کانال خبری بهشهرنو
🔹 #تحلیل_سیاسی
🔰جانورانی که به مردم خود رحم نمی کنند
🔹جامعه آمریکا، هنوز از نزاع درباره تقلب انتخاباتی خارج نشده، درگیر یک منازعه دیگر شده. منازعه ای که اتفاقا نشان می دهد جان شهروندان آمریکایی هم برای سیاستمداران این کشور پشیزی ارزش ندارد.
♦️شرکت «فایرز» که گویا به دموکرات ها گرایش دارد، دیروز در حالی از واکسن کرونا رونمایی کرد که منتقدان می گویند این واکسن، از چند هفته ها قبل آماده بوده است. گفته می شود این شرکت، رونمایی را عمدا به تاخیر انداخته، و در واقع در خدمت ستاد انتخاباتی دموکرات ها و علیه ستاد جمهوری خواهان و ترامپ عمل کرده است.
🔹ترامپ می گوید «خیلی وقت پیش گفتم، فایزر و بقیه شرکت ها، ساخت واکسن را پس از انتخابات اعلام می کنند، چون شجاعتش را نداشتند که پیش از آن اعلام کنند. سازمان غذا و داروی آمریکا و دموکرات ها نمی خواستند با خبر تولید واکسن، پیش از انتخابات به من به پیروزی بدهند، به همین خاطر پنج روز بعد اعلام کردند».
♦️گروکشی و گستراندن سایه جنگ های سیاسی گلادیاتوری بر سر همه عرصه های زندگی مردم، در حالی است که روزانه حدود هزار نفر (برخی ایام دو هزار نفر) در آمریکا بر اثر کرونا می میرند.
🔹آیا سیاستمدارانی که به مردم گرفتار خود رحم نمی کنند -و حال آن که با رای آنها سر کار می آیند- به دیگر ملت ها رحم می کنند؟!
♦️زمانی، از مادلین آلبرایت وزیر خارجه دموکرات ها در دولت بیل کلینتون پرسیدند در اثر تحریم های شما، چند صد هزار کودک عراقی جان خود را از دست دادند، آیا ارزشش را داشت؟ و او پاسخ داد "سوال سختی است اما.... بله ارزشش را داشت"!
🔹این زنِ دموکراتِ دیپلمات، در خود آمریکا به #جانور_سیاسی معروف است؛ جانوری از جنس درندگان و همنوع اوباما، بایدن، جان کری، وندی شرمن و کامالا هریس.
✍ #محمد_ایمانی
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
وضعیت آمریکا را قبل از حاج قاسم و بعد از حاج قاسم باهم مقایسه کنید!
اگر بگوییم آمریکا در خون حاج قاسم غرق شد، حتی بزرگنمایی هم نکردیم☝️
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
💠 فراخوان جذب وگزینش
#خادمین_شهدا
🌱 بهشهر،گلوگاه و رستمکلا
📌 علاقمندان به حضور در قرارگاه کمیته خادمین شهداء ،جهت ثبت نام با شماره
۰٩٩۰۴٩٧۲۵۵۱ ( دماوندی )
تماسل حاصل فرمایند.
💠 کمیته خادم الشهداء شهرستان بهشهر _واحد خواهران
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
▪️ تقدیر رهبر انقلاب از منظومه بلند افشین علا برای حاج قاسم
🔻 افشین علا، شاعر و نویسنده برجسته ایرانی، مثنوی بلندی به سبک روایی و حماسی در رثای حاج قاسم سلیمانی سرود. رهبر انقلاب پس از مطالعه این منظومه روایی، انگشتری متبرک به ایشان هدیه داده و در هامش متن اشعار مرقوم فرمودند: «بسمهتعالی؛ رسا و خوشلفظ و معنا سروده شده است، منظومه ماندگاری خواهد شد انشاالله. این قریحه و این توفیق را به آقای افشین علا تبریک میگویم.»
🔸 پیش از این نیز، رهبر انقلاب از شعر افشین علا، علیه توافق حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی تقدیر کرده بودند.
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshr
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧕#حجاب و #شخصیتزن
🌸حجاب در ایران باستان
🧕دختر یزد گرد سوم رو وقتی بردن به اسارت نقاب بر چهره داشت
👤حجت الاسلام مؤمنی
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 با توجه به رای نیاوردن ترامپ
🔸صحبتهای دوسال پیش رهبری در مورد رفتن ترامپ
🔹 ترامپ هم رفت ولی جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
💬 #ساعت_عاشقی
تو انيس خلوت دل، تو پناه قلب خسته
تو طبيب چارهسازى، تو كريم روزگاران
دل دردمند ما را، تو شفايى و تو درمان
به تو مبتلا و محتاج، نه منم، كه صد هزاران
✨ #سلام_آقا✋
🍃صلوات خاصه امام رضا علیه السلام🍃
✨اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.✨
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
♻️ #خلاف_شرع_در_عروسی
🔸خلاف شرع در عروسی، فقط مسئله محرم نامحرم و موسیقی حرام نیست!
🔹رهبر انقلاب:
توصیه ما به عروس و دامادها و پدران و مادرانشان این است كه سعی كنند مراسم ازدواج را به شكل اسلامی درآورند.
🔹به شكل اسلامی درآوردن مراسم، معنایش این نیست كه در آنها #جشن و مهمانی و شادی و شادمانی نباشد؛ نه. اصلاً #ولیمه عروسی و مهمانی برای عروسی، در اسلام مستحب است.
🔹بلكه مراد ما این است كه در ضمن عروسی، در مقدمات و مقارنات آن، كارهای خلاف شرع انجام نگیرد.
🔹وقتی میگوییم كار خلاف شرع، فوراً ذهنها معطوف به مسئله مَحرم و نامَحرم و موسیقی حرام و ازاین قبیل میشود. البته اینها هم خلاف شرع است؛
⛔️ اما #اسراف هم خلاف شرع است.
⚠️زیاده روی در خوردن و آشامیدن،
⚠️زیاده روی در ریخت و پاش،
⚠️زیاده روی در تجملات
⛔️و هرچه كه از حد متعارف و معقول زیادتر شد، اسراف است و شرعا حرام است.
🔺متأسفانه این حرامِ مسلّم، تا حدودی در بین مردم رایج است.
#ویژه_عقدکرده_ها
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar