💠 تشکیلات بهایی لیدر براندازها و فرصت طلبها، در حال ایجاد ظرفیت و سازماندهی فضای مجازی در فتنه دوم به مناسبت سالگرد مهساست !
پ ن : بیت العدل بداند که مردم می دانند تمام فتنه ها طی یک قرن اخیر علیه منافع ملی این کشور یک سرش به مزدوران فرا منطقه ای در حیفا - اسرائیل - شوقی و بیت العدل باز می گردد!
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4
🔹چند وقتی است که از انتشار فیلم عروسی دو بازیگر مشهور سینمای ایران در فضای مجازی میگذرد که بازتابهای فراوانی را به همراه داشته است. جدای از تبلیغ تجملگرایی و به رخ کشیدن مراسمی پرهزینه و اشرافی توسط این دو فرد، آن چه در شیوهی برگزاری این مراسمات بحثبرانگیز است، مغایرت آن با آداب و رسوم ایرانی_اسلامی کشورمان است.
🔹 عقد آریایی اما برخلاف عنوانش، نه تنها هیچ ارتباطی با تاریخ باستان ایران ندارد بلکه یک تقلید آشکار از مراسم عقد در غرب است. مراسمی که عروس و داماد مقابل هم میایستند و جملاتی در ستایش زندگی مشترک و وفادار بودن به یکدیگر به زبان میآورند. پر واضح است این شیوه از ازدواج در ادامه تقلید کورکورانه از سبک زندگی غربی است. عدهای اندک و غالبا از طبقه متمول، سعی دارند در تمامی شئونات زندگی خود از سبک و سیاق زندگی غربی پیروی کنند و هویت ایرانی اسلامی خود را انکار کنند.
🔹از طرفی متن این عقدنامه عینا در سال ۷۴ و در شعری به نام پیمان زندگی از فریدون مشیری آمده که ۱۰ سال بعد در کتابی به نام نوایی هماهنگ باران منتشر شد. حال از این شعر بهعنوان منبعی برای احیای فرهنگ آریایی کشورمان در مراسمات ازدواج استفاده میشود، در حالی که هیچ ارتباطی با آداب و رسوم دوران باستان ایران ندارد!
🔹 و در پایان، چگونه است که بهرام رادان، بعنوان مدعی باستانگرایی حتی حاضر نشده عقد آریایی خود را در ایران برگزار کند و برای برگزاری مراسم ازدواج خود به تفلیس گرجستان رفته است؟!
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4
هوش مصنوعی و فراوانی
✔️ کتابی که در عکس می بینید کتاب abundance یا وفور نوشته پیتر دیامندیس و استیون کاتلر است.
✔️ عکس دیگری که مشاهده می کنید عکسی از تاج ابلیسک واشنگتن است که جنس آن از آلومینیومی است که در آن زمان بسیار فلز گرانبهایی بوده است حتی گرانبهاتر از طلا.
✔️ جلد کتاب وفور هم از آلومینیوم است اما چرا؟ در واقع نویسنده سعی داشته بیان کند آلومینیومی که زمانی آنقدر گرانبها بود الان انقدر ارزان است که جلد کتاب شده است.
✔️ فراوان ترین فلز در پوسته زمین آلومینیوم است اما تخلیص آن در زمان ساخت آبلیسک بسیار گران بوده است و فناوری در سالهای بعدی توانسته این فلز را در دسترس و ارزان سازد آنقدر ارزان که جلد کتاب و یا حتی قوطی نوشابه شود.
✔️ طی چند قرن اخیر فناوری (خصوصا ماشین بخار) چنان وفوری آورده است که اکثر مردمان امروز از پادشاهان قدیم زندگی بهتری را تجربه می کنند.
✔️ فناوری هوش مصنوعی و زمینه هایی که می گستراند هم به وفوری بیش از پیش منجر می شود اما احتمالا تهدید های جدی هم دارد. آنقدر جدی که تا کنون در فناوری های قبلی نمونه اش را ندیده ایم.
✔️ اگر نخواهیم محتاط باشیم می توانیم به همان وفوری فکر کنیم که از این پس انتظار ما را می کشد و به عنوان مثال فرض کنیم فناوری هوش مصنوعی بتواند راهکاری پیشنهاد دهد تا آب دریا را بتوان با استفاده از انرژی پاک و ارزان به آب شیرین تبدیل کرد
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4