقام اخذ ميثاق
👈و پس از خلقت مادّى بشريّت
👈و در زمان رجعت
👈و در قيامت و صراط و ميزان و ...
سكّان دار كشتى عالم خلقت به حساب مقام ولايتش به اذن اللَّه و اذن رسوله بوده باشد
جعلنا اللَّه من مواليه.
✍️برگرفته از بیانات عارف واصل حضرت آیة الله سعادت پرور در شرح معارف ادعیه🌱.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🌸هركس كه ندارد به جهان مهر تو در دل
🌸حقّا كه بود طاعت او ضايع و باطل...
🔸اى سرور اولياء ع! اين محبّت توست كه سبب قبولى طاعات است. دل آن كس كه از ولايت و محبّتت تهى گشت، چه طاعت و عملى مى تواند داشته باشد، تنها عبادات او مشقّتى است كه بر خود نهاده.
🔸اى علىّ! محبتت در دل ما ازلى است، چگونه مى شود آن را ناديده گرفت. از جان خود مى توان گذشت، ولى از محبّت تو خير.
🔸چنانچه اى علىّ! دشمنت بخواهد با نصايحش مرا از عشقت باز دارد، اگر در ازل از ولايتت بهره مند نباشد قدرت راهنمايى او را ندارم و اگر هم بهره مند باشد و تاريكي هاى عالم طبيعت او را مانع گشته باشد، اين تويى كه مى توانى مشكل ميان من و او را حلّ كنى، تا شايد اقرار به ولايتت كند، اگرچه به سبب تقيّه به زبان نياورد.
🔸آرى، اى علىّ ع! تو نه چنانى كه توان وصف تو به جمال و كمال ظاهر و باطن نمود، مقام و منزلتت را جز خدا و رسولانش و رسول اكرم و فاطمه و فرزندانش (ص) نتوانند ستود.
🔸اى آن كه به عبادات خود مى بالى و آن را با ولايت علىّ ع انجام نمى دهى! بيا به ميكده و با مظهر تمام تجلّى حضرت دوست لحظه اى آشنايى پيدا كن، تا ببينى كه وى در زهد و عبادت و بندگى حقّ، گوى سبقت را از همه جنّ و انس ربوده.
🔸اى خواجه! تنها نجات تو در اين جهان و جهان ديگر دست تولّى به دامن علىّ عليه السلام زدن و فرمان او بردن است .
✍️برگرفته از شرح غزل 379 حافظ (نسخه قدسی)، آیة الله سعادت پرور (قدس سره)🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✅ حرْزٌ لِمَوْلاَنَا مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ عَلَيْهِمَا السَّلاَمُ
💠 «أللَّهمَّ! فرِّغْ قَلبى لِمَحبّتك و ذكرِك، و أنعِشْهُ بِخَوفِك أيّامَ حياتى كلَّها، و اجْعَلْ زادى من الدّنيا تَقواك، و هَبْ لى قوّةً أحتَمِلُ بِها جميعَ طاعتِك و أعمِلُ بِها جميعَ مَرضاتِك، و اجعَلْ فِرارى إليك و رَغبَتى فيما عندك ...» «بحار الانوار، ج 91، ص 207، عوذه 1.»
💠خدايا! دلم را براى محبت و يادت فارغ ساز و آن را با هراس از خود در تمام طول زندگى ام بر پا بدار و زنده كن و توشه مرا از دنيا، تقوا و پرهيز از خودت قرار ده و نيرويى به من ببخش كه با آن همه فرمانبرى ات را به دوش بگيرم و به آن چه تو را خشنود مى سازد، عمل كنم و گريزم را به سوى تو قرار دهم و ميل و شوقم به آن چه نزد توست باشد.
#منتخب_کلمات_معصومین (ع)
#آیة_الله_سعادت_پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
◾️ إنا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
⚫️رحلت فاضل ارجمند حضرت حجة الاسلام و المسلمین حاج آقای فرجام فرد از شاگردان حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره) و استاد حوزه و دانشگاه را به ارادتمندان و خانواده مکرم و معزز ایشان تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
⚫️از خداوند تبارک و تعالی برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه را مسئلت می نماییم.
—ندای سعادت—
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🤲 امن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ 🤲
جهت شفای عاجل تمامی بیماران به ویژه حاج آقای علیپور از شاگردان سلوکی مرحوم آیة الله سعادت پرور (قدس سره) هفت مرتبه سوره مبارکه حمد و صلوات بر محمد و آل محمد (صلوات الله علیهم اجمعین) قرائت فرمایید.
—ندای سعادت—
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
📚 #طرح_تابستانه_کتاب_1400
📗فروش کتب چاپ شده از آیة الله سعادت پرور (ره) با 20 درصد تخفیف
👈خرید حضوری: قم خیابان معلم، مجتمع ناشران، پلاک b12
👈خرید غیر حضوری : سفارش از طریق ادمین کانال انتشارات آفتاب فطرت و کانال ندای سعادت در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/aftabefetrat آفتاب فطرت
https://eitaa.com/nedaysaadat ندای سعادت