#شهیدانه
#وعده_ما_بهشت
یکی از فرماندهان جنگ روایت میکند:
خدا رحمت کند «حاج عبدالله ضابط» را.
برایم تعریف میکرد خیلی دلم میخواست #سید_مرتضی_آوینی را ببینم.
یک روز به رفقایش گفتم، جور کنید تا ما #سید_مرتضی را ببینیم .
خلاصه نشد.
بالاخره آقا #سید_مرتضی_آوینی توی فکه روی مین رفت و به آسمونها پر کشید.
تا اینکه یک وقتی آمدیم در منطقه جنگی با کاروانهای راهیان نور.
شب در آنجا ماندیم.
در خواب، #شهید_آوینی را دیدم و درد و دلهایم را با او کردم ...
گفتم #آقا_سید
خیلی دلم میخواست تا وقتی زنده هستی بیایم و ببینمت، اما توفیق نشد.
#سید به من گفت "ناراحت نباش فردا ساعت ۸ صبح بیا سر پل کرخه منتظرت هستم".
صبح از خواب بیدار شدم.
منِ بیچاره که هنوز زنده بودن #شهید را شک داشتم، گفتم:
این چه خوابی بود، او که خیلی وقت است #شهید شده است.
گفتم حالا بروم ببینم چه میشه.
بلند شدم و سر قراری رفتم که با من گذاشته بود، اما با نیم ساعت تأخیر، ساعت ۸:۳۰. دیدم خبری از #آوینی نیست.
داشتم مطمئن میشدم که خواب و خیال است. سربازی که آن نزدیکیها در حال نگهبانی بود، نزدیک آمد و گفت: آقا شما منتظر کسی هستید؟ گفتم: بله، با یکی از رفقا قرار داشتیم.
گفت: چه شکلی بود؟ برایش توصیف کردم. گفتم: موهایش جوگندمی است.
محاسنش هم اینجوری است.
گفت: رفیقت آمد اینجا تا ساعت ۸ هم منتظرت شد نیامدی، بعد که خواست بره، به من گفت: کسی با این اسم و قیافه میآید اینجا، به او بگو #آقا_مرتضی آمد و خیلی منتظرت شد، نیامدی. کار داشت رفت اما روی پل برایت با انگشت چیزی نوشته، برو بخوان.
رفتم و دیدم خود #آقا_مرتضی نوشته:
#آمدیم_نبودید
#وعدۀ_ما_بهشت
#سید_مرتضی_آوینی
🌹
خصوصیت هر یک از معصومین علیهم السّلام در بر آورده شدن حاجات
چگونه و با چه روشی به ائمه (ع) متوسل شویم و چه بگویم تا حاجاتمان بر آورده شود؟ ائمّه معصومین علیهم السّلام هر چند که هر یک از آنها در تمامی حوائج بندگان خدا وسیله اند ولی هر یک از آنها را خصوصیتی برای پاره ای از حوائج بالأخص می باشد؛ این خصوصیت کدامست؟ و چه ساعاتی و ایامی برای توسل مناسبتر است؟
خصوصیت هر یک از معصومین علیهم السّلام در بر آورده شدن حاجات
1- رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم و دختر گرامی او علیها السّلام و دو سبط ارجمند او علیهما السّلام را خصوصیتی در حوائج متعلّقه به تحصیل طاعت و رضوان خدای جلّ جلاله
2- و برای امیرالمۆمنین علیه السّلام اختصاص در انتقام از دشمنان و کفایت شرّ ستمکاران
3- و برای امام سجّاد علیه السّلام در جور پادشاهان و وسوسه ی شیاطین
4- و برای امام باقر و{ امام} صادق علیهما السّلام در فریاد رسی بر امر آخرت
5- و برای امام کاظم علیه السّلام در ترس از ناخوشی ها و بیماری ها و دردها
6- و برای امام رضا علیه السّلام در نجات از هول و بیم سفرهای دریاها و صحراها و بیابان ها
7- و برای امام جواد علیه السّلام در وسعت زندگی و بی نیازی از مردم
8- و برای امام هادی علیه السّلام در بر آورده شدن مستحبّات و نیکی به برادران و کامل شدن طاعات
9- و برای امام عسکری علیه السّلام در اعانت بر امر آخرت
10- و برای ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف حضرت امام مهدی علیه السّلام در تمامی حاجات و نیازمندی ها و غیر آنها هر آنچه نام حاجت بر آن اطلاق شود، اختصاص و خصوصیتی می باشد. (المراقبات، ص90)

************************************************
طریقه توسّل به معصومین علیهم السلام و ساعات مخصوصه آن (اینجا)
1- ساعات آخر شب ، یک ساعت قبل از طلوع فجر توسّل به حضرت زهرا (علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت .
2- از طلوع فجر تا طلوع آفتاب ، ساعت توسّل به جناب امیرالمؤمنین علی ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .
3- از طلوع آفتاب ساعت توسّل به امام حسن ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .
4- از ساعت سوّم ، از تابش شعاع خورشید تا بلند شدن روز ، مختص به امام حسین ( علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت الهی .
5- ساعت بعدی ، از بلند شدن روز است تا زوال آفتاب ، توسّل به امام سجّاد (علیه السلام ) : ایمنی یافتن از شرّ سلطان جائر و شیطان و معزز بودن در نظر سلطان .
6- از اوّل زوال تا هشت رکعت نماز نافله ظهر ، توسّل به امام باقر ( علیه السلام ) : به جهت توفیق کسب علم و معرفت
7- از چهار رکعت مانده به نماز ظهر تا وقت نماز ظهر ، زمان توسّل به امام صادق ( علیه السلام ) : به جهت توفیق یافتن بر وظایف و عبادات و اداء سُنن و ترک محرّمات .
8- از ساعت هفتم و بعد از فارغ شدن از نماز ظهر تاچهار رکعت از نافله عصر ، زمان توسّل به امام موسی بن جعفر ( علیه السلام ) : برای شفای امراض وبیماری و دفع امراض باطنی و ظاهری .
9- ساعت هشتم از چهار رکعت نافله عصر است تا فراغ از نافله عصر ، توسّل به امام رضا ( علیه السلام ) : برای سلامتی در سفر - چه دریا و چه خشکی - و رسیدن به وطن و خلاصی از غم و اندوه و غربت.
10-از ساعت نهم بعد از فراغ از نماز عصر تا انقضای سه ربع ، زمان توسّل به امام جواد ( علیه السلام ) : برای یافتن گنج ، قناعت و رسیدن به نعمت های پی در پی و توانگری و بخشش .
11-ساعت دهم ، از ابتدای ربع آخر روز است تا یک ساعت به زردی آفتاب که زمان توسّل به امام علی النقی ( علیه السلام ) است : از برای استعانت بر اداء حقوق اخوات از مؤمنین و مؤمنات و رد مظالم .
12- قبل از زردی آفتاب زمان توسّل به امام حسن عسکری ( علیه السلام ) : از برای درست شدن کارهای دینی و دنیوی و غلط نشدن آن و مسرور بودن در همه اوقات.
13- از زردی آفتاب تا غروب زمان توسّل به امام عصر ( عجل الله تعالی فرجه شریف ) : به جهت پیروزی یافتن و ظفر بر اعداء در جنگ و ... و اداء قرض و روی نمودن فتوحات .
(منابع:منتهی الآمال-جلاء العیون-جنات الخلود)

********************************************************
چگونگی توسل به ائمه اطهار علیهم السلام (اینجا)
چگونه و با چه روشی به ائمه (ع) متوسل شویم و چه بگویم تا حاجاتمان بر آورده شود؟
پیش از بیان روش توسل و دعا و کلمات خاص، لازم است برای شفاف شدن پاسخ، مفهوم توسل توضیح داده شود.
مفهوم توسل:
توسل واژهای عربی میباشد و ریشه آن "وسیله" و "وَسْل" است. مفهومش این است که انسان با شوق و رغبت به سوی مقصدی حرکت کند و مطمئن باشد که با کمک آن میتواند به هدف خویش نایل گردد". به بیان روشنتر: توسل به معنی گزینش "وسیله" است و وسیله در اصل به معنی چیزی یا عملی است که باعث و نزدیکی به دیگری از روی علاقه و رغبت است. قرآن میفرماید: " یا ایّها الذین آمنوا، اتقوا اللّه و ابتغوا الیه الوسیله؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید! تقوا پیشه کنید و وسیلهای برای تقرّب به خدا بر گزینید". وسیلهای که در آیه ذکر شده و مؤمنان مأمور به "توسّل" به آن هستند، مفهومی وسیع دارد شامل هر کار و هر چیزی که باعث نزدیک شدن به پیشگاه مقدس برورد گار شود، میگردد که مهمترین آنها بعد از ایمان به خدا و پیامبر (ص)، ایمان به ولایت ائمه (ع) و اطاعت و پیروی از آنها است.
آداب و روشهای توسّل
توسل جستن به ائمه (ع)، نیازمند رعایت روشها و ایجاد شرایطی است که بدون تحقق آن، نمیتوان امید به بر آورده شدن خواسته ها و حاجات خود داشت. در ذیل به برخی از آداب و روشهای توسل اشاره میشود:
1 ـ توسل و معرفت
حرکت به سوی مقصد با شوق و رغبت، بدون معرفت و شناخت نمیشود. به بیان دیگر: حرکت رغبتآمیز به سوی مقصد زمانی رهرو را به مقصد میرساند که، ملازم با تحقق سه امر باشد:
الف) "وسیلهای" که شخص متوسل میخواهد به مدد آن و با اطمینان به سمت مقصد حرکت کند، از توانایی و کمالات والا و آرامش بخشی برخوردار باشد.
ب) توسل جوینده، معرفت و شناخت لازم در مورد آن "وسیله" و قدرت و منزلتش را داشته باشد.
ج) فرد متوسل، با آگاهی از توانایی و استعدادهای خویش و به کارگیری آن بتواند، شایستگی لازم برای نزد یکی و تقرب به "وسیله" و استمداد و استعانت از آن کسب کند.(1)
2 ـ طهارت
الف) طهارت باطنی: گفته شد، توسل به معنی و نزدیک شدن به خدا از راه نزدیک شدن به ائمه (ع) و در خواست شفاعت آنان است. انسان که قلبش آلوده به گناهان بسیار است، تا توبه نکند و با کسب طهارت قلبی و باطنی، شایستگی و لیاقت لازم را کسب ننماید، چگونه میتواند خود را به ائمه (ع) نزدیک کند و توسل جوید و آنان را شفیع خود قرار دهد؟
ب) طهارت ظاهری: شامل طهارت بدن و لباس، نیز و ضو یا غسل و پوشیدن لباس مناسب و معطر است و به این ترتیب خود را برای بر قراری ارتباط با امامان (ع) و توسل به آنان آماده میسازید.
3 ـ توجه به تجلیّات ویژه
بر اساس آن چه در معارف اسلامی آمده است، خداوند هستی را به خاطر چهارده معصوم (ع) آفرید و آفرینش را با خلق آنان آغاز کرد، آنان را روح عالم قرار داد. تا انوار آنان بر جهان تجلی دارد، جهان پایدار است. فیض ربوی به عالم موجودات جریان مییابد و نعمتها به دست آنان سر ازیر میگردد، و همه همّ و غمها، سختیها و مشکلات با توسل به هر یک از آنان و شفاعتشان بر طرف میگردد، لیکن هر یک از آنان مظهر اسم خاص از اسمای حسنای الهی و اسم اعظم میباشد. از این رو امام ششم، "صادق" و امام پنجم "باقر" و امام هفتم "کاظم" و امام نهم "جواد" نامیده شدهاند؛ با این که همه آنان صادق و باقر و کاظم و جواد هستند.
بنابر این بهتراست در توسل جستن به چهارده معصوم (ع) به نوع مظهریت و تجلیات ویژه توجه شود، صاحب نجم الثاقب مینویسد: "در امور معنوی و قلبی، مسایل آخرت، آمرزش گناهان، طلب شفاعت و سعادت و خوشبختی و عاقبت به خیری، به پیامبر اکرم (ص) فاطمة (س) امام حسن و امام حسین و امام باقر و امام صادق و امام هادی و امام حسن عسکری (ع) متوسل شوید.
در مسایل علمی و کسب معارف الهی به "باب مدینه العلم" یعنی امیرالمؤمنین (ع) باید متوسل شد.
برای نجات از ستم سلاطین، شر دشمنان، دفع اذیت و آزار شیاطین جنّی و انسی به امام علی (ع) و امام سجاد (ع) باید توسل جست.
برای شفای بیماران به امام موسی بن جعفر توسل جویید.
برای رهایی از هرگرفتاری مخصوصاً صحت و سلامتی در سفر به امامرضا(ع) متوسل شوید.
برای وسعت رزق و روزی، و طلب گشایش در امور زندگی و دنیایی به امام جواد (ع) متوسل شوید.
در هر کاری که انسان احساس کرد فریاد رسی جز خدا ندارد یا در اضطرار و تنگنا قرار گرفت، به امام زمان (ع) متوسل شود و بگوید: یا مولای، یا صاحب الزمان، ادرکنی. یا مولای، یا صاحب الزمان، اغثنی. یا ابا صالح و یا بقیة اللّه، ادرکنی.
4 ـ توسل و زمان و مکان
در تعیین هر یک از روزهای هفته به نام یکی از معصومان (ع) حکمتی نهفته است. از این رو توسل جستن به امامان (ع) در آن روزهای معیّن، امید استجابت دعا را بیشتر میکند.
ـ روز شنبه به نام پیامبر اسلام (ص)
ـ یکشنبه، امیر المؤمنین (ع) و حضرت فاطمه (س)
ـ دوشنبه، امام حسن و امام حسین (ع)
ـ سه شنبه، امام سجاد، امام محمّد باقر و امام جعفر صادق (ع)
ـ چهار شنبه، امام موسی کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی (ع)
ـ پنج شنبه، امام حسن عسکری (ع)
ـ جمعه، امام زمان (ع)
5 ـ صلوات
پیش از توسل جستن حمد و ثنای الهی و نعمتهای بیشماری که خداوند به انسان عنایت کرده ذکر شود، با ذکر گناهان به گناهان و تقصیرات خود اعتراف کرده و خود را مستحق پاداش و بهشت ندانید.
سپس بر محمد و آل محمد صلوات بفرستید، امام پنجم از پدرش و از جدش پیامبر اکرم، نقل کرده که آن حضرت فرمود: هرکس میخواهد به من متوسل شود و من از او شفاعت کنم باید بر اهل بیت من صلوات بفرستید و آنان را (با قول و عمل شان) مسرور و خوشحال سازد" در اواخر مفاتیحالجنان برای هر یک از چهارده معصوم صلوات خاصی ذکر شده است. آن صلوات را پیش از شروع دعا بخوانید.
6 ـ ذکر نامهای مبارک چهارده معصوم (ع)
رسول اللّه (ص) فرمود: "یا جابر! إذا أردتَ أنْ تدعوا اللّه فیَستَجیب لک فادْعه بأسمائهم (اهل بیتی) فإنّها أحبّ الاسماء إلی اللّه عزّ وجلّ؛(2) ای جابر، هرگاه خواستی در پشگاه الهی دعاکنی و خداوند نیز دعای شما را مستجاب گرداند، متوسل به اهل بیت من شو و خداوند را به اسمای آنان بخوان که محجوبترین اسمها نزد خدا. اهل بیت من هستند" .
7 ـ سوگند به ائمه معصومین (ع)
امام صادق (ع) فرمود: "برای استجابت دعا، آمرزش گناهان به پنج تن و سایر امامان متوسل شوید و خداوند را به حق آنان سوگند دهید و بگویید:
"اللهم إنْ کانتْ ذنوبی قد اخْلقتْ وجهی عندک، فإنّی أتوجّه إلیک بوَجْه نبیّک، نبی الرحمه و علیّ و فاطمه و الحسن و الحسین و الائمة"؛(3) بعد از "والحسین" نام بقیه امامان را بگویید: (اللهم إنْ کانتْ ذنوبی قد اخْلقتْ وجهی عندک، فإنّی أتوجّه إلیک بوَجْه نبیّک، نبی الرحمة و علیّ و فاطمة و الحسن و الحسین ) و علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و الحسن بن علی العسکری و الحجة بن الحسن الصاحب الزمان صلوات الله علیهم.
در توسل به پیامبر اکرم (ص) آن حضرت را به امیر المؤمنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا و امام حسن و امام حسین (ع) سوگند دهید. در توسل به امیر المؤمنین (ع) آن حضرت را به پیامبر اکرم (ص) و بقیه پنج تن سوگند دهید، و در توسل به سایر امامان، سوگند به مادرشان حضرت صدیقه طاهره(س) باعث جلب توجه و عنایات بیشتر ائمه (ع) می گردد.
مطالب ذکر شده در مورد معنای توسل، روش و آداب آن و نکات و شرایطی و ... است که برای توسل باید نظر داشت. اما گاهی با همه این اوصاف، دعای انسان بر آورده نمیشود. این موضوع مطلب مستقل و جداگانهای است که بحث مفصلی را طلب میکند، در عین حال انسان آگاه هیچ گاه از این مسئله نومید نمیشود، بلکه در توسل فواید و آثار معنوی بسیاری است که چه بسیار بیشتر و برتر از بر آورده شدن دعا است.
پی نوشت ها:
1. وسایل الشیعه، ج4، ص 1219.
2. بحارالانوار، ج91، ص 21، حدیث 16.
3. همان، ص 20، حدیث 13.

***********************************************************
جواز توسل در سخنان علمای اهل سنت (اینجا)
وقال ابن بطال فى قوله- صلى الله علیه وسلم-: «المدینة ینصع طیّبها» «1» هو مثل ضربه للمؤمن المخلص الساکن فیها، الصابر على لأوائها مع فراق الأهل والتزام المخافة من العدو فلما باع نفسه والتزم هذا الأمر بأن صدقه ونصع إیمانه وقوى لاغتباطه بسکن المدینة ولقربه من رسوله، کما ینصع ریح الطیب فیها ویزید عبقا على سائر البلاد، خصوصیة خص الله بها بلدة رسوله- صلى الله علیه وسلم- الذى اختار تربتها المباشرة جسده الطیب المطهر، وقد جاء فى الحدیث «أن المؤمن یقبر فى التربة التى خلق منها» فکانت بهذا تربة المدینة أفضل الترب، کما أنه هو- صلى الله علیه وسلم- أفضل البشر، فلهذا والله أعلم یتضاعف ریح الطیب فیها على سائر البلدان. انتهى.
وینبغى للزائر أن یکثر من الدعاد والتضرع والاستغاثة والتشفع والتوسل به- صلى الله علیه وسلم-، فجدیر بمن استشفع به أن یشفعه الله تعالى فیه.واعلم أن الاستغاثة هى طلب الغوث، فالمستغیث یطلب من المستغاث
قسطلانی میگوید سزاوار است که زایر در کنار قبر پیامبر(ص) زیاد دعا و استغاثه کند و متوسل شود و طلب شفاعت و بیتابی کند و سزاوار است که خداوند شفاعت پیامبر را در حق او بپذیرد.(القسطلانی، المواهب اللدنیه، ج 3، ص 417)
سُبکی میگوید از روش شخصیتها و بزرگان صالح گذشته استفاده میشود که تبرک به قبور مردگان امری شرعی و دینی است و مانعی ندارد، تا چه رسد به قبور پیامبران و اگر کسی ادعا کند که قبور پیامبران با قبور سایر مردگان برابر و یکسان است، سخن زشت و باطلی به زبان آورده، چون موجب پایین آوردن مقام شامخ پیامبران شده است، و شکی نیست که سبک شمردن مقام رسول اکرم(ص)، و یکسان دانستن آن حضرت با دیگران کفر است. وی در جای دیگری در رابطه با توسل و شفاعت میگوید جواز توسل و درخواست شفاعت از رسول اکرم(ص) برای هر مسلمانی روشن و واضح است، و عمل پیامبران و سیره صالحان گذشته و علماء و دانشمندان و حتی عوام، بر آن گواهی میدهد و هیچ آدم دینداری این را انکار ننموده و در هیچ زمان این سخن باطل به گوش نرسیده است تا این که ابن تیمیه با سخنان باطل خود قضیه را بر افراد ضعیف و نادان مشتبه و بدعتی را پایهگذاری کرد که در هیچ عصری سابقه نداشته است.
زینی دحلان مفتی مکه مکرمه میگوید هر کس آثار گذشتگان را تتبع نماید، و دعاها و اوراد آنان را مورد مطالعه قرار دهد، موارد زیادی از توسل آنان به انبیاء و صالحان را خواهد یافت.
حصنی دمشقی در رد سخن ابن تیمیه مبنی بر شرک بودن توسل به پیامبر(ص) پس از وفات ایشان، میگوید از این سخن ابن تیمیه بدن انسان میلرزد.
این سخن قبل از زندیق حران «ابن تیمیه» از دهان کسی در هیچ زمان و هیچ مکانی بیرون نیامده است، این زندیق نادان و خشک، داستان عمر را وسیلهای برای رسیدن به نیت ناپاکش در بیاعتنایی به ساحت حضرت رسول اکرم(ص) قرار داده و با این سخنان بیاساس مقام و منزلت آن حضرت را در دنیا پایین آورده و مدعی شده است که حرمت و رسالت آن بزرگوار پس از رحلت از بین رفته است. و این عقیده به یقین کفر و در واقع زندقه و نفاق است.
سید حسن سقاف میگوید توسل به رسول اکرم(ص) و طلب شفاعت از آن حضرت به ویژه در اوقات گرفتاری از مستحبات موکد میباشد و سیره علما و دانشمندان عالیقدر، مردان الهی، بزرگان حدیث شناس و پیشوایان گذشته بر این روش جریان داشته است.
حافظ النووی در تالیفات خود به استحباب توسل و استغاثه از رسول اکرم(ص) عنایت داشته است.
و موارد دیگر این که ابن جوزی در کتاب خود با نام «الوفاء فی فضائل مصطفی» بابی را به توسل به پیامبر(ص) و باب دیگر را به طلب شفاء از قبر آن حضرت اختصاص داده است؛ شمس الدین محمد بن نعمان مالکی کتابی به نام «مصباح الظلام فی المستغیثین بخیر الانام» به رشته تحریر درآورده است؛ سید نور الدین سمهودی در کتاب خود «وفاء الوفاء لاخبار دارالمصطفی» به بحث پیرامون این مساله پرداخته و شواهدی را نقل کرده است و ... .
و اما بالاتر از همه اینها مرجع اصلی وهابیت نیز تنها استغاثه را شرک میداند و توسل و شفاعت را جایز میشمرد. ابن کثیر میگوید قاضی شافعی مجلسی در مصر تشکیل داده بود، در این مجلس ابن تیمیه گفت استغاثه و فریاد خواهی فقط به خداوند جایز است و استغاثه به رسول اکرم(ص) صحیح نیست، ولی میشود به پیامبر گرامی متوسل شد و از حضرت طلب شفاعت نمود.
دستوری جهت خلاصی از دست ظالم
و برآورده شدن حاجات
ختم نَجاةً مِنکَ
در یڪ جلسه هفتصد و هشتاد و شش
۷۸۶ بار بخواند
«نَجاةً مِنکَ یا سَیِّدي الکَریم بِحَقِّ
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم»
بہ جهت خلاصی از دست ظالم و
برآورده شدن حاجات در مڪان خلوتی
رفتہ با وضو و رو بہ قبلہ نشستہ و هفتاد
و سه ۷۳ مرتبه این ذڪر را بخواند و بعد
از آنڪہ تمام شد 3 مرتبہ صلوات بفرستد
و از خدا حاجت خود را بخواهد ان شاء
الله برآورده خواهد شد.
منابع: گوهرشب چراغ
ختم سریع الاثر سوره توحید هدیه بہ
حضرت علی علیه السلام :
ابتدا دو رکعت نماز حاجت بخواند سپس
صد صلوات و بعد از آن ۴۴۴ مرتبه سوره
توحید به نذر حضرت علی علیه السلام
بخواند و به روح حضرت هدیه کند . ۴۰۰
مرتبه در یک مجلس بخواند و ۴۴ عدد آن
را گرو نگه دارد تا حاجت برآید .
بسیار سریع الاثر است .
در شب جمعه بهتر است
منابع: هزارویک ختم
ختم مجرب برای فرزند دارشدن
از امام محمد باقر علیه السلام نقل
شده است:ڪہ مردی از کمی فرزند
به امام شکوه نمود. امام به ایشان
فرمود: سه روز بعد از نماز عشا و صبح
این کارها را انجام دهد:
۷۰ مرتبه سبحان الله،
۷۰ مرتبه استغفرالله،
و این اذڪار را ختم کند بہ
« آیات 12-10 سوره نوح»
و در شب سوم با همسرت تماس برقرار
ڪن خداوند به تو فرزندی عنایت خواهد کرد
فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّارًا ﴿١٠﴾
یُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَیْکُمْ مِدْرَارًا ﴿١١﴾
وَیُمْدِدْکُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِینَ وَیَجْعَلْ لَکُمْ
جَنَّاتٍ وَیَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهَارًا ﴿١٢﴾
منابع: طب الائمه، ص 130
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌷 علامه حسن زاده آملی :
🌺 پنج #ذکر قرآنی که توی #زندگی معجزه ها میکنه :
🌸 ذکر برای وقتایی که میخوای #خدا مکر و حیله دیگران رو در حق تو خنثی کنه:
«اُفوِّضُ أمری إلَی الله إنّ الله بصیرٌ بالعباد» .
🌸 ذکر برای کسی که #فرزند دار نشده و برای وقتی #ناراحتی و دلت گرفته:
«لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» .
🌸 ذکر برای وقتایی که طالب #زیبایی در #دنیا هستی:
«ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ» .
🌸 ذکر برای وقتایی که #ترس و #اضطراب داری:
«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ» .
🌸 ذکر برای گشایش در کارها و #آرامش #قلب و رهایی از #غم:
«وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ»
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم ۩
💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫
#استغفار_دعای_پیامبران
#در_قرآن_کریم_ذکر_شده
شما میتوانید برای حل مشکلات و #گرهگشایی در امور زندگی دنیوی خود از این استغفارها استفاده کنید که اجر وثواب دنیوی و اخروی به همراه دارد
"حضرت آدم علیه السلام"
دچار لغزش شد🔒،
کلید 🔑:
"رَبّنَا ظلمنا أنفسنا وَإِنْ لَمْ تغفر لنا وَتَرْحَمنَا لَنَكُونَنَّ مِنْ الْخاسرِينَ"
پس مورد عفو وبخشش قرار گرفت
"حضرت نوح علیه السلام"
بین دشمنانش گیر افتاده بود🔒،
کلید🔑:
"رب اني مغلوب فانتصر"
پس گشایش الهی نصیبش شد و با کشتی اش نجات یافت و دشمنانش نابود شدند
"حضرت زكريا علیه السلام"
پیر مسن بود و همسرش هم نازا🔒،
کلید🔑:
"رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ"
پس یحیی به او عطا گردید.
"حضرت يونس علیه السلام"
در تاریکی دریا و شکم ماهی تنها مانده بود🔒،
کلید🔑:
"لا إله إلّا أنت سبحانك إني كنت من الظالمين"
پس نجات یافت.
"حضرت أيوب علیه السلام"
به مصیبت و بیماریهای سختی دچار شد🔒،
کلید🔑:
"رَبِّ إنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ"
پس از درد و رنج نجات یافت
"حضرت إبراهيم علیه السلام"
در آتش افکنده شد🔒،
کلید🔑:
"حسبنا الله ونعم الوكيل"
پس نجات یافت و پیروز گشت
"حضرت يعقوب علیه السلام"
یوسف علیه السلام را از دست داده بود🔒،
کلید🔑:
"إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّه"
پس خداوند بعد سالها یوسف را به او برگرداند
"حضرت محمد علیه السلام"
در غار ثور توسط کفار محاصره شده بود🔒،
کلید🔑:
"لا تحزن إن الله معنا"
پس بر آنها پیروز گشت.
👈 آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
( الیس الله بکاف عبده ) بلی !!!
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَ لاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم ۩
#دعا_بعد_از_هر_نماز_واجب
#براى_درخواست_روزى
🌹حضرت امام رضا علیهالسلام فرمودہ است:
✨ 💜براى درخواست روزى بعد از هر نماز واجب بگو:
🌿💞يا مَنْ يَمْلِكُ حَوآئِجَ السَّآئِلينَ، وَ يَعْلَمُ ضَميرَ الصَّامِتينَ، لِكُلِّ مَسْأَلَةٍ مِنْكَ سَمْعٌ حاضِرٌ وَ جَوابٌ
عَتيدٌ، وَ لِكُلِّ صامِتٍ مِنْكَ عِلْمٌ باطِنٌ مُحيطٌ. أَسْأَلُكَ بِمَواعيدِكَ الصَّادِقَةِ، وَ أَياديكَ الْفاضِلَةِ، وَ رَحْمَتِكَ الْواسِعَةِ، وَ سُلْطانِكَ الْقاهِرِ، وَ مُلْكِكَ الدَّآئِمِ، وَكَلِماتِكَ التَّامَّاتِ. يا مَنْ لاتَنْفَعُهُ طاعَةُ الْمُطيعينَ، وَ لايَضُرُّهُ مَعْصِيَةُ الْعاصينَ، صَلّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ارْزُقْني مِنْ فَضْلِكَ، وَ أَعْطِني فيما تَرْزُقُنِي الْعافِيَةَ، بِرَحْمَتِكَ يا أَرْحَمَ الرَّاحِمينَ 💞🌿
📚المصباح: 223، البلد الأمين: 53 (پاورقى)
بحار الأنوار: 58/86، مقباس المصابيح ص 54
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم ۩
#گشایش_کار
❇️⇦ جهت گشایش کارها و فتوحات بی اندازه و دفع دشمنان این آیه کریمه را هر روز ۱۲۰ بار بخواند
🌀 به این روش که ذکر می شود⇩
✨طرف دست راست ۲۰ بار
✨طرف دست چپ ۲۰ بار
✨طرف پیش روی خود ۲۰ بار
✨طرف پشت سر ۲۰ بار
✨بالای سر ۲۰ عدد
✨بر زمین و جمیع اعضاء ۲۰ عدد
❗️بخشی از آیه ۲ سوره طلاق و آیه ۳ سوره طلاق ⇩
《وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَحَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا》
📚اسرار المقاصد ص ۷۲
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم ۩
این روایت منسوب به پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله است👇
الْحَسَنُ بْنُ فَضْلٍ الطَّبْرِسِيُّ فِي مَكَارِمِ الْأَخْلَاقِ، صلاة الوالد لولده
🌺 نماز والدین براى فرزند
۴ ركعت است ⬅️ دوتا ۲رکعتی
1⃣ در ركعت اول يك حمد و ده بار ⬅️ رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَ أَرِنا مَناسِكَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيم
(بقره ۱۲۸)
2⃣ در ركعت دوم یك حمد و ده بار ⬅️ رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِي رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دُعاءِ رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسابُ
(احقاف ۴۰و۴۱)
3⃣ در ركعت سوم حمد يك بار و سپس ده بار بگو ⬅️ رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِينَ إِماماً
(فرقان ۷۴)
4⃣ در ركعت چهارم يك حمد و ده بار بگو ⬅️ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَ عَلى والِدَيَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَ إِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
(احقاف ۱۵)
❇️ بعد از سلام ده بار بگوید ⬅️ رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِينَ إِماما (فرقان ۷۴)
مكارم الأخلاق: ص ۳۳۴
صلاة الوالد لولده
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم
ختمی_مجرّب از حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا- سلام الله علیها
مرحوم آیتاللهالعظمی محمد تقی اصفهانی- معروف به آقا نجفی- از استاد خود مرحوم آقا سید علی شوشتری- صاحب کرامات- نقل میکنند:
مرحوم آقا سید علی میفرمودند:
حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا این ختم را تعلیم فرمودند و بسیار مجرب است:
📗 چون به شدّت و بلیّهای مبتلا شوی با حضور قلب ۱۰۰۱ مرتبه این آیه کریمه
(ربّ اِنّی مَسَّنی الضُرّ و انت ارحمُ الراحمین)
را با خضوع و خشوع و تضرع و زاری بخوانی، نجات خواهی یافت!
📚 مفتاح السعاده، ص۴۹۷،
محمد تقی اصفهانی-آقا نجفی
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم
🔴🔵 توصیه امام زمان(عج)
جهت #حاجتروایی با خاصیتی از سوره یس
🌺 شخصی در شهر یزد گرفتاری سختی داشت خدمت حضرت صاحب الزمان ارواحنا فداه مشرف می شود ولی آن بزرگوار را نمی شناسد.
حضرت به او فرموده بودند :
#سوره_یس را بخوان چون به کلمه مبین که در شش مورد آمده رسیدی حاجت خود را نیت کن و پس از قرائت سوره نیز حاجت خود را درخواست کن تا خداوند دعای تو را مستجاب نماید.
🔷 او گفت : چون در سوره یس نگاه کردم دیدم کلمه مبین در هفت مورد ذکر شده تعجب کردم.
اما وقتی با تأمل🤔 دقت کردم متوجه شدم در شش مورد بدون الف و لام است ( مبین ) و در یک مورد همراه با آن می باشد ( المبین ) سپس گفت سوره را همان طوری که حضرت فرموده بود خواندم و خداوند نیز دعایم را مستجاب کرد.
📚 صحیفه مهدیه بخش ششم صفحه ۵۸۷
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم
✅ذکر بسیار عالی از آیت الله سید علی قاضی ره ،برای رفع همه مشکلات
✍علاّمه انصاری لاهیجی که ازشاگردان مرحوم آیت الله قاضی هستند، فرمودند: روزی از ایشان پرسیدم که: در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بن بست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟
سید علی قاضی ره در جواب فرمودند:
”پس از پنج مرتبه صلوات و آیة الکرسی، در "دل خود و بدون آوردن به زبان "بسیار بگو:
«اللّهُم اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الّتی تََجعَلُ فیها مَن تَشاءُ» إن شاء الله گشایش یابد.
💥علاّمه انصاری فرمودند:من اطاعت کرم و در مواقع گرفتاری های سخت و مشکلات لاینحلّ به این دستور عمل کردم و نتیجه های عجیب و بسیار عالی گرفتم...
📚 مهر تابناک ص۲۶۰
🌹استفاده با ذکر صلوات
۩ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم ۩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام همه ی زندگیم
السلام علیک یا ابا عبدالله
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸
🍃
✨آثار صدقه✨
✳️صدقه دادن و دستگیری از فقراء، در زندگی روزمرّه آدمی آثار مثبت فراوانی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود از جمله:
1⃣ فقر زدائی و طولانی شدن عمر
امام باقر علیه السلام فرمود: «البر و الصدقة ینفیان الفقر و یزیدان فی العمر»:(1) نیکی و صدقه، فقر و محرومیت را از بین می برد و عمر را زیاد می کند.
2⃣ مداوای مریضان
امام صادق علیه السلام فرموده اند: «داووا مرضاکم بالصدقة»:(2) مریضان خودرا با صدقه دادن مداوا کنید.
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «الصدقة دواء منجح»:(3) صدقه دادن داروی ثمر بخشی است.
3⃣ دفع مرگ رنج آور (پر محنت)
امام باقر علیه السلام فرمودند: «الصدقة تدفع میتة السوء»:(4) صدقه دادن،مرگ بد و سخت را از انسان دفع می کند.
4⃣دفع بلا
رسول خدا صلی الله علیه و آله: «الصدقة تستدفع البلاء و النقمة»:(5) صدقه بلا و عقوبت را دفع می کند.
5⃣ درمان بخل
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «علیک بالصدقة تنج من دناءة الشح»:(6)
6⃣ برکت
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «برکة المال فی الصدقة»:(7) صدقه مایه برکت دارائی است:
7⃣ گشایش رزق و روزی
امیرالمؤمنین علیه السلام: «استنزلوا الرزق بالصدقة»:(8) روزی را با صدقه دادن فرود آورید.
8⃣بیمه نمودن اموال
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «سوسوا إیمانکم بالصدقة و حصِّنوا أموالکم بالزکاة...»:(9) ایمان خود را با صدقه دادن و اموالتان را با زکات دادن نگه دارید.
9⃣ بر طرف شدن غم ها:
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «تدارکوا الهموم و الغموم بالصدقات»:(10) با صدقات، همّ و غمها را بر طرف نمائید.
negin486970
دعــاے خــتــم قــرآن
🌹💧🌹💧🌹💧💧🌹💧
*اَلــلــّهُمــَّ نــَوِّر قــُلــُوبــَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ زَیــِّن اَخــْلــاقــَنــا بــِزیــنــَةِ الــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اَلــْبــِســْنــا بــِخــِلــْعــَةِ الــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــنــا شــَفــاعــَةَ الــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اغــْفــِرلــَنــا ذُنــُوبــَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اَڪــْرِمــْنــا بــِڪــَرامــَةَ الــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْحــَمــْنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اهْدِنــا بــِهِدایــَةِ الــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ انــْصــُرِالــْاِســْلــامــَ وَالــْمــُســْلــِمــیــنــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اخــْذُلــِ الــْڪــُفــّارَ وَالــْمــُنــافــِقــیــنــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اشــْفــِ مــَرضــانــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْحــَم مــَوْتــانــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ احــْفــَظ وَ اَیــِّدْ قــائِدَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــْنــا تــَوفــیــقــَ الــطــّاعــَةَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــْنــا بــُعــْدَ الــْمــَعــْصــیــةَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــْنــا صــِدْقــِ الــنــِّیــَّةَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــْنــا عــِرفــانــَ الــْحــُرمــَةَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــنــا حــَجــَّ بــَیــتــِڪــَ الــْحــَرامــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْزُقــْنــا زیــارَةَ قــَبــْرِ نــَبــِیــِّڪــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ تــَقــَبــَّل صــَلــاتــَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ تــَقــَبــَّل تــِلــاوَتــَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ عــَجــِّل لــِوَلــِیــِّڪــَ الــْفــَرَج بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَلــْنــامــِن اَعــْوانــِهِ وَاَنــْصــارِهِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اســْتــَجــِب دُعــاءَنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَلــْنــا مــِنــَ الــْمــُصــَلــّیــنــِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَلــْنــا مــِنــَ الــتــّوّابــیــنــِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَلــْنــا مــِنــَ الــســُّعــَداءِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَلــْنــا مــِنــَ الــْمــُتــَّقــیــنــِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ آتــِنــا فــِے الــدُّنــیــا حــَســَنــَةً بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ آتــِنــا فــِے الــْآخــِرَةِ حــَســَنــَةً بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ قــِنــا عــَذابــَ الــنــّارِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ڪــَفــِّر عــَنــّا ســَیــِّئاتــِنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ تــَوَفــَّنــا مــَعــَ الــْاَبــْرارِ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اَحــْیــِنــاحــَیــاةَ مــُحــَمــَّدٍ وَآلــِ مــُحــَمــَّدٍ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اَمــِتــْنــامــَمــَاتــَ مــُحــَمــَّدٍوَآلــِ مــُحــَمــَّدٍ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ انــْفــِعــْنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ ارْفــَعــْنــا بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ افــْتــَح عــَلــَیــْنــا اَبــْوابــَ رَحــْمــَتــِڪــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ انــْشــُرعــَلــَیــْنــا خــَزائِنــَ عــُلــومــِڪــَ بــِالــْقــُرآنــ*
*اَلــلــّهُمــَّ اجــْعــَل عــَواقــِبــَ اُمــورَََنــا خــَیــرًا بــِالــْقــُرآنــ* 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
*الــلــّهُــــــــــمــَّ عــَجــِّــــــلــْ لــِوَلــِیــِّڪــَــــــ الــْفــَـــــــــرَج*
💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸💧🤍🩸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️با انجام این دستور العمل در شب جمعه به برکات عجیب آن برسید...!👌
#شب_جمعه
#سوره_واقعه
🌹🍃🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹
🌹🍃
🌹
🌹نماز فوق العاده استغفار برای وسعت رزق
🌸✨رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود :
هرگاه در زندگیت دچار تنگی معیشت و کسادی شدی، حاجتت را به خدا عرضه کن و نماز استغفار را ترک نکن.نماز استغفار دو رکعت است و در هر دو رکعت، چنین عمل کن:
1⃣👈در هر رکعت، یک بار حمد، و یک بار سوره قدر را بخوان
2⃣👈بعد از خواندن این دو سوره، 15 بار فقط بگو: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ»
3⃣👈سپس در رکوع، 10 بار فقط بگو: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ»
4⃣👈بعد از بلند شدن از رکوع ، 10 بار بگو: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ»
5⃣👈در هر دو سجده، 10 بار فقط بگو: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ»
6⃣👈بعد از هر دو سجده، 10 بار بگو: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ»
📕 مکارم الاخلاق، ص328
@negin486970
🔴 شهادت پاداش قرائت سوره کهف در شب های جمعه
🔵 امام صادق علیهالسّلام فرمودند:
🌕 هر کس سوره کهف را در شبهای جمعه قرائت نماید، به مرگ شهادت از دنیا خواهد رفت یا اینکه خداوند او را شهید مبعوث خواهد کرد و در روز قیامت در صف شهدا خواهد بود.
📚 ثواب الاعمال، ص ۱۰۷
🌻خواص سوره مبارکه جمعه🌻
●حضرت رسول اکرم ص فرمودند:
هرکس سوره مبارکه جمعه را با نیت خالص و توجه به معنی آن بخواند، او را به عدد کسانی که در دنیا به نماز جمعه حاضر شدند و به عدد هرکس که حاضر نشده اند در شهرهای مسلمانان، ده حسنه مزد و ثواب دهند.
🔰 الفت میان زن و شوهر
از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است: هرکس سوره مبارکه جمعه را به جهت موافقت زن و شوهر، پنج بار با نیت خالص و توجه به معنی آن بخواند، الفت و مهربانی حاصل شود.
🔰 ایمنی از وسوسه شیطان
آورده اند: هرکس به قرائت سوره مبارکه جمعه با نیت خالص و توجه به معنی آن مداومت نماید، از وسوسه شیطان ایمن شود.
🔰 جهت حفظ از آفات
ذلک فضل الله یوتیه من یشاء و الله ذو الفضل العظیم
هرکس این آیه را بر قطعه ای از صدف با نیت خالص و توجه به معنی آن نفش کند و در روز جمعه در میان اموال نهد یا در انبار غله بگذارد، از آفات محفوظ ماند و برکت پیدا کند.