🔸با توجه به اینکه قرار است در روز ۱۸ فروردین یعنی دو روز دیگر ،پیوستن به این کنوانسیونها در صحن علنی مجمع به رأی گذاشته شود،لازم است که در این وقت کم ،با اعضای مجمع تشخیص که حالت تذبذب و بینابینی دارند تماس گرفته شود یا با پیامک خواسته شود که اعتنایی به خواسته های نامشروع این دولت نکنند و رأیشان موجب شادی دشمن نگردد
۱۶ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از حوزه انقلابی
▫️ در بیانیه ای مطرح شد:
❓ هشت سؤال اساسی "نمایندگان طلاب" از "مجمع تشخیص مصلحت نظام"
🔻 مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیرامون بررسی لوایح استعماری پالرمو و سی.اف.تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام بیانیه ای صادر کرد:
«بارها تأکید کردهایم که باید اقتصاد را با فرض برداشتهنشدن تحریمها جوری برنامهریزی کنیم تا کشور به خوبی اداره شود و با رفتن و آمدن تحریم و با بازیگریهای دشمن دچار مشکل نشود که این کار با اتکا به ظرفیت های داخلی و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ممکن است. اگرچه تحریمها نیز به تدریج در حال بیاثر شدن هستند.»
امام خامنهای (دامظله) - 19 دیماه 1399
🔸 دو لایحه مربوط به «گروه ویژه اقدامات مالی» موسوم به «fatf» یعنی «عضویت ایران در کنوانسیون های پالرمو (مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی)» و «سی اف تی (مقابله با تأمین مالی تروریسم)» با ارسال نامه دولت به رهبر معظم انقلاب مبنی بر درخواست تمدید زمان بررسی، بار دیگر در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت.
🔸 این دو لایحه که درخواست عضویت ایران به صورت مشروط در این کنوانسیونها را نموده بود، در شورای محترم نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام مردود گردید؛ چراکه شروط مذکور در کنوانسیون نمیتواند منافع ملی را تامین نماید و تهدیدات را از بین ببرد. غیر از این، آنچه بر کارشناسان ثابت شده است این است که این لوایح حتی در صورت تصویب، گرهگشایی از اقتصاد این کشور نخواهد داشت.
البته همان طور که از ریاست و اعضای محترم مجمع تشخیص انتظار می رفت، این لوایح بار دیگر از نظر کارشناسی مرود گردید ولی آنچه مورد نگرانی امت حزب الله می شود، پیشنهاد برخی از اعضای محترم مجمع تشخیص مبنی بر «تصویب لوایح بدون اجرا تا زمان لغو تحریم ها» است.
🔸 سوال اساسی این است که آیا در آشوب های سال 96، اثر ارائه اسناد مالی کشور را در تغییر قیمت ارز شاهد نبودیم؟ براستی آیا گره زدن مشکلات اقتصادی کشور به لوایحی استعماری که در اصلیترین مسائل مربوط به پولشویی مثل قوانین مربوط به چک یا اسناد مالکیتی ناقص است، چه هدفی را دنبال می کند؟ آیا ما در زمینه قوانین مربوط به پولشویی، با مشکل کمبود قانون روبرو هستیم و قوانین داخلی دچار ناقص است؟ اساسا چه حقوقدانی خلاف همه معاهدات بین المللی، اینگونه مشاوره داده است که fatf تصویب این لوایح را بدون اجرا می پذیرد؟
🔸 آیا بعد از اثبات وجود تهدیدات جدی امنیتی و نیز اثبات ضعف این لوایح، در میان کارشناسان و عقلای نظام جمهوری اسلامی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصویب آن، به منزله ارسال پیام ضعف جمهوری اسلامی به دنیا و مستکبران عالم نیست، آن هم در دوره افول بیش از پیش قدرت های پوشالی استکباری؟ آیا این کار، خلاف صریح کلام رهبر عزیز انقلاب اسلامی در همین چندماه گذشته نیست که باید با فرض وجود تحریم ها، برنامه ریزی کرد تا با رفتن و آمدن تحریم ها دچار مشکل نشویم؟
🔸 آیا چنین اقدامی، اجازه دادن به دشمنان نظام برای تغییر سیاست ها بلکه آسیب زدن در زمان دلخواه نیست؟ آیا حافظه تاریخی ملت، از یاد میبرد که دولت فعلی، با زیرپاگذاشتن وعده های خویش و گره زدن برطرف کردن مشکلات آب آشامیدنی به برجام و امثال آن، چه بلایی بر سر ملت آورد؟ آیا شروط مقام معظم رهبری در مورد برجام عملی شد تا بار دیگر به چنین دولتی در اجرای شروط اعتماد شود؟
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، ضمن تشکر از ریاست و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام که بررسی دقیق و کارشناسی این لوایح پرداخته اند، به نمایندگی از امت حزب الله، رد شفاف، صریح و بدون ملاحظه این لوایح استعماری را خواستار است تا برگ زرین دیگری بر افتخارات مجمع تشخیص مصلحت نظام در دوران افول تفکر لیبرالی بر حاکمیت کشور را شاهد باشد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
اسفندماه 1399
https://b2n.ir/d07714
➕ کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب
🆔@howzehenghelabi
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
بیانیه جمعی از شخصیتهای علمی و سیاسی؛
"بررسی FATF منوط به لغو تحریمها شود"-
اخبار سیاست ایران -
اخبار سیاسی تسنیم | Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/01/17/2479980
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
نهضت مبلغین گفتمان انقلاب اسلامی
بیانیه جمعی از شخصیتهای علمی و سیاسی؛ "بررسی FATF منوط به لغو تحریمها شود"- اخبار سیاست ایران -
دقت این بیانیه این است که می گوید اصل بررسی منوط به لغو تحریمها شود نه اینکه تصویب انجام شود و اجرا معلق بر برداشته شدن تحریمها باشد
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
اولویت اول کسانی که باید با آنها ارتباط گرفت:
آقایان
رضایی
آملی لاریجانی
قالیباف
ایروانی
حدادعادل
واعظ زاده
مصباحی مقدم
اولویت دوم:
توکلی
صفار
نبوی
محسنی اژه ای
فیروز آبادی
شماره ها:
مصباحی
۰۹۱۲۲۹۹۷۳۹۲
ایروانی
۰۹۱۲۲۱۹۸۹۱۵
۰۹۱۲۸۲۶۷۶۳۰
توکلی
۰۹۱۲۱۲۷۳۵۳۲
رضایی
09121772621
خودشان برنمیدارند
هماهنگ کننده برنامه شان برمیداره
صفار
۰۹۱۲۱۰۸۳۲۳۲
۰۲۱۸۸۸۶۳۷۵۱
واعظ زاده
۰۹۱۲۱۷۱۱۸۳۸
نبوی
۰۲۱۸۸۹۹۱۱۷۷
محسنی اژه ای
۰۲۱۸۸۹۷۱۱۸۲
فیروز آبادی
۰۲۱۶۶۴۸۱۴۶۱
۱. آقازاده ← 09121096538
۲. احمدینژاد ← 09121196107
۳. ایروانی ← 09121113008
۴. باهنر ← 09121133262
۵. حداد عادل ← 09121233990
۶. دانشجعفری ← 09121125836
۷. فیروزآبادی ← 09121121608
۸. مظفر ← 09121486134
۹. میرسلیم ← 09121113526
۱۰. ولایتی ← 09121113529
۱۱. مجتهدشبستری ← 09121114384
۱۲. دری نجفآبادی ← 09121123198
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
آیت الله اعرافی 09125528381
آیت الله سیداحمدخاتمی 09121519293
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
طبق طراحیی که انجام شده،شماره تلفن برخی سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بارگزاری می شود جهت تماس در مورد دبیر مجمع تشخیص جناب آقای دکتر محسن رضایی و این ادبیات به کار برده شود که :
بالاخره آقا محسن فرمانده ی اسبق سپاه پاسداران هستند و دارد دهان به دهان می چرخد که ایشان نظر غیر کارشناسی پیشنهادی هیأت دولت را در آشپزخانه ی مجمع آورده و طبق خبرها بناست فردا همان پیشنهاد برای رأی گیری در صحن مجمع مطرح شود و بالاخره نقش ایشان در آینده ای نه چندان دور فاش می گردد و مایه ی آبروریزی خواهد شد
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۱۷ فروردین ۱۴۰۰