🔴ضربهای که آقای روحانی و وزرایش به کشور و اصلاحات زدند، در طول تاریخ نظیر نداشت
💢فومنی دبیر حزب مردمی اصلاحات: آقای رئیسی را فردی اصلاح گرا می دانیم و معتقدیم او فردی مستقل و متعلق به همه جناح های سیاسی است.
💯💯ضربه ای که آقای روحانی و وزرایش به کشور و اصلاحات زدند در طول تاریخ نظیر نداشت.
#مسببین_وضع_موجود
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@nesfejahan_Es
هدایت شده از قرآن و عترت و نماز
🇮🇷گردهمایی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی(سحر) همراه با سخنرانی *آیت الله مهدوی* -یکشنبه ۲۳ خرداد ساعت ۱۸
✅ یه جوری که همتی قهر نکنه بهش بگید گشت ارشاد مصوبه دولت خاتمی بوده 😬
🖋 حسین فراهانی
#کاندیدای_روکشی
#دولت_سوم_روحانی
#مسببین_وضع_موجود
@nesfejahan_Es
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید.
🔹 امام خمینی (ره): از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی رئیس جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد اسلام است، مسأله، مسأله حیثیت اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم
#امام خمینی صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵ مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
🌐 تجمع انتخاباتی رئیسی در اهواز تخلف قانونی بود؟
تجمع انتخاباتی سید ابراهیم رئیسی در اهواز در حالی برگزار شد که ستاد مدیریت کرونای خوزستان مجوز این تجمع را صادر کرد و پیش از نیز ستاد ملی کرونا، تجمعات در فضای باز را بلامانع دانسته بود.
🔹 پیش از آغاز تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم بود که حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا از تصویب مصوبهای در این ستاد درخصوص نحوه تبلیغات انتخاباتی نامزدها خبر داد و گفت: «تجمعات انتخاباتی میتواند در فضای باز برگزار شود»
روحانی ۱ خرداد ۱۴۰۰ در این جلسه تاکید کرد: «امروز در جلسه مصوب شد که اجتماعات در فضای سربسته نباید داشته باشیم. اگر در شهری هزار، یا ۲ هزار نفر میخواهند اجتماعی داشته باشند در فضای سربسته نمیشود. ضمن اینکه میخواهیم شور انتخاباتی باشد، ولی اگر جمعیتی هست حتما باید یک فضای بزرگ و باز پیدا کنیم، با پروتکلهایی که وزارت بهداشت اعلام میکند.»
بنابراین با ابلاغ این مصوبه، نامزدها مجاز به برگزاری تجمعات انتخاباتی خود در فضاهای باز از جمله استادیومهای ورزشی شدند. شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی در خوزستان نیز پیرو همین مصوبه در تاریخ ۱۸ خرداد، درخواست برگزاری تجمع انتخاباتی در ورزشگاه تختی اهواز را به دبیر ستاد مدیریت کرونا استان خوزستان ارسال کرد.
دبیر ستاد مدیریت کرونای خوزستان هم در پاسخ به نامه درخواست ستاد مردمی سید ابراهیم رئیسی، برگزاری تجمع انتخاباتی در محل ورزشگاه تختی اهواز را مطابق با مصوبه هفتادمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، بلا مانع دانست.
اما در این میان، پس از برگزاری تجمع انتخاباتی سید ابراهیم رئیسی در اهواز، کمیته بهداشت و درمان ستاد ملی مقابله با کرونا در آخرین جلسه روسای کمیتههای ستاد با حضور رئیسجمهور، نسبت به عدم رعایت پروتکلها و عادیانگاریهایی که توسط برخی نامزدها در استانها صورت گرفته است، ابراز نگرانی کرد.
روحانی نیز پس از ارائه گزارش این کمیته به قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا گفت: «کسانی که قرار است در کشور حافظ قانون باشند نباید قانونشکنی کنند. کادر درمان و مدافعان سلامت انتظار ندارند کسانی که قرار است بالاترین پست اجرایی کشور را اشغال کنند، اینچنین نسبت به کادر درمان اجحاف کرده و برای آنها مشکل بیافرینند.»
اما سخنان روحانی و گزارش کمیته بهداشت و درمان ستاد ملی مقابله کرونا را میتوان نوعی فضاسازی انتخاباتی و سیاسی تلقی کرد، چراکه تجمعات انتخاباتی در فضای باز همچون استادیومها با مجوز ستاد کرونا و امضای رئیسجمهور بلامانع است.
⭕️ آئینه شکستن
🔹 آشفته، بههم ریخته و برافروخته؛ این توصیف دقیق و بی اغراقِ لحن کلام و زبان بدن سخنرانی دیروز حسن روحانی در جلسه هیئت دولت است. لحنی عصبانی، حرکات دستی به هم ریخته و صدایی بلند؛ روحانی آشفته است، چون این روزها نقد دولت او داغتر شده و از کف خیابان و محافل مردمی به مناظرات انتخاباتی رسیده است. او به هم ریخته است، چون کسی از میان هفت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مدافع دولت نیست و هشت سال تلاش او و دولتمردانش مدافعی سر میز مناظرات ندارد. او برافروخته است، چون دیگر نمیتواند با تهدید و اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی، مانع نقد دولتش در صداوسیما شود.
🔸 روحانی سخنانش را با حدیث نبوی «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» شروع میکند؛ مدح اخلاق. جایی که از قضا نقطه پایان او بود. او از اخلاق میگوید و ما یادمان میآید که آبان ۹۲ و در حالی که فقط سه ماه از آغاز ریاست جمهوریاش میگذشت، در صحن خانه ملت چگونه به ما که به او رأی نداده بودیم و به کاندیدای ما توهین کرد: «مردم در ۲۴ خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت و عدمتدبیر رأی ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی دادند.» و این آغاز یک مسیر پر از ناسزاگویی شد به «هر کسی که با دولت او نبود». مسیری هشت ساله با کلیدواژههایی چرک، از «به جهنم» گفتن او به منتقدان برجام تا بزدل سیاسی، کم سواد، بیعقل، بیشناسنامه، بیفرهنگ، دروغگو، هوچی باز، متوهم، بیکار، اقلیت افراطی، تازه به دوران رسیده، دلال و کاسب تحریم، بددل، یک عده کودک، منقلی و...؛
🔹روحانی ناراحت است که فقط دولت نقد میشود و در همان سخنرانی، طعنه میزند که الحمدلله در نیروهای مسلح و قوه قضائیه مشکلی نیست و همه مشکلات در دولت است و با تغییر دولت همه چیز حل میشود! اولاً فقط دولت نقد نشده و به فراخور سابقه کار نامزدها، نهادهای مختلف مورد نقد قرار گرفتهاند. ثانیاً قرار است رئیس دولت انتخاب شود و دولت کنونی تمام شود و دولت جدید سرکار بیاید؛ لذا طبیعی است که بررسیها متوجه اختیارات و نقش و عملکرد دولت باشد.
🔸 روحانی چندین سال است صدای اعتراض مردمِ بی تریبون را نشنیده است. هر اعتراضی را برچسبی سیاسی زده و از اعتنای به آن سر باز زده و از وهم «نظرسنجی چهرهای» گفت که چون مردم را در خیابان در حال خنده میبیند، یعنی راضی هستند! حرجی هم نبود بر مسافر ماشین شیشه دودی که مسیر شاسی بلندش از کارخانههای تعطیل و مردم بیکار و سفرههای خلوت عبور نمیکرد. حالا همان صدای اعتراض بی تریبونها از زبان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شنیده میشود و روحانی دیگر نمیتواند شیشههای ماشین را بالا بکشد و نشنود و بگذرد. جوابی هم برای این سؤال ندارد که بر فرض، سخنان کاندیداها در نقد دولت نادرست، اما چه شده که برای جلب رأی مردم، باید از دولت تدبیر و امید بد بگویند تا جایی که رئیس بانک مرکزی دولت روحانی هم، میترسد که صریحاً از او دفاع کند.
📍 محتوای ضد دولتی امروز مناظرات انتخاباتی حاصل عملکرد دولت است. ناکارآمدی و بی کفایتی را که در کنج خانههای مردم نفوذ کرد و به سفرهشان رسید، نمیشود روکش کشید و رنگ کرد و به عنوان کارآمدی و با کفایتی فروخت؛ و به این همه، یک بخش دیگر را هم باید افزود. روحانی نه فقط در هنگامه تبلیغات انتخاباتی ۹۲ و ۹۶ علیه دولت قبل و همه نهادهای دیگر نظام بدگویی و تخریب پیشه کرد، بلکه در طول هشت سال ریاست جمهوری هر جا نتوانست توجیهی بر بی کفایتی دولتش بیاورد، صدر تا ذیل نظام را مقصر دانست تا خود را تبرئه کند. معروف شده بود که روحانی در پاسخ هر نقدی بگوید «دولت قبل.»
➕ سنتالهی تغییر نمیکند و گاه جهان پیش رو، آیینه اعمال گذشته ما میشود. آنچه امروز در کلام کاندیداهای انتخابات علیه دولت میبینیم نتیجه عملکرد خود روحانی است. آینهای مقابل اوست و "آینه، چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آیینه شکستن خطاست!"
⭕️ دو دوزه بازی اصلاح طلبان؛ مشارکت بعد از کارگزاران آمد
🔹بعد از حزب اشرافی کارگزاران، ارگان رسمی حزب "اتحاد ملت" (حزب مشارکت سابق) هم به عنوان یکی از سه حزب پدرخوانده در جبهه اصلاحات، در خدمت حمایت از همتی به میدان آمد.
♦️خبرهای موثق حاکی است که اصلاح طلبان به موازات مظلوم نمایی و ادعای اینکه "نامزدی نداریم"، با همه ظرفیت از همتی حمایت می کنند، اما به خاطر در جا زدن رای همتی زیر عدد چهار پنج درصد، نگرانند علنی کردن حمایت خاتمی و نهاد اجماع ساز وی، پس از انتخابات، به اسباب سرشکستگی بیشتر این طیف تبدیل شود.
🔹آنها به همین دلیل، دو دوزه بازی در انتخابات را در پیش گرفته اند.
♦️مجله "صدا" همان نشریه ای است که ادعا کرد باید مثل رئیس جمهور تحقیر شده صربستان، با ترامپ مذاکره کرد: "ولو همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ"!
جلیلی: با جناب آقای رئیس جمهور آماده مناظره هستم
انتخابات ریاستجمهوری:
🔹مسئول وضع موجود شخص آقای رئیس جمهور است و باید پاسخگو باشد.
🔹رئیس جمهور به عنوان یار کمکی برخی نامزدها وارد صحنه شده است و از صداسیما استفاده میکند.
🔹سال نود و شش گفتند به من رای بدهید تا سایر تحریمها را بردارم؛ در حالیکه ترامپ همان موقع رئیس جمهور بود.
🔹نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه تحریمها دو برابر شد.
🔹هم راجع به درستی برنامههایمان و هم درباره نادرستی برنامههای ایشان در این هشت سال، حاضریم مناظره کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چه کسانی باید رییس جمهور شوند؟
🔸ترس معمار انقلاب حضرت امام خمینی(ره) از چه نوع مسئولینی بود؟
🔻راهکار سردار دل هاحاج قاسم را هم می شنویم؟
@nesfejahan_Es
🔴 جهت اطلاع (همتی!) و مشاورای متن نویسش...
☑️ اینکه کشتی های ما با پرچم جمهوری اسلامی نمی توانند وارد آب های بین الملی بشوند:
🔻از ۲۹اردیبهشت ۹۹، پنج نفتکش ایرانی عازم ونزوئلا شدند و تاکنون بدون هیچ وقفهای با پرچم جمهوری اسلامی ایران در حال ادامه مسیر هستند.
🔻چهار نفتکش ایرانی، تنگه «جبلالطارق» را رد کردهاند.
🔻پیشبینی میشود اواسط خرداد اولین نفتکش ایرانی در بنادر «کاراکاس» پهلو بگیرد.
@nesfejahan_Es
🔵 کسانی که در سال ۱۳۹۶ به آقای روحانی و آقای رئیسی رأی دادند، امسال چه رفتاری خواهند داشت؟
۶۸.۱ درصد افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند قطعاً در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد. در مقابل ۴۲.۶ درصد افرادی که سال ۹۶ به حسن روحانی رأی دادهاند گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ مشارکت میکنند.
از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به حسن روحانی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۶۰.۵ درصد به ابراهیم رئیسی رأی میدهند، ۹.۱ درصد این افراد به محسن رضایی و ۵.۴ درصد به عبدالناصر همتی رأی خواهند داد.
از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۷۸.۳ درصد به ابراهیم رئیسی رأی میدهند.
ایسپا نظرسنجی (موج دهم انتخابات ریاست جمهوری) را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۱۲۱ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.
📊 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
@nesfejahan_Es
🌷مَن اَحسَنُ
🌷بهترین ها درقرآن:
🌷۱.بهترین سخن، دعوت به خداوعمل صالح است:
وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِمَّنْ دَعَآ إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ (٣٣)فصلت
🌷۲.بهترین دین،تسلیم خدابودن ونیکوکاری است:
وَمَنْ أَحْسَنُ دِينًا مِمَّنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ وَاتَّبَعَ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا وَاتَّخَذَ اللَّهُ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلًا (١٢٥)نسا
🌷۳.بهترین رنگ،رنگ خداست.
چیزی که باعث یادخداشود:
صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً وَنَحْنُ لَهُ عَابِدُونَ (١٣٨)بقره
🌷۴.بهترین حکم،حکم خداست:
... وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ (٥٠)مائده
🌷۵.بهترین عمل،ایمان وعمل صالح است:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ إِنَّا لَا نُضِيعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا (٣٠)کهف
💕💜💕
💠🔹امام حسن مجتبىٰ علیهالسلام:
《إِسْتَعِدَّ لِسَفَرِکَ وَ حَصِّلْ زادَکَ
قَبْلَ حُلُول أَجَلِکَ》
↫◄ برای سفرت خود را آماده کن
و توشه راهت را پیش از
فرا رسیدن ساعت مرگ خود
فراهم نما
📗منتهیالآمال «علمیة اسلامیه»
جلد١، صفحه ٢٣٣
💕❤️💕
🌼چهار حکایت بسیار زیبا🍂
✍از کاسبی پردسیدند: چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟ گفت:آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند
پسری با اخلاق و نیک سیرت اما فقیر به خواستگاری دختری می رودپدر دختر گفت: تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد پس من به تو دختر نمیدهم. چند روز بعد پسری پولدار اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود. پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر می گوید: انشاءالله خدا او را هدایت میکند دختر گفت: پدرجان،مگر خدایی که هدایت میکند با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟
👌از حاتم پرسیدند بخشنده تر از خود دیده ای
گفت:آری مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود
یکی را شب برایم ذبح کرد از طعم جگرش تعریف کردم صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد گفتند تو چه کردی؟ گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم گفتند پس تو بخشنده تری گفت نه چون او هر چه داشت به من داد اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم عارفی را گفتند : خداوند را چگونه میبینی؟! گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد اما دستم رامیگیرد..
💕💜💕
آنکس که بدم گفت ، بدی سیرت اوست
وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست
حال متکلم از کلامش پیداست
از کوزه همان برون تراود که در اوست
👤شیخ بهایی
💕🧡💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آب وقتی به جوش آمد
از خودش کم و کسر می شود.
تو هم وقتی جوشی و
عصبانی میشوی،
خودت کم و سبک میشوی
🔹ظرف آب را اگر از روی اجاق
برداشته و جابجا کنی
راحت از جوش می افتد
🔹تو هم وقت جوش آمدن و خشم،
اگر جایت را تغییر دهی
خیلی زود آرام می شوي
🔺امام علی (ع) میفرمایند: خشم، آتشى فروزان است. هر كس خشم خود را فرو خورد، اين آتش را خاموش كرده است و هركس جلوی آن را رها كند، پيش از هر كس، خودش در آن آتش مى سوزد.
بعضے آدم ها
لذت نمے برند
اما لذت مے چشانند،
نمے خندند ولےمے خندانند
خود را سزاوار محبت
نمے دانند، اما...!
در عشق دادن دریغ ندارند
بعضے آدم ها درست و حسابے اند...
💕💛💕
🌷🕊
ـ ـ ـ
#شهیدعبـاسبابایے |👤
چہ زٻبا فرمودند کــــہ
ـ ـ ـ
نمیخواهد شما
خۅدتان را فَدا ڪنید
براے این اِنقــلابــــــــــ |✋🏼
انقـلابـــــ ؛ راه خودۺ
را میــــــرود⬳[🇮🇷]•
شُما خودتان را ،
اصـلاح ڪنید•🌿
ــــــــــــــــ
#اصلاحشیم رُفقا(:یـۅقت دیرنـشه️❗️
💕🧡💕
َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَج
•『 #دوڪلامحرفحساب🌸』•
••
•وقتےحالتـــــ بد بود
اما پروفایلتو غمگین نڪردے...
وقتے دلتـــــ گرفته بود ولے
سر ڪسے خالے نڪردے.
وقتے از تموم دنیا رنجیدے اما
با ڪسے جزخدا درد و دل نڪردے
یعنۍ بزرگ شدے ..!🌓🌱
💕💚💕
َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَج
🔴بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس در حمایت از سید ابراهیم رئیسی
🔹فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بیانیهای «حمایت قاطع» خود را کاندیداتوری سید ابراهیم رئیسی اعلام کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
🔹پیرو بررسی برنامه های ارائه شده توسط کاندیداهای محترم ریاست جمهوری، مصاحبه های منتشر شده آن نامزدها در رسانه ها، مناظره های انتخاباتی، نشست های فراکسیون نمایندگان اهل سنت با تعدادی از کاندیداها و در راستای تقویت و اهمیت مواردی مثل: تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری، اهمیت مشارکت مردم در شرایط امروز و مشکلات داخلی و بین المللی، مسئله مطالبات مناطق قومی و مذهبی و نیاز به حل سریع مشکلات این مناطق و در نهایت توسعه زیرساختها، رفع فقر و محرومیت زدایی و با عنایت به نشست مشترک فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم در مورخه بیستم خرداد سال ۱۴۰۰ با جناب آقای رئیسی و بررسی دیدگاه های ایشان در تمامی موارد اشاره شده فوق و همچنین رایزنی فراکسیون با تعداد زیادی از علما و نخبگان معزز و برجسته مناطق مختلف سنی نشین، اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم با اکثریت آرا حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری آیت الله سید ابراهیم رئیسی اعلام می دارد و انتظار میرود مردم عزیز در حوزههای انتخابیه با مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ حمایت لازم را از ایشان به عمل آورند تا زمینه رفع مشکلات این مناطق فراهم شود.
بااحترام
فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی»