هدایت شده از قاف عشق
🍃🔹۱۹ آبان سالروز حضور فرمانده معظم کل قوا در رزمایش ۱۰۰هزار نفری بسیجیان استان اصفهان در سال ۱۳۸۰ گرامی باد.
✅متن مکتوب سخنرانی فرمانده معظم کل قوا امام خامنهای در جمع بسیجیان رزمایش ۱۰۰هزار نفری علویون در سال ۱۳۸۰
👇👇👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8994
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
# دسترسی دولت به درآمدهای ارزی بیشتر شد
🔹خبرهای دریافتی از دولت حاکی است، ضمن مدیریت بخشی از مصارف و هزینه های دولت، اقدامات مهم و جدیدی برای افزایش صادرات نفت و فرآورده بدون توجه به فرایند مذاکرات سیاسی انجام شده که موجب افزایش ماهانه صادرات نفت ایران طی سه ماه گذشته شده است.
🔹همچنین دسترسی ایران به منابع ارزی هم افزیش داشته است که در نهایت منجر به این شد، دولت بدون استقراض بودجه خود را تامین کند.
🔹دولت سیزدهم بر خلاف رویه دولت قبل که هشت سال اداره کشور را به مذاکرات منوط کرده بود، در حال حل برخی مشکلات اساسی در حوزه اقتصاد بدون وابسته کردن آنها به مسائل سیاسی و خارجی است.
♦️ سفر معاون سیاسی وزیر خارجه به اروپا
🔹 علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه در جریان سفر به کشورهای اروپایی با چند تن از همتایان خود در اتحادیه اروپا دیدار میکند و گفتگوهایی در خصوص مذاکرات هستهای و موضوعات دوجانبه دارد. سفر وی به سه کشور آلمان، بریتانیا و فرانسه در مقطع فعلی و پیش از آغاز دوباره مذاکرات وین قابل توجه به نظر میرسد.
🔸 این سفر را میتوان در ادامه دیدارهای دوجانبه معاون سیاسی وزیر با همتایانش در اعضای برجام یعنی روسیه، آلمان، فرانسه، بریتانیا و اتحادیه اروپا دانست. چنانچه پیشتر با سفر به مسکو با سرگئی ریابکوف، دیدار و گفتگو داشت. مذاکرات دوجانبه ایران و اعضای برجام بهویژه در اروپا میتواند شامل اهداف زیر باشد:
1️⃣ با توجه به سخنان اخیر دولتمردان آمریکایی مبنی بر اینکه ایران مانع احیای توافق است، تلاش خواهد شد تا تمایل ایران به مذاکره نشان داده شده و اتهام عدم تمایل به احیای برجام تا حدودی مرتفع شود.
2️⃣ پاسخی به تلاش آمریکا در جهت اجماعسازی علیه ایران خواهد بود و پیش از آغاز مذاکرات وین، و با توجه به بیانیه مشترک اخیر اروپا و آمریکا، تلاش میشود تا با تبیین مواضع، ابهامها و پرسشهای دولتهای اروپایی پیش از مذاکرات، مورد ارزیابی قرار بگیرد.
3️⃣ با توجه به نزدیکی کشورهای اروپایی به مدیریت آژانس بینالمللی انرژی اتمی و اثرگذاری سیاستهای آنان بر مواضع شورای حکام، این دیدارها میتواند از صدور قطعنامههای منفی علیه ایران در این نهاد، بهویژه در آستانه آغاز دوباره مذاکرات وین، جلوگیری کند.
4️⃣ این سفر اقدام مناسبی برای زمینهسازی شکلگیری مجدد گفتگوهای وین خواهد بود و سعی میشود تا با مذاکرات دوجانبه با همگی اعضای فعلی برجام، توازن در گفتگوها حفظ شده و یک بازیگر، موقعیت برتری نسبت به دیگران نداشته باشد.
هدایت شده از قاف عشق
🔆برنامه #شبهای_روشن
📻رادیو اصفهان
🎤گفتگو با رزمندگان #دفاع_مقدس_استان_اصفهان
▶️پخش خاطرات جذاب برای اولین بار
⏰ #جمعهها ساعت ۲۱.۴۵
🍃🌺
⏯FM 95 MHZ⏩
⏯AM 837 KHZ⏩
#قاف_عشق
@ghafeshgh👈👈
🔴 چرا در این ۳ ماه، ویرانی های ۸ ساله را آباد نکردید؟
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «آغازی بر پایان ماه عسل» نوشت:«چرا کاری نمیکنید؟ این صدای برخی نمایندگان علیه رئیسی در روزهای گذشته است. در روزهای گذشته برای نخستین بار اعتراضاتی از سوی پارلمان همسو با دولت سیزدهم به جانب رئیسی روانه شده است. هشدارهایی درباره سردی رابطه دولت و مجلسیان. شاید ماهعسل کمکم در حال بهپایانرسیدن است».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«مشخص است که فشارهای اقتصادی، صدای رأیدهندگان را درآورده و از نمایندگانشان مطالبهگری میکنند. آنها هم از تریبون مجلس استفاده میکنند تا صدایشان به حوزههای انتخابیهشان برسد و بگویند ما از رئیسجمهوری خواستیم اگر نشد دیگر تقصیر ما نیست... فداحسین مالکی خطاب به رئیسی گفته سه ماه از شروع کار شما میگذرد و به نظر میرسد برخی از وزرا هنوز در ماهعسل انتصابات به سر میبرند».
رسانه های اصلاح طلب به صورت ویژه، ۲ دستور کار را در صدر اقدامات خود قرار داده اند، یکی انکار میراث دولت روحانی و به عبارتی انکار وضعیتی است که دولت رئیسی تحویل گرفته و دیگری انکار اقدامات مثبتی است که دولت سیزدهم در ماههای اخیر انجام داده است.
درخصوص اقدامات مثبت رئیسی در ماههای اخیر در پایین اشاره می کنیم، اما یکی از مسائل بسیار مهم، میراثی است که دولت روحانی تحویل داده است.
قطعا افکارعمومی از دولت سیزدهم انتظار دارد که با اتخاذ تصمیم های راهبردی و کلیدی و تغییر ریل گذاری ها، خسارت هایی را که «دولتِ اصلاح طلبان» در ۸ سال اخیر به مردم تحمیل کرده، جبران کند؛ این انتظاری به حق و کاملا منطقی است. اما قطعا جبران خسارت ها نیازمند گذر زمان است.
بدون شک منظور از زمان مورد نیاز، ۸ سال نیست، اما هیچ انسان منصف و باوجدانی نیز نمی تواند ادعا کند که باید در ۳ ماه، ویرانی های ۸ ساله بازسازی و ترمیم شود.
قطعا حامیان دولت آقای رئیسی همانند فعالین و رسانه های اصلاح طلب عمل نخواهند کرد. جریان اصلاح طلب پیش از این مدعی بود که آواربرداری که دولت روحانی در سال ۹۲ آغاز کرده است، حدود ۱۶ سال زمان خواهد برد!
حالا همان جریان سیاسی فریاد وامصیبتا سر داده که چرا در این ۳ ماه، شاهد تحول عظیم نیستیم. دولت روحانی و به عبارتی «دولت اصلاح طلبان» رکورددار افزایش شکاف طبقاتی در ۴۰ سال اخیر است. این دولت رکورد تأمل برانگیزی درخصوص تورم نیز ثبت کرد، فرار سرمایه از ایران، افزایش نقدینگی و کاهش ارزش پول ملی نیز در دولتِ اصلاح طلبان رکورد زد.
حالا همان جریانی که این رکوردهای تأمل برانگیز و البته تأسف برانگیز را ثبت کرده است، مدعی شده که چرا دولت سیزدهم این وضعیت اسف بار را در ۳ ماه ترمیم نکرده است؟!
✅ضرورت گزارش آوارهای برجامانده از دولت قبل به مردم
سعید لیلاز: تحرک دولت رئیسی با روحانی قابلمقایسه نیست
کنعانی مقدم: ژنرالها رفته و سربازها آمدهاند
🔸کارنامه دولت سیزدهم پس از ۱۰۰ روز روی میز قرارگرفته است؛ سید ابراهیم رئیسی حالا میتواند از افقی بالاتر به وضعیت کشور نگریسته و میزان خسارتها و آوارهای باقیمانده از دولت روحانی را برآورد کند.
🔸رئیسی بدون تشریفات سیاسی از شهری به شهر دیگر رفته و پای سخن اقشار مختلف مینشیند. او یک روز در سیاهچادر با عشایر گفتگو کرده و روز دیگر به یک کارخانه صنعتی سرزده و با مدیران آن جلسه میگذارد. هدف آن است که چرخ اقتصاد کشور دوباره به حرکت درآمده و کمکاریهای صورت گرفته در هشت سال دولت تدبیر جبران شود.
🔸روحانی وضعیتی در کشور خلق کرد که به گواه نظرسنجیهای صورت گرفته از سوی جبهه اصلاحات میزان محبوبیت او در سه ماه آخرحضور در پاستور به زیر ۴ درصد رسید! دولتی که قرار بود در ۱۰۰ روز باخبرهای ویژه مردم را غافلگیر کند؛ چنان بلایی نازل کرد که تا ۱۰۰ سال بعدازآن نیز نمیتوانست آثارش را پاک کرد.
🔸تغییر در آرایش ذهنی مردم پس از انتخابات نشان از روند «امیدآفرینی» در دولت رئیسی دارد. این وضعیت البته شکننده است، اتاقهای فکر در داخل و خارج از کشور سعی میکنند میزان انتظارات از دولت را تا سطح غیرمعقول بالابرده و دولت را بر زمین بزنند. ازاینرو لازم است حلقه اطرافیان رئیسجمهور دست به ابتکار عمل زده و بهصورت صریح و شفاف با مردم سخن بگوید؛ جامعه حق دارد از وضعیت آینده باخبر شده و بر اساس آن برای خود برنامهریزی کند.
📌ماجرای عقب نشینی ناگهانی ائتلاف سعودی از الحدیده
🔹نیروهای وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی به صورت ناگهانی از مناطق بسیاری در اطراف «الحدیده» (غرب یمن) مانند منطقه کیلومتر ۱۶، «الصالح» در شمال شهر الحدیده، مجتمع صنعتی- تجاری «اخوان ثابت» و منطقه «المنظر» در جنوب الحدیده عقب نشینی کردند.
🔸لحظاتی بعد اعلام شد که نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن، در دهها موضع خالی شده از نیروهای متجاوز سعودی، مستقر شدند و کنترل مسیر مستقیم میان الحدیده و صنعا را در دست گرفتند.
🔻شهر الحدیده با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۲۳۰ کیلومتر با صنعا فاصله دارد و پس از شهر «تعز» بزرگ ترین شهر یمن به شمار میرود و به دلیل راه داشتن به دریای سرخ از اهمیت اقتصادی زیادی برخوردار است.
🔸تسلط بر الحدیده به دلیل موقعیت راهبردی و جغرافیایی آن یک دستاورد بزرگ در زمینه شکست محاصره دشمن ضد یمن محسوب میشود و اقلام مورد نیاز مردم مناطق شمالی یمن میتواند از طریق بندر الحدیده منتقل شود.
🔹70 درصد واردات یمن از بندر الحدیده انجام و این بندر شریان اصلی حیات برای ورود کمک های انسانی به یمن محسوب میشود.
🔸لذا حضور هر یک از طرفین در این منطقه به معنای کنترل آن ها بر باب المندب است. مجموعه این شرایط الحدیده را به نقطه ثقل یمن در شرایط فعلی تبدیل کرده است.
🔹بسیاری از ناظران معتقدند که اهمیت تسلط بر الحدیده تا حدی است که اگر سعودی ها بر این منطقه مسلط میشدند یک دستاورد بزرگ برای آن ها در جنگ یمن محسوب میشد و حتی می توانستند گزینه سیاسی برای حل و فصل جنگ یمن را نادیده بگیرند.
⁉️ چرا تخلیه ناگهانی؟
🔸اما در خصوص عقب نشینی ناگهانی ائتلاف سعودی از مناطق مختلف الحدیده چند احتمال قابل طرح است:
1⃣ نخست این که نیروهای ائتلاف، این مناطق را تخلیه کردهاند تا نیروهای انصارا... را نیز مجبور به عقب نشینی کنند. تخلیه این مناطق از نیروهای نظامی بخشی از توافق استکهلم بوده که طرفین سه سال پیش آن را امضا کردند.
2⃣احتمال دوم این که هدف از این تخلیه در واقع جابه جایی نیروها به منظور تقویت جبهه مأرب است زیرا تحولات نبرد مأرب به مرحله نهایی و سرنوشتسازی رسیده و در صورت تسلط نیروهای انصارا... بر جاده بین این استان و استان حضرموت، آخرین راه دسترسی به مأرب نیز قطع خواهد شد و محاصره شهر قطعی میشود.
3⃣احتمال سوم مربوط به عملکرد «طارق صالح» است. طارق، برادرزاده علی عبدا... صالح است که با حمایت امارات، فرماندهی نیروهای «مقاومت وطنی» را بر عهده و عملاً تسلط کامل بر پایگاههای ائتلاف سعودی در سراسر ساحل غربی یمن دارد.
🔸 به نظر میرسد با توجه به تحولات میدانی در یمن به ویژه در مأرب، طارق صالح معروف به «عفّاش» به خوبی دریافته برنده اصلی جنگ هفت ساله در یمن انصارا... است و در نهایت ائتلاف سعودی جایی در یمن نخواهد داشت. بر این اساس، ممکن است با توافقی پشت پرده و در ازای دریافت وعدههایی این مناطق را ناگهانی و بدون درگیری در اختیار انصارا... قرار داده است.
4⃣احتمال چهارم نیز مربوط به اماراتیهاست. تحولات مأرب و سقوط قریب الوقوع این شهر رویداد با اهمیتی است که در صورت وقوع، تغییری اساسی در معادلات یمن و حتی منطقه ایجاد خواهد کرد. با آگاهی از این موضوع و با عنایت به مشی عملگرایانه اماراتیها محتمل است آنها به سمت توافقات پشت پرده با طرف پیروز تحولات یمن رفته و بر این اساس ساحل غربی را بدون درگیری در اختیار نیروهای انصارا... قرار دادهاند.
💢 لاف نفتی بایدن
🔻در حالی که تنها دو هفته تا آغاز مذاکرات ایران و 1+4 در وین بر سر رفع تحریم های آمریکا باقی مانده و علی باقری پس از تور دیپلماتیکش به اروپا و ملاقات با مقامات فرانسه ،آلمان ، انگلیس و اسپانیا ، گفتوگوهایش را جدی و سازنده درباره موضوعات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی از جمله مذاکرات پیش رو توصیف کرده ، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با اظهاراتی در تضاد با ادعاهای واشنگتن، از ایجاد محدودیت های جدید بر سر فروش نفت ایران خبر داد .
🔸آمریکایی ها که همزمان ادعای علاقه به شروع مذاکرات و بازگشت به برجام را در رسانه های خود تقویت می کنند بعد از تحریم های جدید علیه برخی افراد کشورمان در روزهای گذشته حالا علنا در سطح رئیس جمهور این کشور تهدید به قطع کامل صادرات نفت ایران می کنند، اقدامی که می تواند به نتیجه رسیدن مذاکرات 8آذر در وین را با تهدید جدی روبه رو سازد .
🔹اظهارات بایدن در آستانه نشست مجازی روز دوشنبه هفته جاری (۲۴ آبان ماه) با «شی جین پینگ» رئیسجمهور چین مطرح شده است.
🔴به رغم تلاش های بسیار آمریکا از جمله تهدید دیگر کشورها به اعمال مجازات های شدید علیه آن ها در صورت خرید نفت ایران، برخی از خریداران بی اعتنا به این تهدید ها، همچنان به خرید نفت از ایران ادامه می دهند.
🔹به عنوان مثال، چین طی سه ماه گذشته به طور متوسط روزانه نزدیک به 800 هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده که تقریباً دو برابر مدت زمان مشابه در سال گذشته است.
🔸خط و نشان بایدن علیه نفت ایران ولاف زنی او نیز در شرایطی است که طی دو، سه ماه اخیر، اخبار غیررسمی اما موثق از افزایش صادرات نفت به میزان روزانه یک میلیون بشکه حکایت دارد. این مسئله همزمان با افزایش قیمت نفت و رسیدن بهای آن به حدود 82 دلار نشان می دهد که بازار جهانی نفت با افزایش تقاضا نسبت به عرضه در شرایط پس از کرونا مواجه است و حذف نفت ایران می تواند قیمت را بیش از این افزایش دهد و به اقتصاد جهانی لطمه بزند.
🔹روز سهشنبه هفته گذشته (۱۸ آبان ماه) نیز رئیس جمهور آمریکا «وضعیت اضطراری ملی» در قبال ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد، اما در سوی دیگر سیاست در داخل آمریکا سناتور جمهوریخواه در واکنش به اظهارات «علی باقری کنی» مبنی بر درخواست تهران از واشنگتن برای تضمین خارج نشدن دوباره از برجام، گفت طبق قانون اساسی آمریکا تنها راه چنین تضمینی ارائه برجام به سنا برای تایید به عنوان معاهده است.
🔸در آخرین تحرکات آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز در واشنگتن با یائیرلپید وزیر خارجه اسرائیل و شیخ عبدا... بن زاید آل نهیان وزیر خارجه امارات دیدار کرد . در همان دیدار گزارشی با عنوان «طرح آلترانیو» آنتونی بلینکن و همچنین دیگر مقامات ارشد دولت بایدن گذاشته است که در آن توضیح داده شده که برجام نتیجهای ندارد و آمریکا باید مسیری دیگر را در پیش بگیرد.
🔹 جالب آن که پس از این دیدار جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن بیانیهای صادر کرد که بخش مهم آن تاکید آمریکا بر «جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتم» بود. در این بیانیه از استراتژی جدیدی سخن به میان آمد که آمریکا روی آن متمرکز شده است؛ این استراتژی چیزی جدا از برجام است و این یعنی این احتمال وجود دارد که دولت بایدن هم تمایلی نداشته باشد دیگر به برجام بازگردد؛ چه آن که مدتی پیش راب مالی نماینده آمریکا در امور ایران نیز از این خبر داده بود که دولت بایدن روی پلن بی در حال برنامهریزی است.
💢روحی که در آمریکا سرگردان است!
🔸آخرین آمارها نشان میدهد که ۵۸ درصد از جمعیت آمریکا واکسن زدهاند. این در حالی است که دولت این کشور از همان ابتدای ماجرای کرونا تلاش داشت تا بر شرایط تحمیلی کرونا به هر روشی غلبه کند. حتی اگر یادتان باشد ماسکهای دولت آلمان متحد خودشان را روی هوا دزدیدند و به آمریکا فرستادند.
🔸آنها با فایزر و جانسوناندجانسون و مدرنا اولین تولیدکنندهها و عرضهکنندگان واکسن بودند. اما با همه این حرفها امروز میزان تلفات ناشی از کرونا روزانه ۱۲۰۰ نفر در این کشور است و این عدد تلفات در روز در حالی است که در آمریکا مشکلی به نام کمبود واکسن وجود ندارد.
🔹اما از سوی دیگر در جامعه ایرانی امروز ۸۰ درصد دوز اول واکسن را زدهاند. ایرانیها از همان روز اول کرونا بر سر ماجرای ماسک با تغییر رفتارشان در کارخانهها، خیریهها و جهادیها ماسک به اندازه کافی تولید کردند. برای معضل اقتصاد و گرفتاری خانوادهها انواع و اقسام طرحهای خیریهای مانند مواسات را اجرا کردند.
🔸رهبرشان به خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه در این شرایط و پیوند به آسمانها دعوت کرد و دهها و صدها اقدام تا جامعه از این شرایط عبور کند و در نهایت امروز با تولید و واردات واکسن توانست به میزان کافی جامعه را ایمن کند که دیگر بعد از ادارات دولتی، صحبت از بازگشایی مدارس و دانشگاهها میشود.
🔹فارغ از مسائل پزشکی، اعداد در این دو جامعه به ما چه میگویند؟ امروز با آمریکاییهایی روبهرو هستیم که مشکل بزرگشان برای کنترل پاندمی در سطح ملی واکسننزدن است. جامعهای که جدا از مباحث عقیدتی و سیاسی از ترس اینکه مبادا بلای پیشین نسلکشی برایش تکرار شود واکسن نمیزند.
🔹امروز آمریکا ۲۰ درصد با استاندارد جهانی برای اینکه زنجیره کرونا در سرزمیناش قطع شود فاصله دارد. جامعه آمریکایی زود به هسته سخت مخالفت در یک حرکت جمعی رسید.
🔸شبیه این اتفاقها در ماجراهای دیگری مثل انتخابات ریاستجمهوری هم افتاد. نماد مهم آن روزها اشغال کنگره شد. پایین آوردن و شکستن مجسمههای فرماندهان جنگهای داخلی و ... نیز نمونههای مشابهی از نمایش حرکتهای جمعی جامعه میکند. شهید مطهری از این پدیده به نام روح جمعی یاد میکند. روح جمعی چیزی است که بر تمام اعضای جامعه حاکم است و بر همه گرایشها، عواطف و تفکرات انسانی از زندگی اثر میگذارد.
🔸روح جمعی است که سه عنصر مهم وحدت، پیوند نسلی و رفتار جمعی را در جامعه شکل میدهد و وقتی ناتوان میشود موجب فروپاشی فرهنگی و از بین رفتن هویت جمعی میشود.
🔹فروپاشی فرهنگی موجب گسست اجتماعی و آغازگر دومینوی سقوط یک کشور است و برعکس آنکه روح جمعی بالایی دارد به قول فوکو وقتی «همه ملت» با هم هستند توانایی غلبه بر سختترین مشکلات را خواهد داشت.
⁉️حالا فارغ از پمپاژهای رسانههای سیاه، کدام جامعه در حال پیشروی است؟ آمریکایی که روح جمعیاش چنین سرگردان است یا ایرانی که زیر سختترین فشارهای آمریکا و وجود مشکلات و گرفتاریهای داخلی، اتفاقات بزرگی از تشییع حاج قاسم تا مواسات و واکسن و مشارکت در انتخابات و... رقم زده است؟
🌺 بسم الله
✅ دوازدهمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال استان اصفهان
🎙 سخنران: جناب آقای دکتر علی قاسمی - جانشین محترم معاونت سیاسی سپاه -
📝 موضوع: تبیین شرایط اقتصادی ۱۰۰ روز دولت سیزدهم
⏰ زمان: امشب: دوشنبه ۲۴ آبان ساعت ۲۰:۳۰
❌ لینک ورود به کانال و گروه تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال استان اصفهان
🌀 لینک گروه:
https://rubika.ir/joing/BFEHFFGD0SUAWTHYAFKVRYFBKSWIDQSB
🌀 لینک کانال:
https://rubika.ir/joinc/BBFEJEIF0PFRYENRNBYUTQRPXQZRXHNI
✅ دولتهراسی در 100 روز؟!
100 روز از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد. طلیعه 100 روزه زمان مناسبی است برای روشن شدن رویکردها و ریلگذاری سیاستهای اجرایی و مدیریتی کلان. همینجا لازم است تذکر داده شود که دولت کنونی طی این مدت، با پارهای کارهای نکرده همانند تغییر ندادن برخی مدیریتهای کلان و میانی تأثیرگذار مواجه است که باید تعیین تکلیف شوند؛ اما عمده رسانههای یک جریان سیاسی خاص در روزهای اخیر به بهانه بازخوانی و نقد بیلان کار 100 روزه دولت، بیشتر نوعی عقدهگشایی و دولت هراسی را بهجای نقد و ارائه راهحل کارشناسی بر تارک نشریات و پایگاههای خود نشاندهاند!
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- در اینکه کشور با انبوهی از مشکلات و مسائل ریزودرشت در حوزههای مختلف دستوپنجه نرم میکند، هیچگاه وحدت نظری همانند امروز نبوده است؛ اما چگونه میشود با این مشکلات و مسائل روبرو شد؟ یک الگو این است که دولت سیزدهم همانند دولت قبل عمل کند. سیره سیاسی آقای روحانی در دولت یازدهم این بود که در طول چهار سال مدام میگفت اوضاعِ میراثی که از دولت احمدینژاد تحویل گرفته بهقدری خراب است که مدتها باید آواربرداری کند! در دولت دوم، این سخن مشمئزکننده و تکراری دیگر جوابگو نبود و آقای روحانی با فراموشی تبلیغات دوران کاندیداتوریاش که میگفت تحریمها تنها 20 درصد در وضعیت بد اقتصادی تأثیر دارد، در گزارش به مردم مدام تحریمها را مانع از خدمترسانی درست به مردم ذکر میکرد و هیچ نقد و تعرضی به نحوه مدیریت کشور را نپذیرفت تا دورانش به سر آمد!
2️⃣- الگوی دیگر همین شیوهای است که آقای رئیسی در پیش گرفته است؛ بدون نق زدن و راه رفتن روی اعصاب مردم با یادآوری نواقص و قصورات دولت گذشته، تمام همت دولت را معطوف کار جهادی، سفر استانی و اصلاح وضعیتی کرده که به تعبیر کارشناسان، واقعاً مخروبه بود؛ تنها یک قلم آن خبر دیروز وزارت جهاد کشاورزی در مورد پایان یافتن ذخایر استراتژیک غذایی کشور بود که در این 100 روز با تلاش جهادی دولت انبارها پر شده است! بهراستی اگر دولت روحانی با چنین مسئلهای مواجهه میشد، چگونه برخورد میکرد؟!
👈نکته پایانی:
ناامیدسازی مردم از دولت از سوی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، امروز به رویهای برای تسویهحسابهای سیاسی تبدیل شده است، حال آنکه دولت سخت مشغول کار است و به این تصویرپردازیهای دروغباف کاری ندارد. شاید هم به همین دلیل است که به شهادت نظرسنجیهای داخلی و خارجی (ازجمله مؤسسات گالوپ و دانشگاه مریلند و ایسپا و...) میزان محبوبیت و مقبولیت آقای رئیسی در همین دو ماه افزایش یافته و به بالای ۷۰ درصد رسیده است. امروز مردم فرق رئیسجمهور ایستاده در میدان با رئیسجمهور نشسته در پاستور را خوب درک میکنند.
▪️آیا میدانید در پایان دولت دهم بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی کشور ۱۰۳.۷ هزار میلیارد تومان بود که در پایان دولت روحانی به ۶۴۳.۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. این بدهی هنگفت به دولت رئیسی منتقل شده و یکی از زمینهای سوخته دولت روحانی محسوب میشود.