🔺️از پادگان تا وزارت نفت راهی نیست؛ مثلاً «سرهنگ بیرانوند» با حکم احمد اسدزاده معاون بینالملل وزیر نفت، مدیرکل امور اوپک و مجامع انرژی شد تا بدون تجربه کاری مرتبط، دانش اقتصادی و دیپلماسی، عدم تسلط به زبان انگلیسی و... به اوپک برود و از منافع ایران دفاع کند! اینجا ایران است؛ اینجا هیچچیز عجیب نیست…
@nekhsa_ir
💠 مار در آستین پرورش ندهیم!
🔻مسئولین جمهوری اسلامی وظیفه دارند که از شرکت ها و کسب و کارهایی که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می کنند، حمایت کنند.
👈 اما مراقب باشند که اولاً نباید امور حیاتی مردم به نوعی به گروگان این کسب و کارها در بیاید.
ثانیاً، فعالیت آنها نباید انحصاری باشد؛ بلکه این شرکت ها و کسب و کارها باید رقیب داشته باشند؛ آن هم نه رقبایی که در ظاهر رقیب به نظر بیایند اما در واقع، همه وصل به یک جا باشند.
ثالثاً، باید کاملاً مطیع قوانین کشور باشند و رفتارها و حرکت های ضد فرهنگی و در تقابل با ارزش های اسلامی از این شرکت ها سر نزند.
⏪ در غیر اینصورت، قطعاً برخی از این شرکت ها مانند مار هستند که در آستین ما پرورش می یابند.
رفتار برخی از این شرکت ها در گذشته، به خوبی این را نشان داده است.
@nekhsa_ir
🛑رهبر معظم انقلاب اسلامی: بگذارید «جبهه مقاومت» در برابر غصب و استکبار آماده باش باشد و از فریب دشمن غافل نشوید و به یاری خدا به هر کجا که رسید به آنها ضربه بزنید.
@nekhsa_ir
💢اختصاصی نخسا
◾️ایران مخوف
دهۀ هشتاد ایران یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ معاصر ایران محسوب میشود. تغییر سیاستگذاریها، تشکیل طبقۀ نوکیسه، جایگزینی آرمانهای اقتصادی بهجای آرمانهای امت، بازنویسی روایت از جنگ و تولد نسل دهۀ هشتاد با تربیت جدید را میتوان برخی از رخدادهای مهم آن دانست.
این تغییرات نتایج یک چرخش در جهانبینی انسان ایرانی بود. انقلاب اسلامی که مبتنی بر اصول غیرقابلخدشهای از جمله شهادت، وطن، استقلال و ایمان بود، توسط عناصر داخلی و خارجی مورد هجمه قرار گرفت. پیشتر یادآور شدیم که یکی از نقاط اصلی این چرخش آکادمی ایرانی است که با «عقل انتقادی» و «ساختارشکنی»، ایدههایی که تمدن را حفظ میکند را خُرد و تجزیه کردند تا جایی که ستون خیمۀ کشور سست شد. همین آکادمی در دو دهۀ گذشته محل رشد و نمو جوانهایی بود که در سال گذشته به خیابانها ریختند.
در سپهر سیاسی نیز با گسترش ایدههای چپ که دستاورد نظام سیاسی «دو حزبی» است، حیاتیترین تصمیمهای کشوری به کف خیابان کشیده شد. شعار «آزادی» باعث شد که نیروهای معتمد به تدریج از صحنۀ سیاسی کنار بروند. نیروهای نظامی و شبهنظامی محدود شدند و برخی فرماندهان نظامی و انتظامی بهنحوی از صحنه کنار رفتند. نیروهای سیاسی محافظهکار نیز خلع سلاح و بیاعتبار شدند تا جایی که امروز میان راست و چپ تفاوتی نمیتوان مشاهده کرد.
ایران مخوف دهۀ هشتاد که در صحنۀ بینالمللی حتی اسم آن لرزه به اندام کشورها میانداخت، امروز پس از ضربههای اساسی که هر کدام میتوانست شروع جنگی باشد، به تهدیدهای رسانهای اکتفا میکند. ایران مخوف در مجامع بینالمللی به ایدههای جهانی، بدون خجالت حمله میکرد و اینکار را در زمین نظامی منطقه نیز بدون هیچ شرمی ادامه میداد. تصویری که از ایران مخابره میشد یک ایران شکستناپذیر، دیوانه و نفوذناپذیر بود که موجب شده بود اهرمهای فشار بسیاری برای ایران جهت نفوذ مهیا شود.
پس از دهۀ هشتاد با تغییر سیاستگذاریها بافت اجتماعی و سیاسی ایران بهطور کلی و برای همیشه تغییر پیدا کرد. اگرچه میگویند این تغییر اجتنابناپذیر بود اما نتایج این چرخش نمایشدهندۀ امر دیگری است. امضای برجام، خصوصیسازی، آزادسازی فرهنگ، کنارهگیری از مدیریت عفت عمومی، وانهادن آموزش و پرورش، خنثیسازی حلقههای اعمال قدرت، ترویج مصرفگرایی و پاساژسازی و موارد بسیار دیگر نشان داد که دوران ایران مخوف بهسر آمده است. ایران ملوس و بیخطر امروز دیگر «متمدن» و سربراه شده است؛ «مذاکره» میکند تا هفت میلیارد دلار پول بلوکهشدۀ خود را دریافت کند.
امروز حتی روایت از جنگ و شهیدان باید به قدری نرم باشد که «جذب حداکثری» کند تا مبادا روان جماعت نابهنجار دچار التهاب شود. بهعلاوه، روایت جنگ باید بهقدری تقلیل پیدا میکرد تا با سبک زندگی شنیع جماعتی که پس از شورش سال گذشته بیشتر نمود پیدا کرده بودند همگام باشد. درنتیجه طبیعیست که آن پدر شهید از آنتن زندۀ آن سازمان محقر خارج شود، وقتی برجنشینهای نوکیسه پسرش را کف خیابان سلاخی میکنند و به ریشش میخندند؛ یا آن نیروی اعتقادی که تمام زندگیش را خرج آرمانهایش کرده است از خنثیبودگی و «صلاحدیدها»ی مافوق خودش سرخورده شود و خبر "بلامانع بودن ادامۀ فعالیتهای شورشیان" را بشنود.
آنچه که ایران امروز انجام میدهد اتلاف همان نیروهاییست که شاکلۀ آن ایرانِ دهههای پیش را شکل دادند.گویا امروز دیگر نیازی به آنان جز برای کشتهشدن درون مرزها و برون مرزها وجود ندارد تا تازهبهدورانرسیدههایی که در این مدت فربه شدند، در پاساژهای تهران کیف گوچی و گوشی اپل بخرند و در عین حال به این «جنگطلبان» لعنت بفرستند.
✍رسول زنجانی
🔺️به نِخسا(ضِد اِستکبار) بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1059389803C6b8e304aed
🛑تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه انصارالله یمن
@nekhsa_ir
🛑پولیتیکو: اطلاعات آمریکا نشان میدهد که حزب الله ممکن است در حال بررسی هدف قرار دادن نیروها یا دیپلماتهای آمریکایی باشد.
@nekhsa_ir
🔺️در سه ساعت حتی یک هلیکوپتر یا پهپاد بلند نشد بره پشتیبانی هوایی کنه؟ 😐
@nekhsa_ir
🔺️این کاربر افغان بی چشم رو که تو ایران درس خوانده و خبرنگار شده ، همچین چیزی نوشته
بعد ۵۰ روز کامنت رو پاک نکرده عذرخواهی کرده گول خوردم از ایرانیا بدم اومده! البته نگفتا اگر جمهوری اسلامی نبود الان کنیز کدوم طالب بود.
پروژه"جابجایی جمعیت" سازمان ملل همینه
اول بافت بومی رو تغییر میدن بعد با اون مهاجرا،نقشه های دلخواهشون رو تو کشور پیاده میکنن...عمله سند ۲۰۳۰
@nekhsa_ir
✴️ دو معاون وزیر و یک مشاور شهردار در جلسه شانا
🔸 شورای ائتلاف نیروهای انقلاب(شانا) از جریان اصولگرا در حالی در ۶ دی جلسه شورای مرکزی خود را تشکیل داده که دو معاون وزیر فرهنگ(علیرضا معاف و فرشاد مهدیپور) و مشاور شهردار تهران(مریم اردبیلی) که همگی از اعضای شورای مرکزی این تشکل هستند در آن حضور داشتهاند.
🔸 طبق ماده ۷۵ قانون انتخابات مجلس، برخی از مقامات از جمله معاونان وزرا و مشاوران شهرداران نباید در فرایند انتخابات به نفع یا ضرر نامزدها و احزاب اقدام یا اعلام نظر کنند.
🔸 سوال این است که آیا این حضور مصداق عدم رعایت ماده ۷۵ قانون انتخابات است یا خیر؟!
از آن طرف هم وزیر قد بلند جوان جویای نام و مقام نیمی از وقت خود را به ساماندهی "شریان" گذاشته تا ضربه شصتی به کَپتَن مشهدی نشان بدهد.
#جرائم_انتخاباتی
#انتخابات
#مجلس
@nekhsa_ir
🛑سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا:
گزارشی از یک رویداد در 50 مایل دریایی شرق سواحل عمان دریافت کردیم.
عمان در حال بررسی این حادثه است و به کشتیها توصیه میکنیم مراقب باشند و هر گونه فعالیت مشکوک را به ما گزارش دهند.
@nekhsa_ir
💢اختصاصی نخسا
شهرهای سنتی و رزقهای آسمانی
🔹 برخلاف شهرهای معاصر که مساجد را از متن زندگی شهروندان حذف کردهاند و به حاشیه محلات راندهاند، در شهر سنتی همه مناسبات (اعم از مناسبات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی) حول مساجد و با محوریت مساجد شکل میگرفت. به نحوی که حتی بازار اصلی شهر، در امتداد مسجد شکل میگرفت؛ نظیر بازار اصفهان در امتداد مسجد جامع اصفهان و یا بازار وکیل پیرامون مسجد وکیل شیراز و ...
🔹 این نوع شهرسازی برخلاف شهرهای سکولار معاصر که شهر/ثروت هستند و نبض شهر در اختیار مراکز تجاری و مالها است، ترجمان شهر/عبودیت بود؛ شهری که در آن، نبض شهر در اختیار مساجد بود و رفع همه نیازهای شهروندان، با محوریت این خانههای آسمانی انجام میشد. اعم از نیازهای معنوی که در خود این خانههای آسمانی رفع میشد و یا نیازهای مادی که در بازارهای پیرامون این خانههای آسمانی رفع میشد تا این نوع شهرسازی به بهترین وجه ممکن و با زبانی شهرسازانه به شهروندان یادآوری کند که "وَ فِی السَّمَاءِ رِزْقُكُمْ وَ مَا تُوعَدُون" (ذاریات/۲۲).
در قبل از انقلاب سکولارها و فراماسون ها جرات نداشتند علنا دست به تغییر بافت اسلامی شهرها بزنند، اما بعد از انقلاب بخصوص از دوران سازندگی ریشو سکولارهایی مانند کرباسچی ها و قالیباف ها ماموریت نا تمام سکولارها در غیر اسلامی کردن شهرها را به عهده گرفتند و به قدری سرعت داشتند که بعضا مورد عتاب کارفرماهای پنهان هم قرار گرفتند.
@nekhsa_ir
🔺️دارند تندیس حاج_قاسم رو برای بازی سپاهان الهلال جابجا می کنند..
هم جریمه بدیم
هم بازی ۳-۰ به نفعشون بشه
آخر سر هم تندیس جابجا بشه
این وانت تزیین شده با کلی پرچم و شعارهای تو دهن پر کن که آوردند تندیس حاجی رو ببرند من رو یاد تیکه کنایه اپوزیسیون انداخت که میگفتند بچه شیعه باخت نمیده اگر
( حیف ادامه اش رو نمیتونم بگم منشوریه)
میبینی اسماعیل ؟چه دیپلماسی ذاتی داریم میگذرونیم ..
✍رسول زنجانی
@nekhsa_ir