#هر_خانه_یک_مسجد
🌸 مسجدی کوچک ونماز های عارفانه😍
📷 فرشته یاوری از گلپایگان
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🕊
#حی_علی_الصلوة 📿
🍃 تَبارَكَ الَّذِي نَزَّلَ الْفُرْقانَ عَلى عَبْدِهِ
لِيَكُونَ لِلْعالَمِينَ نَذِيراً 🍃
مبارك است آن كه قرآن،
وسيلهى شناخت حقّ از باطل را بر بندهاش
نازل كرد، تا براى جهانيان مايهى هشدار باشد.
✨عبوديّت و بندگى، زمينهى دريافت وحى
است.👈«نَزَّلَ الْفُرْقانَ عَلى عَبْدِهِ»
✨فرقان،۱✨
#نماز_اول_وقت
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
هدایت شده از کانال خبری بهشهرنو
﷽
#لحظه_استجابت
🍃اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً🍃
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
#دعای_روز_اول
#ماه_مبارک_رمضان
✨اللهمَ اجْعلْ صِیامی فـیه صِیـام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.✨
🌸خدایا قرار بده روزه مرا در آن روزه داران واقعی وقیام وعبادتم در آن قیام شب زنده داران وبیدارم نما در آن از خواب بی خبران وببخش به من جنایتم را در این روز ای معبود جهانیان ودر گذر از من ای بخشنده جنایات کاران.
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
4_5846200687498626604.mp3
1.91M
#آیت_الله_مجتهدی
#شرح_دعای_روز_اول
#ماه_رمضان
#ترک_هر_گناه_قدمی_برای_ظهور
💠ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج💠
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
جزٌ ۱ .mp3
4.13M
✨تلاوت قرآن - جزء اول قرآن
به روش تحدیر (تند خوانی)
🎧 استاد معتز آقائی
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
⭕️ رزمایش مواسات و کارهای زمین مانده!
🔹در حالی که رزمایش همدلی و مواسات در سراسر کشور بصورت وسیع راه افتاده است و با شروع ماه مبارک رمضان این همدلی و دستگیری از محرومین بطور خاص به شیوه کمک های خیریه ای و توزیع بسته های ارزاق نیازمندان اوج گرفته است، یک مساله اساسی باید مورد توجه قرار بگیرد، آن هم اینکه اساسا امروز معنای انفاق چیست؟ آیا هر کمک و خیراتی در معنای انفاق خواهد بود؟
🔹حضرت آیت الله خامنه ای در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن در تفسیر معنای انفاق می فرمایند: «انفاق آن خرج کردنی را می گویند که با آن یک خلائی پر بشود و یک نیاز راستینی برآورده بشود. گاهی پر کردن شکم گرسنه هم انفاق نیست...در آن شرایطی که فقر و گرسنگی مانند گیاه هرزه ای بی حساب دارد بر روی زمین ها می روید، آنجا پر کردن شکم یک گرسنه مثل قیچی کردن پیکره ی بالای یک دانه علف هرز است. در صحرا علف هرزه چقدر قیمت دارد؟ بالاخره از جلوی چشم یک گیاه هرزه کم می شود. اما چقدر این کار اساسی است؟ چقدر جالب است این کار؟ خیلی کم و ناچیز... انفاق کار مردمان باهوش است. آن هایی که خلاءها و نیازها را می فهمند و حاضر می شوند به جا آن خلاءها و نیازها را پر کنند.»
🔹بنابراین هر خرج کردن و کمکی انفاق محسوب نخواهد شد و تقلیل مواسات و انفاق به کارهای صرفا خیریه ای که در جای خود ضروری و لازم هم می باشد، ظلمی است به این مفاهیم بلند و پرمعنا. امروز در رزمایش همدلی و مواسات باید مراقب بود تا معنای انفاق به طور صحیح ادا گردد و خلاء های اساسی پر شود.
🔺شناسایی و کمک به کارگران روزمزد
🔹یکی از مسائل مغفول و خلاءهایی که پیش از بحران کرونا وجود نداشت، جمعیتی از مردم روزمزد و کارگران فصلی است، که هم آبرودار هستند و تحت حمایت و پوشش هیچ نهادحمایتی مانند کمیته امداد نیز نیستند اما این روزها به دلیل شرایط پیش آمده تمامی منابع درآمدی خود را از دست داده اند و عملا جزو قشری شده اند که باید مورد حمایت قرار بگیرند. شناسایی و کمک به این قشر دیده نشده که حتما در منابع اطلاعاتی خیریه ها و گروه های جهادی تا به امروز نبوده اند خود می تواند یکی از مصادیق انفاق و پرکردن خلاء ها باشد.
🔺فقرزدایی بجای فقیرزدایی
🔹امروز معنای انفاق بجای جمع آوری کمک از خیرین و خرید بسته های ارزاق و توزیع آنها می تواند با همین کمک های جمع شده مالی یک کسب و کار و کارگاه تولیدی کوچک راه انداخت و هم مساله اشتغال جامعه هدف و هم مساله تامین مالی خانواده ها را بصورت بلند مدت حل و فصل کرد. در حقیقت برای ادای معنای انفاق باید بجای صرف توجه به فقیرزدایی به سمت فقرزدایی حرکت کرد و بجای کمک های حمایتی خیریه ای، به سمت توانمندسازی پیش رفت.
🔺اصلاح ساختارهای مولد فقر و تبعیض
🔹در سطحی دیگر حتی انفاق و رزمایش همدلی را در تغییر مناسبات و ساختارهای ناعادلانه حاکم بر فضای اقتصادی جامعه می توان معنا کرد. در جامعه ای که به افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارگران اعتراضی نشود و همزمان از حقوق خودمان ۲۰ درصد به آنها صدقه بدهیم، این خود تقویت کننده ساختارهای مولد ناعدالتی در کشور خواهد شد. چرا که بجای حل ساختاری بی عدالتی و فقر به سمت امر کمک و خیریه رفته ایم بدون آنکه به مولدهای فقر گزندی زده باشیم. در نتیجه این رفتار، حاکمیت و دولت که وظیفه رفع فقر و فقرزدایی را دارد، کماکان با اصرار بر ساختارهای مولد تبعیض پیش می رود و در چنین بزنگاه هایی نیز با وجود چنین خیریه ها و خیرینی خیالش از کمک های اینچنینی راحت است. بنابراین تلاش و جدیت برای اصلاح ساختارهای مولد تبعیض، بی عدالتی و فقر نیز خود می تواند در حکم معنای انفاق و مشارکت در رزمایش همدلی و مواسات باشد. تلاشی که وظیفه ای جز رساندن صدای مردم به گوش حاکمیت و احقاق حق مردم مستضعف ندارد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🌷کمک مومنانه🌷
💐بیا تو ای هموطنم
یه امر مخلصانه کن
واسه سلامتی خود
یه نذر عاشقانه کن
تو آسمون همدلی
همره با فرشته ها
کمک به هم میهن خود
خالص و مومنانه کن
🌸باغ محله رو ببین
کبوترا منتظرن
دونه براشون بخری
تا لونه هاشون ببرن
اگه تو هم داشته باشی
هوای همسایه هاتو
خدای مهربون داره
روز مبادا هواتو
عشق و محبتو بذار
به روی بالهای نسیم
به قصد قربت خدا
تو کوچه ها روانه کن
🌷بیا تو ای هموطنم
یه امر مخلصانه کن
کمک به هم میهن خود
خالص و مومنانه کن
🌸بهار اومد بهار اومد
فصل شکفتن گلاست
بیا باهم یکی بشیم
که وقت شادی دلاست
تو از تبار پاکی و
مرید راه حیدری
نشون بده که باهمه
برابر و برادری
قصیده و غزل بخون
با بلبلا و دنیارو
پر از سرود و نغمه و
ترنم ترانه کن
🌷بیا تو ای هموطنم
یه امر مخلصانه کن
کمک به هم میهن خود
خالص و مومنانه کن
🌸به رسم مردای قدیم
فقط یه یا علی بگو
لبیک از سر وفا
به گفته ولی بگو
رفیق دل خسته تو
منتظر کمک هاته
تنها راه نجاتشم
همدلی و مواساته
یه باقیات و صالحات
واسه خودت به جا بذار
توی زمین و آسمون
اسمتو جاودانه کن
🌷بیا تو ای هموطنم
یه امر مخلصانه کن
کمک به هم میهن خود
خالص و مومنانه کن
«سمن»
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🌍 دوره
(۹۰ تجربه انقلاب در مسیر ظهور)
🎥عملیات پنجه عقاب - بخش چهارم
🔸شکست عملیات پنجه عقاب قبل از آغاز
#استاد_مهدی_امینی
(رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
📌۱۳۵۹/۰۲/۰۵ سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar