📍این تصویر چهره شهید #سلمان_امیراحمدی است که شب گذشته توسط اغتشاشگران پس از ضرب شتم شدید و به ضرب گلوله به سر، در منطقه۱۷ به شهادت رسید.
🔻نظام حق دارد به شدیدترین نحو ممکن با این وحوش داعشی مسلک برخورد کند. این حرامزاده های رذل باید تقاص جنایاتشان را پس بدهند. آقایان قوه قضائیه که در خانههایتان نشستهاید، اگر با جانیان داعشی مسامحه کنید فردای قیامت این شهدا از شما نخواهند گذشت.
🔴 پنج نعمت در اغتشاشات اخیر
🔹 بلا برای مومن نعمت است؛ به شرط آنکه از ظاهر عبور کنیم و صحنه را حکیمانه ببینیم. روایت داریم از امام صادق علیه السلام که بلا برای مومن موجب بیداری و اصلاح است.
🔸 جمهوری اسلامی با همه نقاط قوت وضعفش در حال حرکت است و این کلیدی ترین گزاره در تحلیل وضع موجود و نگاه امیدوارانه به آینده است.
✅ از این منظر مصائب و بلایا شتاب دهنده اند و اصلاح کننده. اغتشاشات اخیر نیز با همه هزینه های مادی و معنوی اش برای کشور پربرکت است.
🔹 این فهرست نیز مقدمه است تا دیگران برآن اضافه یا کم کنند.
1️⃣ یکم. سهم رسانه های جدید و نقش پلتفرم ها در ایجاد آشوب و بلوا برای بسیاری از خواص و خاصه مسوولین خوش خیال به چشم آمد. فراتر از نقش این رسانه ها در اغتشاش خیابانی، نقش آنها در آشوب ذهنی است که برای بسیاری جدی شده است. امروز خیلی ها با گوشت و پوست و استخوان لمس کردند که پلتفرم هم مفهوم قدرت را تغییر داده است و هم قواعد حکمرانی را. سهم ساختاری پلتفرم ها را در تبدیل نقد ها به خشم ها و نفرت ها تا حدی ادراک کردند. متوجه شدند چه چیز را سالها رها کرده و تدبیر نکردند.
2️⃣ دوم. ماهیت تقابل با حجاب برای بخش قابل اعتنایی از مردم عیان شد. چقدر باید وقت و هزینه می گذاشتیم تا نشان دهیم مساله حجاب اجباری و گشت ارشاد و غیره بهانه است و این همه برای آدم کشی و آتش افروزی و به تعبیر خودشان اصل نظام است که نشانه است. روشن شد که باطن حجاب اختیاری، بی حجابی اجباری و حجاب از سرکشیدن است؛ برهنگی و اباحه گری است.
3️⃣ سوم به چشم آمدن نسل نوجوان است. این حوادث نشان داد که دهه هشتادی ها مسائلش کاملا جدید و متفاوت از نسل های گذشته است. مسائل و ادبیات نسل جدید فارغ از ارزش گذاری نیازمند فهم عالمانه و دقیق و دلسوزانه است؛ نیازمند گوش شنوا است. همچنین نقش تربیت و تقویت کادر آموزش و معلمین و در صورت لزوم اصلاح باید مورد اعتنای جدی قرار گیرد.
4️⃣ چهارم. ایجاد عزم جزم برای باز کردن گره های چندساله است. برخی از مسائل کشور ما مثل پرونده های بازی هستند که هرازگاهی مشکلات جدی در ابعاد ملی فراهم می کنند و طی سالهای گذشته عزم موثری برای حل وفصل آن وجود نداشته است. از جمله این موارد بحث حجاب و گشت ارشاد و مواردی ازین دست است. حوادث اخیر باعث شد کم کاری ها و اهمال کاری ها و بی برنامه گی ها و غیره تا حدی بسیاری روشن و برای اصلاح آن تدبیر شود.
5️⃣ پنجم. تلاش بیشتر برای شنیدن اعتراضات است. اعتراض مردم نیازمند پاسخگوئی مسئولین است. ماجرا زمانی اهمیت مضاعف پیدا می کند که متوجه باشیم آتش بی امان و ناجوانمردانه از سوی رسانه های اهریمن بر سر این مردم ریخته می شود و هر روز شبهه و ابهام و سوال جدید است که نیازمند توضیح هوشمندانه و بهنگام مسئولین می باشد. این مردم از لحظه اول اغتشاش، صف شان را جدا کردند و حالا انصاف نیست اعتراض شان نیز لابه لای سنگ پراکنی و آتش زنی و قمه کشی جریان برانداز شنیده نشود.
💢 موارد دیگری نیز قابل فهرست است از جمله ارتقای تدبیر ناجا و غربال خواص و شناخت سرشبکه های جریان اوباش داخلی و غیره که بماند برای فرصت دیگر.
| نقدی بر شعار آزادی در اغتشاشات اخیر
🍃🌹🍃
🔻حُکما میگویند: در عالم هستی وقتی قرار است ظلمی واقع شود، قبل از آن به یک کلمه ظلم می شود.
🔹یکی از این کلمات که در طول تاریخ بشریت به آن ظلم شده است، کلمه آزادی است. این کلمه، کلمهی زیبایی است، به شرطی که خوب معنی شود و الا از آن سوء استفادهی زیادی خواهد شد.
🔸آزادی یعنی اینکه انسان خوب بفهمد و خوب تصمیم بگیرد. کسی که خوب نمی فهمد و بر اساس نفهمیدن تصمیم می گیرد، اسیر نفهمیدن خود است؛ بنابراین نمی توان گفت او آزاد است.
🔹دشوارترین مرحله برای درمان نفهمیدن همان قدم اول یعنی پذیرفتن بیماری خود است. برای رسیدن به این مهارت باید دنیایی از شهامت را در خود جمع کرد. آری رسیدن به این مرحله چیزی جز حس آزادی و شادی برای انسان به ارمغان نمی آورد.
🔸نپذیرفتن و انکار بیماری بزرگترین سد برای درمان است.
کسی که دود بد حجابی و بی حجابی را در جامعه پراکنده می کند می خواهد جامعه را اسیر شهوت کند و آزادی را از افراد جامعه سلب کند.
🔹کسی که شرنگ مادیگرایی را به کام جامعه می ریزد، می خواهد جامعه را اسیر مادیت کند. و دشمن در اغتشاشات اخیر با سر زبان انداختن کلمه آزادی در صدد بود از آب گل آلود ماهی بگیرد.
🔺امیرالمومنین(ع) در وصیت به فرزندش می فرماید: فرزندم! بنده غیر خدا مباش که خدا تو را آزاد آفریده است.
✍
ایرنا/وزیر کشور: برخی از اغتشاشگران در خارج از کشور آموزش دیدند و از خارج هم برای آنها پول می فرستادند/درباره یک نفر که بازداشت شده بود هر۱۰-۱۵ دقیقه حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون به حسابش واریز شده بود/ به برخی برای هر کوکتل مولوتوف ۵۰۰ هزار تومان داده میشد
🔴 وزیر کشور: به حساب برخی اغتشاشگران مرتب پول واریز میشد
🔹در ایالات متحده ظرف یک هفته ۱۵۰۴ مقاله، انگلستان در ۹ روز ۷۲۰ مقاله، اتحادیه اروپا از ۱۶ تا ۲۴ سپتامبر ۱۳۴ مقاله، آلمان ۸۳۰ مقاله، فرانسه ۶۵۵ مقاله، اسپانیا ۲۰۷ مقاله و ایتالیا ۴۹۷ در رابطه با مهسا امینی نوشته شد.
🔹در شلوغ ترین روز تجمعات اخیر ۴۵ هزار نفر در تجمعات شرکت کردند که بین اینها تعداد زیادی جوانان هیجانزده و احساسی بودند. البته تعدادی هم سازمانیافته و آموزشدیده بودند و خیلی خشن برخورد میکردند.
🔹در ملاقات با برخی مجروحان حوادث اخیر متوجه شدیم که این افراد سازمانیافته و آموزشدیده به برخی مجروحان گفته بودند که میخواهیم چشمت را در بیاوریم و برای همین کار تلاش هم کرده بودند!
🔹با مشاهده اقدامات این افراد گاهی تعجب میکردیم چگونه یک انسان میتواند به این اندازه قسیالقلب باشد. برخی از اینها در خارج از کشور آموزش دیدند و از خارج هم برای آنها پول میفرستادند.
🔹درباره یک نفر که در مقابل وزارت کشور بازداشت شده بود گفته شد هر ۱۰-۱۵ دقیقه حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون به حساب این فرد واریز شده بود.
🔹هستههای مختلفی در ناآرامیهای اخیر فعال بودند. مثلاً هستههای سازمانیافته رژیم صهیونیستی فعالیت داشتند. و به برخی برای هر کوکتل مولوتوف ۵۰۰ هزار تومان داده میشد.
درآمد نفتی ایران امسال ۸ برابر شد
🔹گزارشهای آماری رسمی دولت حاکی است درآمدهای حاصل از صادرات نفت و فرآوردههای نفتی در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۱ برابر و در ۵ ماه اول سال ۴۰۱ نسبت به مدت مشابه حدود ۵ برابر شده است.
🔹همچنین درآمدهای عمومی دولت به عنوان منبع پایدار بودجه در ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶۶.۵ درصد رشد داشته است.
🔹نرخ تورم منتهی به مرداد ۱۴۰۱ هم نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود ۳.۷ درصد کمتر شده است.
💠 کدام زن؟ کدام زندگی؟ کدام آزادی؟
🔻در عجبم از افرادیکه طوطی وار شعار تجزیه طلبان مارکسیست- لنینیست کُرد (پ.ک.ک) را تکرار میکنند و حتی کوچترین شناخت ابتدایی از این گروهک تروریستی ندارند، چطور میشود دم از وطن زد، خود را ایرانی خواند و نسبت به گروهکی که به دنبال تجزیه ایران است و تاکنون بیش از صدها جوان رعنای ارتشی و سپاهی و انتظامی مرزبان ما را شهید کرده است اینقدر بی غیرت بود و حتی شعار دروغین آنها را نیز سر داد.
🔸آیا میدانید رحمان حاجی احمدی رهبر این گروهک با تجاوز به دخترش در آلمان سبب خودکشی او شد. (لابد اینست مقام زن؟)
🔹آیا میدانید در پ.ک.ک و گروههای وابسته به آن ازدواج ممنوع است.(لابد این است زندگی؟)
🔸آیا میدانید دختران زیبا رو مجبورند در حرمسرای آپو با شخص عبدالله اوجالان و سایر رهبران پژاک هم خوابی داشته باشند. و حتی حق خروج از گروهک را ندارند، جز با مرگ(لابد این است آزادی؟)
🔺دو کتاب "نمادها، بازیگران و زنان در پ ک ک" و "زن بودن در پ.ک.ک" خاطراتی از جنایت های جنسی این گروهک در حق زنان عضو است که اثبات میکند بهره کشی جنسی از زنان، هماننده سازمان منافقین جزء لاینفک این گروهک تروریستی است که زنان را به بردگان جنسی تبدیل می کنند!
❌ ایا واقعا جایگاه زن این است؟؟؟🤔 نتیجه گیری را به مخاطبین گرامی واگذار میکنم.
#یاداشت_دانشجویی
♨️چندی است در فضای مجازی، این شبهه مطرح میشه که اگر برنامهای فیلتر شده، چرا برخی مسئولین و یا افراد انقلابی همچنان صفحات خودشون را به روز می کنند و طبعا فیلتر شکن استفاده می کنند؟
در یک نشست مجازی یکی از فعالان این عرصه، با ذکر یک مثال اینطور می گفت:
«از فردی پرسیدم: رد شدن از چراغ قرمز حرامه یا نه؟
گفت: بله دیگه قانون جمهوری اسلامی ایران را اگه زیر پا بزاریم حرامه، طبق فرمایش حضرت آقا.
گفتم: احسنت حالا اگه کیفتو یک نفر دزدید، چکار می کنی؟ رد میشی از چراغ قرمز؟
گفت: بله اونجا ضرورته بالاتریه!
لذا مادامی که دشمن در فضایی هست که ماهم میتونیم نذاریم فکر جوونها را بدزده، باید در حد ضرورت باشیم"
🌀البته این سخن و استدلال در جای خودش درسته اما فراموش نکنیم وقتی مقام معظم رهبری از واژه ی افسر جنگ نرم استفاده کردن منظورشون هر کسی نیست.
افسر کسی هست که دانشگاه افسری درس خونده و آموزش دیده...
این حرف باشه سنجش معیارمون که آیا ما سواد رسانهای لازم را داریم که وارد جنگ بشیم؟ یا فقط قراره در کنار اتلاف وقتمون در فضای مجازی، ادعا کنیم که ما هم داریم مقابل جبهه ی دشمن کار رسانهای میکنیم!!
🇮🇷 علی شکوری راد(کسی که در خود را سخنگوی جبهه اصلاحات معرفی کرده) معتقد است این٢۴ نفری که در اغتشاشات شهید شدند رفته بودند پرچم آتش بزنند، چادر از سر بکشد، قرآن بسوزانند اما تصادفا بین معترضان کشته شدند حالا هم بهشون میگویند شهید!!
✅ اصلاحطلبان کجا هستند؟ تودهنی میزنند یا تقدیر میکنند؟
✍ عبدالله گنجی
♦️ رهبر انقلاب: نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند
🔹 رهبر انقلاب، صبح امروز: اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، به روشنفکران، به اساتید دانشگاه، به جوانان روشنبین، به فرزانگان، به ادبا، به شعرا، به نویسندگان، به گردانندگان مطبوعات، امید ما به اینها است. اینها احساس استقلال و احساس مسئولیّت و احساس وظیفه کنند. وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای ادارهی کشور هم به طور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔹 نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند، در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند. این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم.
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
1️⃣ بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
2️⃣ آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
3️⃣ آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
4️⃣ آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
5️⃣ عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردیدند، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
6️⃣ نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اقدام وحشیانه مدعیان معترض به مرگ مهسا امینی؛ دختر دانشجوی همدانی چشم و زیبایی خود را بر اثر اقدام وحشیانه د۱عشیها از دست داد.
🔹 نرگس ربیعی، دختر دانشجوی همدانی در حین گذر از پیادهراه اکباتان مورد اصابت عامدانه سنگ اغتشاشگران مدعی حمایت از مهسا امینی قرار گرفت که متاسفانه علیرغم همه تلاشهای صورت گرفته، وی بخش زیادی از بینایی خود را از دست داده است
🔹وی در این ارتباط با بیان اینکه برای انجام کار دانشگاهی به دانشگاه رفته بودم، اظهار داشت: بعد از اتمام کار با دوستان در راه صحافخانه بودیم که دیدم عدهای در حال پرتاب سنگ به سمت مردم هستند؛ بلافاصله به دنبال جایی برای پناه گرفتن بودیم که یکی از سنگها به چشم من برخورد کرد و دیگر متوجه چیزی نشدم.
✾ــــــــــــــــــ