#شبهه
⛔️ فیلترینگ فقط پاک کردن صورت مسئله است و مشکل اصلی در عدم فرهنگ سازی برای مردم در جهت استفادهی صحیح از رسانه ها🤦♂ و کمبود #سواد_رسانه_ای است!
⭕️💢⭕️
🔰 پاسخها:
1⃣ افزایش سواد رسانهای در جامعه امری ضروری و راهگشاست ، اما تضادی با فیلترینگ ندارد!
2⃣ فیلترینگِ سرویسِ تحت تسلط دشمن نه یک مسئلهی فرعی ، بلکه از جهاتی اصل ماجراست.
🌀 عقل سلیم قطعا حکم به بستن برنامهای میدهد که : 👇
🔺 قانونپذیر نیست
🔺بستر پخش شایعات ، شبهات و محتواهای مستهجن است
🔺 هر لحظه امکان تحریم کردن و قطع دسترسیِ ما به سرویسش وجود دارد
🔺 موافقین جمهوری اسلامی را تضعیف و مخالفین را تقویت میکند
🔺 از لحاظ اقتصادی لطمههای سنگینی به اقتصاد کشور وارد میسازد!
3⃣ فیلترینگ نه تنها یک مسئلهی عقلیست ، بلکه شرع نیز بر آن مهر تایید میزند و حکومت موظف است دسترسی مردم به مظاهر فساد را محدود کرد.
🔹داستان نابودیِ گوسالهی سامری به وسیلهی حضرت موسی و ویران کردن مسجد ضرار توسط پیغمبر (صلی الله علیه و آله) ، دلیلی بر این ادعاست.
4⃣ #فیلترینگ در دنیا امری معقول و مقبول است و کشورهای پیشتاز در دنیا همچون آمریکا ، روسیه و چین ، از این روش بهره میجویند.
🔹به طور مثال سرویسِ تیک تاکِ چینی در آمریکا مدتی فیلتر شد و هنگامی رفع فیلتر گشت که طرف چینی مجبور به واگذاری امتیاز سرویسِ خود به کشور آمریکا شد.
🔹 قوانین سختگیرانهی دسترسی به محتوای مستهجن برای افراد زیر ۱۸ سال در آمریکا، از دیگر نمونههای فیلترینگ در دنیاست!
🔍#شبهات_رسانه_ای
#پایان_مماشات
#برخورد_قاطع
💢چالشها و فرصتهای وزیر جدید مسکن
🔹این روزها در حالی شاهد استعفای وزیر مسکن هستیم که همچنان یکی از وعدههای اصلی دولت سیزدهم مبنی بر ساخت یک میلیون مسکن، پیشرفت چندان محسوسی نداشته است. البته نباید عملکرد نامطلوب دولتهای یازدهم و دوازدهم در بخش مسکن که منجر به انباشت مطالبات مردمی شده را نادیده گرفت.
🔸به هر حال در طول سالهای اخیر آمار ساخت مسکن به شدت نزولی شده و یک شکاف و رکود بزرگ در عرضه و تقاضای یکی از اصلیترین بخشهای اقتصاد کشور ایجاد شده است.
🔹آنچه در گام اول اهمیت دارد این است که در چنین شرایطی که افزایش قیمت مسکن و اجارهبها، سهم اصلی را در تورم اقتصاد ایران دارد؛ و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را بوجود آورده، دولت و مجلس محترم باید در کوتاهترین زمان ممکن این وزارتخانه مهم را تعیین تکلیف کنند. اما وزیر جدید نیز باید با لحاظ تجربیات گذشته در مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، چالشها و فرصتهای این حوزه را از هم تمیز دهد و اقدامات عملی را در پیش گیرد.
🔸از آنجا که قیمت زمین، سهمی در حدود ۶۰ درصد در قیمت تمام شده مسکن دارد، میتوان گفت، وجود زمین دولتی فراوان در کشور برای ساخت مسکن یک فرصت باشد. اما در عین حال منافع شرکتهای دولتی و بانکهایی که املاک را در اختیار دارند و از عرضه زمین بیشتر برای توسعه ساختوساز مسکن جلوگیری میکنند یک چالش مهم است.
🔹بر اساس آمارها حجم زیادی از خانههای خالی در کشور وجود دارد که میتواند بخشی از مشکلات این حوزه را مرتفع کند. این فرصت را باید از طریق ابزارهای مالیاتی فعال کرد تا فعالیتهای غیر مولد این حوزه کاهش یابد.
🔸یکی از فرصتهای بینظیر این حوزه وجود نقدینگی مورد نیاز برای تأمین مالی ساخت مسکن میباشد که در کشور وجود دارد. جذابسازی سرمایهگذاری این بخش و ورود سرمایههای بخش خصوصی و خارجی میتواند تأثیرگذار باشد.
ضمن اینکه استفاده از تکنولوژی روز برای کاهش هزینهها ساخت مسکن نیز باید مد نظر باشد.
🔹به نظر میرسد عدم اختصاص زمین مناسب و ناتوانی اقشار کم درآمد در تأمین سرمایه اولیه دو دلیل اصلی کنارهگیری بخش زیادی از متقاضیان واقعی مسکن از ثبتنام است و وزیر جدید باید با رفع این دو نقیصه، به فعالسازی ظرفیتهای بالقوه بخش مسکن بپردازد.
🇮🇷
📝 لیدر اغتشاشات در بیعت محمد بن سلمان است!
🍃🌹🍃
🔻محمد کدخدایی از اعضای گروهک تجزیه طلب سکولار بلوچ (حزب مردم بلوچستان) که این روزها در نقش لیدر اغتشاشات فعال است، همان کسی است که وقتی محمد بن سلمان به عنوان ولیعهد عربستان سعودی انتخاب شد جزو کسانی بود که در مراسم بیعت فعالین سیاسی و رسانه ای با محمد بن سلمان حاضر شده بود!
◽️ به سفر قطر کنیم!
چرا ما مثل قطر نیستیم؟!
رعایت سخت احکام شرعی اهل سنت در قطر حتی برای میزبانان جام جهانی و حواشی به وجود آمده احتمالا منجر به نق زدن مومنهای سکولار یا حتی مخالفان شریعت میشود که چرا ما مثل قطر نیستیم و نمیشویم؟ هم احکام اسلامی رعایت میشود و هم تنشی به وجود نمیآید!
چه اصراری بر اجرای اسلام حداکثری دارید؟
ملاحظات:
اولا ایران قطر نیست و هر امر عادی در قطر و کشورهای دیگر برای ایران عادی نیست، استکبار جهانی که دنبال بهانه است و براندازهای داخلی که بهانهجوهای نق زنی هستند به هر مقدار پوشش اکتفا کنید باز هم نسبت به پوشش کمتر مبارز خواهند شد.
ثانیا قطر کشور مهاجر پذیر بوده و اغلب جمعیتش را از طریق کشورهای همسایه تامین کرده است.
همین موجب میشود اپوزیسیون قابل توجهی نداشته باشد. مخالف حکومت بودن در چنین کشورهایی ساده نیست و سریعا منجر به اخراج و دیپورت به کشور مبدا خواهد شد.
ثالثا قطر تنوع فرهنگی قابل توجهی ندارد و به دلیل جمعیت کم و جغرافیای اندک، یکسان سازی فرهنگی کار سخت و طولانی مدتی نیست. این نکته در ایران وجود ندارد.
ایران تنوع فرهنگی بسیار بالایی دارد، جغرافیای وسیعی دارد و البته انگیزههای قوی و پولهای سنگین برای تغییر فرهنگ ایرانی اسلامی هم وجود دارد.
همه اینها توجیه کننده کمکاری و بیانگیزگی مسئولان در موضوعات فرهنگی نیست.
♦️۴۷ کشور در اغتشاشات اخیر مشارکت داشتند
«یزدیخواه» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
🔹در جریان اغتشاشات اخیر ۴۷ کشور و ۱۱ سرویس جاسوسی مشارکت فعال داشتهاند.
🔹کشورهایی ازجمله عربستان، مصر، ترکیه، امارات و سرویسهای جاسوسی تمام توان خود را علیه ایران به کار بستند تا کار کشور را یکسره کنند.
🔹بیش از یک میلیون فراخوان برای تجمعات در فضای مجازی منتشر شده که اگر به ازای هر فراخوان یک نفر به میدان می آمد، یک میلیون نفر باید در تجمعات حضور پیدا می کرد اما نهایتا ۱۳۰ هزار نفر در سراسر کشور در این جریانات حضور داشتند.
🔸نبرد موشکی سپاه و اسرائیل از خاک سوریه که باعث عقب نشینی صهیونسیتها و منتهی به درخواست آتش بس توسط رژیم صهیونسیتی شد
صحبت های مرحوم سردار رستم قاسمی، از فرماندهان سابق نیروی قدس: در زمان نبرد های موشکی اسرائیل-ایران درکنار حاج قاسم بودم و وقتی که ما عملیات را شروع کردیم آسمان از نور موشکها روشن شده بود
🔹این عملیات موجب شد اسرائیل در پیامی از ما درخواست آتش بس کند؛ این اقدامات که دلیلی بر قدرتمند شدن ایران در خاورمیانه بود نتیجه فعالیت های مخلصانه حاج قاسم سلیمانی بود
🔹اما ابزاری که در این عملیات ها استفاده میکردیم، نتیجه تلاش بلند مدت شهید طهرانی مقدم و یارانش بود که باعث اقتدار در جمهوری اسلامی ایران شد.
♦️ ️حجت الاسلام طائب: جراحی اقتصادی با برنامه انجام شد ولی دولت نتوانست درست تبیین کند
🔹 رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
🔹 در ارز ۴۲۰۰ تومانی فساد بود. دولت این فساد را از بین برد.
🔹 سال گذشته ۴.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد، چون با ارز ۴۲۰۰ تومانی، گندم را ۴۵۰۰ از کشاورز می خریدند، کشاورز کشت گندم نمی کرد. این دولت قیمت خرید گندم را به ۱۲۵۰۰ افزایش یافت نتیجه این شد که امسال به جای ۴.۵ تن، ۷.۵ تن گندم از کشاورز خریداری شد و ۳ میلیون تن وابستگی کمتر شد.
🔹 دولت شبکه گندم و آرد را اصلاح کرد، مردم سختی کشیدند اما نتوانستیم تبیین درست بکنیم.
به نام "بیت آیت الله منتظری" بیانیه صادر شده.
ایشان سال٨٨و همسر محترمه ٨٩رحمت خدا رفتند.
فرزندان هم همه بالای۵۵سال و زندگی مجزا دارند.
الان بیت یعنی چه؟کی توی بیت هست؟پشت این سفر کرده پنهان شدن و با #رانت_هویتی حمله به نظام چرا؟ فرزندان نقد و نظری دارند چرا با نام خود منتشر نمیکنند؟
هدایت شده از طلبه انقلابی
جنگتمدنی
#سعید_جلیلی(در جمع دانشگاهیان)
... شما ببینید نخست وزیر استرالیا از شرقی ترین نقطه دنیا تا نخست وزیر کانادا در غربی ترین نقطه دنیا میرود و در تظاهرات علیه ایران شرکت می کند!
رئیس جمهور فرانسه با یک دلقک عکس میگیرد.
رئیس جمهور آمریکا مدام صحبت میکند که میخواهیم ایران را آزاد کنیم.
صدراعظم آلمان ۵ دقیقه ویدیو پر میکند که ما نگرانیم. اینها برای چیست؟
کار و زندگی ندارند؟ مثلاً نگران مسائل ایرانند؟
روزی که سردشت با سلاح شیمیایی بمباران شد اینها یاد کردستان عزیز ایران نبودند؟ هزاران زن و مرد شهید شیمیایی شدند و حاضر به دادن یک قطعنامه نبودند حالا چطور امروز نگرانند؟
اگر می گویند ایران ضعیف است که خب این همه سر و صدا ندارد. ا
گر می گویند با به کارگیری تمام توان شکست فاحش خوردیم دلیلش چیست؟
من میگویم این بحث تمدنی است.
آنها پنج قرن تمدنی را شروع کردند، جلوتر بودند به شکل حکومت و به شکل جامعه درآوردند.
امروز دشمنان به نقطه ای رسیدهاند که یک رقیب و هم آورد جدید تمدنی پیدا کردهاند. دشمن می فهمد.
در ۴۰ سال اخیر، در ۵۰ سال اخیر، هر حرکتی جلوی او ایستاده آن را برداشته اند.
در همین مصر را دیدید.
اما میداند قدرت حرکت ما از جنس دیگری است. حرف داریم؛ برای حجاب, برای زن, برای کرامت زن, برای حقوق زن.
کتابی هست به اسم امپراتوری توهم که یک آمریکایی نوشته، فصلی دارد به نام زن در جامعه آمریکا. بخوانید چه بن بست هایی را تعریف میکند. که فجایعی را تعریف میکند.
او میداند در تمدن خودش پایان زن این شده است.
و حالا یک اندیشه و فکر آمده عملیاتی شده و و با موانع نتوانسته کنارش بزند و حتی قوی تر شده و حالا این حرکت میخواهد الگوسازی کند. می خواهد از زن یک الگوی جدید ارائه دهد.
من زمانی که معاون اروپایی وزارت خارجه بودم، رفتم نروژ. یک خانومی مسئول میز ملاقاتهای ایران بود. میگفت شما چرا مباحث مربوط به زن را کمتر مطرح می کنید؟ گفت من چهار سال ماموریت در تهران بودنم و دوره ارشد کارشناسی فقه حقوق خواندم.
متوجه شدم چقدر شما حرف های قابل توجه در مورد زن دارید.
این خانم دیپلمات نروژی می گفت اینها اگر مطرح شود خیلی ارزشمند است.
بحث من این است که دشمن می فهمد.
اگر شما الگو نشان دادید که کرامت زن باید به بهترین شکل حفظ شود و جایگاه خودش را پیدا کند آن وقت آن تمدن مقابل فرو می پاشد که در زن به ابتذال رسیده است و بدترین شکل نگاه به زن را دارد. این مطالب در کتاب ها و مقالات خودشان آمده است.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔻واقعیّتهای کمّی و کیفیِ جامعه
1️⃣ فرض کنید تعداد اغتشاشگران، بسیار بیشتر از صد هزار نفر باشد؛ حتّی یک میلیون نفر. اما این نسبت را با جمعیّت ایران بسنجید؛ نگرانکننده و غیرعادی نیست. در جامعهشناسیِ سیاسی، بحث جالبی وجود دارد دربارۀ «حد طبیعیِ تعدادِ مخالفان یک حکومت». عددها و درصدهایی که بیان میشود، برای ما که تصوّر میکنیم حتّی یک میلیون نفر زیاد است، مایۀ شگفتی است. درصدهایی که برای وجود مخالفان یک حکومت اعلام میشود، بسیار بیش از اینهاست.
همچنین وجود و حضور مخالفان سیاسی، خاصِ حکومت دینی و نظام جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه همۀ حکومت دارای حجم درخور توجّهی از مخالفان سیاسی هستند که اصل و اساس حکومت را برنمیتابند یا نسبت به سیاستهای بنیادین آن، مخالفت دارند. اما وقتی میخواهند دربارۀ نظام جمهوری اسلامی قضاوت کنند، از همان «رقمهای طبیعی» و «درصدهای عادی»، وجود «بحران» را نتیجه میگیرند و حکم به زوال و فروپاشی نظام میکنند، درحالیکه در دولتهای خود، میکوشند با «سازوکارهای بازدارنده» و به صورت رسمی، این جمع را مهار کنند.
2️⃣ این مخالفان، «نوپدید» نیز نیستند. شهید بهشتی در یک سخنرانی در سالهای آغازین انقلاب میگفت از میان «بیستویک میلیون نفر» که واجد شرایط رأیدادن هستند، «شانزده میلیون نفر» به قانون اساسی رأی دادند و «پنج میلیون نفر» با آن مخالفت دارند. این رقم در آن سالها که سرشار از شور و حرارت انقلابی بود و امام خمینی نیز مقبولیّت اجتماعیِ آنچنانی داشت، جالب است. شهید بهشتی در مقابل این تعداد، تصریح میکند که چون اینان در این جامعه زندگی میکنند و اکثریّت افراد این جامعه نیز این قانون اساسی را پذیرفتهاند، باید به «قانون» گردن بنهند و «سرکشی» نکنند. انقلاب از همان «آغاز» نیز مخالفانی داشته است و اینگونه نبوده است که «سیاستهای نظام»، دشمنتراش و مخالفساز باشد. در همان زمان نیز وقتی امام خمینی از مردم سخن میگفت، مقصودش «اکثریّت مردم» بود، نه «همۀ مردم». بنابراین، حتّی «مخالفان چند میلیونی» نیز نباید ما را نگران کنند. اینان چهلوچند سال است که بودند و کاری از پیش نبردند.
3️⃣ نکتۀ دیگر اینکه نباید «هیجانزدگان» و «فریبخوردگان» را جزو مخالفان قلمداد کرد؛ چون اینان پس از مدّتی که حقایق آشکار شدند، «ریزش» خواهند کرد و از دایرۀ جریان اغتشاش، «خارج» خواهند شد. این قبیل جریانها که در مقابل انقلاب شکل گرفتهاند، همواره با گذر زمان، «افولِ کمّی» و «سقوط عددی» پیدا میکنند، بدون آنکه این امر ناشی از سرکوب باشد. در دورۀ اخیر که قدرت «کجروایت» و «تحریف» و «دروغپراکنی» بهشدّت افزایش یافته است، این وضعیّت برجستهتر و عمومیتر هم شده است. ازاینرو، باید بر روی «ریزشها» و «جداشدنها»ی برخاسته از «روشنگریها» و «تبیینها»، حساب جدّی باز کرد.
4️⃣ از این گذشته، نباید همۀ اعتراضها را «یکسان» و «مشابه» انگاشت و تصوّر کرد که نظام با یک «جماعت بههمپیوسته» و «جبهۀ همگون» روبرو است و همه، «یک سخن» و «یک مطالبه» دارند. آنان که در پی شعار «زن، زندگی، آزادی» هستند، اقلیّت بسیار اندکی هستند و بدنۀ اجتماعی ندارند. مسألهای که عمومی و تودهای و اعتراضِ جدّی و مطالبۀ فراگیر است، «وضع معیشتی» است. اکثریّت مردم، نگران وضع اقتصایِ خویش هستند و بهسختی زندگی میگذارند. سیاستهای دولت اعتدالگرا، آتش سوزندهای بود که به جان سفرۀ مردم افتاد و نانشان را ربود. البتّه این امر نیز مبتنی بر مردمسالاری بود و نتایج انتخاب اشتباه بخشی از مردم، به همۀ مردم بازگشت. این عدّۀ انبوه، معترض هستند، ولی «مخالف سیاسی» و «برانداز» و «دگراندیش» نیست، بلکه مردمی هستند که فارغ از جریانهای سیاسی، فقط خواهانِ اصلاحِ وضع معیشت هستند. اگر هم «فریاد» میزنند، فریادشان «ماهیّت اقتصادی» دارد و به محض اینکه گرههای معیشتیشان گشوده شود، «خاموش» میشوند. پس نارضایتیشان، «عمیق» و «ریشهای» نیست. ما وارث تلخترین دوران انقلاب هستیم که به دست نیروهای تکنوکرات در دولت اعتدالگرا رقم خورد و با آمدن دولت جدید نیز، به سرعت وضع تغییر نخواهد کرد.
5️⃣ درعینحال، این عدّه به دولت کنونی، «امید» بستهاند و «در انتظارِ» بهثمرنشستن سیاستهای جدید آن هستند؛ یعنی احساس نمیکنند که در تعلیقاند و آیندهای ندارند و نظام، تحرّکی ندارد. این امر، تکلیف «دولت انقلابی» را بسیار سنگین و تاریخی میکند. این دولت میتواند با «چرخشهای شتابانِ» خویش، در نقش «ساختارِ مولّدِ پیچ تاریخی» عمل کند و جامعه را از این چالش عبور دهد و «موقعیّت اجتماعیِ انقلاب» را برای همیشه در گسترۀ جامعه، تثبیت کند. تمام انتخابها و جهتگیریهای این دولت، تعیینکننده هستند و نسبت مستقیم با وضع تمدّنی ما دارند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه مستند "نظم نوین جهانی"
چشم انداز ایران در نظم نوین صنعتی
🔸آیا از تروریسم صنعتی اطلاعی دارید ؟
🔹آیا میدانید آمریکا و متحدانش به چه قیمتی صنعتی شده اند؟
🔸از برنامه های ایران برای حضور در نظم نوین صنعتی جهان اطلاع دارید؟
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴 مجازات اغتشاشگران با قاطعیت پیگیری خواهد شد
رئیسجمهور در آیین تجلیل از خانوادههای شهدای مدافع امنیت:
🔹آرامش و امنیت امروز شهرهای ما به برکت خون جوانان عزیزی است که در برابر هجوم اغتشاشگران ایستادند.
🔹اگر چه غم از دست دادن آنها برایمان بسیار دشوار است، اما دستاورد خون پاک آنها ناامیدی دشمن بود.
🔹شناسایی، محاکمه و مجازات اغتشاشگران و عوامل شهادت نیروهای حافظ امنیت با قاطعیت پیگیری خواهد شد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴 خط مشکوک جریان نفوذ در تغییر هویت فرهنگی شهرهای ایران
کدام سیاست مشکوک و غلط بود که در سالهای گذشته باعث توسعه آپارتمان سازی و گرانی زمین و خانه و تغییر هویت فرهنگی شهرها و بروز آسیب های متعدد اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی شد؟
⏪ قانون خط حریم شهری و احتکار زمین، عامل توهم کمبود زمین و توسعه آپارتمان سازی بود
بنابراین مسأله، کمبود زمین یا کافی نبودن وسعت کشور نیست؛ بلکه تعیین مرزی برای حریم شهرها است که بیرون از آن را خارج از حریم شهری و ساخت و ساز در آنها را غیرمجاز و یا خارج از بافت میداند و دولت نیز هیچ خدماتی برای آنها در نظر نمیگیرد. همین مسأله باعث شده است تا این تصور ایجاد شود که زمین لازم برای ساخت خانههای ویلایی و حیاط دار وجود ندارد.و تراکم و آپارتمان سازی ساختار هویت شهری ایرانی اسلامی را بسمت نابودی پیش ببرد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
♦️نخبه کیست
🔹به لات سمت راست میگویند نخبه، وقتی هم به دامان ارباب آمریکایی رفت میگویند فرار مغزها و نخبگان از ایران، به نخبه سمت چپ میگویند مزدور، چون برای پیشرفت وطن، حین خدمت به شهادت رسید!
🔹شهید احسان قدبیگی دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، از واحدهای تحقیقاتی وزارت دفاع در منطقه پارچین بود.
هدایت شده از طلبه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک بام و دو هوای سلبریتیها
🔹برخی سلبریتیها زمانی که خودشان در معرض خشونت قرار میگیرند درخواست برخورد سخت با مجرم را دارند اما زمانی که جامعه در معرض خشونت قرار میگیرد میگویند با عاملان ناامنی برخورد نکنید.
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️ چه فلسفه اخلاق و علم فقه و علم حقوقی است که فقط در دفاع از اغتشاشگران ضد انقلاب کارایی دارد؟
🔻حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه:
◻️ حکم اعدام برخی از اغتشاشگران محارب، برخی از مدعیان فلسفه اخلاق را وا داشت تا به نفی خشونت توصیه کنند و شخص مدعی فقاهت را وا داشت تا عنوان محارب را از جانیان بزداید و شخص مدعی علم حقوق نیز همین ادعا را تکرار کرد.
راما باید از اینها پرسید این چه فلسفه اخلاق و علم فقه و علم حقوقی است که فقط در دفاع از اغتشاشگران ضد انقلاب و فحاشان بی اخلاق و فاسقان ضد مذهب، کارایی دارد؟
آنگاه که جوانان و دانشمندان این مرز و بوم توسط کومله و تجزیه طلبان و منافقان و داعشیان قطعه قطعه میشدند، اخلاق و فقه و حقوق این مدعیان کجا بود؟
دوستان می پرسند اینان که درس خوانده حوزه علمیه هستند، چرا اینگونه استدلال می کنند؟ پاسخ این است که انحراف یک تفسیر و تطبیق به رای حوزوی از انحراف فکری یک دانشگاهی به مراتب بدتر است.
◻️ وقتی محقق حلی در شرائع الاسلام به صراحت می نویسد: المحارب کل من جرد السلاح لإخافة الناس فی بر او بحر لیلا کان او نهارا فی مصر و غیره، و شیخ طوسی در خلاف می فرماید: المحارب الذی ذکره الله تعالی فی آیه المحاربه هم قطاع الطریق الذین یشهرون السلاح و یخیفون السبیل، و ابن ادریس در السرائر می فرماید: المحارب کل من شهر السلاح لإخافة الناس فی بر کان او فی بحر فی العمران و الامصار او فی البراری و الصحاری؛ همچنین وقتی آیه شریفه با ظهور قریب به نص بر حکم شرعی محارب دلالت دارد؛ حال چگونه این طائفه مدعی اخلاق و فقه و حقوق، قمه کشان معرکه گیر فحاش قطاع الطریق را محارب نمی دانند و به واسطه مخالفت باحکم شرعی اعدام آنها خوراک رسانه اجانب را تامین می کنند.
◻️ خداوند اهل علم را از تحمیل سیاست زدگی بر اخلاق و فقه و حقوق نجات دهد و عاقبت همه ما را ختم به خیر گرداند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
# ارزانی ۲۰ درصدی کالاهای اساسی به دلیل وفور عرضه
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران:
🔹قیمت کالاهای اساسی به ویژه روغن و برنج طی ماههای اخیر به دلیل وفور عرضه تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
🔹قیمت عمده یک حلب روغن ۵ کیلویی از ۴۰۰ هزار تومان به ۲۹۵ هزار تومان کاهش یافته و قیمت عمده فروشی روغن مایع ۹۰۰ گرمی از ۶۸ هزار تومان به حدود ۵۵ تا ۵۶ هزار تومان کاهش یافته است.
🔹قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا در حال حاضر بین ۹۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است، این در حالی است که تا دو ماه پیش قیمت هر کیلوگرم برنج اعلا بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان بود.
# تجارت ایران و چین از مرز ۲۰ میلیارد دلار گذشت.
سخنگوی گمرک:
🔹مبادلات تجاری ایران و چین طی ۸ ماهه امسال به بیش از ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است که ۱۰.۴ میلیارد دلار آن صادرات ایران است
🔹مبادلات تجاری هشت ماهه سال جاری ایران با چین به لحاظ وزنی ۱/۰۶ درصد و از لحاظ ارزشی ۱/۲ درصد افزایش داشت.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔰موشکهای هوشمند ناتو برای حمله
🔺 کاربری در نقد درخواست برخی براندازان و تجزیهطلبان برای حمله ناتو به ایران برخلاف شعارهای دروغ مردم دوستی و حمایت از مردم نوشت: مصی علینژاد و حامد اسماعیلیون از ناتو درخواست کردن به ایران حمله نظامی کنن! اونایی که داخل کشور حامی اینا هستن میگن قراره یه موشکهای هوشمندی به ایران بزنن که اول میپرسه شما طرفدار جمهوریاسلامی هستی؟ اگر بگی آره میخوره بهت و اگر بگی نه میگه جون تو عشق کی بودی و میره اونور.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴 جابجایی مرزهای حماقت‼️
🔺ظاهراً این عکس از دانشگاه شریف و عزاداری آنها برای محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد (قاتل دو جوان مشهدی) است!
🔹واقعاً با رفتارشناسی این جماعت قلیل باید در لفظ نخبه (پخمه) تجدید نظر کرد چون این کارها مرزهای حماقت را به صورت سنگینی جابجا میکند! اینجا دیگر صحبت از نگاه ایدیولوژیک به مسئله نیست، صحبت از واضحترین جنایت ممکنه است! در مورد شکاری تردید داشتید، در مورد رهنورد هم تردید دارید؟! فیلم جنایتش و اعترافاتش را ندیدهاید؟! اگر ندیده باشید و اعتراض دارید که نوبر است، حتماً نخبه هستید، حتماً!
🚨 اسرائیل مسئولیت حمله به تانکر ایران را رسما بر عهده گرفت
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بطور رسمی اعلام کرد که هدف قرار دادن تانکرهای حامل سوخت ایران در مرزهای سوریه و عراق کار این رژیم بوده است.
سه روز بعد از این حمله بود که یک کشتی صهیونیست در سواحل عمان مورد حمله پهپادی قرار گرفت.
حمله ای که ناوگان پنجم دریایی آمریکا اعلام کرد که کار ایران بوده است.
باید منتظر ماند و دید که پس از اعلام رسمی اسرائیل ، واکنش ایران چه خواهد بود؟ مجدد ایران پاسخ متقابلی دیگر خواهد داد یا اینکه رسماً مسئولیت حمله به کشتی را بر عهده خواهد گرفت....
پویشِ حذفِ BBC ، ایراناینترنشال ، رادیو فردا و سایرِ زبالهها و قطعِ ارتباطِ ایشان از پهنای باندِ وطن را در فارسِمن امضا کنید تا مثل PressTV که در اروپا فیلتر شده، این شبکههای حامیِ تروریسم و تجزیهطلبی هم در ایرانِ ما فیلتر شوند.
https://www.farsnews.ir/my/c/175350
هدایت شده از طلبه انقلابی
⭕️ برای این اوضاع فرهنگی جامعه، ما چه کردهایم؟! ما چه کنیم؟!
🔹دیروز یک مادر پیام داده که میخواهد فرزندش را از خانه بیرون کند! چرا؟! چون پسر نوجوانش استوری زده و از اغتشاشات حمایت کرده! عکس یک دختر بیحجاب را هم منتشر کرده! لذا دیگر جایش در این خانه نیست!!
اما بعد؛ فرض کنیم هیچ دستگاه و مسئول فرهنگی در این کشور وجود ندارد! همینهایی که هر روز برایشان غُر و لَند میکنیم که چرا به وظیفهاش عمل نکرده، چرا این کار را آن جور کرده، چرا ...
فرض کنیم اصلاً اینها وجود ندارند!
از این بالاتر فرض کنیم اصلاً جمهوری اسلامی وجود ندارد! یعنی یا هنوز انقلاب نشده یا براندازان حاکمیت دینی را سرنگون کردهاند! (لطفاً فرض کنید!)
آیا اینها مانع و رافع مسئولیت ماست؟! مانع از این است که برای دین خدا کار کنیم؟! برای #هدایت_عمومی کار کنیم؟!
همین مایی که هر روز در فضای مجازی غُر میزنیم که این چه وضعش است آقای مسئول!! روی چند نفر از اطرافیانمان کار کردهایم؟! بِینی و بِینالله کلاهمان را قاضی کنیم!
آن مادری که میخواست فرزندش را از خانه بیرون کند، آیا راهش این است؟! آیا فرار رو به جلو نیست؟! آیا پاک کردن صورت مسئله نیست؟! مسئولیت خودش را با این کار بیشتر نمیکند؟!
چند نفر از ما توانستهایم سه نفر، نَه دو نفر، نَه یک نصفِ نفر را مسجدی کنیم؟! اصلاً خودمان مسجد میرویم؟! هیئت میرویم؟! کتاب میخوانیم؟! وعظ گوش میدهیم؟! برای رشد خودمان برنامه داریم؟!
چند بار شده در پارکِ محل با بچهها بشینیم و صحبت کنیم؟! اصلاً بفهمیم چی توی کلّه اینها میگذرد؟!
مدام کارمان شده #فشار_مجازی! ولی یک نصفِ نفر را هم با امیرالمومنین(ع) اُنس ندادهایم! شبهه یک نفر غیر خودمان را نسبت به ولایت فقیه برطرف نکردهایم! اصلاً ولایت فقیه پیشکش! خیلی توقع زیادی است! شبهه یک نفر را نسبت به نبود اسم امیرالمومنین در قرآن و تعدد زنان پیامبر پاسخ ندادهایم!
ما معمولاً اگر خراب نکنیم، کار درست هم نمیکنیم! چه تعداد آدم دیدهایم که با برخوردِ بدِ یک عزیزی در مسجد، عطای مسجد آمدن را به لقایش بخشیده؟! چه تعداد دیدیم که با برخورد بد افراد را در دینداری چند گام عقبتر بردهاند؟!
مقصود این است که یک تکانی به خودمان بدهیم! اول یک سوزن به خودمان بزنیم، بعد یک جوالدوز به مسئولین!
پینوشت۱: مخاطب اول این پیام خودم هستم!
پینوشت۲: این متن رافع مسئولیت نهادها و ارگانها نیست! بحث در مورد خود ماست