ختم صلوات امروز
شادی روح
🥀شقایق پرپر🥀
شهیدعباس فتوحی
وامواتش
🌷سهم شما3صلوات🌷
.............................................
شهیدعباس فتوحی
1 آذرماه 1346
درشهرستان بافق بدنیاآمد...
پدرش علی اکبرکارگرسنگ آهن بود
ومادرش ربابه نام داشت...
تاپایان راهنمایی درس خواندو
شروع به کارگری کرد...
به عنوان پاسدار وظیفه به جبهه رفت
وسرانجام 21 مردادماه 1366
باسمت راننده بلدوزر
درمنطقه سردشت براثراصابت ترکش به سینه به درجه شهادت رسید..
.......................................
کانــــ انقلاب شهداء بافق ـــــال🔻
@YadegareShaqayeqeParPar
بسمربالزهرا... 🏴
▪️تشییع پیکر شادروان حاجیه رقیه شمس الدینی کوشکی
مادر شهيدان والامقام طلبه شهید مرتضی و شهید رجبعلی حیدری
▪️بافق : (روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه)
ساعت ۱۴
از مقابل مسجد جامع تا حرم امام زاده عبدالله (ع) بافق
▪️ روستای کوشک :
ساعت ۱۵:۳۰
از ورودی روستا تا حسینیه شهدا
پیکر آن مرحومه در گلزار شهدا در کنار تربت فرزندان شهیدش بخاک سپرده خواهد شد .
"هیئت چهارده معصوم (ع) روستای کوشک"🏴
به کانال هیئت چهارده معصوم روستای کوشک بپیوندید 👇👇👇
https://eitaa.com/ChahardehMaasoomKooshk
✔️پیام تسلیت حجت الاسلام ملاحسینی مدیر حوزه علمیه امام صادق علیه السلام در پی ارتحال مادر طلبه شهید حیدری
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
⬛️نوری دیگر از انوار آسمانی در زمین خاموش و مادر شهیدان رجبعلی و مرتضی حیدری، حاجیه رقیه شمس الدینی پس از عمری تربیت نسلی صالح و تقدیم دو شهید، ندای بشارت فرزندان شهیدش را لبیک گفت و به نعمت دیدار برگزیدگان خدا نائل آمد.
◾️اینجانب این مصیبت را به خانواده های داغدار تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آنان صبر و اجر جزیل و برای آن مرحومه علو درجات و حشر با حضرات معصومین علیهم السلام را مسألت دارم.
محسن ملاحسینی قطرم
مدیر مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام شهرستان بافق
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
🔰#پخش_زنده نماز جماعت در مراسم اعتکاف مسجد فاطمیه آهنشهر بافق از #شبکه_یزد
🔸هماهنگی: امیرعباس خدامی
🔸تصويربردار: میلاد قاسم زاده
✅ با بافق آنلاین بهروز باشید...
💠 @Bafghonline
تشدید نظارت های بهداشتی بر مساجد مجری طرح اعتکاف
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بافق دکتر امیر رنجبر در بازدید ازمساجد و آشپزخانه های مراسم اعتکاف با بیان اینکه هر ساله مراسم اعتکاف در ایام البیض انجام می شود رعایت دستورالعمل ها و نظارت بر رعایت موارد بهداشتی برای حفظ سلامت عمومی معتکفان این مراسم از اهمیت ویژه ای برخوردار است
.وی افزود بازرسان بهداشت محیط نظارت های خود را برای برگزاری هر چه بهتر این مراسم معنوی تشدید می کنند و محل برگزاری مراسم و مواد غذایی و آب شرب که در اختیار معتکفین قرار دارد مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرد .
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بافق
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور امام جمعه محترم شهرستان بافق و مدیر اداره تبلیغات اسلامی در مسجد ولی عصر عجل تعالی فرجه الشریف در بین معتکفین اعتکاف دانش آموزی
📞روابط عمومی نهادامامت جمعه شهرستان بافق
@qarargahefarhangi_ir
✅در پی ارتحال مادر بزرگوار شهیدان حیدری، حجت الاسلام حسینی امام جمعه شهرستان بافق، پیام تسلیتی صادر کرد.
متن پیام بدین شرح است؛
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم و داغدار شهیدان حیدری
◼️با سلام و احترام
ارتحال جانسوز مادر بزرگوار شما مرحومه حاجیه رقیه شمس الدینی، موجب تالم و تاثر گردید؛ مادری که مدال استقامت و وفاداری نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به گردن خویش آویخت و دو فرزند از پاره های تن خویش را در مسیر حراست و پاسداری از آرمان های اسلام و انقلاب، تقدیم کرد و عمر با برکت خویش را صبورانه و سربلند سپری نمود و در ایام ارتحال اسوه صبر و مقاومت، حضرت زینب کبری سلام الله علیها آسمانی شد.
⬛️اینجانب ضمن تسلیت به همه بازماندگان، آشنایان و مردم ولایتمدار و شهیدپرور روستای کوشک، علو درجات ایشان و حشر با حضرت زینب سلام الله علیها را از خدای متعال مسئلت می کنم و امیدوارم در کنار فرزندان شهید خویش که عند ربهم یرزقون اند، در محضر حضرت رب الارباب و در بهشت برین متنعم گردد.
✔️روحش شاد و هماره قرین رحمت های واسعه الهی باد.
سیدعباس حسینی باقرآبادی
امام جمعه شهرستان بافق
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
📞روابط عمومی نهادامامت جمعه شهرستان بافق
@qarargahefarhangi_ir
إنا لله و إنا إلیه راجعون
با نهایت تألم و اندوه، خبر عروج بانوی بزرگوار و اسوه صبر و ایثار، مرحومه حاجیه رقیه شمسالدینی، مادر ارجمند شهیدان گرانقدر رجبعلی حیدری و طلبه شهید مرتضی حیدری، قلب ما را مملو از غم و اندوه کرد. این بانوی فداکار که سالها با ایمان، صبوری و عشق به ارزشهای والای اسلام، تربیت فرزندانی شایسته و نیکوکردار را سرلوحه زندگی خود قرار داده بود، سرانجام به ملکوت اعلی پیوست و در جوار فرزندان شهید و محبوب خویش آرام گرفت.
بیتردید، خدمات و ایثار چنین مادرانی که بذر ایمان، شرافت و آزادگی را در دل نسلهای این مرز و بوم کاشتهاند، همواره مایه افتخار و الگویی بیبدیل برای جامعه خواهد بود.
اینجانب، از طرف خانواده بزرگ شرکت سنگآهن مرکزی، این ضایعه دردناک را به خانواده مکرم ایشان، همه بازماندگان و جامعهی شهیدپرور صمیمانه تسلیت عرض مینمایم. از خداوند متعال، برای روح این بانوی پرهیزگار، علو درجات و همنشینی با اولیای الهی و فرزندان شهیدش، و برای بازماندگان محترم، صبر و آرامش قلبی مسئلت دارم.
محمد جواد عسکری
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران-بافق
با عضویت در کانال «بافق فردا» بروز باشید👇
https://eitaa.com/bafghefarda
با ما در ارتباط باشید و سوژه های خبری خود را به آدرس زیر ارسال کنید:
@Bafq_farda
هدایت شده از نماز شب
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی یک منبر کوتاه، میتونه اینقدر عمیق هر کسی رو به فکر وادار کنه...
التماس دعا
🔰 پیام تسلیت سرپرست فرمانداری بافق در پی ارتحال مادر شهیدان حیدری :
بسم رب الشهدا و الصدیقین
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خانواده محترم شهیدان حیدری
درگذشت اسوه صبرو ایثار مرحومه حاجیه رقیه شمس الدینی ، والده مکرمه شهیدان والامقام مرتضی و رجبعلی حیدری از دلاوران دوران دفاع مقدس، موجب تاثر و تألم شد.
مادر بزرگواری که به حضرت زینب (س) اقتدا نمود و با صبر زینبی دو فرزند عزیزش را در راه دفاع از میهن اسلامیمان ایران تقدیم نمود و در آستانه رحلت حضرتش به فرزندان شهیدش پیوست .
اینجانب ضمن عرض تسلیت و همدردی، با خانواده و بستگان آن عزیز سفرکرده ، از درگاه ایزد منان برای این مادر بزرگوار علو درجات و رحمت الهی و صبر و بردباری برای بازماندگان وتوفیق ادامه راه راستین فرزندان شهیدش و جمیع شهیدان را مسئلت دارم .
📅 بیست و ششم دی ماه 1403
🆔 @bafghpublic
_________
جهت ارتباط با ادمین، به آیدی زیر پیام دهید:👇🏻
@Bafgh_banoo
🔹به بافقبانو؛ اولین رسانه بانوان در بافق بپیوندید.
@bafghbanoo