💕با سنگ هر گناه ،پرم را شکسته ام.
آه ای خدا ، خودم کمرم را شکسته ام.
نه راه پیش مانده برایم نه راه پس،
پلهای امن پشت سرم را شکسته ام.
من دانه دانه اشک خودم را فروختم،
نرخ طلایی گهرم را شکسته ام.
💕💙💕
بیشتر سوء تفاهم ها از حرف های خاله زنڪی آغاز میشود...
ریشه تمام این حرف ها حسادت پنهان است ..
این دوره زمونه باید ؛
حواست باشه با ڪی درد و دل میڪنی
آدمهای ڪمی هستند ڪه حرفاتو گوش میدن
و
مهم هستی براشون،
بقیه فقط میخوان یه چیزی برای یڪ ڪلاغ چهل ڪلاغ ڪردن داشته باشند.
استاد الهی قمشه ای
💕💙💕
🔆 امام حسین علیه السلام:
🔺ای فرزند آدم! یاد کن مرگ خویش را و خوابیدن خود را در قبرت و ایستادن خود در برابر خدا را، در حالی که اعضایت علیه تو شهادت میدهند.
📚 ارشادالقلوب، ج 1، ص 29
اَللّٰــــھُҐَ عَجَّل لِوَلیِــڪَـ اَلْᓅَرَجْ╰
💕💛💕
داستان کوتاه خوبی و بدی
دو دوست برای تفریح به ییلاق های خارج از شهر رفتند. در بین راه بر سر زمان استراحت اختلاف نظر پیدا کردند و یکی از آن ها در اثر عصبانیت بر روی دیگری سیلی محکمی زد.
آن یکی که سیلی خورده بود سخت آزرده شد، اما بدون آن که چیزی بگوید روی شن های کنار رودخانه نوشت:«امروز بهترین دوستم به من سیلی زد.»
سپس راه خود را ادامه دادند و به قسمت عمیق رودخانه رسیدند. آن دوستی که سیلی خورده بود پایش لغزید و نزدیک بود با جریان آب به سمت پرتگاهی خطرناک برود که دوستش او را نجات داد.
وقتی نفسش بالا آمد سنگ تیزی برداشت و به زحمت روی صخره ای نوشت:«امروز بهترین دوستم،جانم را نجات داد.»
دوستش با تعجب پرسید:«چرا آن دفعه روی شن ها نوشتی و این بار روی صخره؟» دیگری لبخند زد و گفت:«وقتی بدی می بینیم باید روی شن ها بنویسیم تا به راحتی با جریان آب شسته شود و وقتی محبتی در حق ما می شود باید روی سنگ سختی حک کنیم تا برای همیشه بماند.»
💕❤️💕
✨﷽✨
🏴چرا زینب (سلام الله علیها)، «عالمه غیر معلّمه» توصیف شده است؟
✍برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه. همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»: «إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
زینب (سلام الله علیها) یکی از بارزترین مصادیق عینی این آیه شریفه است. زن مؤمنی که پس از تحمّل سختی ها و مصائب فوق العاده سنگین، همه آنان را زیبا می بیند، یعنی هم «صبّار» است و هم «شکور». و در نتیجه طبق فرمایش این آیه کریمه، علم و فهم او نیز علم و فهمی خدادای خواهد بود؛ همانگونه که امام سجاد(ع) خطاب به ایشان فرمودند: «وَ أَنْتِ بِحَمْدِ اللَّهِ عَالِمَةٌ غَيْرُ مُعَلَّمَةٍ فَهِمَةٌ غَيْرُ مُفَهَّمَة»
📚احتجاج طبرسی، ج2، ص305
💕❤️💕
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درس اخلاق امام خامنهای :
❇️ راهنمایی به انجام کار خیر!
#درس_اخلاق
🖤 #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
🍃 اگر تمام مردم در حبّ علی بن ابیطالب (ع)، یکدل بودند و وحدت کلمه داشتند، خداوند آتش جهنم را هرگز نمیآفرید.
📖 الفردوس، ج۳، ص۳۷۳.
💕❤️💕
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🔴 شخصیت های واقعی در کاراکترهای گاندو۲‼️
1⃣ موسی پور : محمدعلی شعبانی ( مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل )
2⃣ اشرفی : عبدالرسول دری اصفهانی ( عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است )
3⃣ صادقی : علی صدقی ( صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال ۹۱ و سال ۹۷ که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است )
4⃣ غلامرضا رحمانی : حسین فریدون ( شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سال های ۹۱ و ۹۷ که به چندین جرم در زندان به سر میبرد )
5⃣ شارلوت والر : کارلی مور گیلبرت ( افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد )
6⃣ مایکل هاشمیان : جیسون رضاییان ( جاسوس آمریکایی مبادله شده )
7⃣ کمالی : احمد عراقچی ( معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال۹۷ )
😎 #گاندو 😎
⊰ڪپےباذڪࢪصلواٺآزاد⊱
استاد محمدرضا حکیمی در مقدمهای که بر کتاب «شعله ی بیقرار» آقای محمد اسفندیاری نوشتهاند، خاطرهای از دیدار خود با دکتر علی شریعتی بیان میکنند.
«...در هنگام تحصیل در پاریس، برای مدتی کوتاه به ایران آمد. در آن سفر کوتاه، میان من و او گفتگویی شد، که مایلم با نقل آن، نکته ای را یادآور شوم.
من میدانستم که شریعتی، با آن شور و نبوغ و کنجکاوی، با بسیاری از متفکران و انقلابیون و پیروان مکتبهای دیگر تعامل داشته و مطالبی جدید را فراگرفته و آفاتی دیگر را دیده است. از این رو دوست داشتم، بدانم که به چه نتیجهای رسیده است و چه نسخهای برای نجات مردم و کشور خود دارد. بحثی را آغاز کردم در این باره که راه نجات جامعهی ایران چیست؟!
و او سخنی گفت که هرگز فراموش نمیکنم:
«ما تا هنگامی که علی و فاطمه را داریم، به هیچ مکتبی و ایسمی نیاز نداریم؛ اما باید علی و فاطمه را به مردم بشناسانیم»....