🏴 لوح | ملت حسین به رهبری حسین
◾ رهبر انقلاب: یک جریانی است که به رهبری حسینبنعلی (سلاماللهعلیه) دارد در دنیا پیش میرود؛ و انشاءالله پیش خواهد رفت و کارگشا خواهد بود و گرههای ملّتها را باز خواهد کرد. ۹۶/۰۶/۳۰
@nesfejahan
✨﷽✨
💠 سجده بر خاك كربلا 💠
✍حاج آقا قرائتی
گاهى برخى چیزهاى طبیعى و مادّى، یادآور مفاهیم بلند معنوى و ارزشى است. خاك شهید نیز اینگونه است. مستحبّ است انسان بر خاك قبر سید الشهداء سجده كند. چرا كه سجده بر تربت پاك حسین علیه السلام، یادآور حماسه ها و معنویّت هاى كربلاست و انسان را با فرهنگ جهاد و شهادت، آشنا و مأنوس مى كند و از تربت امام، مى توان بوى ایثار و فداكارى را استشمام كرد و اینگونه از مكتب شهیدان، درسى هر روزه گرفت.
امام صادق علیه السلام جز بر خاك قبر امام حسین علیه السلام سجده نمى كرد، (كان الصادق علیه السلام لایسجدُ الاّ على تربةِ الحسین تذللا له و مى فرمود: سجده بر خاك حسین علیه السلام نورانیّتى دارد كه پرده هاى مانع را پاره مى كند.
📚 کتاب پرتوی از اسرار نماز، محسن قرائتی
✅@nesfejahan
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✅انگیزه امام حسین(ع)
✍حاج آقا قرائتی: انگيزهى امام حسين(ع) خودنمايى، قدرت طلبى و انتقام نبود بلکه اصلاح در دين جدش بود. انگيزه ى ياران امام حسین(ع) نیز رسيدن به مال، مقام و تظاهر نبود. آنان با خدا معامله كردند. كودك اسير شده امام حسین(ع) با آن همه مصیبتی که دیده بود، و سختیهایی که تحمل کرده بود، در برابر كاخ بنى اميّه سخنرانى مى كند و مى فرمايد: به عدد دانه هاى شن خدا را شكر می كنم «الحمدللّه عدد الرمل و الحصى»
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @nesfejahan
🔸 امام حسین (ع): کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد، دیرتر به آرزویش میرسد و زودتر به آنچه میترسد گرفتار میشود
📚 تحف العقول، صفحه ۲۴۸
@nesfejahan
روضه "روضه های دروغ"
مرحوم حاج میرزا حسین نوری (اعلی اللّه مقامه) مرد فوق العاده ای بوده است، مُحدّث است، ولی در فن خودش فوق العاده متبحّر است، عجیب متبحّر است. این مرد بعضی از كتابها نوشت كه شأن او نبود و علمای وقت هم ملامتش كردند، ولی معمولا كتابهایش خوب است. مخصوصاً كتابی در همین موضوع منبر نوشته است به نام «لؤلؤ و مرجان» . این مردِ بزرگ، در همین كتاب خودش نمونه هایی، آن هم نمونه هایی از دروغ هایی كه معمول است و اینها را به این حادثه ی بزرگ، حادثه ی تاریخی كربلا، نسبت می دهند، ذكر كرده است.
این مرد بزرگ صریحاً می گوید: امروز باید عزای حسین را گرفت، اما برای حسین در عصر ما یك عزای جدیدی است كه در گذشته نبوده است و آن عزای جدید این همه دروغ هاست كه درباره ی حادثه ی كربلا گفته می شود و احدی جلو این دروغ ها را نمی گیرد.
امروز بر این #مصیبت حسین بن علی باید گریست، نه بر آن شمشیرها و نیزه هایی كه در آن روز بر پیكر شریفش وارد شد. و در مقدمه ی كتاب نوشته است كه فلان عالم بزرگ از علمای هندوستان نامه ای به من نوشته است و از روضه های دروغی كه در هندوستان خوانده می شود شكایت كرده و از من خواهش كرده است كه یك كاری بكنم، كتابی بنویسم كه جلوی #روضه_های_دروغ در آنجا گرفته بشود.
بعد مرحوم حاجی به این عبارت ذكر می كند، می نویسد: این عالم هندی خیال كرده كه روضه خوان ها وقتی به #هندوستان می روند دروغ می گویند، نمی داند كه آب از سرچشمه گل آلود است، #مركز روضه_های_دروغ ، كربلا و نجف و ایران است. همان مراكز تشیع مركز روضه های دروغ است.
#کتاب_حماسه_حسینی ؛ شهید مرتضی مطهری. ناشر: انتشارات صدارا. نوبت چاپ: 34 ام. جلد یک صفحه 64-63.
#شهید_مرتضی_مطهری
@nesfejahan
▪️برنامه آیتالله مهدوی در دهه اول محرمالحرام۱۴۴۲
🔻رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و حضور مؤمنین بزرگوار با ماسک و همراه داشتن مُهر نماز شخصی الزامی است.
@nesfejahan
🔴حجتالله عبدالملکی، اقتصاددان طی توییتی نوشت: رئیس جمهور روحانی: دولت هیچ وقت از بانک مرکزی استقراض نکرده است؛ مانند دولت قبلی ٥٠ هزارمیلیارد تومان از بانک مرکزی نگرفتیم!(YJC)
♦️پ.ن. بدهی دولت به بانک مرکزی در ترازنامه این بانک:
خردادماه ۹۲: ۱۷ هزارمیلیاردتومان،
خردادماه ۹۹: ۹۶ هزارمیلیاردتومان،
میزان رشد بدهی: ۴۶۰ درصد!
@nesfejahan
بعد سیاسی حماسه عاشورا،(۲)
(تشکیل حکومت):
اولین مولّفه سیاسی قیام امام حسین(ع)، تشکیل حکومت اسلامی بود. آن حضرت به صراحت می فرمود: آل ابوسفیان لیاقت حکومت را ندارند و از جدّم رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: «خلافت بر خاندان ابوسفیان حرام است و اگر روزی معاویه را در بالای منبر من دیدید او را بکشید، ولی مردم مدینه او را بالای منبر دیدند و نکشتند و اینک خداوند آنان را به یزید فاسق (بدتر از معاویه) گرفتار نموده است.»(سخنان امام حسین(ع) از مدینه تا کربلا، نجمی،ص۱۶).
اباعبداللّه(ع) هم چنانکه بر عدم شایستگی آل ابوسفیان برای خلافت پافشاری می نمود، بر لیاقت و شایستگی خود به امر حکومت و خلافت اصرار داشت.
با مطالعه تاریخ مشخص می شود که سیدالشهداء(ع) در هرجا مناسب می دید، شایستگی خود را برای تشکیل حکومت اعلام و مردم را به پذیرش حکومت و رهبری عادل دعوت می کرد.(فرهنگ عاشورایی، ج ۱۰، ص۹۰).
از سخنان گهر بار امام(ع) در نامه به مردم کوفه و بصره، استفاده می شود که ایشان خود را شایسته ترین و جامع ترین فرد برای رهبری می دانست و آمادگی خود را برای تشکیل حکومت اصیل اسلامی اعلام کرد.
و هر چند نتواند این حکومت را تشکیل دهد، اما با قیام خود در بلند مدت زمینه تشکیل یک حکومت اصیل اسلامی را فراهم نمود.
@nesfejahan