✍رضا گلپور:
در نیمه خرداد ۱۳۹۸ جهت شکستن بایکوت ایجاد شده میدانی در زندان اوین ، متنی نسبتا مفصل را نوشتم که چون امکان ارسال مطمئنش به ریاست وقت قوه قضائیه را نداشتم ، اقدام به قرائتش نمودم تا هر یک از دوستان که می توانستند ،فایلهای صوتی آن را به مقصد برسانند که منشاء خیر کثیر حضور نمایندگان مسئولین عالیرتبه کشوری و لشگری در زندان برایم گردید و روندی را سبب شد که قانوناً پس از ۵۸ ماه و نیم حبس بدون مرخصی به تبرئه ام از تمامی اتهامات امنیتی روان پریشان تحت مسئولیت مستقیم شیخ تائب طائب نمای حالیه معزول گردید.
هرچند به اتهام انتشار ۶ فایل از ۱۸ فایل در رسانه های عمومی، مستقلا محاکمه و محکوم به یک سال و ده روز حبس دیگر! گردیدم . آن شش فایل صوتی ضبط شده ، اوراق دستنویس و تایپ شده اش را جهت استفاده آرشیوی پژوهشگران تقدیم می دارد . هر چند که این پرونده سازی، ضررهای عجیب و غریب روحی و جسمی برای اینجانب و اعضای خانواده ام ایجاد نمود ولکن تلاش دارد خداوند را در همه حال و به همه نعماتش شکرگزاری نماید.
از این فرصت استفاده نموده ،خاضعانه ترین تشکرات خود را از همه عزیزانی که نیتاً و عملاً بنده و عزیزانم را یاری رساندند،ابراز می دارد.
🔸 باورکردنی نیست! ۱۵۵ دفتر بسیج دانشجویی خطاب به رئیسی نامه نوشتهاند که چون چهار ماه تا آغاز سال تحصیلی باقی مانده وزارتخانههای علوم و بهداشت باید گامهای بلندی برای ساخت خوابگاه بردارند.
🔹 تورم سر به فلک کشیده و مردم لنگِ نان شب ماندهاند و عزیزان دغدغهشان این شده که اراده جدی برای افزایش زاد و ولد و جوانسازی جمعیت مشاهده نمیشود!
🔸 ببینید با چه اعتماد به نفسی نوشتهاند: «ضرورت دارد خوابگاههای دانشجویی و افزایش ظرفیت و تجهیز و بهسازی آنها برای پایان بخشی بر دغدغه همیشگی دانشجویان و ارتقای هر چه بیشتر سطح رفاهی آنان در اولویت کار وزارتخانههای علوم و بهداشت و تمامی دانشگاههای کشور قرار گیرد».
🔹 بیشتر دانشگاههای کشور در پایتخت و شهرهای بزرگ ساخته شدند که حالا سانت به سانتِ زمینشان قیمت طلا را دارد. اولویت کدام باید باشد: انتقال دانشگاهها به شهرهای کوچک یا ادامه تمرکز در شهرهای بزرگ؟ تشویق دانشجوها به زندگی بین مردم یا ساخت محیط ایزوله در شهرهای گران؟ ارتباط دانشجوها با جامعه یا به پرواز درآوردن تخیلات و توقعاتشان؟
🔸 حیرتانگیز است! در شرایط اضطراری که رهبری هم تورم را دغدغه ملی اعلام کرده میگویند دولت بحران در اقتصاد و بهداشت و درمان را رها کند و با هزینه نجومی امکانات رفاهی زیاد کند. چاه ویل هزینهها به حد کافی عمیق نیست؟ چند هزار میلیارد دیگر باید به بودجه وزارت علوم و بهداشت اضافه شود؟
🔹 از اینها گذشته، بسیاری از دانشجوها مهاجرت خواهند کرد بسیاری هم به دولت فحش میدهند و هر نوع حمایت (به نفع کارگر و مستضعف) را با انگهایی مثل اقتصاد دستوری محکوم میکنند، ارزشی و سکولار هم ندارد، مملکت پر از نئولیبرالهای ریشو شده. اگر قرار است خروجی دانشگاه جامعه را طبقاتیتر و وضع مردم را بدتر کند چرا پولش از بیتالمال برود؟
🔸 برادران بسیجی، واقعا چرا؟! اسلحه پشت سرتان گذاشتهاند تا به هر قیمتی اشتباهات کلان را دامن بزنید یا چیزهایی بخواهید که مردم بگویند اینها هم به فکر خودشان هستند؟ عهد بسیج با مردم کی و کجا چنین بوده؟ سرباز خمینی و خرجتراشی برای دولتی که تا خرخره در بحران رفته؟ باورکردنی نیست!
دانشطلب
🔸فصل عداوت گذشت، وقت ریاست رسید.
این بابا هم رگ خواب مسئولین اومده دستش
#بچه_زرنگ
#ابن_الوقت
#ننرهای_سر_سفره
افاضات جدید #لعنت الله بیگدلی
‼️مرزهای خریت بازهم توسط اصلاح طلب ها جابجا شد!
حقد و کینه داره خفه شون میکنه این حریصان شیفته قدرت و ثروت رو ... اینا از همون دست آخوندایی هستن که امام خمینی فرمودند: در جهنم از بوی تعفن شون جهنمیان فرار میکنن!
🔺️زهرا عجمیان اواخرِ حرفهایش گفت: «اما ما باید شهید شویم تا شناخته شویم!» پایانبندی گلههایش بود. تیر خلاصی که مایهای جدی از حقیقت داشت. تو گویی نسبت میان دنیا و آخرت، شهادت و مرگ، حیات و زندگی با تمام مظاهرش از جمله ثروت و فقر، فراموشی و یاد، آگاهی و ناآگاهی، حرکت و سکون در همین یک جمله تجلی کرده باشد تا بیش و پیش از آنکه وجودِ شهید و موقعیتش را به زبان خواهرش آشکار کند، راویِ خودِ زهرا باشد.
زهرا بیآنکه بخواهد خودش را در قالب پرسشی اساسی روایت کرده بود: «چرا باید به عدهای که میانهای هم با انقلاب ندارند، آنقدر امکانات مالی و بها بدهند که بزرگ شوند، مشهور بشوند و بعد توان اثرگذاری بر جامعه و مردم را پیدا کنند؛ اما ما باید شهید شویم تا شناخته شویم؟!»
نشریه سوره
#روحالله_عجمیان
عبدالحمید هم بازداشتگاه درست کرد😟
رسانه دفتر مولوی عبدالحمید خبر داد اعضای این دفتر، اخیرا فردی را «بازداشت» کرده و مورد «بازجویی» قرار دادهاند!
🔻دفتر مولوی عبدالحمید، امام جماعت مسجد مکی زاهدان ساعتی پیش در کانال تلگرامیاش نوشت: «یک فرد مشکوک» که «ظاهرا با برخی نهادها وابستگی دارد» در این مسجد «شناسایی و بازداشت» شده است!
🔻در این گزارش اشارهای به نقش پلیس در روند بازداشت و بازجویی نشده و عدم اشاره به نیروی انتظامی، این نگرانی را بهوجود آورده که بازداشت آن فرد، احتمالا خارج از سازوکارهای قانونی-قضایی و «بهتشخیص اعضای دفتر مولوی عبدالحمید» صورت گرفته است.
🔻رسانه دفتر امام جماعت مسجد مکی زاهدان همچنین نوشته «فرد مظنون اظهارات و اعترافات مختلفی کرده» که نشان میدهد بازداشتکنندگان از آن فرد بازجویی هم کردهاند!
🔻در پایان این گزارش، از مخاطبین خواسته شده «نگران نباشند و آرامش خود را حفظ کنند» ولی اشارهای به نهاد قانونی و سازوکاری که این فرد را تحت بازداشت قرار داده نکرده است که همچنان این نگرانی را بهوجود میآورد که فرد مورد اشاره، به صورت خودسر و بدون ضابطه تحت بازداشت قرار گرفته است.