فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زیارت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه
با نوای استاد فرهمند
برای دوستان ارسال کنید تا در ثواب این زیارت شریک باشید
@Akhbar_farhangian
🔺️ تصمیم #قطعی درباره #کنکور گرفته #نشده است.
🔸 معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در رابطه با نحوه و زمان برگزاری کنکور، ستاد ملی کرونا تصمیم میگیرد، گفت: هنوز تصمیم قطعی در این خصوص نگرفته نشده است.
@Akhbar_farhangian
🔺 #بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران پیرامون اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری
به نام خداوند جان و خرد
پس از کش و قوس فراوان، بالاخره افزایش حقوق فرهنگیان شاغل با رضایت نسبی آنها انجام شد. اما با نگاهی به وضعیت معیشتی مردم، سقوط ارزش پول ملی و ... به وضوح می توان مشاهده نمود که معلمان و بیشتر اقشار جامعه، فقیرتر شدهاند. چنانکه افزایش حقوق اخیر عملا به مرهمی موقت بر دردی عمیق تبدیل شده است.
دو دهه است که شورای هماهنگی همدوش با فعالان صنفی با شیوه های گوناگونی مانند کمپین، مذاکره، مکاتبه، تجمع و تحصن برای تحقق مطالبات صنفی و آموزشی، تمام راه های مدنی ممکن را به کار گرفته است و در این راه، فعالان صنفی متحمل هزینه های رنگارنگی مانند زندان، تبعید و اخراج شدهاند اما همچنان راه ارزشمند خود را ادامه می دهند.
بدون تردید افزایش حقوق ماههای اخیر فرهنگیان شاغل در قالب اجرای رتبه بندی و نیز طرح در دست اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان نیاز به بحث و بررسی دارد.
شورای هماهنگی چه خود در بطن مذاکرات حضور داشته باشد چه نباشد مانند مواضع قبلی خود، با هرنوع افزایش حقوقی که منافع معلمان را تأمین کند، موافق است و از کسانی که صادقانه در این مسیر، قدم برمیدارند، قدر دانی و حمایت میکند. زیرا اصل اول برای شورا تامین منافع فرهنگیان شاغل، بازنشسته و دانش آموزان البته از طریق استفاده بهینه از تمام ظرفیت های موجود است. سردمداران بارها تاکیدکرده اند : بدون مشارکت مردم نمی توان بر مشکلات فائق آمد. ضمن تأیید این سخن، اعلام می کنیم : مشارکت واقعی بر پایه موجودیت نهادهای مدنی و صنفی مستقل و احزاب رسمی، مورد اعتماد و پاسخگو ممکن است. در چنین بستری است که هم افزایی و هم اندیشی در رگ های اجتماعی جاری می شود. در غیر این صورت مردم افرادی جدا از هم اند که یا فریادشان به جایی نمی رسد یا به راحتی بازیچه فریبها و هیاهوهای تبلیغاتی می شوند.
ایجاد کمپین های موقت از سوی فرد یا افرادی بدون شناسنامه، اگرچه می تواند گاهی تأثیرگذار باشد ولی به دلیل نداشتن مسئولیت قانونی، ناپایدارند و عملکرد آنها به علت وابستگی به خلق و خوی افراد، در درازمدت به نفع جامعه هدف نیست و ممکن است تحت تاثیر زد و بندهای سیاسی قرار گیرد. به دلیل فقدان پایگاه های اجتماعی مستقل است که همواره از جامعه ایران به عنوان جامعه کوتاه مدت یا کلنگی یاد می کنند.
به طور قطع هم اندیشی و همگرایی با نهادهای مردمی در جهت حل مشکلات و پیشبرد امور، قابل توجه و ستایش است مشروط بر اینکه ملزومات آن را مدنظر قرار دهند تا این شائبه ایجاد نشود که انجام امور مهم و تحقق مطالبات، تنها با لابیگری و لطف دولت ممکن است که در آن صورت باید بی اعتباری این شگردها را به دیگر ناکارآمدی های مدیریتی افزود.
از نظر شورای هماهنگی تنها راه تحقق مطالبات، عبور از مسیر تشکل یابی صنفی و مستقل است. در همین راستا ضروری است بر چند نکاتی تأکید شود :
یکم : متاسفانه تاکنون آنگونه که شایسته است منافع بازنشستگان، این سرمایه های راستین جامعه در نظر گرفته نشده است. خواسته های آنها مشخص است. همانطور که در جریان مذاکرات با سازمان برنامه و بودجه توافق کرده اند، خواستار افزایش حقوق تا حداقل نود درصد حقوق شاغلین و البته اجرای آن از ابتدای سال ۱۳۹۹، تبدیل این توافق به ماده ای مستقل در قانون مدیریت خدمات کشوری و نیز اجرای حکم مرداد ماه سال ۱۳۹۸ دیوان محاسبات کشور (در جهت استیفای معوقات مطالباتی سیزده ساله خود)، ایجاد امکان مشارکت در اداره صندوق بازنشستگی و درواقع اجرای کامل قانون مدیریت خدمات کشوری هستند.
دوم : در پروسه افزایش حقوق بخشی از شاغلان، عملا ظلمی مضاعف نسبت به نیروهای زحمتکش کادر خدماتی روا داشت شدهاست. دولت و مجلس در هر گامی که برای رفع مشکلات بر می دارند باید منافع این قشر زحمتکش را لحاظ نمایند.
سوم : دولتها در هر دوره با افزایش حقوق جزیرهای کارمندان سایر ارگانها، میان دستمزد فرهنگیان و سایر کارمندان دولت فاصلهای ایجاد نمودهاند که موجب تبعیض و ظلم آشکار میان فرهنگیان و کارمندان سایر دستگاههای دولتی شدهاست که با این مقدار افزایش حقوقها و نرخ تورم مرتفع نمیگردد. شورای هماهنگی خواهان حقوق همتراز و یکسان با سایر کارمندان دولت است و به شیوه های مدنی برای مطالبه دستمزد عادلانه و بالای خط فقر تلاش می کند و از تمام ظرفیت خود برای تحقق کامل مطالبات فرهنگیان استفاده می کند. طبیعتا رویکرد تعاملی از طریق گفتگو و مذاکره، اولویت نخست این شوراست، اما سایر ابزار و روش های دمکراتیک را که در قانون پیش بینی شده است، برای خود محفوظ می داریم.
✅ شورای هماهنگی تشکلهای صنفی
@Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 حریرچی: هیچ داروی گیاهی و سنتی مؤثر برای درمان کرونا نداریم.
🎥 تنها تست تشخیصی تست از ته حلق است.
@Akhbar_farhangian
🔺 مدیر شبکه آموزش #شاد گفت: ما به بانک اطلاعاتی جامعی از ناشران نیاز داریم تا شناسنامه ناشران و موضوع فعالیت آنها را داشته باشیم که بتوانیم مناسبات را صحیح برقرار کنیم.
🌐 mehrnews.com/xSmLy
@Akhbar_farhangian
🔺 #اصلاح ثبت سفارش #اینترنتی کتب درسی از #فردا
🔸 سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با توجه به شیوع بیماری کرونا و بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریورماه، تقویم زمانی ثبت سفارش و توزیع کتب درسی را تغییر داده و اعلام کرده است که دانش آموزان و مدارس میتوانند جهت اصلاح ثبت سفارش های انجام شده از فردا (شنبه) ۴ مردادماه به سامانه مربوطه مراجعه کنند.
🔹 بر اساس اصلاحیه صورت گرفته، افرادی که به دلیل تکرار پایه، تغییر رشته یا محل تحصیل یا زندگی نیاز به اصلاح سفارش کتابهای درسی سفارش دارند از ۴ مردادماه تا ۲ شهریورماه میتوانند نسبت به اصلاح ثبت سفارش کتابهای درسی خود اقدام کنند.
🔸 دانشآموزان میان پایه نیز که در مهلت زمانی مقرر از ثبت سفارش کتابهای درسی جاماندهاند، می توانند از ۱۱ تا ۲۰ مردادماه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی مراجعه و به صورت فردی یا گروهی اقدام به ثبت سفارش کتابهای درسی کنند.
@Akhbar_farhangian
🔺 #سهام_عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به ۱۹ میلیون و ۶۳۴ هزار و ۵۴۸ تومان رسید.
🔸 ارزش برگه ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت در پایان معاملات هفته جاری به ۱۹ میلیون و ۶۳۴ هزار و ۵۴۸ تومان رسید و سود ۴۵۰ هزار تومانی عاید سهامداران شد.
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔹با سلام خدمت شما و همگی معلمان عزیز. وزیر آموزش و پرورش برای سال تحصیلی پیش رو اگر احتیاج به آموزش مجازی هست که قطعاً هست، گوشی بصورت رایگان در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار دهد. مخصوصاً معلمانی که رسمی نیستند و توانایی خرید گوشی ندارند. چون معلم باید با گوشی تدریس را انجام دهد که زحمت آن از تدریس و آزمون حضوری بیشتر است.
🔹سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم و ممنون از کانال خوبتون. متاسفانه سیستم آنقدر آلودس که نیاز به پاک سازی داره. من هم پارسال هم امسال برای دومین آزمون مدیران قبول و مصاحبه شدم. ولی متاسفانه یه جوری با هم هماهنگ هستند که کسانی رو مدیر می کنند که خودشون میخواهند. و فقط فرمالیته یه مراحلی رو اجرا می کنند. و جای هیچ اعتراضی هم نیست. لطفاً صدای ما رو به مسئولین برسانید.
ممنون و سپاسگزارم
🔹با سلام و وقت بخیر خدمت شما سروران گرامی. من ۲۵سال خدمت در واحد آموزش می باشم و درست دو سال قبل به مراتب فرمی رو درخصوص حق مهدکودک از سال ۸۲ به بعد تکمیل نمودیم و گفتن که قرار است حق مهدکودک سالهای قبل پرداخت شود. ولی هیچ جوابی نگرفتیم! سال ۸۴ و ۸۸ دو فرزندم در مهدکودک بودند و مدارک هم تحویل دادیم! تنها من نبودم. خیلی از همکاران با من فرم تکمیل کردند ولی جوابی گرفته نشد!
🔹تفکر تُرکمنیسم!
آموزش و پرورش سال ها در دستان نیروهای غیر آموزش و پرورشی بوده و هست. کسانیکه سکاندار این وزارت خانه هستند از جنس نیروهایی هستند که هیچ ربطی به این سیستم ندارند، کسانیکه کلاس درس را تجربه نکرده اند، کسانیکه رنج و سختی تدریس را نمیدانند، کسانیکه به آموزش و پرورش به عنوان یک بنگاه نگاه میکنند و معلم را نیروی اضافه میدانند، در این تفکر معلم بار مالی برای وزارت خانه دارد و باید او را به بردگی کشید، باید هر روز تراکم کلاس ها را بالاتر برد تا نتواند نفس بکشد. دراین تفکر مهم نیست دانش آموز درس یادبگیرد یا نگیرد، مهم فقط این است که کلاس برای او تعریف شود. وظیفه خطیر وزارت آموزش و پرورش نیز به عنوان یک نهاد حاکمیتی برای تربیت نسل ها و توسعه منابع انسانی به یک مکان برای گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان تغییر نموده و فقط وظیفه نگهداری فرزندان در کلاس های با تعداد بالا برای ارائه آمار به مردم می باشد. فقط مهم این است که دانش آموز به کلاس برود و هیچ توجهی به کیفیت آموزش، معیشت معلم، کیفیت کتب درسی و... نمی شود، در این تفکر، وزارت خانه اجازه دارد یک معلم حق التدریس را با ماهی یک میلیون تومان به کار بگیرد، او را به کلاس بفرستد، چهل نفر دانش آموز به او بدهد، همپای معلم رسمیِ خود از او کار بکشد، او را از حداقل حقوق و امتیاز بی بهره کند، دادن تشویقی، انتخاب به عنوان معلم نمونه، دادن وام ، حق مسکن، حق اولاد و حتی یک برگ تقدیرنامه به او ندهد. در این تفکر، یک معلم حق التدریس باید هر برنامه ای را دقیقاً با سیاست های وزارت آموزش و پرورش انجام بدهد ولی زمانیکه بخواهد به حق قانونی خود برسد تهمت و انگ ورود در فضای غیر رقابتی را از طرف وزیر و معاونانش خواهد خورد. وزیری که با تعهد به استخدام این قشر مظلوم رأی اعتماد گرفت، این نیروها را بی کیفیت میداند ولی تا میتواند بخشنامه حواله این نیروها روانه میکند تا اجرا کنند. در این تفکر فقط برای دادن حق قانونی، این نیروها کیفیت ندارند اما در کلاس های درس بالاترین کیفیت آموزشی را دارند و با حداقل امکانات، حداکثر بازخورد را تحویل می دهند، ولی در این تفکر این نیروها فقط تا این مرحله که قانع باشند به درد می خورند و اگر حق قانونی خود را مطالبه کنند بی کیفیت می شوند و در فضای غیر رقابتی به این مجموعه ورود نموده اند. تا زمانیکه این تفکر در وزارت آموزش و پرورش حکم فرماست نمی توان انتظار هیچگونه تحولی داشت. وزارت خانه ای که بارها مظلوم ترین معلمانش را سرکوب میکند و بر چهره مظلوم و پر تلاش آن ها چنگ می اندازد. با آرزوی روزهای روشن در این روزگار پرغم.
@Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 استاندار تهران: محدودیت های کرونایی در تهران یک هفته دیگر #تمدید شد.
🎥 دورکاری #کارمندان هم فعلاً تا چهارشنبه هفته آینده ادامه دارد.
@Akhbar_farhangian