eitaa logo
نهضت مازندران
1.5هزار دنبال‌کننده
66.2هزار عکس
5.4هزار ویدیو
133 فایل
نهضت ادامه دارد... اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران؛ صفحه رسمی منبر| هیات| کتاب| مسجد| سینما| تلویزیون| مستند| پژوهش و افکارسنجی| آموزش و شتابدهی| رویدادهای اجتماعی| رسان دریافت اخبار و نظرات @nehzatemazand
مشاهده در ایتا
دانلود
…❗️ 💠✨آیت الله بهجت (ره): چرا به این معرفت نرسیده ایم که هر حرفی می زنیم قبل از این که ما بشنویم به گوش امام زمان می رسد، اگر این مطلب را درک کردیم حضور و غیاب حضرت برای ما یکسان می شود
🇮🇷یادواره ۱۷۴۷ شهید شهرستان بابل با محوریت ۴۰ شهید مدافع حرم استان مازندران 🎤سخنران: 🔊مداح: ⏰زمان و مکان: امروز( پنجشنبه ۲ اسفند ماه) ساعت ۱۴ در مصلی بزرگ شهرستان
✌️🇮🇷✌️مراسم یادواره ۱۷۴۷شهید عزیز شهرستان بابل با حضور مالک اشتر علی ، سردار حاج قاسم سلیمانی(زیدعزه) امروز ، پنجشنبه ۲ بهمن ، مصلی جمعه شهرستان بابل .
✌️🇮🇷✌️
♦️فرمانده نیروی قدس سپاه در یادواره شهدای بابل:قدرت توأم با اقتدار از افتخارات جمهوری اسلامی است؛برخی از کشورها ثروت دارند اما قدرت ندارند. ♦️نگرانی ما در صحنه مقابله با دشمن نیست. ♦️ائتلاف‌های پولی آل‌سعود در منطقه به شکست منجر شده است. ♦️خطر تفکر وهابیت در منطقه مشاهده می‌شود. ♦️برجام منطقه‌ای برای چیست؟ با این برجام می‌خواهند روح و تحرک ایران اسلامی را بخشکانند، اگر برجام دومی را هم انجام دهیم برجام‌های بعدی را پیاده می‌کنند و می‌خواهند کشور را از درون بی‌هویت کنند. ♦️ما پیوسته به پاکستان توصیه کردیم که در منطقه به شما کمک می‌کنیم اما سوال من از دولت پاکستان این است که به کجا می‌روید؟ این تذهبون؟ در مرز تمامی همسایه‌های خود ناامنی ایجاد کرده‌اید و آیا همسایه دیگری هم دارید که بخواهید ناامنی ایجاد کنید؟ ♦️شما که بمب اتم دارید آیا نمی‌توانید یک گروه چند صد نفره تروریستی در منطقه را نابود کنید؟ مردم خود شما در عملیات‌های مختلف تروریستی چه میزان کشته شده‌اند؟ ما از شما تسلیت نمی‌خواهیم، چه تسلیتی دارید به ملت ایران می‌خواهید بگویید؟ ♦️به مردم پاکستان عرض می‌کنم در داخل پاکستان نفوذ پول سعودی صورت گرفته است و می‌خواهند با این اقدامات پاکستان را نابود کنند. ♦️ارتش پاکستان نباید اجازه دهد که چند میلیارد دلار پول یک آدم‌کش سعودی چند نفر مسلمان را در داخل یک اتوبوس زنده زنده بسوزاند و عملیات‌های تروریستی دیگری را در منطقه ایجاد کند، از دولت پاکستان می‌پرسم چه چیزی برای پاکستان مانده است؟ ♦️هشدار می‌دهم ایران را آزمایش نکنید و هر کسی ایران را آزموده پاسخ محکم آن را گرفته است. ♦️هر کسی این نقشه را برای پاکستان کشیده هدفش انشقاق پاکستان است. ♦️ما این گروه خبیث را در هر نقطه‌ای از جهان بیابیم تنبیه می‌کنیم و ما اجازه نمی‌دهیم خون جوانان ما در داخل کشور به سادگی پاک شود.
◾️آیت الله محمد مؤمن دار فانی را وداع گفت ◾️آیت الله محمد مؤمن عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو فقهای شورای نگهبان که از مدتی پیش در بستر بیماری بود، دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴امام خامنه ای ♦️ انتظار [مهدی موعود]، تکلیف بر دوش انسان میگذارد. وقتی انسان یقین دارد که یک چنین آینده‌ای هست؛ باید خود را آماده کنند، باید منتظر و مترصد باشند.
🌼🕊 روزها بے تو گذشٺ و غربتٺ تایید شد چون دعاے فرج ما همہ با تردید شد بارها نامہ نوشتم ڪہ بیا اما حیفـــــ معصیٺ ڪردہ ام و غیبٺ تو تمدید شد