⚠️ #تـــــݪنگـــر
از خواجه عبدالله انصـاری پرسیدند #عـبادت چیست ؟ فـرمود: عـبـادت #خـدمــتڪـردن بــه خلـــق اسـت
پرسیدند چگـــونه؟
گـــفت:
اگـر هر پیـشهای ڪه به آن اشــتغال داری رضــای خدا و مردم را در نظـر داشته باشۍاین نامش #عبـادت است
پرسیدند: پس نماز و روزه و خمـس..
اینها چـه هستنــد؟؟؟
گــفت: اینها #اطاعـت هستند ڪه باید بنده برای نزدیڪ شدن به خــدا انجـام دهد تا انوار حـــق بگیرد.
💕💚💕
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
💚⃟🌿¦ #تفڪࢪانہ
خواهرمون مذهبیه ها
عاقل ســـــنگین !!
جایی میره آقا پسرے میبینه سرش پایین صداش هم در نمیاد اصلا نمیتونے صداشو بشنوے :)
آفـــــرین به شما باریڪلا
امان از وقتے ڪـــــه توے فضاے مجازے سرگرمه چتـــــ با نامحرمه اصلا متوجه نمیشه ڪے شبـــــ شده...
#بچه مذهبے بودن حرمتـــــ داره رفیق..
َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَج
💕💙💕
امام سجاد عليه السلام :سعادتـــــ و خوشبختے انسان در حفظ و ڪنترل اعضاء و جوارح خود از هرگونه ڪار زشتـــــ و خلافـــــ استـــــ.
َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَج
💕❤️💕
رزق چیست؟
رزق کلمه ای است بسیار فراتر از آنچه مردم می دانند.
زمانی که خواب هستی و ناگهان، به تنهایی و بدون زنگ زدن ساعت بیدار میشوی؛ این بیداری ؛ رزق است، چون بعضیها بیدار نمیشوند.
زمانی که با مشکلی روبرو میشوی خداوند صبری به تو میدهد که چشمانت را از آن بپوشی، این صبر، رزق است.
زمانی که در خانه لیوانی آب؛ به دست پدر یا مادرت میدهی این فرصت نیکی کردن ، رزق است.
گاهی اتفاق می افتد که در نماز حواست با گفته هایت نباشد؛ ناگهان به خود می آیی و نمازت را با خشوع می خوانی این تلنگر، رزق است.
یکباره یاد کسی میفتی که مدتهاست از او بی خبری و دلتنگش میشوی و جویای حالش، این یادآوری؛ رزق است.
رزق واقعی این است... رزق خوبی ها،
نه ماشین نه درآمد، اینها رزق مال است که خداوند به همه ی بندگانش میدهد، اما رزق خوبیها را فقط به دوستدارانش میدهد.
ودر آخر همینکه عزیزانتان هنوز در کنارتان هستند و نفسشان گرم است و سلامت ؛ این بزرگترین رزق خداوند است
زندگیتان پُر از رزق...
💕💜💕
#حدیث 🌸🍃
🌸حضرت محمد (ص) :
✅ هر مسلمان بر مسلمان دیگر،
شش حق دارد:
🌸هنگام ملاقات بر او سلام نماید.
🌸 هنگام مریضى از او عیادت نماید.
🌸 وقتى عطسه زد او را
به جمله یرحمک اللّه، دعا کند.
🌸 وقتى از دنیا رفت
در مراسم او شرکت کند.
🌸 هنگامى که او را دعوت کرد،اجابت نماید.
🌸 آنچه براى خود مى خواهد،
براى او هم دوست بدارد.
🌸 آنچه براى خود نمى پسندد،
براى او هم روا ندارد.
📚:بحارالأنوار
✅ موضوع: مناظره یا منازعه؟!‼️
🍃🌻🍃
🔻مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
🌀 نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
🔸۱ - یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند.
🔹 ۲ - نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند.
🔸 ۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔺نکته پایانی: در کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند.
⭕️ مشارکت حداقلی، تحریم حداکثری
🔹 همانطوری که مشارکت و حضور پرشور در انتخابات می تواند دارای آثار مثبت و مفیدی در تغییر اوضاع و بهبود شرایط باشد، به همین میزان عدم شرکت در انتخابات نیز، دارای آثار و تبعات مختلف و بعضاً خطرناکی خواهد بود. از طرفی، براساس نظریات سیاسی، مهمترین سنجه تعیین مقبولیت و مشروعیت سیاسی یک نظام، مشارکت فعال و پرشور مردم در انتخابات می باشد. جالب است بدانید، دشمنان ایران اسلامی، به انتخابات بعنوان یک نقطه عطف، برای نشان دادن فاصله میان حاکمیت و مردم، نگاه می کنند و در این جهت، تلاش شبانه روزی صرف می نمایند.
🔸 در واقع، مشارکت حداقلی و یا به عبارت بهتر، عدم حضور حداکثری در پای صندوق رای، این پیام را به دشمن خواهد داد که تحریمهای گسترده اقتصادی علیه ملت ایران، نتیجه بخش بوده است و مردم اعتمادشان را به نظام سیاسی که حاکم است از دست داده اند. بنابراین، دشمنان تحریم ها را بعنوان یک عامل موثر، افزون خواهند کرد و در نتیجه لازم است همه اقشار و آحاد جامعه به تبعات خطرناک رای ندادن دقت نمایند.
اهمیت برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی
یکی از مهمترین پیش نیازهای یک انتخابات پرشور و البته با نتایج مطلوب، برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی است. متأسفانه در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رقابت های انتخاباتی حول محور دوگانه سازی های کاذب و جعلی، و در راستای پر کردن سبد رأی خود، حتی به بهای خیانت به منافع ملی به انجام رسیده است. نتیجه چنین انتخاباتی قطعاً با خسران عمومی همراه بوده و تنها به ایجاد شکاف های مختلف سیاسی در کشور شتاب بخشیده است. در نقطه مقابل، برنامه محوری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری می تواند عیار آنها را برای کسب منصب ریاست قوه مجریه مشخص کند. با سنجش برنامه های گوناگون، انتخاب کنندگان می توانند اطلاعات و شواهد کافی درباره میزان توانایی و دانش نامزدها کسب نموده و انتخاب صحیحی را رقم بزنند. به نظر می رسد امروز و با گذشت 42 سال از نخستین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، این مهم توسط برخی نامزدها مورد اهتمام واقع شده که البته باید گسترش و عمق بیشتری یابد.
⭕️رئیسجمهور؛ مدیر دخل وخرج مملکت
🔹رئیسجمهور به یک معنا، مدیر دخلوخرج مملکت است. مانند یک پدر که مدیر دخلوخرج منزل است. از یک سو باید تلاش کند تا درآمد بیشتری کسب کند و از سوی دیگر باید هزینههای منزل را جوری مدیریت کند که در درجهی اول از درآمدش بیشتر نشود و در ادامه اگر بشود هزینهها، از درآمدها کمتر هم باشند، بهتر خواهد بد.
🔸چون مابهالتفاوت که اسمش پسانداز است را میتواند برای آیندهی خانواده و فرزندان سرمایهگذاری کند. در کشور هم همین قاعده حاکم است. رئیسجمهور باید اولاً تولید را تقویت کند و رشد اقتصادی را بالا ببرد تا درآمد ملی افزایش پیدا کند. در ثانی باید هزینههای کشور را جوری مدیریت کند که هم از درآمدها بیشتر نشوند و هم در صورت امکان مقدار قابل توجهی از درآمد باقی بماند تا بتوان آن را در زیرساختها و تقویت تولید، سرمایهگذاری کرد.
✍ #از_شهدا_بیاموزیم ...
🌀*ازجهان آرا، شجاعت را...*
☀️*ازعبدالرضاموسوی، ایستادگی را...*
🌀*ازبهروزمرادی،تواضع را*
☀️*ازمحمدرضاعسکری فر،مجاهدت را...*
🌀*ازمصطفی چمران،فرماندهیرا...*
☀️*ازحسن باقری، خودگذشتگی را...*
🌀*ازحسین علم الهدی، انقلابی بودن را...*
☀️*از ابراهیم هادی، پهلوانی را...*
🌀*ازحاج همت، اخلاص را...*
☀️*ازاسماعیل دقایفی، جوانمردی را...*
🌀*ازعلی هاشمی، رشادت را...*
☀️*از احمدی روشن را،همت وپشتکار را...*
🌀*ازسیدسیاح طاهری، خلوص نیت را...*
☀️*از باکری ها، گمنامی را...*
🌀*از علی خلیلی، امر به معروف را...*
☀️*از مجید بقایی، فداکاری را...*
🌀*از حاجی برونسی، توسل را...*
☀️*از مهدی زین الدین، سادگی را...*
🌀*از سعید طوقانی، خوشرویی را...*
☀️*از حسين همدانى، ایمان را...*
🌀*از عباس بابایی، دوری از گناه را...*
☀️*از صیاد شیرازی، نماز اول وقت را...*
🌀*از شهید مرتضی کریمی صبر را...*
🔴 الگوی خوب،زندگی خوب 🍃
❇️راستی برای سرنوشت کشورمان نیز انتخاب درست داشته باشیم.
#انتخاب_اصلح
#انتخاب_آگاهانه
@nesfejahan_Es