🏖این متن رو از بالا به پایین و از پایین به بالا بخوانید و تفاوت گفتار را ببینید:
امروز بدترين روز بود
و سعى نكن منو متقاعد كنى كه
در هر روزى، يك چيز خوبى پيدا ميشه
چون اگه با دقت نگاه كنيم
اين دنيا جاى وحشتناكيه
با اينكه
بعضى وقتا يك اتفاقات خوبى هم ميافته
شادى و رضايت هميشگى نيستند
و اين درست نيست كه
همش به ذهن و دل ما ربط داره
چون
ما ميتونيم شادى واقعى رو تجربه كنيم
فقط وقتى در يك محيط خوب باشيم
ميتونيم خوبى رو خلق كنيم
مطمئن هستم تو هم موافقى كه
محيطى كه توش هستيم
تأثير مستقيم داره روى
رفتار ما
همه چيز در كنترل ما نيست
و تو هرگز از من نخواهى شنيد كه
امروز روز خوبى بود
حالا لطفأ از پايين به بالا بخونید.
💕❤️💕
#داستان_جالب
تعدادی حشره کوچولو در یک برکه، زیر آب زندگی می کردند. آنها تمام مدت میترسیدند از آب بیرون بروند و بمیرند. یک روز یکی از آنها بر اساس ندای درونی از ساقه یک علف شروع به بالا رفتن کرد، همه فریاد می زدند که مرگ تنها چیزی است که عاید او میشود، چون هر حشره ای که بیرون رفته بود برنگشته بود.
وقتی حشره به سطح آب رسید نور آفتاب تن خسته او را نوازش داد و او که از فرط خستگی دیگر رمقی نداشت روی برگ آن گیاه خوابید. وقتی از خواب بیدار شد به یک سنجاقک تبدیل شده بود. حس پرواز پاداش بالا آمدنش بود.
سنجاقک بر فراز برکه شروع به پرواز کرد و پرواز چنان لذتی به او داد که با زندگی محصور در آب قابل مقایسه نبود. تصمیم داشت برگردد و به دوستانش هم بگوید که بالای آن ساقه ها کسی نمی میرد ولی نمی توانست وارد آب شود چون به موجود دیگری تبدیل شده بود.
شاید بیرون رفتن از شرایط فعلی ترسناک باشد، اما مطمن باشید خارج از پیله تنهایی، غم و ترس، تلاش برای رفتن به سوی کمال عالی است؛ پس تغییر را پیش بکش
💕🧡💕
#روز_قدس
🔸رهبر معظم انقلاب فرمودند:
روز جهانی قدس روز فریاد و مقاومت امت اسلامی در مقابل سیاستهای تفرقهانگیز است.»
#مرگ_بر_اسرائیل و حامیانش
۱/ رهبرانقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس: صهیونیستها فلسطین غصبشده را از روز اوّل به یک پایگاه تروریسم تبدیل کردهاند. اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفهای همگانی است.
۲/ رهبرانقلاب: امروز موازنه قوا به نفع دنیای اسلام تغییر یافته است. حوادث گوناگون سیاسی و اجتماعی در اروپا و آمریکا، ضعفها و اختلالات غربیها، همه نشانه سیر نزولی و افولی اردوگاه غرب است/ رشد نیروهای مقاومت، رشد تواناییهای دفاعی و هجومی، رشد امید، رشد علمی و استقلالطلبی در ملّتها، نشانههای مبارکی است که آینده بهتر را نوید میدهد.
۴/ ترجمه سخنرانی رهبرانقلاب خطاب به جوانان عرب: منطق مبارزه فلسطینی که از سوی جمهوری اسلامی در سازمان ملل به ثبت رسیده، منطقی مترقی و جذاب است؛ مبارزان فلسطینی میتوانند یک همهپرسی را مطرح کنند. این همهپرسی نظام سیاسی کشور را معین میکند و ساکنان اصلی از هر قوم و دین، از جمله آوارگان فلسطینی در آن شرکت خواهند کرد/ مجاهدان فلسطینی، مبارزه مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را باید به قدری ادامه دهند که ناچار به قبول این مطالبه شود.
🔴 مالک شریعتی، نماینده مجلس:
🔹طبق اخبار وین، مذاکرات درهیچ یک از ۴سرفصل
🔹لغوتحریم ها
🔹اقدامات هسته ای
🔹راستی آزمایی
🔹ترتیب زمانی
🔹به دستاورد مهمی نرسیده و نظررسمی طرفین تغییر نکرده
🔹اما قراراست به موازات، نتایج گفتگوها تااین مرحله با فضاسازی روانی و رسانه ای، تبدیل به طرح تبدیل انتخابات ایران به رفراندوم حول آن شود
🔹در لغوتحریمها، موضع رسمی ایران، لغو همه تحریمها و انتفاع کامل اقتصادی ایران است نه تعلیق بخشی از آنها، اما آمریکا تحریمها را ۳دسته میداند:
1️⃣ قابل رفع (لغو+تعلیق)
2️⃣ غیرقابل رفع (تروریسم و حقوق بشری)
3️⃣ مبهم وقابل مذاکره (مثل غیرهسته ای بانک مرکزی)
🔹مجلس فقط لغوکامل را تایید میکند
محکومیت جهانگیری به پرداخت ۶ میلیارد تومان به خزانه
به گزارش مشرق، نوشت:
جهانگیری گفته "در مبارزه با فساد، هیچ خط قرمزی نباید وجود داشته باشد، چه اطرافیان چه فردی از مسئولان کشور"
این سند تخلف جهانگیری در دولت خاتمی هست؛ زمانی که وزیر صنایع و معادن بود.
حکم دیوان محاسبات به موجب دریافت و پرداختهای خلاف قانون: انفصال از خدمت به مدت یکسال و جبران ۶۰ میلیارد ریال به خزانه کشور (که در زمان دولت خاتمی مبلغ بالایی به حساب میآمد).
بله، شهر که خلوت بشه قورباغه هفت تیر کش میشه و ادعای مبارزه با فساد میکنه! بماند که رشت الکتریک هم در زمان وزارت جهانگیری در دولت خاتمی به همسران چهار اصلاح طلب واگذار شد (همسران آقایان عبدالله نوری، کرباسچی، غلامرضا قبه و شریعتی دهقان)
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
تلاش برای تحریف سخنان رهبری/ مسئولیت برجام به عهدۀ کیست؟
متاسفانه برخی گروهها با بیاخلاقی و بیتقوایی تمام، سخنان امام خامنهای(حفظهالله) را تقطیع و تحریف کردهاند تا نظر باطل خود را در تایید برجام و بیعملی دولتیان بر کرسی تایید نشانند.
🔸این جماعت با تحریفات خود درصددند تا دستاورد «تقریبا هیچ» برجام و مشکلات پدید آمده از بیتدبیریهای دولت متبوع و مورد حمایت خود را که بار فشار و ناامیدی آن بر دوش اقشار جامعه سنگینی میکند متوجه رهبر معظم انقلاب نمایند.
🔸متاسفانه با جماعتی روبرو هستیم که روزی نعرهی تقلب و عدم آزادی انتخابات سر میدهند و روز دیگر خود را برآمده از همان انتخابات سراسر شور و دمکراتیک میدانند و بدان فخر میورزند. یک روز فریاد میزنند که رئیسجمهور اختیار ندارد و مقصر همۀ مشکلات را ولیفقیه معرفی میکنند! و فردای آن روز با گستاخی تمام، خود جزء اولین کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری میشوند.
🔸این بار اما شاخ این تناقضات را به چشم خود فرو بردند.
🔸برجام، تصمیم نظام و دستور رهبری نبود. بلکه تمام مسئولیت آن (طبق گفته رئیس جمهور) بر عهده شخص آقای روحانی است.
تمام تصمیمگیریهای مرتبط با آن هم در شورای عالی امنیت ملی به ریاست آقای رئیس جمهور و تحت نظر ایشان بود.
🔸رهبری اما در نامۀ معروف خود بر آن متن کپی شده که برجام نام داشت، ۹ شرط برای تصحیح و اجرای آن توافق «پر ایراد» عرضه داشتند تا خط قرمزها محفوظ بماند، ولیکن به گفته آقای ظریف وزیر مجری امور خارجه، از آن خط قرمزها عبور شد که هیچ؛ شروط رهبری هم زیر پا نهاده شد.
🔸در هر صورت قرار بود برجام حتی مشکل آب خوردن مردم را حل کند. قرار بود تحریمها در روز اجرای توافق، بصورت یکجا و بالمرّه لغو شود، نه حتی تعلیق؛ و این نطق رئیس جمهور در جلو دوربینها و در چشم مردم بود. و قرار بود چهها بشود که نشد... فقط اما از این باغ گلابی، چند صد سکه نصیب برخی آقایان شد که به گفته خود نتوانستند کاری از پیش برند.
🔸الغرض اتخاذ تصمیم در شورای عالی امنیت ملی است که ریاست آن با رئیس جمهور و نظر غالب در آن نیز نظر دولتهاست. (رجوع شود به اصل ۱۷۶ قانون اساسی)
⛔️ #مچ_گیری ممنوع!!!
مطمئنا همه ما نگران اعمال فرزندانمان هستیم ؛ اینکه چه دوستانی دارند؟ کجا میروند؟چکار میکنند؟ و....
اما با کنترل بیش از حد و وسواسی نه تنها به نتیجه خوبی نمیرسیم چه بسا باعث بدتر شدن اوضاع و زیان جدی به فرزندمان شویم .
❌ باز کردن ناگهانی در اتاق یک #نوجوان یا جوان و به اصطلاح مچ گرفتن او فقط باعث از بین رفتن حرمت ها و اعتماد به نفس فرزندمان میشود .
👈 درست است که باید فرزندمان را کنترل کنیم، اما این کار نباید به صورتی باشد که غرور و احساسات او جریحه دار شود .
⭕️ خانه یک مکان امن برای فرزندانمان است؛ با حساسیت بیجا این مکان امن را از آنها نگیریم و او را تشویق به بیرون رفتن از خانه نکنیم .
✅ نگرانی هایمان را با عقل و تدبیر، و نه از روی احساسات و هیجانات آنی حل کنیم .
✔️ به شخصیت و آزادی فرزندمان احترام بگذاریم . با اعمال و رفتار شایسته خود آنها را به سمت زندگی وارسته و بدون آلودگی سوق دهیم ؛ همواره الگوی مناسبی برای فرزندمان باشیم .
در همه ی مراحل زندگی از خداوند یاری بگیریم و فرزاندانمان را با خدا شناسی آشنا کنیم.
✍️ نویسنده: مژگان جعفری
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅❌مافیای دلار و علت فراز و فرودهای دلار
🎥کریمی قدوسی نماینده مجلس؛ دادستان محترم تهران درمجلس دهم اسنادی توسط دستگاه امنیتی در کمیسیون امنیت برویت رسید که اثبات میکرد خالی شدن خزانه بانک مرکزی بدستور واصرار شخص آقای روحانی بوده.
#عدالت نظام اسلامی می طلبد کیفرخواست #روحانی همچون سیف از هم اکنون آماده شود تا مردادماه در انظار عمومی به آن رسیدگی شود.
@nesfejahan_Es
🔴 معامله قرن
❣️رهبر معظم انقلاب:
💢طرح ناکام «معاملهی قرن» و سپس تلاش برای عادی سازی روابط چند دولت ضعیف عربی با رژیم غاصب، تلاشهای مذبوحانه برای فرار از کابوس وحدت مسلمین است.
✅✅ قاطعانه میگویم: این تلاشها به جایی نخواهد رسید؛ حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.
۱۴۰۰/۰۲/۱۷
#روز_قدس
#معامله_قرن
#covid1948
@golpabasir
⭕️میخواهند ویروس «بی اعتنایی و رأی ندادن» را به جان مردم بیندازند
🔻 آیتالله #خاتمی در جمع مردم تبریز:
◻️ ویروس بی اعتنایی همان ویروسی است که اکنون با شعار "ما اهل کوفه نیستیم" بی زاری خود از این ویروس را اعلام می کنیم.
◻️ ویروس بیاعتنایی چهرههای مختلفی دارد، بعضا در قالب اینکه در انتخابات شرکت نمیکنیم و بعضا با ناامیدکردن مردم و تکرار این جمله که " چه فرقی میکند در انتخابات شرکت کنیم یا نه" به جان جامعه رخنه میکند.
#انتخابات
#مایوس_سازی
@nesfejahan_Es
روز قدس - باکلام.mp3
2.14M
✅کلیپ صوتی قدس
🎙ما لشکر صاحب زمان آماده ایم آماده ایم... بهر نجات قدس شریف آماده ایم آماده ایم...
✍️حتما بشنویم...
@nesfejahan_Es
🔴بیکفایتی مسئولین
❌❌بیش از ۷۴ درصد کالاهای اساسی مشمول ارز ترجیحی در بندر امام خمینی دپو شده که متعلق به ٥٠ واردکننده است!
💯💯کاش معلوم می شد آیا این دپوی صورت گرفته امری عادی است یا با تعمد خاصی آن هم در آستانه انتخابات و بحبوحه مذاکرات وین صورت گرفته است؟
#بیکفایتی_مسئولین
#گروگانگیران_معیشت
#غربگرایان
@nesfejahan_Es
🔰 انگلیس آزاد شدن پولهای بلوکه شده را تکذیب کرد، آمریکا آزادی زندانیان ایرانی را!
🔴پشت پرده خبرسازی برای موفق جلوه دادن مذاکرات
♦️خبرسازیها از یک تیم ایرانی و احتمالا نزدیک به دولت در خصوص گشایش در نشست وین ادامه دارد. در آخرین مورد شبکه خبری المیادین ساعاتی پیش به نقل از آنچه «منابع مسئول ایرانی» خوانده بود نوشت: «دولت بایدن ابتدا قصد آزاد کردن اموال ایران در جریان مذاکرات با ایران را نداشت اما موفق به پیشبرد خواست خود نشد و طرف ایرانی بر ضرورت آزادسازی بخشی از اموال ایران اصرار کرد.»
♦️این رسانه همچنین به نقل از منابع مطلع خود که به نام آنها اشاره ای نکرد، مدعی شد که چهار زندانی ایرانی از زندان های آمریکا آزاد خواهند شد. این شبکه همچنین با بیان اینکه «مذاکرات امنیتی مشابهی میان طرف ایرانی و انگلیسی انجام شده است»، ادعا کرد: «لندن ۴۰۰ میلیون پوند بلوکهشده از داراییهای ایران در انگلیس را آزاد خواهد کرد».
♦️اما این خبرها با واکنش و تکذیب وزارت امور خارجه آمریکا و انگلیس مواجه شد.
♦️ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هرگونه دستیابی به توافق با ایران درباره تبادل زندانیان را رد کرد و افزود: «گزارشها در این باره که توافق تبادل زندانیان (با ایران) حاصل شده، صحیح نیست.»
♦️همچنین خبرگزاری رویترز نوشته یک مقام وزارت امور خارجه انگلیس گزارشها درباره آزادی یک زندانی امنیتی در ازای آزاد سازی بدهی لندن به ایران را رد کرده است.
♦️مذاکرات وین بدون هیچ نتیجهای فرسایشی شده و به نظر میرسد این دست اخبار صرفا برای همراه کردن و امیدوار نگاه داشتن افکار عمومی با طولانی شدن روند مذاکرات در حال تزریق شدن به جامعه است.
🌴 نمونه های تاریخی خسارت محض با اجرا نکردن درست سیاست بالا دستی
✅سخنان رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارتخارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارتخارجه و دولت.
✅نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارتخارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
✅در تاریخ اسلام با مواردی مواجه هستیم که مجری سیاست های بالادستی با درست اجرا نکردن سیاست ها، خسارت عمده ای به وجهه اسلام و مسلمین زده است.
✅رفتارهای اسامه بن زید و خالد بن ولید از این موارد است:
1⃣.پیامبر ص بعد از بازگشت از جنگ خیبر، اسامة بن زید را با جمعی از مسلمانان به سوی یهودیانی که در یکی از روستاهای"فدک"زندگی میکردند فرستاد، تا آنها را به سوی اسلام و یا قبول شرائط ذمه دعوت کنند. یکی از یهودیان به نام"مرداس"که از آمدن سپاه اسلام با خبر شده بود اموال و فرزندان خود را در پناه کوهی قرار داد و به استقبال مسلمانان شتافت، در حالی که به یگانگی خدا و نبوت پیامبر ص گواهی میداد.
اسامة بن زید به گمان اینکه مرد یهودی از ترس جان و برای حفظ مال اظهار اسلام میکند و در باطن مسلمان نیست به او حمله کرد و او را کشت و گوسفندان او را به غنیمت گرفت هنگامی که خبر به پیامبر ص رسید پیامبر ص سخت از این جریان ناراحت شد و فرمود: تو مسلمانی را کشتی، "اسامة"ناراحت شد و عرض کرد این مرد از ترس جان و برای حفظ مالش اظهار اسلام کرد پیامبر ص فرمود: تو که از درون او آگاه نبودی، چه میدانی؟ شاید به راستی مسلمان شده است، در این موقع آیه ۹۴ سوره نساء نازل شد و به مسلمانان هشدار داد.
2⃣.در اوایل شوال سال هشتم، پیامبر اکرم(ص) خالدبن ولید را در رأس گروهی ۳۵۰ نفره از مهاجران و انصار و بنی سُلَیم به سوی بنی جَذِیمه، در اطراف مکه، فرستاد تا آنان را به اسلام دعوت کند. با وجود اینکه بنی جَذیمه مسلمانی خود را اعلام و اسلحه خود را تسلیم کردند، اما خالد دستور داد عدهای از آنان را گردن زدند. پیامبر (ص) بعد از اطلاع و آگاهی از بروز چنین حادثه تلخی، امیرمؤمنان علی(ع) را برای جبران خسارات وارده و نوعی پوزشطلبی به آن منطقه اعزام کرد و تمام خسارات؛ حتی قیمت کاسه آبخوری سگهای آن قبیله را نیز پرداخت نمود ک به مدینه بازگشت و آنچه انجام داده بود را به رسول خدا گزارش کرد. حضرتشان فرمود: «کار درست و زیبایی انجام دادی». سپس رو به قبله ایستاد، و دستها را بلند کرد ... و سه بار فرمود: «خدایا من از آنچه خالد انجام داده بود، بیزارم!»
🔴 نماز میخوانم ولی شرکت در انتخابات نه‼️
🔻 به سبک شهیدمطهری مینویسم در خصوص شهادت امام علی (ع) به دو سوال میتوان پاسخ داد:
1⃣ مولا علی را که کشت؟ ابن ملجم مرادی
🔻اما سوال مهم تر:
2⃣ علی را چه کشت؟ متدینینی که اهل تحلیل سیاسی و دشمن شناس نبودند!
🔹آنچه که قوی ترین مرد تاریخ را مظلوم کرد و آنچه که موجب شد لشکر فرزند مولا خالی و پازل معاویه تکمیل شود و امام حسن(ع) را مذل المومنین بخوانند در یک واژه "نداشتن قدرت تحلیل سیاسی" بود
🔹 آری؛ همه همه اهل تدین بودند؛ روزه میگرفتند و در شب قدر احیاء به پا میکردند ولی فقط قدرت تحلیل سیاسی نداشتند. این است خطر بزرگ دینداری منهای بصیرت!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد به نام عدالتخواهی و به کام عدالتخواری فرق مبارک بزرگ عدالتخواه تاریخ در محراب شکافته میشود و قربه الی الله پای حسن بن علی مجروح!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد پیروزی در بدر و احزاب دیده نمیشود و با فراموش کردن شکست پارادیم اشرافیت قریش، تحقیر طاغوت های زمان و پی کردن شتر فتنه جمل دیده فقط و فقط زخمی شدن در احد و صفین بهانه ای میشود برای ترک صحنه
☘ تدین باشد ولی قدرت تحلیل سیاسی نباشد خطای فلان سفیر و استاندار در حکومت علوی را به پای اسلام و علی مینویسند!
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد حکمیت صفین و صلح امام حسن را نه به پای خیانت اشعری ها و عبیدالله بن عباس ها بلکه به نام امام جامعه می نویسند.
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد عده و تنوع دشمن در جنگ احزاب را بهانه ای میکنند برای خواندن غزل یاس و تکرار قرائت آیه ی: "يا أَهلَ يَثرِبَ لا مُقامَ لَكُم فَارجِعوا" (احزاب ۱۳)
🔹چقدر تلخ است جماعتی بسیار قلیل از متدین عزیز هموطنم غافلانه همزبان با قاتلان حاج قاسم؛ نتانیاهو، بن سلمان ، مریم رجوی و بنی صدر و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب این آیه یاس تلاوت میکنند که: "یا اهل ایران تا کی به پای صندوق ها میروید؛ فارجعوا"
"اعوذ بالله من دیندار سکولار!"
☘ قدرت تحلیل سیاسی که نباشد جای جلاد و شهید عوض میشود. معاویه طرفدار حقوق بشر و شجاع خوانده میشود و علی بی تدبیر! (خ ۲۷ نهج البلاغه)
☘ تحلیل سیاسی نباشد شاید شب تا به صبح قران سر گرفته میشود ولی پیام قران درک نشود!؛ متدین واقعی کسی نیست که آیه ۷ سوره منافقون بخواند ولی نداند هدف اصلی تحریم ها جنگ اراده ها و " حتی ینفضّوا" است. (صدالبته هرکس سوء تدبیرهای داخلی در جمهوری اسلامی مکمل تاثیر تحریم نداند بی درنگ در عقل او شک کنید!)
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد اندکی منتظران صالح، حزب قاعدین میشوند!
☘قدرت تحلیل سیاسی نباشد گوساله ها در گاوداری سامری مدفون میشود و متدینین نعره های گاوهای آپدیت شده از گاوداری های بی بی سی فارسی، voa ، من و تو و اردوگاه منافقین در آلبانی نمی شنوند
☘ قدرت تحلیل سیاسی نباشد متدینینی در رَحِم تاریخ متولد میشوند که عاشق نام علی هستند ولی غافل از راه و امر علی! " لاَ رأيَ لمنْ لا يُطَاع!"
🔻 به دست بریده حاج قاسم نمیتوان عاشق واقعی عکس حاج قاسم بود در بزنگاه انتخابات برعکس توصیه ی او عمل کرد: "سربازتان از یک برج دیده بانی، دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کرده اید از بین میرود. این دورهها با همه دورهها متفاوت است. این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقی نمیماند!"
✅ سخن آخر: صدالبته اگر قدرت تحلیل سیاسی نباشد اعتراف میکنم هر خبط و خطا در حکومت اسلامی توجیه میشود. غافل از اینکه توجیه همه مشکلات و ارتباط دادن آن به دشمن و آمریکا غلط و خلاف مشرب سیاسی علی و سیدروح الله و سیدعلی است!
☘ توجیه همه مشکلات حماقت است ولی شهید به خط خون نوشت که سیاه نمایی و ناامیدی خیانت و حضور در صحنه رسالت است.
🔹 عزیزان من به اشکی که در شب قدر ریخته اید قسم میخورم که از عمق وجود درک میکنم که دلخورید و دلخوریم و حق داریم گله مند باشیم. امامین انقلاب و هیچکس هم مدعی اجرای کامل اسلام و عدالت در جمهوری اسلامی نبوده ونیست و به قصورات و تقصیرات اگاهیم ولی رمز علوی ماندن و راز سعادت ملت در خلق حماسه حضور است
🔹اشک منهای ولایتمداری و دشمن شناسی در شب قدر همچون نماز بدون وضو است!؛ اندکی تامل و التماس تفکر: "علی (ع) را چه کُشت؟!"
💐 عمل صالح فقط در خواندن نماز و قران نیست بلکه به تصریح قران همین آیه برای حضور در انتخابات کافیست: وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلَا ینالون من عَدُوٍّ نَّيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ
💐 علویان غیور ایران و متدینین بصیر از اصولگرا و اصلاح طلب همه با هم دست در دست هم در ۲۸خرداد ۱۴۰۰ پاسخ دندان شکنی به بانیان ۱۳ دی۹۸ خواهیم داد.
🔴 متن اصلاحیه مصوبه شورای نگهبان جهت شفافسازی معیارهای رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبّر
♦️به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، در اجرای جزء «۵» بند «۱۰» سیاستهای کلی انتخابات ابلاغی مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» که «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبّر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» را بر عهده شورای نگهبان قرار داده است و با عنایت به بند ۹ اصل ۱۱۰ و اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تعاریف، معیارها و شرایط مذکور در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ در جلسه شورای نگهبان به تصویب رسید و در جلسه مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ این شورا مورد اصلاح قرار گرفت.
♦️ این مصوبه در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ جهت اجرا به وزارت کشور ابلاغ شده است:
♦️تعریف، معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبّر بودن نامزدهای ریاست جمهوری
ماده ۱- تعاریف رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبّر بودن نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
۱- رجال مذهبی، رجالی هستند که آگاهی لازم به دین اسلام و مذهب تشیّع داشته و تدیّن و تقیّدشان به انجام شعائر و مناسک دینی در زندگی فردی و اجتماعی از برجستگی ویژهای برخوردار باشد، بهگونهای که در میان مردم به این خصوصیت، شناخته و مشهور باشند.
۲- رجال سیاسی، رجالی هستند که قدرت تحلیل و درک آنها از مسائل و پدیدههای سیاسی به جهت آگاهی عمیقشان از مسائل سیاسی اجتماعی اعم از داخلی و بینالمللی و حضورشان در صحنههای سیاسی بهنحوی باشد که همواره مصالح نظام اسلامی و معیارهای اصیل انقلابی در عملکرد آنها لحاظ شده باشد، بهگونهای که در میان مردم به این خصوصیت، شناخته و مشهور باشند.
۳- مدیر، شخصی است برخوردار از شایستگیهای ذاتی و اکتسابی لازم از نظر دانش و مهارت، شخصیت و نگرشهای فردی و تجربه که توانایی شناخت و استفاده بهینه از منابع انسانی و مادی در کشور را با رعایت حداکثر بهرهوری و در راستای مأموریت، رسالت و اهداف کلان نظام و ارزشهای حاکم بر جامعه داراست و سوابق او حاکی از موفقیت وی در صحنههای مدیریتی کلان باشد.
۴- مدبّر، شخصی است که از توانایی پیشبینی و عاقبتاندیشی نسبت به امور، مبتنی بر عقلانیت و دانش صحیح برای اداره امور کشور برخوردار باشد و در بحرانها قدرت حل مشکلات و برونرفت از آنها را به نحو شایسته داشته باشد.
ماده ۲- شرایط و معیارهای لازم جهت تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
۱- سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیتهای مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانیها و اعلام مواضع
۲- سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت میکند:
۱ـ۲. مقامات سیاسی موضوع بندهای «الف»، «ب» و «ج» ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
۲ـ۲. معاونین رؤسای قوای سهگانه
۳ـ۲. اعضای شورای عالی امنیت ملی
۴ـ۲. اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
۵ـ۲. مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور
۶ـ۲. رؤسای سازمانها، مؤسسات و نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح ملی
۷ـ۲. فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشکری و بالاتر
۸ـ۲. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور
۹ـ۲. استانداران
۱۰ـ۲. شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت
۱۱ـ۲. اشخاص، مقامات و مدیران همطراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان
۳- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیتهای ریاست جمهوری
۴- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبتنام
۵- داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزههای علمیه
۶- ارائه برنامهها و خط مشیهای اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام
۷- معرفی مشاوران جهت تشریح برنامهها و توان مدیریتی
۸- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبتنام
۹- فقدان سابقه محکومیت کیفری مؤثر
۱۰- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران
۱۱- وابسته نبودن به گروههای غیرقانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸
۱۲- عدم وابستگی به رژیم گذشته و مؤثر نبودن در تحکیم آن
عارفی راپرسیدند
زندگی به''جبر''است یابه''اختیار؟
پاسخ داد:
امروزرابه''اختیار''است
تاچه بکارم
اما
فردا''جبر''است
چراکه به''اجبار''بایددروکنم
هرآنچه راکه دیروزبه''اختیار''کاشته ام
💕🖤💕
🌷کفاره قسم
🌷اگرکسی به اسم خدا قسم بخوردکارخوبی راانجام دهد،وانجام ندهد،کفاره اش:
۱.غذادادن به ۱۰ نیازمند
۲. یالباس دادن به ۱۰نیازمند،
۳یابنده آزادکردن،
۴.اگراینهانشد،۳ روز روزه گرفتن است:
🌷لَا يُؤَاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغْوِ فِيٓ أَيْمَانِكُمْ وَلَٰكِنْ يُؤَاخِذُكُمْ بِمَا عَقَّدْتُمُ الْأَيْمَانَ فَكَفَّارَتُهُٓ إِطْعَامُ عَشَرَةِ مَسَاكِينَ مِنْ أَوْسَطِ مَا تُطْعِمُونَ أَهْلِيكُمْ أَوْ كِسْوَتُهُمْ أَوْ تَحْرِيرُ رَقَبَةٍ فَمَنْ لَمْ يَجِدْ فَصِيَامُ ثَلَاثَةِ أَيَّامٍ ذَٰلِكَ كَفَّارَةُ أَيْمَانِكُمْ إِذَا حَلَفْتُمْ وَاحْفَظُوٓا أَيْمَانَكُمْ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (٨٩)مائده
💕❤️💕