فرشچیان: چهره امام رضا(ع) را در خواب دیدم و کشیدم
🔹علیرضا ذاکری، طراح و نقاش پیشکسوت: سال ۱۳۷۵ در مشهد در مراسمی نسبتا خصوصی از استاد فرشچیان پرسیدم مینیاتوریستها چهره اهلبیت را با نور یا پوشیه نشان میدهند، شما چهره امام رضا(ع) را از کجا در تابلوی ضامن آهو ترسیم کردید؟
🔹فرشچیان پاسخ داد: سال ۵۹ برای عمل قلب به آمریکا رفته بودم. دکترها اصرار داشتند که حتماً عمل قلب انجام دهم و چندین نوبت آزمایش گرفتند و من در این فواصل متوسل بودم به امام هشتم که «آقا کمکم کنید». در آخرین آزمایش دکترها شگفتزده گفتند که شما طی این مدت نزد کدام دکتر دیگر رفتهای؟! هر چه گفتم جایی نرفتم باور نمیکردند و به من گفتند که قلب شما کامل سالم است و نیازی به عمل ندارد. شما درمان شدهاید!
🔹پس از این اتفاق در همانجا که برای طولانی مدت در هتل بودم، تصمیم گرفتم تابلوی «ضامن آهو» را بکشم. تابلو ۶ ماه طول کشید. وقتی به قسمتهای چهره مبارک حضرت رسید، به دلم افتاد که تمثال ایشان را بکشم. لذا متوسل شدم و همان شب در خواب صورت مبارک حضرت را دیدم و ایشان با مهربانی فرمودند من را ببین و بکش! وقتی بیدار شدم، چیزی از چهره مبارک حضرت در ذهنم نمانده بود. مجدد متوسل شدم و باز هم در شب دوم حضرت تشریف آرودند و این اتفاق تا سه شب تکرار شد و این افتخار را داشتم که چهره حضرت را در نور بکشم.
fna.ir/f05qky
@Farsna
@nesfejahan99
✍۵ ویژگی برجسته از شخصیت «حاج قاسم سلیمانی»
❣️اول اینکه
سردار سلیمانی، انسانی از دنیا بریده و آخرت گرا بود. حضور پیوسته و مداوم او در میدان جهاد و شهادت حاکی از این است که وی از دنیا دل کنده بود و تعلقی به دنیا و آنچه در آن وجود دارد، نداشت و خود را برای حضور در محضر پروردگار از طریق شهادت آماده کرده بود.
❣️دوم اینکه
فردی خدامحور و مخلص بود. اخلاص و صداقت از جمله اکسیرهای این عالم است که هرکس هر مقداری بدست آورد به همان اندازه در این عالم بزرگ میشود.
❣️سوم اینکه
حاج قاسم سلیمانی روحیه فداکاری، ایثار و گذشت داشت و مجاهدی فداکار بود که قلبش مالامال از عشق و محبت به مؤمنان و مستضعفان بود. او همه زندگی خود را وقف عیال الله یعنی مردم کرده بود.
❣️چهارم اینکه
شجاعت و بی باکی سردار سلیمانی در برابر قدرتهای عالم و هوس بازان عالم یکی دیگر از علتهای علاقه مردم به وی است. حاج قاسم وقتی وارد میدان نبرد با استکبار و دشمن میشد، ذرهای ترس به خود راه نمیداد.
❣️پنجم اینکه
شخصیتی بود که در جایگاه بالای مدیریتی در مسائل نظامی کشور قرار گرفته بود، بدون اینکه کوچکترین فکری برای بهرهبرداری خود و خانوادهاش داشته باشد. کمتر مدیر ارشدی پیدا میشود که در عرصه مدیریتی با همه مردم همانگونه رفتار کند که با نزدیکان و خویشاوندان خود رفتار میکند. حاج قاسم چنین انسانی بود. او هرگز از موقعیت اجتماعی خود برای منفعت شخصی استفاده نکرد و زندگی ساده را بر اشرافیگری و رانتخواری ترجیح داد.
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
@nesfejahan99
هدایت شده از قاف عشق
🍃♦️پدر شهید مدافع حرم: فرزندم بهدنبال گمنامی بود
♦️ پدر شهید مدافع حرم علی عابدینی با اشاره به اینکه با پیدا شدن پیکر فرزندمان شرمنده خانوادههای شهدای گمنام دفاع مقدس شدیم،
🔹گفت: «فرزندم هیچ علاقهای به شهرت و معروفیت نداشت و همیشه بهدنبال گمنامی بود.»
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
@nesfejahan99
🎥ژنرال پترائوس رییس سابق سازمان سیا: سلیمانی نقشی معادل با مجموع: رئیس سیا، رئیس فرماندهی مرکزی و رئیس فرماندهی نیروهای ویژه آمریکا را داشت....!
🔺حاج قاسم عزیز... ببخشید که دشمنان، تو را بهتر از ما میشناختند...
🇮🇷 @nesfejahan99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف دشمنان و عاملان تحریم ایران به شکست فشار حداکثری
🔺 کارشناس شبکه سعودی «ایران اینترنشنال»: ایران جزء ۲۵ کشور اول دنیاست و به این راحتیها تسلیم نمیشود
🔺 مارک دوبوویتز سیاستمدار آمریکایی و از طرفداران تشدید تحریمها: ایالات متحده در سیاستهای فشار حداکثری شکست خورد و به اهداف خود نرسید
🔹 بعضیها در کشور میخواهند ما را از موضع ده قدمی تا پیروزی خارج کنند و به دروغ ما را شکست خورده نشان دهند، اما هیهات که این بار سیدعلی را تنها بگذاریم
🔺 إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🔺
@nesfejahan99
سوال 17.pdf
81.2K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال هفدهم
❌ چرا شورای نگهبان درتایید صلاحیت ها مماشات می کند؟
@nesfejahan99
✅ یادداشت/
🛑 صلح تحمیلی مقدمه تأمین منافع آمریکا
🔻رئیس جمهور کشورمان در روزهای گذشته همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسنمجتبی (ع) دوگانه دیگری از جنگ و صلح را در کشور بیان کرد تا ناتوانیهای مدیریتی دولت را در حل مشکلات کشور به نبود رابطه با آمریکا گره بزند. روحانی گفت: «امام مجتبی (ع) به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.»
🔹گزارههای خبری:
۱ـ مدتی است که رسانههای حامی دولت به ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در ایران تبدیل شدهاند، کارهای کشور را رها کردهاند و امید واهی میدهند که با آمدن جو بایدن میتوانند شرایط را تغییر دهند؛ روزنامههای شرق، سازندگی، آفتاب یزد و آرمان ملی چنان به تحولات ستاد انتخاباتی بایدن میپردازند که اینگونه توجه، تنها از طرفداران متعصب حزب دموکرات در ایالات متحده بر میآید.
🔸 ۲ـ اصلاحطلبان حتی به این فکر هستند که اگر بایدن رأی بیاورد چه امتیازی به او بدهند. روزنامه آرمان به نقل از عبدالرضا فرجیراد مینویسد: «باید توجه کرد که اگر بایدن برنده انتخابات شود، احتمال دارد که در خصوص موشکهای ایران و مبادله تسلیحات با ایران شرط و شروطی بگذارند.
🔹 ۳ـ در ماههای گذشته بسیاری از تئوریپردازان اصلاحطلب مانند حجاریان، تاجزاده، عبدالله ناصری و... از احتمال شورش جامعه سخن گفتهاند و همزمانی این تئوریها و درخواست مذاکره و صلح برای آمریکا حکایت از آن دارد که برخی از جریانها از دوگانه ترامپ و بایدن به دنبال صلح تحمیلی علیه جمهوری اسلامی هستند. این در حالی است که جمهوری اسلامی در مقطع صلح امام حسن (ع) نیست و اگر میبینیم فشارهای دشمن بیشتر میشود به خاطر خائنانی است که مانند یاران امام حسن (ع) در حال خیانت به کشور هستند. حضرت امام خمینی (ره) تصویر خائنانه این جریانها را به خوبی نشان داده است: «امام حسن (ع) آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، وـ عرض میکنم کهـ شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج ۹، ص ۳۰)
🔺نکته راهبردی: «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت اوباما، صراحتاً اعلام کرد: «کاری که برجام با برنامه هستهای ایران کرد، جنگ هم نمیتوانست انجام دهد.» واقعیت تلخ امروز کشورمان این است که اگر دولت به جای شرطیسازی اقتصاد به جنگ و صلح، آن را به مقاومت عادت میداد، آمریکا در هیچ نقشهای علیه ایران موفق نمیشد.
🔳نویسنده: فرهاد مهدوی
@nesfejahan99
40.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قسمت اول، “آغاز اسلام با نماز” از مجموعه نماز پیامبر (ص) حجتالاسلام بهشتی
سوال اول: چه زمانی فرمان اولین نماز نازل شد و اولین نمازگزاران چه کسانی بودند؟
1) روزهای اول بعثت واولین نمازگزاران پیامبر، امیرالمومنین و حضرت خدیجه بودند.
2) سال سوم بعثت واولین نمازگزاران امیرالمومنین جعفربن ابی طالب وبلال حبشی بودند.
3) سال هفتم بعثت واولین نمازگزاران امیرالمومنین حضرت خدیجه وفاطمه زهرا بودند.
4) سال اول هجرت واولین نمازگزاران امیرالمومنین سلمان و ابوذر بودند.
علاقه مندان میتوانند جهت شرکت در مسابقه “فقط عدد” گزینه مورد نظر خود را تا ساعت ۲۴، ۲۷ مهر ماه به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال نمایند.
@etrat99
@nesfejahan99
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقادهای صریح قالیباف از بی خیالی مسئولان به گرانی ها و کاهش شدید قدرت خرید کارگران و کارمندان
قسمت یازدهم
همانطور که رهبری فرمودند، مامون با همه ظاهرسازیها، زیرکیها و حسابگریهایی که داشت درنهایت وقتی دید امام ع توانسته اهداف خود را پیش ببرد و او بهنوعی رودست خورده، نتوانست تحمل کند و امام را به شهادت رساند و بعد از این چهره واقعی او مشخص شد.
وقتی مامون به بغداد بازگشت، ریاکاریهایی که در مرو داشت و خود را آدم متشرع نشان میداد را کنار گذاشت و به مفاسدی در بغداد مبتلا شد که جای خود دارد.
لذا امام(ع) همانند پدران و فرزندان طاهرین خود بهعنوان امام حق و حجت خدا از هر لحظه و ساعتی برای هدایت، و بصیرت دادن به جامعه و مقابله با طاغوت زمان بهره میبردند.
حضرت آقا : هدف همه امامان ما این بود که حکومت الهی، نبوی و علوی تشکیل دهند، چون با حاکمیت است که میتوان جامعه را به درستی هدایت و سعادتمند کرد. بدون حکومت معصومان و با وجود حکومت طاغوت میشود کار کرد، ولی در خفا و سختی است و جامعیت ندارد و موانع زیادی دارد، اما در حاکمیت امامان است که میتوان نجات بشریت را رقم زد و لذا همه این بزرگواران درصدد به دست آوردن حکومت بودند، ولی نه به این سبکی که مامون میخواهد ولایتعهدی به امام رضا(ع) بدهد.
مامون برای رسیدن به این حکومت به برادر خود رحم نکرد و برادر خود را کشت، حالا اینقدر خداشناس شده و حقیقت را شناخته که دو دستی حکومت را تقدیم امام کند؟ امام هم میداند هدف او چیز دیگری است، لذا نمیپذیرد.
امام ع حکومتی که با زور ایجاد شده ولو مامون از ته دلش هم میگفت، نمیپذیرفتند.
قسمت دوازدهم:
بر همین اساس در بهمن سال ۱۳۵۷ شمسی، مردم وقتی در خیابانها فریاد زدند ما رهبری امام را میخواهیم برای امام تکلیف ایجاد شد که رهبری ایشان را بپذیرند.
امامان ما دنبال این بودند چنین معرفتی در جامعه ایجاد شود. حضرت زهرا(س) میفرماید: مَثَل امام همچون کعبه است که مردم باید در اطراف او طواف کنند و دور او بگردند. کعبه سراغ مردم نمیآید.
لذا امام رضا(ع) چنین تلاشی میکردند که مردم جایگاه امام را بشناسند و بهسوی امام بیایند و خودشان درخواست کنند که رهبری را به دست بگیرند.
امام حسین(ع) هم هدف اولیهاش تشکیل حکومت نبود، مقابله با منکر بزرگ یعنی حاکمیت یزید بود، ولی وقتی مردم کوفه آمدند و درخواست کردند و نامهها نوشتند و بیعت خون کردند، برای امام تکلیف ایجاد شد که بیاید چون حالا مردم به صحنه آمدند و از او میخواهند رهبری آنها را به دست بگیرد.