🔺قتل امیرکبیر به دستور ناصرالدین شاه در
۱۸ دیماه سال ۱۲۳۰
🔸میرزا تقی خان امیرکبیر، از بزرگترین رجال سیاسی ایران و از بزرگترین وزرای ایران است که در سال ۱۲۲۳ هـ ق در خانواده ای از طبقات پایین متولد شد.
پدرش آشپز قائم مقام بود و این مسأله باعث نزدیکی میرزا تقی خان با فرزندان خانواده قائم مقام و معاشرت با آنها شد. چنین بود که میرزا تقی خان از کودکی با امور مملکتی و سیاست کشور آشنا شد.
🔹دوران کودکی و جوانی امیرکبیر، زیر نظر و تربیت قائم مقام سپری شد و شیوه منشی گری و نامه نگاری و صدور احکام دیوانی را از او آموخت و بتدریج کار او در محدوده شغل دبیری قرار گرفت و پس از مدتی منشی رسمی قائم مقام شد.
🔸 مسؤولیت بعدی او، وزیر نظام بود که در معاونت میرزا محمد خان زنگنه امیرنظام قرار گرفت. استعداد، حسن سلوک و آشنایی کامل او به آداب معاشرت باعث ترقی او در نظام دیوانی کشور شد تا آنکه پس از مرگ محمد شاه قاجار، امیرکبیر با تدبیر و تمهید خاصی در فراهم کردن مقدمات سلطنت ناصرالدین شاه، ولیعهد محمد شاه، موفق گردید.
🔹پس از ورود ناصرالدین شاه به تهران و نشستن بر تحت سلطنت، میرزا تقی خان را به مقام صدارت عظمی منصوب کرد در این دوران سازمان کشور بعلت بی کفایتی دولتمردان، خصوصا میرزا آقاسی از هم گسیخته بود.
امیر در مرحله اول شروع به تصفیه دستگاه دولتی کرد و برای تصدی مشاغل، شایسته ترین افراد را انتخاب کرد. سپس به اصلاح امور مالیه کشور پرداخت. پس از آن، امیرکبیر، اصلاح قشون را در برنامه خود قرار داد.
🔸از اقدامات مهم دیگر او تاسیس دارالفنون، اولین مدرسه جدید ایران و تاسیس روزنامه وقایع اتفاقیه است. در امور سیاسی و روابط خارجی نیز کفایت و تدبیر را جایگزین نمود.
🔹 اصلاحات امیرکبیر، طبعا مخالف منافع درباریان و اربابان خارجی بود. سرانجام با اغوای شاه توسط درباریان و اطرافیان او و با تحریک بیگانگان، امیرکبیر از صدارت، عزل و به حکومت کاشان منصوب و در حقیقت به کاشان تبعید شد.
🔸آنگاه تمام عناصر داخلی و خارجی که در زمان صدارت او به کمین نشسته بودند دست به دست هم دادند و حکم قتل او را از شاه بی کفایت گرفتند و حاج علی خان حاجب الدوله، با اینکه امیرکبیر مهربانی های بسیار به او کرده بود، مامور اجرای فرمان شد و در روز جمعه ۱۷ دی ماه ۱۲۳۰ ماموریت خود را در حمام فین کاشان به انجام رساند.
🔹با قتل امیرکبیر، کشور از یکی از مخلص ترین و فداکارترین و لایق ترین مدیران خود در طول تاریخ، محروم شد..
─┄┅⊱❀❀❀⊰┅──┄
💠⃟🇮🇷›روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش
#شما_هم_رسانه_باشید
#اداره_تبلیغات_اسلامی_تفرش
@nehzat_tafresh
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
🔴 افسوس از عدم تقرب به امام زمان
🔵 مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی:
🌕 کاش به جای ریاضت، عمرم را در راه تقرب به #امام_زمان ارواحنا فداه صرف کرده بودم.
📚صحیفه مهدیه؛ ص ۵۰
#مهدویت
💠محفل انس با قرآن کریم
بمناسبت هفتم شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
🔹باحضور قاری بینالمللی استاد شعاعی و قاریان شهرستانی
🔸 سخنران : امام جمعه محترم شهرستان تفرش حجتالاسلام والمسلمین محمد حسین اجرائی
🗓 زمان : سه شنبه ۱۹ دیماه همزمان با نماز مغرب و عشاء
🕌 مکان : مسجد زاغرم شهرستان تفرش
#پویش_به_اذن_الله
#شهدای_مقاومت
#شهدای_کرمان
#ایران_تسلیت
#شهیدالقدس
─┄┅⊱❀❀❀⊰┅──┄
💠⃟🇮🇷›روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش
#شما_هم_رسانه_باشید
#اداره_تبلیغات_اسلامی_تفرش
@nehzat_tafresh
#در_محضر_معصومین
🔰امام محمد باقر علیه السلام:
✍الآخِرَةُ دارُ قَرارٍ وَالدُّنيا دارُ فَناءٍ وزَوالٍ ، ولكِنَّ أهلَ الدُّنيا أهلُ غَفلَةٍ.
🔴آخرت ، سراى ماندن است و دنيا سراى رفتن و نيست شدن ؛ امّا اهل دنيا اهل غفلت اند .
📚الكافي، ج ، ص 13، ح 16
#حدیث_روز
❓چرا ۱۹ دیماه ۱۳۵۶ یک روز تاریخی است؟
🔺پاسداشت قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ قم تا دقایقی دیگر با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی برگزار میشود.
🔹روایت رهبر انقلاب درباره اهمیت این روز تاریخی:
آن روزى كه خبر حادثهى نوزده دى با دو، سه روزى تأخير به ما رسيد و من در آن روز در بلوچستان و در ايرانشهر بودم.
وقتى شنيديم كه قم اين حادثه را داشته، من ناگهان يك تحول در مقابل چشمم آشكار شد، اين را نداشتيم توى نهضت پانزده سالهمان.
🔸همه چيز بود؛ از زندان و تبعيد و شكنجه و مبارزات سياسى و مبارزات پنهانى و جمع شدن براى سخنرانى و گفتن حرفهاى مهم يا شنيدن حرفهاى مهم بعدش هم تحمل كردن تهاجم دستگاه، اينها را داشتيم؛ آنچه نداشتيم آن #حضور قطعى و ملموس آحاد مردم در خيابانها و تعرض صريح قشرهاى گوناگون بر دستگاه حاكم.
🔹اگر ما حادثهی نوزدهم دی را مبدأ تاریخ تحولات جدید دنیا بدانیم، سخنی به گزاف گفته نشده است. حوادث جامعهی بشری و این عالم بزرگ، متأثر از قانون تأثیر متقابل است. حوادث بر روی هم تأثیر میگذارد و زنجیرهی حوادث تاریخی، وقایع بزرگ را به وجود میآورد...
🔸این خونهای پاکی که در چهارمردان قم ریخته شد و حرکت عظیم مردم قم را در روز نوزدهم دی پدید آورد، جرقهای بود که در حقیقت اصابت کرد به انبار و آذوقهی ذخیرهی عظیم ایمانىِ این مردم، و ناگهان فضا را منقلب کرد.
🔹اگر حادثهی نوزده دی قم نمیبود، آن حوادث گوناگون شهرستانها و سلسلهی اربعینها به وجود نمیآمد. ۲۲ بهمن به وجود نمیآمد، انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید.
۱۸/۱۰/۱۳۶۵؛ ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
─┄┅⊱❀❀❀⊰┅──┄
💠⃟🇮🇷›روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش
#شما_هم_رسانه_باشید
#اداره_تبلیغات_اسلامی_تفرش
@nehzat_tafresh
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
🔴 نوزدهم دی سرآغازی برای انقلاب
🔹 ما تكليف داريم آقا! اينطور نيست كه حالا كه ما منتظر ظهور امام زمان- سلام اللَّه عليه- هستيم پس ديگر بنشينيم تو خانه هايمان، تسبيح را دست بگيريم و بگوييم «عَجّلْ عَلى فَرَجِهِ» عجّل، با كار شما بايد تعجيل بشود، شما بايد زمينه را فراهم كنيد براى آمدن او.
📚 امام خمینی ؛ صحيفه امام، ج ۱۸ ص ۲۷۰
🔺 هر انقلابی نیازمند زمینهسازیهای خاص خود است که باید متناسب با ماهیت آن انقلاب باشد.
مردم مجاهد ایران اسلامی به پشتوانه فرهنگ شیعی توانستند زمینه های انقلاب اسلامی را فراهم کنند.
🔺19 دی ماه یکی از روزهای سرشار از حماسه ای بود که با حماسه آفرینی مردم قم ، نقش پررنگی در شکل گیری انقلاب اسلامی در این منطقه را فراهم نمود.
🔺اما نباید فراموش کرد که افق نگاه انقلاب اسلامی، رسیدن و رساندن جوامع بشری به ساحل زیبای ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه است.
🔺همان طور که مردم ایران در فراهم نمودن زمینههای انقلاب اسلامی نقشی محوری داشتند؛ در فراهم نمودن زمینه های انقلاب جهانی امام عصر نیز باید نقشی محوری داشته باشند.
#مهدویت
#در_محضر_معصومین
🔰امام صادق علیه السلام:
✍إنَّ الْعَبْدَ إِذَا كَثُرَتْ ذُنُوبُهُ وَ لَمْ يَكُنْ عِنْدَهُ مِنَ الْعَمَلِ مَا يُكَفِّرُهَا اِبْتَلاَهُ بِالْحُزْنِ لِيُكَفِّرَهَا.
🔴به راستى كه چون گناه بنده بسيار گردد و عمل نیکی نداشته باشد كه آنها را جبران كند، خداوند او را به غمی گرفتار سازد تا كفاره گناهانش بشود.
📚 اصول کافی،ج۲،ص ۴۴۴.
#حدیث_روز
🔺️رهبر انقلاب: امام به مردم یاد داد برای رسیدن به نتایج مطلوب باید در میدان حضور داشته باشند/ امام به جای نشست و برخاست با احزاب و گروهها، با مردم بود
رهبر انقلاب صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم:
🔹️این را امام یاد داد به ما. نشان داد به مردم، یاد داد به مردم، که حضور آنها در صحنه معجزه آفرین است.
🔸امام سال ۴۱ و ۴۲ با عمل، با حرف، با منطق، با استدلال این را به همهی ملت ایران نشان داد.
🔹️فهماند به آنها که اگر می خواهند پیش بروند، اگر می خواهند به نتایجی که مطلوب آنهاست برسند باید در میدان حضور داشته باشند. عقب کشیدن، به این و آن اتکا کردن، کنج عزلت گزیدن، این فایده ندارد، باید بیایند وسط میدان. خودش هم آمد وسط میدان.
🔸امام به جای نشست و برخاست کردن با احزاب و گروهها و جریانهای سیاسی و شخصیتهای سیاسی معروف پرمدعا که بودند در آن زمان، به جای نشستن با آنها، آمد با مردم نشست.
─┄┅⊱❀❀❀⊰┅──┄
💠⃟🇮🇷›روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش
#شما_هم_رسانه_باشید
#اداره_تبلیغات_اسلامی_تفرش
@nehzat_tafresh
🔺 رهبر انقلاب: تودهی مردم همهکارهاند
رهبر انقلاب:
🔹️امیرالمؤمنین (علیه السلام) در فرمان به مالک اشتر فرمود: «و إنما عماد الدین و جماع المسلمین و عُدّة للأعداء، العامّة من الأمّة». عمادالدین یعنی تکیهگاه دین.
🔸امیرالمومنین به ملّت خودش میفرماید، خطاب به ما هم هست. خیلی خب. جامعهی اسلامی هستید، تکیهگاه اسلامتان امتاند بدنهی مردماند.
والعدّة الاعداء.
🔹️این ذخیرهی در مقابل دشمن اینها کی هستند، العامة من الامة، یعنی تودهی مردم. من یک وقتی یک تکههایی از نامه را مطرح کردم برای مسئولین چند سال قبل، از این که آنجا حضرت مقایسه می کند بین خاصه و عامه، خاصه یعنی نورچشمیها عامه یعنی تودهی مردم. بیانات عجیبی دربارهی خاصه ذکر می کند.
🔸تکیهی حضرت به این است که به تودهی مردم تکیه کنید. به تودهی مردم. وقتی یک رئیسجمهوری با تودهی مردم انس میگیرد حرف میزند کار می کند بین آنها، میرود در دل مردم یک عدهای از آنجا بلند می شوند میگویند این پوپولیسم است. اهانت می کنند. نه، این مردمداری است. این نشان گرفتن نقطهی اصلی است. تودهی مردم همهکارهاند.
─┄┅⊱❀❀❀⊰┅──┄
💠⃟🇮🇷›روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تفرش
#شما_هم_رسانه_باشید
#اداره_تبلیغات_اسلامی_تفرش
@nehzat_tafresh