⭕️ قالیباف: در طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی فیلترینگ وجود ندارد/ هدف این طرح برقراری امنیت برای تجارت در حوزه فضای مجازی است
🔸رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی تلویزیونی با مردم :
🔹مردم مطمئن باشند در طرح حمایت از کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی موضوع فیلترینگ وجود ندارد.
🔹اقتصاد کشور به بسترهای فضای مجازی رفته و ما باید اقتصاد را تقویت کنیم.
🔹برخی اوقات نماینده را در شأن مجلس میبینند اما هر طرح و اظهار نظری، نظر کل مجلس نیست.
🔹کجای دنیا فضای مجازی آنها بدون قانون است؟
🔹در طرح مشهور به صیانت می خواهیم تجارت در حوزه فضای مجازی، امنیت داشته باشد.
🔹مجلس کار یواشکی ندارد و جلسه کمیسیون مشترک طرح صیانت پخش زنده می شود.
🔹از ۳۱ شهریور بر اساس قانونی که درباره رتبهبندی معلمان تصویب شود، رتبه ربندی اعمال خواهد شد.
🔹بر سر اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومانی رتبه بندی معلمان با هماهنگی دولت توافق کردیم.
#طرح_صیانت
#فضای_مجازی
#مجلس_انقلابی
#قالیباف
@nesfejahan_Es
✅باور ندارید من مطمئن شدم...
⬅️ چند وقت پیش من داخل صفحه اینیستاگرام خودم یک استوری منتشر کردم که توش به حکومت صهیونیستی اعتراض میشد.
خب همونطور که احتمالش رو میدادم استوری بعد از ۵ دقیقه پاک شد.
به من یک ایمیل با عنوان ممنوعیت نفرت پراکنی ارسال شد و صفحه منم به مدت یک هفته مسدود شد.
❇️تا قبل از این اتفاق شما میگفتید اینیستاگرام یک شبکه اجتماعی صهیونیستی هست؛ باور نمیکردم‼️
🎙میگفتم آقا❗️ فیسبوک اصلاً مال آمریکاس‼️ چه ربطی به اسرائیل داره⁉️
❇️ولی خب الآن باورم شد...
✍️میخواستم بگم خیلیها مثل من هستن که باور نمیکنن❗️
✍️ پارسا یوسفی
#️⃣ #صیانت_از_ایران
@nesfejahan_Es
«نه» ایران به توافق موقت، تحریمها باید یکجا لغو شود
#قسمت_اول
⭕️«توافق موقت» ایده آمریکاییها برای فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران است و بیآنکه تحریمهای اساسی مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) لغو شود، به ادامه تحریمها علیه ایران، شرطیسازی اقتصاد کشور و تعطیلی فعالیتهای هستهای میانجامد و مابه ازای قابلتوجهی ندارد.
💢هفتمین دور مذاکرات وین بین ایران و ۱+۴ در حالی آغاز شده که برخی به نقل از رسانههای خارجی و منابع آمریکایی بازهم از احتمال «توافق موقت» سخن میگویند! و پادوهای داخلی غرب هم به آن دامن میزنند؛
این در حالی است که مقامات دستگاه دیپلماسی کشورمان در مواجهه با تله و ترفندهای نخ نمای آمریکاییها اعلام کردهاند که هدف ایران از این دور از مذاکرات «لغو همه تحریمها»، «راستیآزمایی مؤثر» و «ارائه تضمین» است.
⭕️ماجرای توافق موقت چیست؟
🔻هفته آخر آبان ماه بود که پایگاه خبری «آکسیوس» در آستانه هفتمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+4 از پیشنهاد آمریکا مبنی بر «توافق موقت» خبر داد و نوشت: «آمریکا به دنبال یک توافق موقت با ایران است تا زمان لازم برای گفتوگو بر سر یک توافق بهتر را به دست آورد.»
♦️تله آمریکاییها در «توافق موقت»؛
خرید زمان برای ادامه تحریمها!
🔺بعد از گزارشهای رسانههای آمریکایی («آکسیوس»، «رویترز» و «نیویورکتایمز») برخی چهرههای سیاسی آمریکا هم به این موضوع پرداختند.
🔻اهداف طرح فریبکارانه «توافق موقت»
طرح «توافق موقت» که برخی تحلیلگران آن را اقدام «گامبهگام» برای بازگشت و احیای برجام میدانند، ایدهای بود که در جریان 6 دور مذاکره در وین نیز مطرح بود؛ ایدهای که جمهوری اسلامی آن را فرسایشی کردن مذاکرات خواند و اعلام کرد که ایران بهدنبال احیای کامل و سریع برجام است نه مذاکره برای مذاکره!
♨️«توافق موقت» درنهایت به تحمیل «اجرای دوباره داوطلبانه پروتکل الحاقی»، «توقف تولید و غنیسازی۲۰ و ۶۰ درصدی»، «عدم استفاده از نسل جدید سانتریفیوژها»، «عدم توسعه نیروگاههای هستهای» و... میانجامد و مابهازای قابلتوجهی برای ایران ندارد.
ایران هم در ازای این تعهدات، صرفاً امتیازاتی مانند آزادسازی بخشهایی از داراییهای مسدود شده و یا صدور معافیتهای تحریمیبرای مبادلات کالاهای بشردوستانه را دریافت میکند #بیآنکه تحریمهای اساسی (مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) لغو شود!
🚫آمریکاییها اکنون به این نتیجه رسیدهاند که فشار حداکثری علیه ایران جواب نداده و اعمال تحریمهای جدید فراتر از ۱۵۰۰ تحریم ترامپ نمیتواند برای فشار بر ایران موفقیتی را برای ایالاتمتحده و همپیمانانش بیفزاید.
🔸آنها چنانکه ادبیات و اقدامات سیاسی دو دهه اخیرشان نشان داده، از اعلام طرح «توافق موقت» اهداف مشخصی را دنبال میکنند؛
🔻1- فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران آنهم بدون «لغو تحریمهای اساسی».
🔻2- بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام
🔻3- لغو دورهای تحریمها (مثلاً دوره سهماهه و سپس تمدید یا عدم تمدید)
🔻4- شرطیسازی اقتصاد ایران
🔻5- عوض کردن جای طلبکار و بدهکار و مطرح کردن مسائل موشکی و منطقهای
⛔️که قطعا ایران توافق موقت در وین را نخواهدپذیرفت.
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
⭕️💢 موضع قدرتمند ایران در برابر «توافق موقت»
#قسمت_دوم
💢 سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد «تا زمانی که درباره همهچیز توافق نشده باشد درباره هیچچیز توافق نشده است.»
♻️خطیبزاده همچنین بعد از برگزاری نشست روز دوشنبه ایران و 4+1 گفت که «آمریکا فقط با لغو همه تحریمها بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت میکند».
🔹 سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز هم با اشاره به آغاز مذاکرات هستهای در وین برای رفع تحریمها تأکید کرد: آنچه در وین اتفاق میافتد، تمرکز بر رفع تحریمهاست. چیزی نه کمتر از این را میپذیریم و نه بیشتر ازآنچه در برجام در حوزه هستهای آمده است، تعهدی میدهیم.
🌀همچنین یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت که «ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.»
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی درخصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست . پیشرفت در مذاکرات منوط به این است که طرفهای مقابل تضمینهای واقعی درخصوص رفع تحریمها بدهند.»
🔅علی باقری، رئیس هیئت مذاکرهکننده ایران در وین نیز در مطلبی در فایننشال تایمز تأکید کرده که:
🔹 «هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران باشد» و
🔹«هدف دوم مذاکرات، تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای است»
او همچنین تأکید کرد که «اشتباهات گذشته نباید تکرار شود» و «غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.»
بااینحال برخی مدعیان اصلاحات که طی 8 سال گذشته، ساز سازش و تسلیم در برابر غرب را کوک کرده و با تحمیل برجام بدون پشتوانه خسارتهای بسیاری را به کشور وارد آوردهاند این روزها فعال شده و ماشین تبلیغاتی خود را دوباره به راه انداختهاند،اما؛ غرب و پادوهای داخلی آنها باید بدانند که در دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد و
🔹«لغو همه تحریمها، دائمیبودن لغو تحریمها»،
🔹«ضرورت تضمین دادن آمریکاییها» و
🔹 «راستی آزمایی مؤثر» جزو خطوط قرمز ایران در این دور از مذاکرات است.
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═
✅دیگر امضای هیچ کسی در مذاکرات تضمین نیست!
🔻 درعرصه روابط بین الملل هیچ مفهومی به نام تضمین یا دوستی و دشمنی ابدی وجود ندارد.
🔹 این مذاکرات از اواخر دهه هفتاد شروع شد و جریانات مختلف فکری مانند اطلاح طلب و اصولگرا را در خود دیده و حالا به موضوع برجام رسیده است. سیاست های منطقهای و مذاکرات نافرجام برجامی ارثی بود که دولت سیزدهم از دولت قبلی برد.
🔸 روابط ما با غرب در سایه روابط مطلوب دیپلماتیک با چین و روسیه است که بعد از پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای روند فزاینده تری را پیدا کرده و به عنوان یکی از ابزارهای چانه زنی در مذاکرات سیاسی با غرب و بهره برداری اقتصادی از منافع این مذاکرات در اختیار کشورمان است.
🔹 درعرصه روابط بین الملل هیچ مفهومی به نام تضمین یا دوستی و دشمنی ابدی وجود ندارد، آنچه مهم است رویکرد دولتها نسبت به دو مقوله مهم امینت و منافع ملی است.
🔸 هر کدام از آنهااین دو اگر در یک قرارداد بین المللی منجر به پیروزی و نتیجه شود، میتواد ضمانت اجرایی یک قرارداد را افزایش دهد.
🔺 تیم مذاکراتی دولت سیزدهم باید با رویکرد مطالبه گرایانه با طرفهای غربی و تاکید بر لغو تمامی تحریمها و اخذ تضمینهای عینی و راستی آزمایی رفع تحریمها توسط جمهوریاسلامی ایران پشت میز مذاکره قرار بگیرند و از مذاکره برای مذاکره جدا اجتناب ورزند و این هدف جمهوری اسلامی ایران به طرفهای غربی صریح و بی پرده گوشزد نمایند.
هدایت شده از قاف عشق
📻ویژه برنامه شبهای روشن
🔹آیا رزمندگان توانستهاند فرهنگ دفاع مقدس را به خانوادههای خود منتقل کنند؟
🎙گفتگو با آزاده و جانباز دکتر علیرضا صادق زاده به همراه دو فرزند ایشان
🔸قسمت دوم
📻رادیواصفهان
#برنامه_شبهای_روشن
🔹جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۱.۴۵
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh👈👈
🔸تیم ایرانی به وین رفته و شرط گذاشته یا همه تحریمها به صورت عملی باید برداشته شود یا خداحافظ!
تیم ایرانی به همه مذاکره کنندگان گوشزد کرده که اگر حتی یک حرف غیر مرتبط با رفع تحریمها و برجام مطرح شود میز مذاکرات را ترک خواهد کرد!
🔹چی شده که تیم ایرانی با اقتدار به اتریشیها گفته در صورتی که حتی یک نفر از مخالفین ج.ا را در مسیر خود، در حال شعار دادن ببیند، وین را ترک خواهد کرد و دیگر مذاکراتی به نام مذاکرات وین وجود نخواهد داشت و پلیس اتریش همه آنهایی را که دشمنان ایران حاضر کرده بودند تا علیه تیم هستهای ایران شعار بدهند از مسیر تیم مذاکره کننده ایران دور کرده!
🔸چه شده که اسرائیلیها سراسیمه شدهاند و وزیر خارجه و نخست وزیرشان به دوره گردی در کشورهای اروپایی افتاده؟
چه شده که ایرانیها باقدرت به آمریکاییها میگویند شما فعلا پشت در بمانید تا ادب شوید و بدعهدی نکنید؟
روز گذشته یک مناظره با یکی از نمایندگان سابق کنگره آمریکا در یکی از رسانهها داشتم وی گفت آقای بایدن میخواهد اموال ایران را آزاد کند، ولی شک دارم ایرانیها تشکر شایسته از او بکنند!
🔹در پاسخ گفتم: شما اموال ما را بلوکه و سرقت کردهاید و کلی ما را تحریم کردهاید بعد توقع تشکر هم دارید؟
نکتهای که امروزه همه جهان متوجه آن شدهاند این است که ایرانیها زیر بار زور نمی روند. پایان.
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃
❎ چرا مذاکره برای روحانی خوب نبود ولی برای رئیسی خوب است؟
❎ این سئوالی است که جریان تحریف مدتی است بهدنبال القاء آن در جامعه است!
🔺برای مثال روزنامه مردمسالاری در شماره امروز خود با تیتر متلکگونه خود خطاب به روزنامههای کیهان و وطن امروز از آنچه تغییر ۱۸۰ درجهای دیدگاه نسبت به مذاکرات و برجام خواند، انتقاد کرد..!
📰 روزنامه اصلاحطلب مردمسالاری با انتشار توصیه کیهان برای بازگشت تیم مذاکرهکننده ایران از وین در فروردین ۱۴۰۰ و همچنین توصیه لغو تحریمها شرط بازگشت آمریکا به برجام اینگونه نتیجهگیری کرد که چرا حالا تیم مذاکرهکننده را به وطن فرا نمیخوانید؟!
✅ اما واقعیت چیست؟
توصیه کیهان به تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت روحانی آنهم در فروردین۱۴۰۰ برای بازگشت به ایران در شرایطی بود که هشت سال کشور معطل اعتماد دولتمردان به غرب و گِرِهزدن مشکلات به برجام و تلاش طرف غربی برای احیای برجام خصوصاً برجام ۲ و ۳ در روزهای پایانی دولت دوازدهم شده بود، اما با رویکار آمدن آقای رئیسی، سیاست خارجی بر این مبنا استوار شد که مذاکرات برجام نه برای احیای آن بلکه برای رفع همه تحریمها باشد.
رسانههای اصلاحات بهگونهای تحلیل میکنند که گویا جریان مقابلشان بهطور کل اهل مذاکره نبوده و بنای بستن باب مذاکره را داشته است.
البته این یک تحریف آشکار است.
چرا که همه نامزدهای انتخاباتی از جمله آقای رئیسی هیچگاه مدعی خروج از برجام نبودند که حالا مردمسالاری یا دیگران دلواپس ادامه مذاکرات و حمایت روزنامههای کیهان و وطن امروز شدهاند!
✅ از اینرو نمیتوان حمایت امروزی این روزنامهها را بهحساب تغییر ۱۸۰ درجهای آنان دانست.
در واقع انتقاد از برجام در دولت روحانی، انتقاد از مذاکره نبود، بلکه انتقاد از روش مذاکره بود و اکنون حمایت صورت گرفته، حمایت از روش مذاکره و باج ندادن به طرف غربی بوده است.
✅ ضمن اینکه نمیتوان انتظار داشت، دولت جدید آقای رئیسی، عهدنامهای را که دولت قبل امضاء کرده، بدون تلاش برای گرفتن امتیاز و اِعمال تعهدات طرف مقابل، یکطرفه آنرا ملغی کند. بالاخره دولت سیزدهم میبایست در نخستین گام خواستههای نظام را در این مقطع زمانی مطرح میکرد و به طرف غربی اتمام حجت میکرد و در صورت عدم همکاری غربیها، تصمیم جدی نسبت به وضعیت پیش آمده برای برجام اتخاذ مینمود که همین روند عقلایی در دولت در حال پیگیری است.
✅ نکته پایانی اینکه، اگر سخن روزنامه مردمسالاری درباره چرایی تغییر نگاه کیهان به برجام و مذاکرات را با همان دلایل مطرح شده از سوی این روزنامه اصلاحطلب بپذیریم، این مطلب با جمله تاملبرانگیز علی بیگدلی در روزنامه ستاره صبح در تاریخ دوم آذر که گفته بود: دستگاه دیپلماسی تحت تاثیر روزنامه کیهان است! کاملاً در تناقض میباشد.
چرا که کیهان همواره به برجام انتقاد کرده و میکند، و حال دولت رئیسی در مسیری حرکت میکند که یقیناً خواست چندینساله کیهان نیست و عملاً دولت خط بطلانی بر روی نظر بیگدلی کشیده و رسماً اعلام کرده است که بهدنبال لغو کامل تحریمها بهنفع مردم میباشد..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیشب در اروپا سگ جایگزین کودکان در مراسم شروع بازی فوتبال شد!!
@Gilan_Press
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁
🎥 #کلیپ | (شدت)جنگ با ایران کاری میکند که جنگ افغانستان را پیادهروی در پارک تصور کنیم!
🍃🌹🍃
❌ آنچه باید از گذشته بیاموزیم این است که ما میدانیم چگونه یک جنگ را آغاز کنیم اما نمیدانیم چطور باید از آن خارج شویم/حمله به تاسیسات هستهای ایران یعنی وارد شدن در چرخهای از تنشها...!
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
🔸 #آبخیزداری؛ از مهمترین راهکارهای عبور از بیآبی
⚪️ هدف از آبخیزداری عبارتند از: مدیریت عملیات کشاورزی، دامپروری، سدسازی، ساختمانسازی، راهسازی، شهرسازی متناسب با عوامل طبیعی و زیستی هر منطقه تا بهصورت مطلوب و علمی، حوضه آبخیز از فرسایش حفظ گردد.
⚪️واقع شدن ایران در کمربند خشک و نیمهخشک جهان با متوسط بارندگی سالانه ۲۵۰ میلیمتر یعنی یک سوم متوسط جهانی، سه برابر بودن میزان تبخیر کشور از میانگین تبخیر جهانی و نامناسب بودن پراکنش زمانی و مکانی بارشها، سبب شده ایران در ردیف کشورهای دارای بحران آبی قرار گیرد و همواره با مسئله تنشهای آبی مواجه باشد.
⚪️کارشناسان ذیربط معتقدند که در شرایط فعلی، آبخیزداری سریعترین، بهترین و در حال حاضر شاید تنها راه مقرون بهصرفه برای نجات کشور از کمآبی است. هرچند آبخیزداری همواره بهعنوان یکی از مهمترین و موثرترین راههای مدیریت منابع آب، عبور از بیآبی و مدیریت و پیشگیری از مخاطراتی چون سیل و فرونشست زمین مطرح میشود که متاسفانه بهاندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته و بهآن پرداخته نشده است. آبخیزداری همواره یکی از بخشهای مهمی است که با مشکل تامین اعتبارات مواجه است اما لازم است که دولت و مجلس با توجه بیشتری بهاین موضوع، زمینه را برای اجرای عملیات آبخیزداری در تمام حوضههای آبخیز کشور فراهم کنند.