💠 حاجاسماعیل دولابی ره:
🔹به تربت #امام_حسین علیهالسلام زیاد سجدهکردن، #اخلاق را عوض میکند...
📖مصباحالهدی، صفحه ۲۷۳
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
⚠️از کجا بدانم نمازی که میخوانم، خدا قبول کرده است یا خیر⁉️
عارف بالله آیت الله حق شناس ره:
هرکس که دوست دارد بفهمد که نمازش به درگاه الهی پذیرفته الهی پذیرفته شده یا نه، ببینند آیا نمازش او را از #گناه باز میدارد یا نه، سپس به همان مقدار که از نماز پذیرفته شود از گناه دور خواهد ماند.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
#تلــــــنـگــر❗️
شهید ثانی یک شب از خواب برخاست و دید که نمازشبش قضا شده... گریه کرد و گفت:
خدا چه کردم که #نمازشب از دستم رفت.
حالا امروز بعضی ها نمازصبحشان هم قضا می شود، اما برایشان مهم نیست.
هزارتومانی اش گم شود ناراحت است، اما نمازصبحش قضا شده و نگران نیست و این را خسارت نمی داند.
آیت الله مجتهدی تهرانی ره
#اللہمعجللولیڪالفرج❤
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا تعجب داره...
📍این شهدا چی دیده بودند و چی فهمیده بودند که اینطور حرف می زدند؟
#اللہمعجللولیڪالفرج❤
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص بی بصیرت وقتی دنیا را بر دین ترجیح دهند واقعه ی عاشورا اتفاق می افتد ...
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
💠عادت به گناه، اختیار انسان را از بین میبرد
🔻 آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹 یک سلسله مسائلی است که اگر کسب کرد خودش در اختیار آن مکسوب قرار میگیرد؛ اینکه در سوره مبارکه مؤمنون و مانند آن فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾ اگر کسی معاذ الله بیراهه رفت، گناهی را کسب کرد، به یک اخلاق بد عادت کرد، به دروغ، به خیانت، به حرام، به اعتیاد معاذ الله عادت کرد، این را کسب کرد، قبلاً که نداشت این صفت را بعد کسب کرد، این خُلق را کسب کرد، وقتی که به دنیا آمد که این خُلق را نداشت، این صفت را که نداشت الآن که این صفت را کسب کرد، خود این کاسب در اختیار این مکسوب است، به هر سَمتی که این صفت بخواهد ببرد میرود چون عادت کرد.
🔹اگر خدای ناکرده به حرام عادت کردیم به گناه عادت کردیم چشممان، گوشمان، زبانمان در اختیار مکسوب است. کاسب اختیار دارد، مال در اختیار کاسب است ولی اگر خدای ناکرده صفت بدی را کسب کرد این کاسب در اختیار مکسوب است که در سوره مؤمنون فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾.
🔹بنابراین ما دو نحو کسب داریم: یک کسبی که کاسب مسلّط است، یک کسبی که آن مکسوب مسلّط بر این کاسب است و اگر کسی خدای ناکرده یک کسب حرامی داشت به وصف بدی عادت کرد راه برای توبه باز است.
#آیت_الله_جوادی_آملی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناجات زیبای تائبین
🎙سید مصطفی الموسوی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@neinavaa