eitaa logo
نصف جهان
244 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
82 فایل
نصف جهان #همراهی ، #همدلی ، #همبستگی در پرتو معنویت و سلامت ✨لینک کانال « نصف جهان»: @basirgostar_Es و یا لینک https://eitaa.com/joinchat/1996947499C025bfb3a04
مشاهده در ایتا
دانلود
✅❌با مذاکره کنندگان برخورد شود/آنها فقط خاری و ذلت ایجاد می کنند... 🎙پژمانفر نماینده مشهد:متاسفانه مجلس هیچ اطلاعی از مذاکرات ندارد،به نظر می رسد مجددا،کلاه گشاد جدیدی می خواهند بر سر کشور بگذارند. @nesfejahan_Es
📍روحانی از صداوسیما شکایت می کند؟! 🔺حسن روحانی در جلسه دولت با حمله به رییس صدا و سیما به انتقاد از مستند «داستان اتم» «پایان بازی» و عملکرد شبکه پرس تی وی پرداخت و در نهایت علی عسکری را تهدید به شکایت کرد. 🔺شنیده ها نشان می دهد در این جلسه رییس جمهور با بیان اینکه هدف از پخش چنین چیزهایی فقط تخریب دولت است با بیانی تند به علی عسکری می گوید شما حق ندارید چنین برنامه هایی بسازید. 🔺علی عسکری هم در پاسخ روحانی گفته اگر حمایت های صدا و سیما نبود با شرایطی که دولت دارد مدیریت شما بسیار سخت می شد و این را خود بهتر می دانید اما در این مورد هم سازمان دارد مستند سازی می کند و این حق رسانه ملی و مردم است. 🔺علی عسکری خطاب به روحانی می گوید اینکه بخواهید جلوی هرگونه روایت را از عملکرد خود بگیرید کار پسندیده ای نیست و با ادعاهای خودتان مغایرت دارد. 🔺از بهمن ماه نود و نه به این سو تنش میان رییس جمهور و رییس صدا و سیما بالا گرفته است و بویژه در این یک ماه که مستندهایی از مذاکرات با آمریکا پخش می شود موجب عصبانیت دولت و حسن روحانی شده و در صددند جلوی پخش این مستندها را بگیرند.
🔴 محمدجواد لاریجانی: روند مذاکرات وین موضع دقیق ایران را هدر می‌دهد 🔹 انتظارات بیان شده توسط مسئولان مانند آقایان روحانی و ظریف و صالحی درباره مذاکرات وین، با قرائن میدانی تناسب ندارد. می‌توانم بگویم: {پیش‌بینی آنها} "زیادی خوب است" و عالم واقع نشانه‌های دیگری را می‌فرستد! 🔹 موضع ایران در مورد بازگشت به آمریکا توسط حکومت خوب بیان شد ولی بد عمل شد! وقتی که گفته شد "نیاز به جلسه و گفتگو نداریم ـ آمریکا عمل کند ـ راستایی آزمایی شود ـ بعد جلسه بگذارند" درست و دقیق بود. اما مذاکرات وین تمام این مبنا را هدر داده و می‌دهد! 🔹 سیاست فعلی آمریکا و متحدان اروپایی او این است که با تطمیع و ارعاب ایران را در این مذاکرات سرگرم نگه دارند و پس از مدتی جلسات اصلی با حضور آمریکا و پنج عضو تشکیل می‌شود و ایران هم مصاحبه‌های مطبوعاتی خود را دارد! 🔹 احیای برجام در چنین مسیری، راه را برای قانونی کردن تمام تحریم ها هموار می‌نماید. زیرا متن برجام دقیقاً جاده صاف کن است: تخلف از برجام توسط ایران و مکانیزم معروف به ماشه! و بازگشت تحریم‌ها بدون نیاز به طرح مجدد در شورای امنیت!