من ادواردو نیستم 1.mp3
10.55M
📗کتاب صوتی
#من_ادواردو_نیستم
#شهید
"سرگذشت ثروتمندترین شهید شیعه"
قسمت 1⃣
#هر_روز_با_شهدا
شهید بزرگوار سیف الله شیعه زاده عزیز❤️
احتمالا تصویر این شهید بزرگوار را در فضای مجازی زیاد دیده باشیم؛ شهیدی که هیچ کس منتظرش نبود جز خدا....❤️
«شهید سیفالله شیعهزاده»
از شهدای بهزیستی استان مازندران که با یک زیر پیراهن راهی جبهه شد و هیچکس در جبهه نفهمید كه او خانوادهای ندارد. کم سخن میگفت و...
با سن کم سختترین کار جبهه یعنی
«بیسیمچی» بودن را قبول کرده بود
سرانجام توسط منافقین اسیر شد برگه و کدهای عملیات را قبل از اسارت خورد و منافقین پس از به شهادت رساندن وی، برای به دست آوردن رمز و کدهای بیسیم،
سینه و شکمش را شکافتند!!
ولی چیزی نصیب آنها نشد ...!
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
#شهید
هَـرکَسے،
یِڪْ دِلبـر جٰآنٰانِہ دٰارَدْ!
مَنْ #طُ رٰادٰارَمْ....
"مَهْدے"جـٰآنْ∶)
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج💚
#امام_زمانﷺ
sire-emam-reza.mojtahedi.mp3
4.19M
📲 فایل صوتے
🎙واعظ: آیت الله #مجتهدی تهرانی
🔖 سیره شخصیتی امام رضا علیه السلام 🔖
🌸 #ویژه_دهه_کرامت 🌸
#یک_نکته_از_هزاران 🌱
اشاره
شرط دوم برای سلامت و راحت مردن، محبت و ولایت اهلبیت است که در واقع نشانة ایمان ناب و کامل است. امام باقر(ع)فرمودند:
وَلَایتُنَا وَلَایةُ اللهِ الَّتِی لَمْ یبْعَثْ نَبِیاً قَطُّ إِلّا بِهَا؛ ولایت ما همان ولایت خداست که خداوند هیچ پیامبری را جز بر آن مبعوث نساخت.
ولایت اهلبیت در حقیقت ولایت حق و شأنی از شئون توحید است. لذا در روایات ما توحید را تا «عَلِیٌّ وَلی الله» دانستهاند. هم از امام سجاد و هم امام رضا روایت شده است که پس از دو جملة شهادتین «هِیَ لا اِلَهَ الَّا الله وَ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ» فرمودند: «و عَلیٌّ اَمیـرُالمؤمنینَ وَلِیُّ الله». بعد فرمودند:«اِلی هیهنا التَّوحیدُ؛ توحید تا اینجاست.»
به هر حال لطف اهلبیت همواره و در همه جا به دوستانشانمیرسد چه در دنیا، چه هنگام مرگ، چه در عالم برزخ و چه در قیامت. در هیچ عالمی نیست که ما بینیاز از آنها شویم و آنها هم دستشان بسته و کوتاه باشد.
به تعبیر زیارت جامعة کبیره، آنها «رحمت موصوله» هستند. رحمتی که متصل است و هیچگاه قطع نمیشود.
دستگیری اهل بیت دربرزخ
اگر در برخی روایات آمده است که برزختان با خودتان استو شفاعت ما در برزخ نیست و در قیامت است، اینها باید در جای خود با توجه به بقیة روایات معنا شود. یا بهاین معناست که شفاعت اصلی اهلبیت در برزخ نیست و در مراحل و منازل بسیار سخت و هولناک قیامت بروز میکند. نهاینکه اصلاً شفاعتی در برزخ ندارند. لذا در زیارت عاشورا میخوانیم: «اللَّهُمَّارزُقنی شَفاعَةَ الحُسینِ یَومَ الوُرودِ؛ خداوندا، روزی که بر تو وارد میشوم، شفاعت حسین را نصیبم کن!»
و یا بدان معناست که دستگیریهای اهلبیت در برزخ را اصطلاحاً شفاعت نمیگویند، بلکه کرامت و عنایت میگویند. همانطور که در دنیا دستگیریهای متعدد دارند.
حضرت ولی عصر(ع)الآن کمکها و دستگیریهای پیدا و پنهان بسیار دارد که هزاران مورد آن را ما خبر نداریم و به آن توجه نداریم و گاه متأسفانه گله هم میکنیم که آقا چرا به فکر ما نیستی؟
شخصی که مدتی به حضرت متوسل شده بود، حاجتش را نگرفته بود. گله میکرد که آقا شما به ما توجهی ندارید و به فکر ما نیستید!! در حالتی حضرت را دیده بود. حضرت به او فرموده بود: فلانی آیا در بچگی فلان خطر را از تو دفع نکردیم؟ آیا در فلان جا فلان کار را نکردیم؟ آیا در فلان کار ما به فکرت نینداختیم چه کن و همینطور حضرت مواردی را فرمود. آن شخص با شرمندگی گفت: آقا دیگر نفرمایید، خیلی شرمندهام که فکر کردم شما به ما توجه ندارید.
این دستگیریها را شفاعت نمیگوییم. کرامت و لطف و عنایت میگوییم. چه بسا در برزخ هم اینگونه باشد.
به هر حال این شرط ولایت اهم شرائط و مکمل شرط اول است. البته خدا کند جوری زندگی نکرده باشیم و کاری نکرده باشیم که دم مرگ بگویند: ما این را نمیشناسیم.
کیمیای ولایت امیرالمؤمنین
ولایت و محبت همة ائمه شرط است، خصوصاً در بین آنها داشتن محبت و ولایت امیرالمؤمنین (ع) کیمیاست. به قول حافظ:
غلام همت آن رند عافیت سوزمکه در گدا صفتی کیمیاگری داند
حضرت امیرالمؤمنین (ع) میزان حق و باطل است، مرز و ملاک ایمان و کفر است.چنان که امام صادق(ع)فرمودند: «عَلِیٌ حُبُّهُ ایمانٌ و بُغضُهُ کُفرٌ ؛ محبت علی(ع)ایمان است و بغضش کفر.» پیامبر(ص)نیز فرمودند:
مَنْ أحَبَّ عَلِیّاً هَوَّنَ اللهُ عَلَیهِ سَکرَاتِ الْمـَوْت ؛ هر کس علی(ع)را دوست بدارد، خداوند شدت و سختی جاندادن را بر او آسانمیکند.
روزی پیامبر اکرم (ص) به اصحابشان فرمودند: کدام یک از شما تمام عمر همه روز روزه است؟ سلمان گفت: من یا رسول الله. پیامبر فرمودند: کدام یک از شما همة شبها را به شبزندهداری و عبادت مشغول است؟ باز سلمان گفت: من یا رسول الله. پیامبر فرمود: کدام یک از شما شبانهروز یک ختم قرآن میکند؟ سلمان گفت: من یا رسول الله.
#ادامه_دارد
᯽────❁────᯽
#ادامه ❤️
.
عجب تمام عمر روزه، هر شب احیا و شبزندهداری و عبادت، هر شبانه روز یک ختم قرآن؛ یکی از اصحاب خشمگین و عصبانی گفت: آقا، سلمان راست نمیگوید. کجا همه روز روزه است و همة شبها بیدار؟ من خودم دیدم خیلی روزها غذا میخورد و خیلی شبها هم خواب است.
پیامبر ناراحت شد و فرمود: ساکت شود. تو کجا سلمان کجا؟ از او بپرس تا سرّ ادعاهایش را بفهمی. آن مرد به سلمان گفت: چرا چنین ادعا کردی و حال آنکه من خلاف آن را دیدهام؟ سلمان فرمود: تو مطلب را نگرفتی. اینکه گفتم تمام سال روزهام، چون در هر ماه سه روز روزه دارم و خداوند در قرآن فرموده است: اگر کسی یک کار خوب انجام دهد من ده برابرش میکنم. «مَنْ جاءَ بِالْحـَسَنَةِ فَلَهُ عَشْـرُ أمْثالِها» . و این یعنی سی روز. پس گویی همة ماه روزهام. به علاوه روزه ماه شعبان را میگیرم و به رمضان وصل میکنم و این خودش روزه عمر است.
اما اینکه گفتم شبها را به احیا و شبزندهداری میگذرانم؛ چون پیامبر(ص) فرمودند: هر که با وضو بخوابد گویا همه شب را احیا کرده و من همیشه با وضو میخوابم.
اما اینکه گفتم روزی یک بار قرآن را ختم میکنم، چون پیامبر(ص) به حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: یا علی، مَثل تو در امتم مَثَل سوره «قُل هُوَ اللهُ اَحَدٌ» در قرآن است. هر که یک بار آن را بخواند، ثلث قرآن را خوانده است، اگر دو بار بخواند، دو ثلث قرآن را خوانده است و اگر سه بار بخواند گویی همة قرآن را ختم کرده است. ای علی، هر که تو را به قلب دوست بدارد، ثلث ایمان را دارد. اگر به زبان و قلب دوست داشته باشد، دو ثلث ایمان را دارد. و اگر به زبان و قلب و عمل تو را دوست داشته باشد، ایمانش کامل است. «وَ الَّذی بَعَثَنی بِالحَقِّ یا عَلِیّ لَو اَحَبَّکَ اَهلُ الاَرضِ کَمَحَبَّةِ اَهلِ السَّماءِ لَکَ لَمـّا عُذِّبَ اَحَدٌ بِالنّارِ؛ قسم به کسی که مرا به حق فرستاد، ای علی، اگر اهل زمین همه تو را دوست میداشتند، چنان که اهل آسمان و ملکوتیان دوستت دارند، خداوند احدی را به دوزخ عذاب نمیکرد.» این را پیامبر فرمود. حال من هر روز سه بار «قل هو الله» را میخوانم.
بله ولایت حضرت امیرالمؤمنین (ع) را به قلب و زبان و عمل داشتن کمال ایمان است و اگر همهاین ولایت را داشتند، اصلاً جهنم خلق نمیشد.
این محبتها در دم مرگ و هنگام سکرات به خصوص خودش را نشان میدهد. مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی با اینکهسه چهار روز آخر عمرش را با کسی دیگر حرف نمیزد و مشغول خود بود، ناگهان شب جمعهای سر از بالین برداشت و رو به سمتی گفت: شیطان، به من که وجودم پر از محبت امیرالمؤمنین است، دست نخواهی یافت. برو گمشو!
گر بشکافند سراپای من جز تو نیابند در اعضای من
᯽────❁────᯽
#احکام_دین ☀️🍃
اقتدا به امام در رکوع
پرسش :اگر ماموم هنگامی که امام در رکوع است به او ا قتدا کند و به رکوع امام نرسد یا شک کند که به رکوع امام رسیده یا نه وظیفه چیست؟
پاسخ :اگر موقعى که امام در رکوع است به او اقتدا کند و به رکوع رود و به رکوع امام برسد نماز او صحیح است، خواه امام ذکر رکوع را گفته باشد یا نه و رکعت اوّل او حساب مىشود، امّا اگر به رکوع امام نرسد یا در این زمینه شک کند، نمازش را فرادى تمام کند و بنابراحتیاط واجب اعاده نماید. البته اگر پیش از آن که به اندازه رکوع خم شود امام سر از رکوع بردارد، نیت فرادى مى کند و نمازش صحیح است و اعاده ندارد.
رسیدن به رکوع شرط تحقق نماز جماعت
پرسش :اگر فردی که اقتدا می کند به رکوع امام نرسد، اشکالی دارد؟
پاسخ :هرگاه در اوّل نماز یا در بین حمد و سوره اقتدا کند و خود را به رکوع امام نرساند جماعت او صحیح نیست، مگر اینکه عذرى داشته باشد. و در رکعتهاى دیگر نماز (غیر از رکعت اوّل) نیز باید خود را به رکوع امام برساند و گرنه جماعت او اشکال دارد. ( یعنی نماز را تمام کند و بعد از آن نیز اعاده کند.)
اقتدا به امام در حال رفتن به رکوع
پرسش :اقتدا به امام در حال رفتن به رکوع در تمامی رکعات چه حکمی دارد؟
پاسخ :در رکعت اول و دوم مانعی ندارد ولی در رکعت سه و چهار صحیح نیست.
منظور از عذر در مسأله ی ۱۲۵۴
پرسش : لطفا مساله ۱۲۵۴قسمت آخرمسأله که می فرماید : (مگر اینکه عذری داشته باشد) باذکر مثال بیان فرماید. مثلا بیماری شدید داشته باشد.
پاسخ :
مثلا بیماری شدید داشته باشد.
᯽────❁────᯽