▪️ جمع آوری بیلبوردهای خانه طراحان توسط شهرداری تهران!
🔻با اعلام شهرداری تهران و بر اساس گزارشهای میدانی، در اقدامی غیر منتظره و عجیب طرحهای گرافیکی و بیلبوردهای کمپین فردای روشن توسط ماموران این نهادشهری در شب گذشته از سطح شهر تهران جمع آوری شد.
🔻مسئولان سازمان زیباسازی شهرداری دلیل حذف این آثار را شائبه سیاسی بودن شعار «با جوانان کارها دشوار نیست» دانسته و اذعان دارند این شعار تبلیغ حضور جوانان برای ثبت نام در انتخابات مجلس است!
🔻این درحالی است که بر روی این بیلبوردها، تصاویری از دانشمندان جوان علوم مختلف نقش بسته بود و از چند روز گذشته بر روی دیواره نگاره میدان ولیعصر، بیلبوردهای سطح شهر تهران و دیگر شهرهای کشور با هدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و دغدغه رهبرانقلاب برای حضور جوانان در عرصه های تاثیرگذار انقلاب اسلامی اکران شد.
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🔹ایشون علی نژاد فرمانده سپاه #ارومیه است
در مقابل کودکانی که از وی بابت حمایت از نوشت افزار ایرانی و اسلامی تقدیر کردند این چنین احترام می گذارد او می داند آینده کشور را این کودکان میسازند نه آقا زاده ها پیر و خرفت سیاسی !
او به فکر کودکان سرزمین #ایران و #آذربایجان_غربی است.
💬سید مهدی سیدرضایی
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
هدایت شده از کانال خبری بهشهرنو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الله اکبر۴
✨اشهدان لا اله الّا الله۲
✨اشهدان محمداً رسول الله۲
✨اشهدان علیاً ولی الله۲
✨حی علی الصلاة۲
✨حی علی الفلاح۲
✨حی علی خیر العمل۲
✨الله اکبر۲
✨لا اله الّا الله۲
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🔷سرلشکر باقری:
برای تامین نیازهای دفاعی نگاه به بیرون نداریم. در دفاع از کشور به خودکفائی کامل رسیدهایم
🔸نخستین سامانه هوشمند مدیریت ارتباط با نیروهای مسلح با حضور " سردارسرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح " و " امیرسرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح " در سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع رونمایی شد.
سرلشکر باقری در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دفاعی سازمان صنایع دفاع:
🔸امروز می توانیم اعلام کنیم که در دفاع از کشور به خودکفائی کامل رسیدهایم و این دستاوردها ایجاد یک اقتدار و بازدارندگی کارآمد و امنیت و دفاع پایدار برای کشور و ملت سربلند ایران را رقم زده است.
🔸 استفاده مناسب از شرکت های دانش بنیان و ظرفیت دانشگاه های کشور موجب حذف هر گونه موازی کاری و کاهش وابستگی به خارج شده است.
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
📌فرصت یک ماهه «مهناز افشار» برای مراجعه به بازپرس
🔺وکیل مهناز افشار:
🔹بنده به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شدهام اما باید توضیح دهم که تفهیم اتهام دیگری در مورد موکلم مطرح نبوده بلکه آنچه مطرح شد همانهایی بوده که از قبل در پرونده وجود داشته است.
🔹پرونده در دادسرای فرهنگ و رسانه مفتوح است و چنانچه «مهناز افشار» ظرف مدت یک ماه به کشور نیاید در مورد صدور قرار مناسب برای او تصمیمگیری خواهد شد.
🔹اتهاماتی مانند نشر اکاذیب، تبلیغ علیه نظام، حمایت از دختران انقلاب و ... بوده که در قالب عناوین قانون مجازات اسلامی در این پرونده مطرح است.
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
#همسرانه❤️
🍃"راه برگشت را برای خودت باز بگذار!!!"
🔹 در دعوا با همسر و خانواده همسرت، حد نگهدار و راه برگشت را برای خودت باز بگذار، هر چی از دهنت درآمد نگو، هر کاری را نکن، هر حرفی نزن، هر بیاحترامی نکن.
🔸 حرفی نزنی که نشه بعدا جمعش کنی، هر غیبت و بدگویی از آنها برای دیگران نکن و احتمال بده که ممکن است برگردی و راه برگشت را بر خودت نبند. سایه بعضی از حرفها و رفتارها تا ابد خواهد ماند و نخواهد گذاشت که آرام بگیری.
🌺
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar