❇️ امانت داری در خبر مهمترین اصل در خبرنگاری است/حمایت های صندوق هنر از خبرنگاران شهرستان پیگیری می شود/نشست صمیمی دکتر توسلی با اصحاب محترم رسانه
🔷 روز گذشته در نشست صمیمی دکتر فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در شهرستان بهار با همراهی رئیس محترم ارشاد اسلامی شهرستان بهار، پای دغدغه ی فعالین این عرصه نشست و ضمن گفتگو از تلاش های خبرنگاران محترم در امر اطلاع رسانی تقدیر و تشکر کرد.
فتح الله توسلی در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار با اشاره به اینکه رعایت اصول حرفهای در هر کاری ضروری بوده گفت: امر اطلاعرسانی با اندیشه مردم سر و کار دارد، و رعایت اصول آن بسیار حیاتی است و خبرنگاران باید به کار و رسالت خود اهمیت و ارزش داده شو که لازمه تحقق آن نیز مطالعه و تحقیق است.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ افزود: نقد پایه اصولی در روند پیشرفت و اصلاح جامعه است، اما خبرنگار باید اخبار خود را به صورت بی طرفانه و منصفانه برای پیشرفت تعالی منطقه و تصمیم گیری درست منتشر کرده تا مخاطب آنها درست در خصوص آنها تصمیم گیری کنند.
در این مراسم تعدادی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای به بیان دیدگاهها و نظرات و نیز مسایل و مشکلات خبرنگاران در زمینه های مختلف پرداختند و برخی از دغدغه ها و مشکلات شهرهای بهار،لالجین،صالح آباد و مهاجران را بیان کردند.
@neshateshahr_ir
📌رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان بهار:
❇️ امسال باید ۲٠٠ هزار اصله نهال تولید شود
🔷 مراسم روز خبرنگار به همراه کارگاه اموزشی و بازدید ترویجی از نهالستان بهار ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه به همت اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان بهار برگزار شد.
✍#فاطمه_بدرلو
🔍جزئیات در👇
https://neshateshahr.ir/Press/ShowNews/15242
@neshateshahr_ir
#آگهی/ #نیازمندی/ #فوری
📌به یک آشپز جهت خدمت فی سبیل الله در موکب آیت الله بهاری مستقر در کربلای معلی از تاریخ ۲۲ مرداد تا ۶ شهریور، نیازمندیم
🔹جهت هماهنگی با این شماره تماس حاصل نمایید:
📞09183152004 آقای آئینی
@neshateshahr_ir
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️امیرحسین زارع در کمال ناباوری به مدال نقره المیک دست یافت
@neshateshahr_ir
77.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان بهار برگزار کرد:
🔹"دختران آفتاب" عنوان برنامه ی سالروز شهادت بانوی سه ساله ی کربلا حضرت رقیه (س)
@neshateshahr_ir
#گزارش_تصویری
📌 توسط طلا فروشان بهاری امروز یک حرکت متفاوت و ماندگار ثبت شد:
❇️ خودداری از خرید و فروش گوشواره به احترام شهادت حضرت رقیه(س) توسط طلا فروشان بهاری
🔹امروز به مناسبت شهادت حضرت رقیه(س) طلا فروشان بهاری به صورت خودجوش به احترام حضرت رقیه(س) از خرید و فروش گوشواره طلا خودداری کرده و یک حرکت متفاوت و ماندگار را ثبت کردند.
📸 #فاطمه_بدرلو
🔍تصاویر بیشتر در👇
https://neshateshahr.ir/Press/ShowMediaGraphic/511
@neshateshahr_ir