💠✨💠✨💠
❌ یک خبر بد برای #مسیح_علینژاد
🌺 دختران ایرانی بازهم با حجاب مدال طلای تیمی #پومسه را کسب کردند. دمتون گرم بچه ها 🌺
💠✨💠✨💠
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
💠✨💠✨💠
#ادای_احترام_تاریخی_پدر_به_فرزند
✅پدر جانباز،شهید مدافع حرم لبنایی #محمدصادق_مصطفی_قانصو در حال احترام نظامی به فرزندش🌷🌷
#پدران_شهدا🕊🕊
#الله_اکبر
💠✨💠✨💠
@heyat_razmanegan_behshar
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜
✅شیعیان در رنج و تعب...
✨نزدیک به 8 هزار نفر از شیعیان #فوعه و #کفریا دیروز پس از چهار سال از محاصره تروریستها خارج شدند و در مناطق امن در حلب سکونت یافتند.
✨اما وضعیت حلب و امکانات زندگی به دلیل شرایط جنگی از مناطق محاصره شده بهتر نیست.
✨دولت سوریه هیچ زیرساختی برای کمکرسانی به آوارگان شیعه ندارد و دولت ایران هم که در ناتوانی مدیریت اقتصاد خودش دستوپا میزند و هیچ وقت هم ارادهای بر تقویت #جبهه_مقاومت نداشته است.
✨اما اکنون اوضاع متفاوت است. مسأله خاصتر از جبهه مقاومت است؛ مسأله #نسل_شیعه است. شیعیان همیشه مظلوم بودهاند و با سختی و به صورت زیرزمینی حیاتشان را حفظ کردهاند... و شیعیان سوریه هم امروز در رنج و تعب هستند، کمترین امکانات زندگی را هم ندارند، و نزدیک به ۱۰۰ زن باردار و 1000 کودک در بین آنها وجود دارد.
✨سوریه دهها سال زمان نیاز دارد تا به شرایط ثبات بازگردد؛ اما اکنون باید این #هستهی_مقاومت را حفظ کرد تا نسل شیعه در سوریه دوام خود را ادامه دهد...
#نشر_حداکثری
#ناموس_شیعه_تنهاست
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
#استفتائات
امام_خامنهای_مدظله_العالی
🔹وجود زخم در محل مسح
✍ کسی که محل مسح او زخم است، چه وظیفه ای دارد؟
✅ج: اگر نمیتواند روی زخم محل مسح دستِ تر بکشد باید به جای وضو تیمّم کند. ولی در صورتی که میتواند پارچه ای روی زخم قرار دهد و بر آن دست بکشد، احتیاط آن است که علاوه بر تیمّم، وضو نیز با چنین مسحی بگیرد.
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
کانال خبری بهشهرنو
د دینی 9.ترویج تنوع طلبی و مصرف گرایی 10. فرقه های انحرافی و عرفان های دروغین 11.ترویج مسلمانی سک
بسم الله الرحمن الرحیم
مستند داستانی کف خیابون(2)
✍ نویسنده: محمد رضا حدادپور جهرمی
«قسمت بیست و یکم»
⛔️ نقل و انتشار داستان به هیچ وجه بدون لینک کامل کانالم جایز نیست. ⛔️
از اینا که بگذریم، به صورت پایه ای روش های دیگری را نیز می توان نام برد که مبلّغان ضدّ اسلام از آن برای هر چه بیشتر کردن شیوه های تبلیغاتشان استفاده می کنند. این روش ها عبارت اند از:
1. تمایلات مخاطبان: تبلیغات، زمانی تأثیر بسیاری دارند که هم راستا با نظرات، باورها و تمایلات مخاطب باشند. به همین دلیل، در تبلیغات ضدّ دین به این مسئله اهمیت زیادی داده می شود؛ چرا که پیام هایی که ظاهر حمایتی دارند، خیلی مؤثرتر از پیام هایی هستند که حالت انتقادی دارند.
2. اعتبار منبع: هنگامی که یک منبع در انتقال یک پیام مورد قبول قرار بگیرد، به تبع آن، خود آن پیام نیز مورد قبول قرار خواهد گرفت؛ زیرا افراد گرایش دارند اطلاعات و آگاهی هایشان را از منابعی به دست بیاورند که به آن اعتماد دارند.
در تبلیغات ضدّ دین، مبلّغان ضدّ دین در مواجهه با مخاطبان از اعتبار برخوردار نیستند. به همین دلیل، سعی می کنند با انتساب پیام های تبلیغی شان به منابعی که مورد اعتماد و وثوق هستند، پذیرش پیام ضدّ دینی شان را تضمین نمایند. متأسفانه، تعداد کمی از مخاطبان هستند که هوشمندانه در برخورد با چنین پیام هایی در مورد صحت آن اقدام به تحقیق می نمایند.
3. رهبران افکار: رهبران فکری، افرادی هستند که در جوامع شناخته شده، الگو و معتبر هستند. یکی از شیوه های مؤثر در تبلیغات ضدّ اسلام، نشان دادن مخالفت چهره های شناخته شده و معتبر بین مردم نسبت به برخی از ارزش ها یا هنجارهای اسلامی است؛ به عنوان مثال، برخورد نامناسب برخی از چهره های شناخته شده سینمایی نسبت به مسئله عفاف و حجاب در اثر بخشی به هجمه های مبلّغان ضدّ اسلام اثر بسیاری داشته است؛ چنان که در جریان اتفاقاتی که در خصوص عریان شدن یکی از بازیگران زن در خارج از کشور اتفاق افتاد، دستگاه تبلیغات ضدّ اسلامی با تمام امکانات از این مسئله برای ترویج اباحه گری و ضربه زدن به ارزش های حجاب و عفاف بهره برد.
4. تماس مستقیم و چهره به چهره: در تبلیغات ضدّ اسلام در شبکه های اجتماعی، تنها به تولید و انتشار و بازنشر محتوای ضدّ اسلامی اکتفاء نشده و برای هر چه بیشتر نمودن تأثیرات این تبلیغات، مبلّغان ضدّ دین اقدام به برقراری ارتباط با مخاطبان خود از طریق گفت و گوی تحت وب نموده و حتی با ایشان در ظاهر ارتباط عاطفی برقرار می نمایند.
5. ایجاد هنجارهای گروهی: از دیگر روش های پُر اثر کردن تبلیغات ضدّ دین، تشکیل گروه های دوستی و برقرار ساختن یک سری هنجارهای ضدّ دینی در این گروه هاست؛ به عنوان مثال، در برخی از گروه های دوستی، انتشار تصاویر مستهجن بدون اشکال شمرده شده، به کاربردن الفاظ رکیک نسبت به دیگران و حتی اعضاء گروه مجاز شمرده شده و دفاع از مقدسات، تابو شمرده می شود. با شکل گیری چنین فضایی، مبلّغان با سوء استفاده از هنجارهای این گروه ها، به مقدسات حمله نموده و بدترین نوع تأثیرات را بر اعضای گروه می گذارند.
✅ دلنوشته های یک طلبه
@mohamadrezahadadpour
6. تشویق: دستگاه تبلیغات ضدّ دین، نه تنها خود به تولید و انتشار و بازنشر محتوای ضدّ دینی مبادرت می ورزد، بلکه دیگر کاربران شبکه های اجتماعی را نیز نسبت به تولید، انتشار و بازنشر محتوای ضدّ دینی تحریک، تهییج و تشویق می نماید. چنین رفتاری، ضمن اینکه مبلّغان ضدّ دین را در پیگیری اهدافشان کمک می نماید، برای مخفی ماندن برنامه ها و شناخته نشدن رهبری این حرکات پوشش به وجود می آورد. مبلّغان، حتی از تهدید نیز برای پیشبرد اهدافشان استفاده می کنند.
7. تکرار: از نظر منطقی، تکرار یک ادعاء هرگز نمی تواند جانشین دلیل و برهان برای آن شود؛ اما باید پذیرفت که تکرار، از نظر روانی موجب این احساس در مخاطب می شود که گویا دلیل این ادعاء در جای دیگری عرضه شده و مقبول هم واقع شده است. تکرار، مخاطب را خسته کرده، باعث تسلیم شدن او می شود.
8. توجه به کاربرد زبان: کاربرد زبان در تبلیغات ضدّ اسلام، بسیار گسترده است و از به کاربردن واژه های منفی در مورد دین شروع شده و تا انتشار رمان هایی مثل آیات شیطانی که قصد تخریب و تمسخر ارکان دین را دارند، ادامه پیدا می کند. تولید پیام با زبانی که برای مخاطب ملموس تر و نزدیک تر به فهم وی باشد نیز در تبلیغات ضدّ اسلام، بسیار پُرکاربرد است.
9. موسیقی و هنر: موسیقی و هنر، قالب هایی هستند که پیام ها را ماندگار می کنند. شاید کمتر کسی فراموش کرده باشد که در همین سال های اخیر، انتشار یک ترانه که در آن به یکی از ائمه معصومین توهین می شد، چه بلوایی را در شبکه های اجتماعی بر پا نمود و موجب حمله بیشتر مبلّغان ضدّ دین در توهین آشکار به حضرات معصومین شد.
10. طنز: از قدیم مرسوم بوده که وقتی بناست
چیز ناخوشایندی را به خورد کسی بدهند، آن را شیرین می کنند. طنز، این ظرفیت را در تبلیغات به وجود آورده که هر پیامی، هرچند به شدت ضدّ دین باشد، شنیده شده و مورد پذیرش قرار گرفته و با سرعت بسیار بالا منتشر شود.
مبلّغ ضدّ دین در قالب طنز هر مطلبی را که تولید بکند، دیگر مجبور نیست که در مورد آن نگرانی بابت توضیح خواستن یا انتقاد مخاطب داشته باشد؛ چرا که زبان طنز معمولاً برای همه قابل پذیرش و شیرین است.
11.برانگیختن احساسات: برانگیختن احساسات، راهکاری ساده برای بیشتر نمودن دامنه اثر پیام های تبلیغات ضدّ اسلامی است. پیام هایی حاوی ظلم به مخاطبان به سبب رفتار دین داران، ایجاد یأس و ناامیدی از حکومت اسلامی، برخورد خشن و بی منطق دین و مانند آن، از همین روش برای مؤثرتر کردن تبلیغات بهره می برند.
✔️ پایان نوشتار سعید و مجید!
خب این مطالب را از عمد نوشتم و همینطور که در طول دیگر پرونده ها با روحیاتم آشنا شدین، قصدم اطاله کلام و صفحه پر کردن نیست. لذا اجازه بدید که دو تا نکته را بگم و رد بشیم:
اولا یه مامور امنیتی خوب باید بلد باشه و هنر اینو داشته باشه که در مسائل سخت افزاری پروندش حل نشه و با یه چشمش، حواسش به مسائل تئوریک و بروز مربوط به پروندش باشه. که بعضی از اون مسائل باید به صورت صریح و بعضی دیگه باید به صورت تلویحی و در متن پرونده بیان بشه.
ثانیا دونستن مسائل مربوط به سواد تئوریک اصل موضوع پرونده، اینقدر که بر پیشبرد مهره ها و هل دادن تصمیمات اثرگذار هست، انواع تفتیش و تعقیب و گریز و عملیات های متعدد اثر نداره و حتی حال و جون نیروها را میگیره. بخاطر همین، شدیدا معتقدم که:
اول دانش!
دوم ایمنی!
سوم کار!
ادامه دارد...
✅ دلنوشته های یک طلبه
@mohamadrezahadadpour
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠✨💠
🔴 نماهنگی زیبا از #امام_خامنهای:
✅ "إِنَّ مَعِيَ رَبِّي سَيَهْدِينِ/
من به شما عرض میکنم خدا با ماست...
💠✨💠
@heyat_razmanegan_behshar
💠🔶🔸🔸
🔴جشنواره فرهنگی،هنری،بومی و محلی دیار علویان بهمت معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه بهشهر (موسسه فرهنگی رهروان شهدا)درعباس آباد بهشهربرگزار شد
💠🔶🔸🔸
@heyat_razmanegan_behshar
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیات ۴۰-۴۲، سـومـيـن فـراز ازسـرگـذشـت نوح و چـگـونـگـى نزول عذاب را بر قوم ستمگر او به طرز گويائى تشريح میكند.
🍃 نوح و یارانش با تمام مشكلات و تمسخر های اكثريت بى ايمان، خود را براى طـوفـان آماده ساختند.
👈مـى گـويـد: .. تا فرمان ما صادر شد. در اين هنگام به نوح ، فرمان داديم كه از هر نوعى از انواع حيوانات يك جفت (نر و ماده ) بـر كـشـتـى سـوار كـن تـا در غـرقـاب ، نـسـل آنـهـا قـطـع نـشـود.
🍃 هـمـچـنين خاندانت را جز آنها كه قبلا وعده هلاك آنها داده شده و نيز مؤمنان را بر كشتى سوار كن.
👈نـوح بـسـرعـت بـسـتـگـان و يـاران بـا ايـمـان خـود را جمع كرد و چون لحظه طوفان و فرارسيدن مجازاتهاى كوبنده الهى نزديك مى شد، به آنها دستور داد كه بنام خدا بر كـشـتـى سـوار شـويد، به هنگام حركت و توقف كشتى نام خدا را بر زبان جارى سازيد و بياد او باشيد.
☝️سـرانـجـام لحـظـه نهائى فرا رسيد
🌩ابرهاى تـيره و تار همچون پاره هاى شب ظلمانى سراسر آسمان را فرا گرفت.
⚡️🌩 صداى غرش رعد و برق پى در پى در فضاى آسمان پخش مى شد و خبر از حادثه بسيار عظيم و وحشتناكى میداد.
⛈باران شروع شد، در آيـه ۱۱ سـوره قمر ميگويد گوئى تمام درهاى آسمان گشوده شده و اقيانوسى از آب از لابلاى ابرها فرو مى ريزد.
👈از سـوى ديـگـر سطح آب زير زمينى آنقدر بالا آمد كه از هرگوشه اى چشمه خروشانى
جوشيدن گرفت .
و به اين ترتيب آبهاى زمين و آسمان بهم پيوستند و دست بدست هم دادند و بر سطح زمين هـا، كـوه هـا، دشتها، دره ها جارى شدند و بزودى سطح زمين به صورت اقيانوسى در آمد. وزش بادها امواج كوه پيكرى روى اين اقيانوس ترسيم مى كرد.
☝️نكته :
۱ - آيا طوفان نوح (ع) عالمگير بود؟
از ظاهر بسيارى از آيات قرآن بر مى آيد كه طوفان نوح جنبه منطقه اى نـداشـتـه، بلكه حادثه اى بوده براى سراسر روى زمين ، مثل
(... اى زمين آبهاى خود را فرو بر...)
از تاريخ نيز، جهانى بودن طوفان نوح استفاده مى شود، به همين جهت تمام نـژادهـاى كـنـونـى را به يكى از سه فرزند نوح (حام ، و سام و يافث) كه بعداز نوح باقى ماندند باز میگردانند.
در تـاريخ طبيعى نيز دورانى بنام دوران بارانهاى سيلابى ديده مى شود كه اگر آن را الزامـا مـربـوط بـه قـبـل از تـولد جـانـداران نـدانـيـم قابل تطبيق بر طوفان نوح است و...
ولى با اين حال احـتـمـال مـنـطـقـه اى بـودن آن نيز بكلى منتفى نيست.
(دقت كنيد).
💠پیام صفحه ۲۲۶ قرآن
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar