eitaa logo
نصف جهان
245 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
82 فایل
نصف جهان #همراهی ، #همدلی ، #همبستگی در پرتو معنویت و سلامت ✨لینک کانال « نصف جهان»: @basirgostar_Es و یا لینک https://eitaa.com/joinchat/1996947499C025bfb3a04
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 کاروان دختران حاج قاسم 📌سفری برای، قرارِ دلِ بی قرار 🔴 سفر کرمان، زیارت مزار حاج قاسم و عرضِ ارادتِ دخترانِ اصفهان به سردار شهید سلیمانی . ⬅️ [ ویژه دختران و مادران ] 🗓 زمان ثبت نام: از ۲۵ فروردین الی ۴ اردیبهشت ماه ⏱از ساعت ۴ الی ۶:۳۰ بعد از ظهر 📍مکان: گلستان شهدای اصفهان هزینه کامل اردو : ۸۰۰ هزار تومان مبلغ دریافتی با تخفیف: ۳۵۰ هزار تومان 📝ثبت نام از مادران تا سن ۴۵ سال امکان پذیر مباشد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔻جلسه شورای امنیت که شب گذشته و با اسم «وضعیت خاورمیانه» برای بررسی اقدام تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی و به درخواست این رژیم تشکیل شده بود بدون صدور هیچ بیانیه و قطعنامه‌ای به کار خود پایان داد. 🔹مشاهدات نشان می‌دهد که در این کارزار سیاسی چین و روسیه به نحو مطلوبی به نفع ایران وارد عمل شدند و به همین دلیل تلاشهای اسرائیل، امریکا و‌ برخی دیگر از هم پیمانان آنان برای تحت فشار گذاشتن سیاسی ایران نیز بی‌نتیجه مانده است. 🔹این یکی از مهمترین نتایج هماهنگی خوب میدان و دیپلماسی برای تامین امنیت و منافع ملی است. نه میدان در برابر و مزاحم دیپلماسی است و نه دیپلماسی بدون میدان می‌تواند کاری از پیش ببرد؛ همدلی و هماهنگی این دو با یکدیگر، حتماً به نفع کشور است. ➖➖➖➖
هدایت شده از طلبه انقلابی
♦️از پایگاه هواییِ نواتیم که با موشک‌های سپاه هدف قرار گرفت چه می‌دانید؟
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔷️ مدل نبردهای امروزی طی سال های اخیر و بویژه بعد از فتنه ترکیبی ۱۴۰۱ بارها و بارها به صراحت عرض کردیم که مدل نبردهای امروزی نه بر پایه نظامی گری که بر پایه شناخت و تغییر محاسبات در سه سطح برای جوامع طراحی می شود: 1️⃣ سطح تصمیم سازان و مراکز پژوهشی یک حاکمیت 2️⃣ سطح تصمیم گیران و مدیران مجری نظریات ارائه شده جهت پیش برد امور کشورها 3️⃣ سطح افکار عمومی جوامع هدف برای همراهی و یا مخالفت با سیاست های اعمال شده در این مدل نبردها،بی شک وقتی تحرک فرهنگی،اجتماعی و یا تلاطمات سیاسی،نظامی شکل می گیرد هدف اصلی زدن پایه های علمی_ اقتصادی و صنعتی می باشد. اگر گسل های اجتماعی درون یک جامعه تشدید می شود برای بهره برداری در ایجاد ناامنی سیاسی امنیتی،می باشد ولی این هدف نهایی نیست. هدف؛ عقب گرد،توقف،فروپاشی اقتدار اقتصادی و متغیرهای مقوم آن نظیر فرار سرمایه گزاری خارجی در کلان پروژه ها _ بالا بردن ریسک سرمایه گزار داخلی در افزایش تولید ملی می باشد که می توان با وجود رونق هر دو شاهد برطرف شدن بسیاری از تلاطمات سیاسی و آسیب های اجتماعی بود... تیزهوش ترین فرد در شناخت پازل های دشمن و ظرفیت های خودی، ولی فقیه به عنوان حکیم انقلاب اسلامی می باشد که بدون شعار زدگی و برانگیختگی احساسات،با نگاه آینده نگرانه و بر اساس منظومه فکری_ مدیریتی سرفصل های لازم را در این چالش ها ارائه می کند. مابقی در اختیار و وظیفه سطح تاکتیکی برای ترسیم گام های عملی در اجرایی شدن راهبردهای کلان ولی می باشد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
هدایت شده از طلبه انقلابی
📌هرتزوگ:برای پاسخ به ایران همه گزینه ها روی میز است اسحاق هرتزوگ رئیس جمهور اسرائیل در پاسخ به سوال خبرنگار اسکای نیوز که پرسید آیا حمله به کنسولگری ایران در دمشق ارزش اقدام تلافی‌جویانه ایران را داشت؟ گفت ارتش به ساختمان مجاور سفارت حمله کرده بود، اتهام نقض کنوانسیون وین را رد کرد. وی افزود: ما دیشب از چهار گوشه خاورمیانه مورد حمله قرار گرفتیم، نیروهای نیابتی ایران هم با موشک‌های بالستیک، پهپادها و موشک‌های کروز شلیک می‌کردند. هرتزوگ حملات صورت گرفته را «اعلان جنگ» توصیف کرد و گفت : تل‌آویو به دنبال صلح در منطقه است و خویشتن‌داری به خرج خواهد داد. او درباره پاسخ اسرائیل به حملات ایران گفت که کابینه جنگ  به ریاست بنیامین نتانیاهو تشکیل و در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد. هرتزوگ در مقابل اصرار خبرنگار اسکای نیوز، از پاسخ مستقیم به این پرسش طفره رفت و گفت: جنگ آخرین چیزی است که اسرائیل، از زمان تاسیسش در منطقه به دنبال آن است؛ ما به دنبال صلح هستیم. رئیس جمهور اسرائیل به رهبران جهان متوسل شد که به ایران اعلام کنند رفتار آن قابل قبول نیست.
هدایت شده از طلبه انقلابی
چرا ایران از اصل غافل‌گیری استفاده نکرد؟! جمهوری اسلامی طبيعتا نمی‌توانست فرصت‌طلبانه با خون شهدای خود معامله کند تا از آمریکا و اروپا امتیاز بگیرد! اما می‌توانست، چند روز دیگر صبر و سکوت کند تا جنایتکاران احساس کنند که ایران از انتقام منصرف شده و از حالت "آماده‌باش صددرصدی" خارج بشوند و آنگاه موشک‌های نابودکننده را بر سر اسرائیلیان فرود بیاورد! ایران می‌توانست با اعلام مواضع ، دشمنان خود را بفریبد و سپس همگان را با حملات خود غافلگیر سازد؛ اما چنین نکرد؛ بلکه: ✍️اولا حدود دو هفته به نهادهای بین‌المللی و دولت‌های مختلف، فرصت داد تا متجاوز را محکوم کنند یا ماهیت اهریمنی و استکباری خود را نشان دهند؛ ثانیا به اسرائیل و آمریکا و ناتو و همه‌ هم‌پیمانان شرور آنها، فرصت داد تا با آمادگی صددرصدی خود، به مقابله با موشک‌های ایرانی برخیزند و بر همگان معلوم شود؛ ثالثا به شهروندان سرزمین‌های اشغالی مهلت داد که از مراکز نظامی فاصله بگیرند و به پناه‌گاه‌ها بروند، برای این‌که به زنان و کودکان و خانواده‌های یهودی کمترین آسیب‌ها وارد بشود تا جهانیان رسم و جوانمردیِ ایرانیان و جبهه را دریابند و آن را با ۱۹۰ شبانه‌روز نسل‌کشی فلسطینیان توسط صهیونیست‌های کودک‌کش مقایسه کنند و تفاوت دو جریان جهانی را تشخیص بدهند📚 این عملیات حیرت‌انگیز نظامی، سرشار از حکمت و شجاعت و انسانیت، گامی و بود🌻 حالا نوبت صف‌بندی مستضعفان مقابل مستکبران است
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️نقش توسعه‌ی تعاونی‌ها در جهش تولید 🔹یکی از ظرفیت‌های مهم برای تحقق شعار سال -یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم»- توسعه‌ی مدل تعاونی است. تعاونی‌ها شرکت‌هایی هستند که در آن، افرادی با ویژگی‌های مشترک گرد هم می‌آیند تا فعالیت اقتصادی داشته باشند؛ این شرکت‌ها می‌توانند «تعاونی تولیدی» یا «تعاونی توزیعی» باشند. همچنین از لحاظ نوع عضویت، تعاونی می‌تواند «عام» یا «خاص» باشد. در تعاونی عام همه‌جور افرادی عضو می‌شوند و در تعاونی خاص، فقط یک قشر خاص، مثلاً کشاورزان. در مدل تعاونی، ممکن است سرمایه‌ای که افراد می‌آورند متفاوت باشد. همچنین به تناسب سرمایه، سود متفاوتی هم دریافت کنند. اما در اداره‌ی این شرکت، همه‌ی افراد عضو، تنها یک رای دارند. بر توسعه‌ی مدل تعاونی در قانون اساسی اشاره شده است. همچنین در سیاست‌های کلی اصل 44 ذکر شده بود که باید سهم بخش تعاونی در اقتصاد کشور به 25 درصد تا پایان برنامه‌ی پنجم برسد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️مهار تورم؛ نیازمند کنترل بانک‌های خصوصی 🔹تورم بالا یکی از معضلات مهم اقتصاد ماست. تورم بالای 40 درصدی که چند سالی است ویژگی اقتصاد ایران شده، پیش‌بینی‌پذیر بودن را از اقتصاد سلب می‌کند. سرمایه‌گذار هم در اقتصادی که پیش‌بینی پذیر نباشد، سرمایه‌گذاری نمی‌کند. بنابراین رشد اقتصادی پایین در اثر تورم بالا، تبدیل به ویژگی اقتصاد ما شده است. همچنین تورم بالا و در حال رشد (یا با نوسانات زیاد)، یکی از مهم‌ترین عوامل رشد فقر مطلق و نابرابری درآمدی نیز هست. تورم تا قبل از دهه‌ی 1390 در اقتصاد ایران این ویژگی‌ها را نداشت؛ یعنی در دو دهه‌ی 1370 و 1380، با وجود تورم میانگین 20 درصدی، هم قدرت خرید مردم بیشتر و بیشتر شد، هم فقر مطلق کاهش چشمگیر داشت و هم نابرابری کاهش یافته بود. به هر حال امروز برای حل معضل تورم در اقتصاد ایران چه باید کرد!؟ 🔸هدفگذاری برنامه‌ی هفتم توسعه خوب است. بر اساس این برنامه، در یک بازه‌ی پنج‌ساله باید تورم مهار شده و تک‌رقمی شود. بنابراین کاهش 20 درصدی تورم نقطه به نقطه طی یک سال مطلوب است و می‌تواند ما را به هدف تک‌رقمی کردن تورم در 5 ساله‌ی پیش رو نزدیک کند. حتی کاهش تورم نقطه‌به‌نقطه -به‌طور سالانه 5 تا 10 درصد- نیز هدف را محقق می‌کند؛ با این توضیح که به روند رشد اقتصادی نیز آسیب نخواهد زد. با این حال، به‌نظر می‌رسد نقطه‌ی اساسی کاهش تورم از این به بعد باید بیشتر از همه روی دوش بانک‌های خصوصی باشد.