eitaa logo
نهضت تربیتی حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام سوال و جواب
329 دنبال‌کننده
13 عکس
1 ویدیو
0 فایل
اگر جواب سوال خود را پیدا نکردید، حتماً با ما در میان بگذارید https://eitaa.com/M_asadnezhad
مشاهده در ایتا
دانلود
👇مباحث مرتبط با مسائل امسال 👇 1⃣ یکی از مهمترین مسائل، نظم در حضور متربیان در مکتب است. متاسفانه در ماه مبارک رمضان، در بعضی حلقه‌ها، مخصوصاً در مکتب دخترانه شاهد بی‌نظمی زیادی بودیم. ما به جهت ملاحظه ماه مبارک رمضان خیلی سخت گیری نکردیم. إن شاء الله از شنبه با جدیت تمام طبق قانون نهضت عمل خواهیم کرد.( تأخیر و غیبت بدون عذر) 👈 در خصوص مکتب حضرت رقیه سلام الله علیها، تا روز دوشنبه با دو حلقه پیش می‌رویم. و در صورت عدم حضور متربیان به حد نصاب، از روز دوشنبه یک حلقه تعطیل خواهد شد.(متاسفانه در طول ماه مبارک رمضان، به دلیل عدم مسئولیت پذیری برخی از والدین عزیز، به مربیان این مکتب و خانواده محترمشان اجحاف شد. (بنده همین جا عذرخواهی کرده و حلالیت می‌طلبم)
دو مبحث عمده را عرض خواهم کرد: 👈مباحثی پیرامون مسائل امسال 👈مباحثی پیرامون مسائل سال آینده
👇مباحث مرتبط با مسائل امسال 👇 2⃣ مسئله دوم، بحث مالی است. همانطور که مستحضرید ماه گذشته (فروردین) دومین ماه بود که خیر محترم کمک نفرمودند. و کسری مشارکت والدین گرامی، به گونه‌ای تأمین شد( طبق قراری که بنده با شما عزیزان داشتم) بنابراین همه‌ی مخارج این ماه می‌بایست قبل از موعد تامین شود، و گرنه به ناچار قطعاً مکتب تعطیل خواهد شد. - لطفاً کاری بشود که ما شرمنده نشویم، که انصاف نیست - امروز پانزده اردیبهشت‌ماه است و واریزی عزیزان فقط یک میلیون و چهارصد هزار تومان است. برآورد کف هزینه این ماه، ۳۵میلیون تومان است
👇مباحث مرتبط با مسائل امسال 👇 3⃣ شرط رفتن به حلقه بالاتر، رضایت مربی محترم از عملکرد و توانمندی متربی است. با ارزیابی‌ها و ارزشیابی‌های در دست انجام نتیجه به والدین گرامی اعلام خواهد شد. در صورت عدم کسب رضایت مربی، برنامه‌ریزی جبرانی در دستور کار است، تا در فرصت باقیمانده بتوان إن شاء الله کاستی ها را جبران نمود.
👇مباحث مرتبط با مسائل امسال 👇 4⃣ برای تابستان برنامه ریزی لازم برای مهارت افزایی متربیان انجام خواهد شد. بنابراین والدین عزیزی که تمایل دارند، در برنامه های خود این مورد را لحاظ بفرمایند (الان در این مورد هیچ نپرسید، إن شاء الله از نیمه دوم خرداد در این باره اطلاع‌رسانی خواهد شد)
8⃣ برای هر حلقه، تعهدنامه مخصوص به آن حلقه- با توجه به اقتضائات آن حلقه - أخذ خواهد شد.
5⃣ مسأله نظم از اول سال با جدیت تمام مورد عنایت خواهد بود ( امسال متاسفانه خیلی کم لطفی دیدیم) حتماً عزیزانی که مراعات نفرمایند، شرمنده‌شان خواهیم شد(کار تشکیلاتی را با هرج و مرج نمی‌توان ذبح نمود) البته همه‌ی شرایط در همان اول کار که وقت ثبت‌نام است، مورد توافق طرفین خواهد بود- تقویم آموزشی به امضای طرفین خواهد رسید-
7⃣ پذیرش متربی بعد از شروع سال نخواهیم داشت مگر موارد بسیار خاص که با معرفی فرد مورد قبول نهضت امکان پذیر خواهد بود. امسال از این ناحیه هم ضربه خوردیم.(عزیزانی آمدند و اصرار کردند و قول دادند که همراهی کنند- بعضاً به توصیه های ما توجه نکردند- ، اما متأسفانه علیرغم اخلال در روند حلقه‌ها به راحتی نیامدند و حتی بعضاً خبر هم ندادند که نمی‌آییم)
6⃣ بحث هماهنگی والدین گرامی با نهضت به شدت مورد عنایت خواهد بود هم در مباحث تربیتی و هم در مباحث آموزشی - امسال از عدم هماهنگی مناسب، آسیب زیادی دیدیم و انرژی زیادی خرج شد. روش کار در هر مبحث قبل از شروع، تقدیم عزیزان خواهد شد. و تک تک بزرگواران نسبت به روش کار توجیه خواهند شد. تقویم فعالیت خدمت عزیزان ارائه شده و موارد با توافق طرفین اجرایی خواهد شد. ما به شدت علاقمند به شخصی کردن برنامه‌ها برای تک تک متربیان هستیم. لطفاً ما را و فرزند خودتان را یاری کنید.
9⃣ مباحث مالی، همچنان به روال قبل خواهد بود؛( واقعاً نیت، باید نیت مشارکت در ترویج معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام باشد). 👈 در نهضت تربیتی حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام ، کسی به خاطر پول نداشتن از حضور محروم نخواهد شد.👉 با این تفاوت که والدین گرامی هم باید مسئولیت خود در قبال فرزندان خود را بر عهده بگیرند. امسال سرانه هزینه کرد نهضت برای هر متربی-با تمام صرفه‌جویی که می‌شود- حدود چهار میلیون و دویست تا پانصد هزار تومان شده است. 📣📣📣 لطفاً دقت فرمایید 📣📣📣 هزینه کرد، یعنی این مبلغ برای فرزندان من و شما هزینه شده است.⚖💡 به نظر شما از چه راهی تأمین شده است؟ 📣 سال آینده، این مبلغ حدود شش میلیون تا شش و نیم میلیون تومان خواهد بود‌.👉 💡به نظر شما چگونه باید تأمین کرد؟💡
0⃣1⃣ إن شاء الله سه شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه جلسه ای برای این موضوع تشکیل خواهد شد. 💡 عزیزان، لطفاً از الان برنامه‌ریزی بفرمایید.(تا شرمنده‌تان نشویم)💡 از میان متربیان‌ گرامی فعلی، برای سال آینده فقط کسانی پذیرش خواهند شد که ولی شان در این جلسه شرکت کند. - به هیچ عنوان استثناپذیر نیست- 📣📣📣و علیرغم میل باطنی، هربزرگواری که والدین یا والدش در جلسه حاضر نشود، سال آینده از پذیرش ایشان معذور خواهیم بود📣📣📣 با آمادگی قبلی تشریف بیاورید حتماً پیشنهاداتی قابل اجرا خواهید داشت. ما هم چنین خواهیم کرد. 📣 إن شاء الله مباحث مالی سال آینده، در آن جلسه رقم خواهد خورد 👉