🔴رستم قاسمی: هیچ راهی برای ایران بسته نمیماند
👤وزیر راه و شهرسازی :
🔹با مأموریت ویژهای که به معاونین وزارت خانه داده شد مشکل مسیر نوردوز به ارمنستان و کریدور قفقاز رفع و به زودی نیز نقشهٔ ترانزیتی آن منطقه کاملا تغییر خواهد کرد.
🔹کسانی که در این خصوص شیطنت کردند بدانند هیچ راهی برای ما بسته نمیماند اما پلهای شکسته پشت سر آنها به سادگی ترمیم نخواهد شد!
#ایران_مقتدر
@nesfejahan_Es
۱۶ مهر ۱۴۰۰
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۷۱)
🌀 خبر: وزیر خارجه کشورمان در سفر به مسکو با همتای روساش دیدار کرد تا درباره تحولات قفقاز و مرزهای شمالغرب ایران به گفتوگو بنشیند.
🍃🌹🍃
🔻 تحلیل: یکی از دستاوردهای منطقهای #شهیدسلیمانی در مبارزه با استکبار و تروریستهای دست پرورده آنان، پای کار آوردن کشورهای مستقل و قدرتمند منطقه از جمله روسیه برای همکاری در حوزه مبارزه با تروریسم و شرارتهای منطقهای آمریکا بود.
🔸 اگر صداقت، صلابت و درایت حاج قاسم و سربازان جان بر کف او نبود، این اعتماد از طرف کشور قدرتمندی مانند روسیه شکل نمیگرفت تا نیروهایش را به تدابیر و فرماندهی سردار سلیمانی بسپارد.
🔹 حال، این میراث حسنهای که سردار سلیمانی تحت تدابیر عالی رهبر حکیم انقلاب به جای گذاشت، چراغ راه همکاریهای حال و آینده ایران در حل مسائل منطقه ای شده است.
🔸 سفر امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران به روسیه و مذاکره در خصوص حل معضل منطقه قفقاز و زیاده خواهی های باکو- آنکارا در همین راستا تحلیل و ارزیابی میشود.
🔺 نظر به سابقه همکاریهای موفقیت آمیز ایران و روسیه در منطقه مانند مسئله سوریه، به نظر میرسد، چشم انداز روشنی در حل مسئله قفقاز و تنبیه سران متوهم ترکیه و آذربایجان و همچنین شکست رژیم صهیونیستی در این توطئه، در انتظار باشد.
✍ سیدجعفر پورقنبری
#روشنگری
#ثامن
#امام_رضا
@nesfejahan_Es
۱۶ مهر ۱۴۰۰
💠 عذرخواهی خبرگزاری تسنیم از سردار نقدی
♦️شب گذشته خبری با عنوان «زیباترین صحنههای عالم در دفاع مقدس اتفاق افتاد» که به پوشش سخنرانی آقای سردار نقدی در یادواره ۴۵۰ شهید شهرستان خدابنده زنجان اختصاص داشت در صفحه مربوط به اخبار استان زنجان خبرگزاری تسنیم منتشر شد.
♦️متاسفانه در این خبر بخشی از سخنان سردار نقدی که به عملکرد سلسلههای پادشاهی در ایران باستان اختصاص داشت به علت کمدقتی خبرنگار و تاییدکننده خبر به اشتباه منعکس شد؛ به نحوی که مواجهه اولیه با این خبر اینچنین القا میکرد که جناب سردار نقدی تاریخچه سلسلههای پادشاهی را جابجا و به خطا مطرح کرده است.
♦️پیرو این اشتباه کاملاً سهوی خبرنگار، متاسفانه حملات ظالمانه و غرضورزانه بسیاری علیه سردار نقدی صورت گرفت که مشخصاً به دور از انصاف و بدون هیچ تحقیقی درباره صحت و سقم ماجرا بود.
♦️خبرگزاری تسنیم بدین جهت بر خود فرض میداند که به دلیل این خطای سهوی از جناب سردار نقدی عذرخواهی کند.
♦️تسنیم همواره در تلاش است نهایت دقت خود را برای پوشش صحیح و جامع اخبار به کار بگیرد و در موارد بسیار نادر اشتباهات رخ داده در طول فعالیت خبرگزاری تسنیم نیز به جبران آن همت گمارده است.
♦️با این حال تسنیم همواره بر ضرورت رعایت اخلاق و تقوای جمعی توسط همه گروهها و جریانهای سیاسی نیز تاکید کرده است؛ مسالهای که متاسفانه حواشی خبر سخنرانی آقای سردار نقدی نیز نشان داد که به شدت نیاز به تاکیدهای مکرر بر آن وجود دارد.
♦️اگرچه از گروههای ضدانقلاب و همچنین باندهای سایبری وابسته به جریانها و گروهکهای معلوم الحال انتظاری نیست، اما از جریانها و اشخاص سیاسی داخلی حداقل انتظار آن بود که پیش از حملهور شدن و هجمههای غیرمنصفانه به گوینده آن سخنان، تحقیق بیشتری صورت بدهند. قاعدتاً خطای یک واسطه در انتقال خبر، هیچ توجیه موجهی برای بیاخلاقیهای دیگران ایجاد نمیکند. خاصه آنکه برخی از این افراد دائماً در نوشتهها و گفتههای خود ضعف در سیاست داخلی و بیاخلاقیهای سیاسی را تخطئه میکنند اما ناجوانمردانه خطای یک خبرنگار را تعمدی برای انتشار خبر نادقیق سخنرانی سردار نقدی جلوه میدهند.
tn.ai/2585603
@nesfejahan_Es
۱۶ مهر ۱۴۰۰
📺پخش زنده از تمام نقاط حرم مطهر امام رضا علیه السلام
🔘 گنبد و بارگاه
b2n.ir/716010?eitaafly
🔘 ضریح مطهر
b2n.ir/780435?eitaafly
🔘 صحن انقلاب
b2n.ir/840352?eitaafly
🔘 صحن جامع رضوی
b2n.ir/941603?eitaafly
🔘 صحن آزادی
b2n.ir/024062?eitaafly
🔘 صحن گوهرشاد
b2n.ir/460076?eitaafly
@nesfejahan_Es
۱۶ مهر ۱۴۰۰
تقدیم به پلیس مقتدر:
حافظان امنیت،جان برکفان بامرام
هفته ناجا رسیده عرض تبریک وسلام
مظهر خدمتگزاری، باصفاوبی ریا
جمله نیروهای مظلوم ودلیر انتظام
لرزه براندام شیّادان فتاد از نامتان
گشت امنیت بود درخدمت مردم مدام
زیرچترامنیت آسوده خاطر ملت است
چونکه بیداراست چشمان شما درصبح وشام
برلبم باشد دعای خیراز بهر شما
ای پلیس مقتدر! ایامتان باشد بکام
کانون مرکزی خادمیاران رضوی شهرضا
۱۷ مهر ۱۴۰۰
🔴 آنچه در برنامه دیشب «جهان آرا» - شنبه ١٧ مهر ١٤٠٠ - گذشت
♦️ حسین شریعتمداری:
🔰در مذاکرات هستهای، بارها شاهد بودیم که مذاکرهکنندگان ایرانی بدون اینکه به نقطه مطلوبی رسیده باشند، نتیجه را پیشاپیش پذیرفته بودند!
🔰 حضرات (مذاکرهکنندگان ایرانی) عملا دیکته نوشته بودند نه اینکه بخواهند چیزی از خود به طرف مقابل بقبولانند.
🔰 ثابتی مجری جهان آرا: اگر برجام انقدری که میگویند بد است چرا با روی کار آمدن دولت جدید، باز هم اشتیاق برای بازگشت به آن وجود دارد؟
حسین شریعتمداری: این دولت مثل دولت قبلی همه چیز را به برجام گره نزده است.
🔰 برجام یک جسد متعفن است و اگر بخواهیم با همین حال و هوا به آن برگردیم، چیزی به دست نمیآوریم!
برجام برای آمریکا یک سند طلایی و خروج آمریکا از آن تعجبآور بود البته موگرینی گفت، ترامپ زمانی از برجام خارج شد که دولت روحانی اطمینان داده بود هرگز از آن خارج نمیشود.
🔰 اصلا میز مذاکرهای وجود ندارد، در وین هم آنها روی حرفهای خودشان بودند و میگفتند فقط تحریمهای دوران ترامپ را بر میداریم، آقای شمعخانی به من گفت باز هم اشتباه بود، باید میگفتی برخی از آن تحریمها!
🔰 انتصاب آقای عراقچی به عنوان دبیر شورای راهبردی روابط خارجی به گفته آقای خرازی، توصیه رهبری بوده است.
ثابتی: افکار عمومی خاطره خوبی از این نوع تحلیلها ندارد.
شریعتمداری: عراقچی تفاوتهایی با تیم قبلی داشت و برخی دیدگاههایش با ظریف متفاوت بود.
🔰 حتی قراردادهای گلستان و ترکمنچای هم دارای نسخه رسمی فارسی بودند ولی برجام فاقد چنین نسخهای است!
🔰 عملکرد دولت سیزدهم بسیار خوب بوده، مثلا سفرهای استانی، یا شرکت در برخی جلسات که قبلیها حاضر نبودند در آنها شرکت کنند.
ایستادگی در مقابل بیرونیها، تاکید بر مقابله با فساد و اهل کار بودن دولتمردان، از دیگر مصادیق این تحلیل است.
🔰 بنی صدر اقدامات مشکوکی داشت، مثلا بعد از حمله طبس، دستور بمباران منطقه را داد و همه اسناد و مدارک از بین رفت.
در اسناد لانه جاسوسی آمده که او جزو افراد کُد دار سیا بوده است.
در جنگ هم بیشتر خودش یک مانع برای ایران بود مثل همان تز زمین دادن و زمان گرفتن.
۱۸ مهر ۱۴۰۰
🔻آقای ظریف! کار پژمردگی یک گُل نیست
🔸چهارشنبه شب گذشته، آقای دکتر ظریف طی سخنانی در کلابهاوس گفت «در
مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکرهکننده ما، به ما اطلاع نداده بود»!
1⃣میفرمایند وجود این واژه در ضمیمه برجام را مذاکرهکنندهها به ما اطلاع نداده بودند! و توضیح نمیدهند که مگر خود ایشان در رأس مذاکرهکنندگان و مسئول و مدیر آنها نبودهاند؟!
2⃣بیتوجهیها و بیدقتیهای اینگونه در عملکرد تیم هستهای کشورمان بیسابقه نبوده است. به عنوان نمونه - و فقط یک نمونه - فردای آن روز که توافقنامه ژنو به امضاء رسید - یکشنبه۳ آذرماه ۹۲ / ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳- «فرد کاپلن» روزنامهنگار مشهور آمریکایی و ستوننویس روزنامههای نیویورکتایمز، طی مقالهای با ابراز تعجب نوشت: « چند هفته پیش یک مقام رسمی ارشد کاخ سفید از من و چند روزنامهنگار دیگر دعوت کرد تا نظرمان را درباره پیشنویس توافقنامهای که قرار بود اوباما در مذاکره ۱+۵ با ایران به طرف ایرانی پیشنهاد کند جویا شود. وقتی متن پیشنویس توافقنامه را دیدیم، آن را کاملاً یکسویه ارزیابی کردیم و همه ما بر این باور بودیم که ایرانیها هرگز این متن را نخواهند پذیرفت و به شرایطی که در آن آمده است تن نخواهند داد. پیشنویس توافقنامه بهگونهای بودکه هیچیک از مواد آن نمیتوانست با اعتراض یک آمریکایی، یک اسرائیلی و یا یک عرب متعصب روبهرو شود. اما امروز که متن توافقنامه یکشنبه ژنو منتشر شد با کمال تعجب دیدم همان پیشنویسی است که چند هفته قبل دیده بودم و اکنون تیم هستهای ایران، برخلاف انتظار ما، بدون کمترین تغییری در متن پیشنویس به آن تن داده و پذیرفته است».
3⃣ در تیم مذاکرهکننده هستهای تعدادی از عوامل دشمن حضور داشته و برای حریف جاسوسی میکردهاند! ولی جنابان روحانی و ظریف حتی پس از بازداشت برخی از آنها به حمایت از آنان ادامه دادند. خسارت حضور آنها در تیم هستهای محدود به سرپوش نهادنشان بر وجود کلمه تعلیق در ضمیمه برجام نیست. حضور آنان در تیم هستهای و بیتوجهی به عملکرد آنها به منزله آن بود که آمریکا با عوامل و نیروهای خودش مذاکره میکرده است. به بیان دیگر ظاهراً ادای مذاکره را در میآورده است! ولی در واقع، آنچه میخواسته را به آنها دیکته میکرده است!
4⃣ آقای ظریف! همین جا باید به سخنان شما در شورای روابط خارجی آمریکا اشاره کرد که خطاب به آنها (یعنی خطاب به دشمنان تابلودار ایران اسلامی و طرف مذاکرهکننده) گفته بودید، اگر در مذاکرات به توافق نرسید و حزب و گروه سیاسی شما در انتخابات پیروز نشود، «تندروها» قدرت را در دست خواهند گرفت! این سخن جنابعالی چه مفهومی داشت؟ پیام روشن اظهارات جنابعالی برای آمریکا این بود که اگر تندروها - بخوانید انقلابیون- قدرت را در دست بگیرند اهل باج دادن نیستند! معنای دیگر سخن شما این بود که گروه و جریان سیاسی شما اهل باج دادن است! با این حال چه کسی میتوانست از شما انتظار دستاوردی در برجام داشته باشد؟! لطفاً فاجعه برجام را در حد واندازه فراموشی کلمه ساسپنشن تقلیل ندهید، ماجرا فاجعهبارتر از این است.
5⃣سایتهای مدعی اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای که طی ۸ سال گذشته تنها مأموریتشان حمایت - کورکورانه و دستوری- از تمامی مواضع و عملکرد دولت آقای روحانی و بزک آمریکا و برجام بود، این روزها و بعد از اظهارات آقای ظریف به ترفند خندهداری روی آورده و ادعا میکنند که کلمه تعلیق در ضمیمه برجام آمده بود و ضمیمه را «حاشیه»! قلمداد میکنند و حال آنکه ضمیمههای برجام بخشهای جداییناپذیر و به بیان دیگر بخشهای اصلی برجام هستند و بایدها و نبایدهای برجام در همین چند بخش ضمیمه آمده است.
و بالاخره جناب ظریف ! ماجرای بلایی که برجام بر سر ملت و نظام آوار کرده است منحصر به بیخبری شما از واژه تعلیق در ضمیمه برجام نیست و باید گفت؛ کار پژمردگی یک گُل نیست،
دولت آقای روحانی و تیم هستهای ایشان، جنگلی را به آتش کشیده و سوزاندهاند!
#حسین_شریعتمداری
۱۸ مهر ۱۴۰۰
🔴 چگونه اتحاد بنیصدر با رجوی باعث هلاکت او شد.
🔹 سازمان مجاهدین خلق (منافقین) که از گروههای مدّعی مبارزه با رژیم پهلوی بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرصت یافت تا در معرض رأی مردم قرار گیرد؛
امّا در انتخابات مختلفی که در سالهای نخست انقلاب برگزار شد، نتوانست جایگاهی کسب کند.
🔸 در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی تنها چهار کاندیدا از لیست انتخاباتی این سازمان به مجلس راه یافتند و در انتخابات مجلس شورای اسلامی از 120 نامزدی که معرّفی کرده بود، حتّی یک نفر نیز نتوانست آراء لازم را برای ورود به مجلس کسب کند.
✅ مسعود رجوی سرکردهی منافقین در نخستین دورهی انتخابات ریاستجمهوری کاندیدا شد امّا به دلیل اعلام مخالفت با قانون اساسی، کارگروهی که از سوی امام برای احراز صلاحیّت نامزدهای ریاستجمهوری تعیین شده بود وی را تأیید نکرد.
🔹 پس از این ناکامیها سازمان تصمیم به اتّحاد با ابوالحسن بنیصدر گرفت که بهمنماه 1358 در انتخابات ریاستجمهوری به پیروزی رسیده بود و قصد قبضه کردن کامل قدرت در ایران را داشت.
🔸 بنیصدر ابتدا در صدد تشکیل یک بلوک قدرت با حضور آیتالله منتظری برآمد و به ایشان پیشنهاد داد که به اتّفاق هم در مقابل حزب جمهوری اسلامی یک حزب تأسیس کنند؛ امّا آیتالله منتظری از این پیشنهاد استقبال نکرد.
✅ این بود که نهایتاً با منافقین دست به اتّحاد زد و آنان را در بخشی از دفتر خود تحت عنوان «دفتر هماهنگی همکاریهای مردم و رئیسجمهور» مستقر کرد. هم بنیصدر و هم مسعود رجوی تصوّر میکردند با این اتّحاد خواهند توانست قدرت را بهصورت کامل در دست گیرند.
🔹 امام(ره) به بنیصدر هشدار داده بودند که از منافقین تبرّی بجوید و آنها را از خود براند، وگرنه او را به تباهی خواهند کشید؛ امّا این نصیحتها در او اثر نکرد و تصمیم گرفت به پشتوانهی نیروهای مسلّح منافقین (موسوم به میلیشیا) در مقابل نیروهای درون نظام و شخص امام(ره) بایستد.
🔸 این روند تقابل با نظام که به شکافها و تنشهای گسترده در جامعه دامن زده بود، سرانجام منجر به بررسی طرح عدم کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس شورای اسلامی شد. هنگامی که مجلس مشغول بررسی این طرح بود، منافقین رسماً حرکت مسلّحانه علیه جمهوری اسلامی را اعلام کرده و از سی خرداد 1360 دست به کشتار گستردهی مردم و مسئولین در سراسر کشور زدند.
✅ با شروع درگیریهای مسلّحانهی داخلی، وابستگان و هواداران سازمان دُور جدید تخریب، قتل، غارت و آشوب را در تهران و بسیاری از شهرها آغاز کردند؛ بهگونهای که صدها نفر از سپاهیان، بسیجیان، روحانیون و مردم کوچه و بازار بهوسیلهی ترورهای کور و انفجار توسّط منافقین به شهادت رسیدند.
🔹 آنان پس از سوءقصد نافرجام به جان آیتالله سیّدعلی خامنهای، در دفتر حزب جمهوری اسلامی که شهید بهشتی و یارانش در آنجا جلسه داشتند، بمبگذاری کرده و آنان را به شهادت رساندند.
🔸 رئیس دیوان عالی کشور، رئیسجمهور، نخستوزیر، دادستان کلّ کشور، تعدادی از نمایندگان مجلس و وزرا و دهها نفر از مسئولین نظام و ائمّهی جمعهی استانها نیز به دست منافقین به شهادت رسیدند. تحلیل سازمان منافقین این بود که با نابودی مسئولان نظام از طریق این ترورها، کشور دچار خلأ قانونی شده و خودبهخود نظام جمهوری اسلامی فرو میپاشد.
💢 با رأی مجلس به عدم کفایت سیاسی بنیصدر و ناکامی پروژهی مسلّحانهی منافقین در براندازی جمهوری اسلامی، مردادماه 1360 بنیصدر به همراه رجوی از ایران گریخت و سازمان مرکزی منافقین عملاً در فرانسه مستقر شد؛ امّا ترورها و قتل و غارتهای ایادی این گروه در داخل کشور ادامه یافت.
🖌روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در تعیین ولی فقیه
#
۱۸ مهر ۱۴۰۰
🛑 گردو خوب زیر چکش قرار گرفته است!
در ماههای گذشته خبرهایی از گسترش حضور رژیم صهیونیستی در جوار مرزهای ایران شنیده میشود؛ مانند حضور در اربیل، آذربایجان، امارات، قطر و...؛ موضوعی که رژیم و کشورهای همپیمانش، آن را مخفی و یا انکار میکنند!
👈نکات تحلیلی:
3️⃣- رژیم صهیونیستی فاقد ارزش راهبردی برای هرگونه ارتباط است و صرفاً از کارت آمریکا برای نفوذ در سایر کشورها استفاده میکند. حضور پراکنده این رژیم در منطقه نیز به این خاطر است که خروج آمریکا را از منطقه، عزتمندانه جلوه دهد و خود را جایگزین آن معرفی کند.
2️⃣- تاریخ جنگهای رژیم صهیونیستی در مرزهایش نشان میدهد که این رژیم فاقد سلاح راهبردی در درون مرزهای خودش است، چه رسد به اینکه بخواهد امنیت دیگران را تأمین کند؛ سامانه گنبد آهنین که برای مقابله با حملات از خارج در اطراف رژیم صهیونیستی چیده شده است، نهتنها توانایی مقابله با موشکهای دستساز فلسطینی را ندارد، بلکه وسیلهای برای طنز و فکاهی مردم شده است که گنبد آهنین موشکهای سرگردان را راه میدهد!
3️⃣- رژیم صهیونیستی در مرزهای خودش فاقد امنیت است و به همین منظور در 20 سال گذشته دیواری 8 متری برای تأمین امنیت بر اطراف خود کشیده است. این امنیت بهگونهای شکننده و سست شده است که در ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ «یوسی لانگوتسکی»، فرمانده سابق یگان ۸۱ فناوری ارتش صهیونیستی اعتراف کرد: «امروز تمام ساختارهای تشکیلدهنده جبهه ضدصهیونیستی به تهدیدی حیاتی برای جبهه داخلی آن تبدیل شدهاند».
4️⃣- رژیم صهیونیستی در جنگهای متعدد از گروههای مقاومت در لبنان و فلسطین شکست خورده است که آخرین پیروزی جبهه مقاومت در خردادماه امسال بود که در طول 11 روز، بیش از 4600 موشک به رژیم صهیونیستی شلیک کرد تا درنهایت رژیم صهیونیستی وادار به تسلیم و درخواست آتشبس شد.
✅نکات پایانی:
ضربالمثل است که؛ از دو کس حقیقت را مپوشان یکی پزشک و دیگری وکیل؛ ایران در طول چهار دهه گذشته بهعنوان یک پزشک حاذق همواره درد ملتهای مستضعف را درمان کرده است، بهگونهای که مردم کشورهای منطقه طرفدار سرسخت ایران هستند و از طرف دیگر چکش وکالتش سجیلوار بر سر برهم زنندگان امنیتش در عینالأسد، دیرالزور، مقر فرماندهی حزب دموکرات کردستان در عراق و حدکا بیمحابا فرود میآید. نمیدانم که این سخن دیوید مناشری، بنیانگذار مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو با چه هدفی گفته شده است که «اسراییل برای ایرانیها بهاندازه یک گردو و یا حتی پسته است»؛ اما حضور این رژیم در اطراف ایران این نوید را میدهد که گردو خوب زیر چکش قرار گیرد.
۱۸ مهر ۱۴۰۰
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
۱۹ مهر ۱۴۰۰
🛑 استراتژی هزار خنجر علیه ایران، عوامل و راهکارهای آن
🔹 بنظر میرسد تحولات اخیر منطقه خصوصا شرایط افغانستان و اقدامات باکو بیش از هر چیز در راستای استراتژی هزار خنجر باشد که صهیونیستها اخیرا از آن پرده برداشتند. در حقیقت شرایط منطقه به جایی رسیده است که حرکت در سایه و پنهانی دیگر پاسخگوی نیاز آمریکا و اسرائیل نیست و ظاهرا هر چه لازم بوده که در خفا صورت پذیرد به انجام رسیده و یا امکان انجام آن دیگر نیست، پس ضرورتی برای اخفای نیات و اهداف نیز نمیباشد. به همین دلیل است که آمریکاییها چنین آشکار طالبان را به قدرت رسانده و مسلح میکنند و دولت باکو و ترکیه نیز بر خلاف سال گذشته که تغییر ژئوپلیتیک در منطقه را انکار میکردند و هدف خود را آزادی قره باغ ميخواندند چنین آشکار از تغییر مرزها سخن میگویند.
در حقیقت آمریکاییها تمام توان نیابتی خود را بخدمت گرفتهاند تا با ضربات متوالی و پیاپی ایران بزرگ را دچار خونریزی نمایند تا به خیال خود بدون دادن هزینه سنگین این قدرت بزرگ را از پای اندازند و این معنای استراتژی هزار خنجر است. وقتی که قدرت حریف زیاد است و اقدام مستقیم علیه وی هزینهای سنگین دارد و بنوعی ناممکن است، پس ناچار باید ضربات کوچکتر و متوالی را آنچنان تداوم بخشید تا حریف ضعیف شده و از پای بیفتد. این سناریو اکنون بشکل میدانی از طریق نایبان منطقه ای در حال اجرا است ولی لازمه آن این است که دستهای ایران برای عکس العمل بسته باشد و این نکته مهمی است که آمریکاییها با برجام بدنبال آن بوده و هستند.
✅بنظر میرسد عملکرد درست در قبال هزار خنجر اجتناب از درگیری همزمان در چند جبهه باشد، در عین اینکه ضربات وارده حتما با عکس العمل متناسب و هوشمند یک به یک پاسخ گیرد تا عوامل منطقهای اطمینان یابند که در برابر هر اقدام هزینه لازم را میپردازند.
اقدام هوشمند لزوما به معنی هیاهو و رجزخوانی نیست (اگرچه در شرایطی این هم ضروری است)، اما نیازمند طراحی و دقت برای کارایی و احتراز از خطر درگیری مستقیم تا حد ممکن است، اگر چه باید نشان دهیم که در صورت لزوم آماده رویارویی نیز هستیم. این نکته کاملا مهم باید برای همه روشن شود که بهرحال ضربات بی پاسخ نمیماند و البته روشن است که در شرایط کنونی اگرچه هر اقدامی برای همه از جمله ما هزینه زا است اما مماشات بیش از حد نیز میتواند به پیشروی طرح هزار خنجر و از دست رفتن توان مقابله و مقاومت منجر گردد.
۱۹ مهر ۱۴۰۰
🌐 نتایج شوکه کننده انتخابات عراق و چند نکته
🔸️انتخابات پارلمانی عراق برگزار شد و تاکنون بر خلاف پیش بینی ها جریان صدر تعداد قابل توجهی ازکرسی ها را کسب کرده و به راحتی می تواند "کتله اکبر" یا همان ائتلاف اکثریت را تشکیل دهد .
🔸️در خصوص علت پیروزی مقتدی صدر چند نکته را می توان اشاره کرد.
1️⃣ مقتدی نان شجاعت ، شهامت پدرش در راه ایستادگی مقابل صدام را می خورد که پس از شهادت ایشان ، طرفدارانش به مقتدی روی آوردند.
🔸️مقتدی نیز فردی نه چندان با سواد است اما کارهای تبلیغاتی و شانتاژ را بسیار خوب بلد بوده و می تواند به راحتی روی موج افکار عمومی عراق سوار شود.
🔸️وی اخیرا هم اعلام کرد به زودی به شهادت می رسد و پایان عمرش فرا رسیده و همین اعلان وی طرفدارانش را به شدت تهییج کرد تا آنجایی که بسیاری او را حسین زمانه نامیدند.
🔸️مقتدی از عوامل اصلی روی کار آوردن و نخست وزیری مصطفی الکاظمی بود اما بعدا در چرخشی عجیب اعلام کرد مسئولان فعلی فاسدند و در انتخابات شرکت نمی کند ولی دوباره نظرش را تغییر داد و لیستی بلندبالا را به عنوان نامزد پارلمان معرفی نمود.
2️⃣ مشارکت در انتخابات عراق کاملا پایین بود حتی بسیاری معتقدند میزان حضور در پای صندوق های رای کمتر از آمار اعلام شده رسمی است.
🔸️بی شک در شرایطی که حضور عمومی در انتخابات پایین باشد ، ائتلافی که از انسجام بیشتری برخوردار است می تواند موفقیت را کسب کند و جریان صدر نیز پیوستگی بالایی برای اردوکشی های خیابانی و تبلیغات میدانی را دارا بود.
3️⃣ به نظر می رسد مقتدی با توجه به کسب ۷۳ کرسی و ائتلاف با امتداد(تشرینی ها)، تقدم (حلبوسی) ، حزب دموکرات ، و برخی از مستقل ها و ... بتواند دولتی صدری را تشکیل دهد.
4️⃣ دولت قانون کرسی های نسبتا زیادی را کسب کرده اما سایر گروههای همفکر با آن در انتخابات عملکرد ضعیفی داشتند و با این شرایط قدرت گیری نوری مالکی بسیار بعید به نظر می رسد .
5️⃣ بدون تعارف باید گفت موفقیت جریان صدر تا این سطح در انتخابات برای اکثر تحلیلگران شوک آور و باور نکردنی بود و باید دید مقتدی که هر روز رنگ عوض می کند اینبار با دولت آتی که مسئولیت عملکرد آن مستقیما با شخص اوست چگونه رفتار خواهد کرد .
۲۰ مهر ۱۴۰۰