بعد سیاسی حماسه عاشورا،(۲)
(تشکیل حکومت):
اولین مولّفه سیاسی قیام امام حسین(ع)، تشکیل حکومت اسلامی بود. آن حضرت به صراحت می فرمود: آل ابوسفیان لیاقت حکومت را ندارند و از جدّم رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: «خلافت بر خاندان ابوسفیان حرام است و اگر روزی معاویه را در بالای منبر من دیدید او را بکشید، ولی مردم مدینه او را بالای منبر دیدند و نکشتند و اینک خداوند آنان را به یزید فاسق (بدتر از معاویه) گرفتار نموده است.»(سخنان امام حسین(ع) از مدینه تا کربلا، نجمی،ص۱۶).
اباعبداللّه(ع) هم چنانکه بر عدم شایستگی آل ابوسفیان برای خلافت پافشاری می نمود، بر لیاقت و شایستگی خود به امر حکومت و خلافت اصرار داشت.
با مطالعه تاریخ مشخص می شود که سیدالشهداء(ع) در هرجا مناسب می دید، شایستگی خود را برای تشکیل حکومت اعلام و مردم را به پذیرش حکومت و رهبری عادل دعوت می کرد.(فرهنگ عاشورایی، ج ۱۰، ص۹۰).
از سخنان گهر بار امام(ع) در نامه به مردم کوفه و بصره، استفاده می شود که ایشان خود را شایسته ترین و جامع ترین فرد برای رهبری می دانست و آمادگی خود را برای تشکیل حکومت اصیل اسلامی اعلام کرد.
و هر چند نتواند این حکومت را تشکیل دهد، اما با قیام خود در بلند مدت زمینه تشکیل یک حکومت اصیل اسلامی را فراهم نمود.
@nesfejahan
بعد سیاسی عاشورا (۳)
«نفی سکولاریسم»: معاویه و یزید عملاً تفکر «سکولاریستی» را رواج می دادند، به عنوان نمونه وقتی که معاویه بر خلافت نشست، بلافاصله به عراق آمد و در سخنرانی خود به مردم اخطار نمود که من با شما سرنماز و روزه نمی جنگیدم، بلکه می خواستم بر شما حکومت کنم و به مقصود خود رسیدم.(شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید چ، ج ۴، ص۱۶۰).
مرحوم علّامه طباطبایی (ره) در مورد این سخن معاویه، می گوید: «معاویه با این سخن اشاره می کرد که سیاست را از دیانت جدا خواهد کرد و نسبت به مقرّرات دینی ضمانتی نخواهد داشت و همه نیروی خود را در زنده نگه داشتن حکومت خود به کار خواهد بست و البته روشن استکه چنین حکومتی سلطنت و پادشاهی است نه خلافت و جانشینی پیامبر (ص).»(شیعه در اسلام،ص ۴۴).
امام حسین (ع) با قیام خونین خود نشان داد که مرز سیاست از دیانت جدا نیست ودر اسلام بین این دو هم گرایی و هماهنگی وجود دارد و هر وقت در رأس حکومت، زمامداران و حاکمانی فاسد قرار گیرند که لیاقت منصب حکومت و کشور داری را ندارند باید بر علیه آن ها شورید و از منصب حکومت عزل کرد.
@nesfejahan
💢 شبهات کرونایی*
🔉 *پاسخ حجة الاسلام قرائتی*
*🔴 نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟*
✍ چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ویروس کار خودش را میکند۰
*اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری، میبرد۰ خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی!!!*
پس نقش دین چیست؟ دین امام خمینی میسازد، قاسم سلیمانیها میسازد۰ *ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است، نباید مشکل داشته باشیم، نباید بیماری داشته باشیم۰*
این تفکر اشتباه است...
*معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد۰ اینها توقعات بیجاست۰ دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است۰*
کارکرد دین چیز دیگری است۰
*انبیاء و اوصیا که مؤمنترین افراد بودند، گاهی بیشترین سختیها را داشتند، مانند حضرت ایوب ؛ گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان۰* ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته، و درباره هر دو میفرماید: نعم العبد۰
*امام حسین گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود، و در کربلا زیر سم اسب۰*
ولی آنچه امام حسین را عزت بخشید، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود۰
🔴 *آیا ویروس وارد حرم امام میشود؟*
✍ حرم که ساختمان است، *ویروس وارد بدن امام هم میشود۰ مگر امام رضا ع با زهر به شهادت نرسید؟ مگر امام حسین علیهالسّلام زیر سم اسب نرفت؟ مگر با خنجر سر از بدن مطهر امام جدا نکردند؟*
امام علم غیب دارد، معجزه دارد، قدرت دارد، دعایش مستجاب است اما همهی اینها در گروِ اذن خداوند است و هر کجا که خدا گفت به کار برده میشود۰
*بعضی ماشینها را نوشتهاند که استفاده اختصاصی ممنوع است، مثل اسلحهای که در اختیار مأمور است، ولی حق استفاده شخصی ندارد۰ هر کجا که اجازه دادند، باید از آن استفاده کند۰*
در طبیعت قوانینی در جریان است که تغییر آن توسط اهل بیت امکان پذیر است ولی فقط با اذن و اراده الهی۰
*هوشیار و بیدار باشیم و فریب سفسطه بازان که در این روزهای کُرونایی دین و اسلام و ائمه و اماکن مقدسه را نشانه رفته اند نخوریم۰*
@nesfejahan
99-06-01(abedini).mp3
13.62M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
📚 موضوع: مراقبات ماه محرم و سیره تربیتی حضرت موسی علیه السلام
🗓 شنبه اول شهریور ماه۱۳۹۹
💠 @nesfejahan
🏴14 ثمره برپایی مجلس عزاداری امام حسین(ع) به روایت آیتالله شیخ جعفر شوشتری 🏴
@nesfejahan
🔴 فقط یک قطره ...
امام سجاد " سلام الله علیه " فرمودند:
🔸«مَنْ قَطَرَتْ عَیْنَاهُ فِینَا قَطْرَهً وَ دَمَعَتْ عَیْنَاهُ فِینَا دَمْعَهً بَوَّأَهُ اللَّهُ بِهَا فِی الْجَنَّهِ غُرَفاً یَسْکُنُهَا أَحْقَاباً وَ أَحْقَاباً؛
🔹کسى که از دو چشمش قطرهاى اشک در راه ما بیاید خداوند متعال در بهشت خانهای به او عطا فرماید که روزگارها در آن ساکن گردد».
📚 ابن قولويه.جعفر بن محمد.كامل الزيارات. ص100.ح4.دار المرتضوية نجف اشرف.چاپ: اول. 1356ش
@nesfejahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتفاعات تبت
#ما ملت امام حسینیم😭
@nesfejahan
مداحی آنلاین - دیشب خواب بابامو دیدم دوباره - حمید علیمی.mp3
3.43M
🔳 #زمینه #شب_سوم #محرم
دیشب خواب بابامو دیدم دوباره
نور بهشتی دیدم بر چهره داره
🎤 #حمیدعلیمی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@nesfejahan
┈┈••✾🍃🌺🍃✾••┈┈•
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸مراحل هفت گانه نهضت سید الشهدا(ع) از عدم اطاعت شروع می شود. یک بار این مراحل هفت گانه را عرض می کنیم. از این نهضت و قیام، نقشه راه می توانیم استخراج کنیم.
🔸گام اول عدم اطاعت بود. (توضیح در جلسه قبل) مرحله یا گام دوم هجرت. سید الشهدا(ع) وقتی زیر بار زیر ستم اموی نرفت در مدینه نماند و هجرت کرد. خود هجرت یک گام انقلابی است یک حرکت انقلابی است. یک خروش است یک ستیز است یک تحول است یک تغییر است. تمام انقلاب ها و قیام ها از ساز و کار هجرت بهره بردند.
🔸مرحله سوم روشنگری است. یعنی سید الشهدا(ع) زیر بار اطاعت و تبعیت از یزید و حاکمیت اموی نرفت، هجرت کرد و در مرحله سوم روشنگری می کند. در این مرحله سید الشهدا(ع) در این مدت کوتاه غوغایی به پا می کند. نامه هایی که به مصر، عراق، حجاز، بصره، کوفه و هر کجا که اجتماعی وجود دارد و می تواند نقش آفرینی کند، می نویسد.
🔸مرحله چهارم استقامت است. استقامتی که امام حسین(ع) در این مسیر از خود نشان می دهد. در برابر سختی ها، مشکلات، تحریم، تحقیر، تهمت، تهدید، تطمیع که صورت های گوناگون او را می خواهند از این مسیر دور کنند.
🔸مرحله پنجم دفاع است. دفاع در برابر تهاجم وحشیانه دشمن. سید الشهدا(ع) مانند یک پهلوان یک جوانمرد در برابر تهاجم وحشیانه دشمن ایستاد. کوچکترین نقطه ضعفی در برابر تهاجم وحشیانه اموی ها از خود نشان نداد. فرمود: "لا افِّر فَرار الذّلیل" من از برابر شما ذلیلانه فرار نمی کنم. اصلاً من کسی نیستم که بخواهم ذلت را برای خودم بگیرم، بخرم، داشته باشم. این دفاع شجاعانه و قهرمانه است. یک مبارزه جانانه با دشمنی که از نظر عِدّه و عُدّه قابل قیاس با امام حسین(ع) نیست.
🔸مرحله ششم شهادت سید الشهدا(ع) و رسیدن به فوض عظیم شهادت است.
🔸مرحله هفتم فتح عظیم است. "اذا جاء نَصرالله وَالفتح" که معمولاً این مرحله هفتم را خیلی از آن سخن نمی گویند.
👈 ان شاء الله در برنامه های بعدی این مراحل را با هم مرور می کنیم.
ادامه دارد..
@nesfejahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فضائل گریه بر ابا عبدالله (ع)
♦️ مبادا ارتباطتون با اباعبدالله(ع) قطع بشه....
♦️ روضه ای که خدا برای حضرت موسی(ع) خواند!
🆔 @nesfejahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نقل یک رویای صادقه از امام حسین علیه السلام در بحبوحه جنگ با داعش
💬راوی: شهید حاج قاسم سلیمانی
🆔 @nesfejahan
🔴 #اهمیت_آگاهی_از_تفاوتها
💠 بهترين هديه به همسر شناخت و آگاهي نسبت به تفاوتهاي زن ومرد و رفتارهاي متناسب با آن تفاوتهاست.
💠با شناخت اين تفاوتها ديوارهاي رنجش و بياعتمادي فرو ميريزد، چرا كه همه كشمكشها و رنجشها ناشي از عدم درك يكديگر ميباشد.
💠زن ومرد نه تنها در روابطشان با يكديگر متفاوتند بلكه در #فكر كردن، احساسات، ادراك، عكسالعمل نشاندادن، #عشق، خواستهها، نيازها و قدرداني كردن با يكديگر متفاوتند.
💠با توجه به این نكته كه همسرتان با شما فرق دارد ميتوانيد به آرامش برسيد و بجاي اينكه در برابر او مقاومت كنيد و يا بخواهيد رفتارهاي او را تغيير بدهيد با او كنار ميآييد.
#همسرانه
@nesfejahan
🚩🚩حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:
از #رحمت_خداوند به دور است
کسی که #نماز_مغرب را تا پدیدار شدن ستارگان
و #نماز_صبح را تا ناپدید شدن ستارگان به #تاخیراندازد.
📚بحارالانوارج۵۳.آفتاب مهر
التماس دعا
@nesfejahan
موی زن ارزش داره !
وقتی به مادر امر می شود با پریشان کردن مو و دعا کردن، شفای فرزند بیمارش را درخواست کند، یعنی موی زن با موی مرد فرق می کند!
نکته ی بعدی اینست که چرا باید این سرمایه ی ارزشمند سوزانده بشود و قدرش دانسته نشود؟!
#حجاب
🌸🍃@nesfejahan
ba karevane hosaini 07.mp3
2.65M
🎧با کاروان حسینی🎧
قسمت هفتم
#کتاب_صوتی
#با_کاروان_حسینی
#ویژه_محرم
#هر_شب_با_کتاب
ادامه دارد...
@nesfejahan
✨﷽✨
✍توصیه های ناب بزرگان در مورد مجلس روضه و اشک بر حضرت امام حسین عليه السلام
1⃣ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (رحمة الله عليه):
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، #ﺭﻭﺿﻪ_ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
2⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻪ ﺑﻬﺠﺖ (رحمة الله عليه) :
ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ .
3⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در #مجلس ابا عبدالله…
4⃣ شیخ جعفر شوشتری(رحمة الله عليه) :
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند، جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین علیه السلام #محک ایمان است.
5⃣ آیت الله علامه امینی (رحمة الله عليه) :
به هنگام شنیدن مدایح و مراثی آل محمد چنان بی قرار می شد که بر اثر شادی یا اندوه، زمان و مکان را از یاد میبرد و روحش چنان به پرواز در می آمد که گویی هم اکنون در همان صحنه ای است که اشعار و مدایح و مراثی از آن سخن می گوید.
6⃣ آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری (رحمة الله عليه) :
روضه خوانی و #گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
7⃣ حاج میرزا اسماعیل دولابی (رحمة الله عليه) :
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. کلنا سفن النجاه و سفینه الحسین اسرع. همه ی ما اهلبیت کشتی نجاتیم ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است . هنگام عزاداری انسان در دلش را باز میکند و امام حسین علیه السلام داخل میشوند
8⃣ آﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ ، «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را #شفاعت می کنند».
9⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (رحمة الله عليه) :
ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ علیه السلام ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .
🔟 آیت الله بهاءالدینی (رحمة الله عليه) : دستگاه امام حسین علیه السلام فوق فقه است… نباید به دستگاه امام حسین علیه السلام اهانت شود، این عزاداری ها احیا کننده نماز و مساجد است.
#التماس_دعا
@nesfejahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی استاد انصاریان
💠موضوع: گریهام نمیگیرد چه کار کنم؟
@nesfejahan
✍امام حسین (علیه السلام)
پيامبر خدا فرمود: پروردگارم هفت چيز را به من سفارش كرد: براى او در نهان و آشكار، اخلاص ورزم؛ از كسى كه به من ستم مى كند، بگذرم؛ به كسى كه مرا محروم مى دارد، عطا كنم؛ با كسى كه با من قطعِ رابطه مى كند، بپيوندم؛ سكوتم، فكر كردن باشد؛ و نگاهم عبرت آموزى باشد
📚تحف العقول: ص ۳۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @nesfejahan
🚨 ملاقات عجیب #حوریه_بهشتی با علامه طباطبایی (ره) در مسجد کوفه
💠 علامه طباطبایی (ره) نقل میکند: روزی در مسجد کوفه نشسته و مشغول ذکر بودم، در آن بین، یک حوریه بهشتی از طرف راست آمد و یک جام شراب بهشتی در دست داشت که برای من آورده بود و خود را به من ارائه مینمود، خواستم به او توجّهی کنم امّا یادم آمد که مرحوم قاضی فرموده بود که به صورتهای زیبای غیبی در حالات عبادی توجه نکنید لذا چشم پوشیده و از او روی گرداندم، آن حوریه برخاست و از طرف چپم آمد و بار دیگر آن جام را به من تعارف نمود، باز هم به او توجهی نکردم، آن حوریه رنجیده خاطر گردیده و از من دور شد، از آن روز تاکنون هر وقت آن منظره را به یاد میآورم از آزردگی آن حوریه بهشتی متأثّر میشوم.
📙 سنن النبی، علامه طباطبائی، ص۱۸
@nesfejahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زینبم! باور میکنی اینجا کربلاست؟
🔰 #استاد_پناهیان
@nesfejahan