✍ ✅ بازیهای #هدفدار مرتبط با اختلالات یادگیری
✅ 1- یخ شویم، ذوب شویم:
هدف: پرورش مهارت های جسمی- حرکتی – تقویت مهارت های زبانی
معلم نوآموزان را به فضای باز برده و از آنها میخواهد که به هر سمتی که مایلند شروع به دویدن و پریدن کنند. با فرمان «یخ شوید» از حرکت می ایستند و با فرمان «ذوب شوید» دوباره شروع به حرکت میکنند. در پایان، معلم توضیح میدهد که یخ جامد است و نمیتواند حرکت کند اما آب مایع است و در حقیقت ذوب شده ی یخ است و به راحتی در جریان است.
✅ 2- تور ماهیگیری:
هدف: پرورش مهارت های جسمی- حرکتی
معلم نوآموزان را به فضای باز میبرد، یک نفر به عنوان ماهیگیر انتخاب میشود و با دویدن بچه ها در حیاط یکی از آنها را لمس کرده و دو نفری مشغول به گرفتن سایر ماهیها میشوند. از آنجایی که دو نفر مسئولیت گرفتن سایر ماهیها را به عهده دارند، ماهی ها میتوانند از فضای میان دستهای آنها فرار کرده و بازی تا گیر افتادن آخرین ماهی ادامه
مییابد. اگر تعداد نوآموزان زیاد است میتوان آنها را به چند گروه تقسیم کرد.
✅ 3- بپا توپت نیفته:
هدف: تقویت مهارت های زبانی- جسمی و حرکتی – هماهنگی دست و چشم
معلم نوآموزان را به فضای باز میبرد، یک دایره بزرگ درست میکنند و سپس با توجه به دروس کلاسی (نام فلش کارتها – کلمات و نشانههای فارسی و ... ) به هر کدام از نوآموزان یک اسم میدهد معلم با یک توپ در وسط دایره قرار میگیرد و با گفتن نام جدید هر نوآموز توپ را به هوا پرتاب میکند، کودکی که نام او برده شده است، باید به سرعت حرکت کرده و مانع از افتادن توپ بر روی زمین شود، نوآموزی که موفق به گرفتن توپ شود، به جای مربی می ایستد و بازی بدین گونه ادامه پیدا میکند.
✅ 4- عموجان، آی عموجان:
هدف: پرورش مهارت های ذهنی – تقویت مهارت های زبانی
معلم نوآموزان را به فضای باز میبرد کودکان دستهای همدیگر را گرفته و دایرهای درست میکنند. یکی از کودکان عموجان میشود و به وسط دایره میرود، کودکان دایرهوار میچرخند و میگویند عموجان، آی عموجان ما را کجا میبری؟ عموجان هر کجا که دوست دارد را میگوید «مثلاً باغ وحش» یا «مدرسه» بعد کودکان می پرسند با چی
میبری؟ و هر وسیله ای که او گفت شکل همان وسیله میشوند و صدای آن را تقلید میکنند و به دور عموجان
می چرخند.
✅ 5- تشکر بازی:
هدف: تقویت مهارت های زندگی – مشارکت پذیری
معلم موسیقی مربوط به شعرهای کلاس زبان یا فارسی را پخش میکند و یک کلاه به دست نوآموزان میدهد تا آن را دست به دست کنند. سپس کودکی که کلاه را میگیرد میگوید «لطفاً کلاه را به من بده» و دیگری در جواب میگوید «بفرمایید» و کودک اول جواب میدهد «متشکرم» و کودک دوم میگوید «خواهش میکنم». معلم هر چند ثانیه یکبار موسیقی را قطع میکند و کلاه در دست هر کسی ماند او انتخاب میکند با چه کسی تشکر بازی کند.
✅ 6- لیلی رو خط صاف:
هدف: تقویت مهارت های جسمی- حرکتی – هماهنگی بین چشم و پا
معلم یک خط صاف به طول 2 متر روی زمین میکشد. ابتدا بدون خط از نوآموزان میخواهد تا مصافتی را لیلی کنند (هر کدام به تنهایی) سپس از آنها میخواهد تا روی خط صاف به آرامی و با دقت لیلی کنند.
✅ 7- موش و گربه:
هدف: پرورش مهارت های جسمی- حرکتی – هماهنگی بین اعضای بدن
معلم کودکان را به فضای بازی میبرد، نوآموزان یک دایره تشکیل میدهند، یکی از کودکان گربه میشود و دیگری موش مادر. بقیه کودکان موش هستند. گربه در وسط دایره می ایستند. موش مادر میگوید: «موش کوچولو بیا پیش من» موش میگوید: «من نمیتونم بیام گربه منو میخوره». موش کوچولو به سمت مادر میدود و گربه او را تعقیب میکند هر کس گرفته شود نقش گربه را در دور بعدی بازی میکند.
✅ 8- شناسایی شی فرضی:
هدف: پرورش مهارتهای ذهنی – تقویت مهارت های زبانی
کودکان دایرهوار می نشینند، سپس معلم یک شی مثلاً مداد را نشان میدهد و میپرسد این شی چیست؟ همه می گویند مداد سپس با آن شی عمل دیگری انجام میدهد مثلاً موهایش را شانه میکند و یا مسواک میزند. سپس سایر نوآموزان حدس میزنند. بدین ترتیب تمام نوآموزان با اشیا موجود بر روی میز کارهای دیگری کرده و سایر نوآموزان حدس
میزنند.
✅ 9- ضربه های موزون:
هدف: تقویت ماهیچه های دست – هماهنگی بین گوش و دست
معلم با ضربه های موزونی بر روی میز میزند و به آرامی صدای ضربه های خود را تندتر و کندتر میکند و همزمان بچه ها سعی میکنند که حرکات بدن خود را تندتر و کندتر کنند. در مرحله بعد با صدای یکسان و موزون ریتم معلم دست
میزنند و لحظه ای که معلم ریتم را تندتر یا کندتر میکند، حتی اگر دست هایشان برای دست زدن به هم نزدیک شده بود از حرکت می ایستند.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
💢 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از #حذف مرحله ای #کنکور از #مهرماه۹۸ بر اساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو خبر داد
منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری :
◽️پذیرش #حداقل۸۵درصد کلیه ظرفیت های آموزش عالی در دانشگاه های دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، موسسات غیرانتفاعی، فنی حرفه ای و علمی کاربردی بر اساس #سوابق_تحصیلی به دانشگاه های فوق واگذار می شود و داوطلبان متقاضی رشته محل های اعلامی ضرورتی به ثبت نام و شرکت در کنکور سراسری ندارند.
◽️لیست رشته محل های دانشگاهی تا آخر دی ماه قبل از ثبت نام کنکور سراسری از طریق سازمان سنجش اموزش کشور اعلام خواهد شد.
منبع : #خبرآنلاین
🌺 لطفاً کانال خودتان را به همکاران #معرفی کنید، همراهی شما دلگرمی ماست 🌸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
📯 همایش ملّی روانشناسی مدرسه
⭕️ پنجمین همایش ملّی روانشناسی مدرسه توسط انجمن روانشناسی تربیتی ایران در ۲۷ بهمن ماه برگزار میگردد.
علاقمندان به شرکت در این همایش میتوانند جهت ثبت نام و ارسال چکیدهٔ مقاله با ورود به سایت همایش به آدرس
http://sp.iepaconf.ir/fa
و مطالعه دقیق مراحل ثبت نام و دستورالعملها نسبت به بارگذاری و ارسال چکیده مقاله اقدام کنند.
🔘 مشروح خبر:👇
🌐 medu.ir/fa/news/item/739193
🆔 @tarbiyat_talim 💯
✳️ تصحیح و ثبت نمرات امتحانات نهایی از دیماه ۹۷ بهصورت الکترونیکی..
🔰 رئیس مرکز سنجش وزارت آموزشوپرورش با اشاره به تأثیر مثبت سوابق تحصیلی دانش آموزان در کنکور ۹۸ اظهار کرد: تصحیح ثبت نمرات برگههای امتحانات نهایی از دیماه ۹۷ هم بهصورت الکترونیکی انجام میشود.
⭕️ شرح 👈
🌐 goo.gl/XuJXrH
🆔 @tarbiyat_talim 💯
📖 دورهٔ ضمن خدمت قرآنی
⭕️ دورهٔ آموزشی ضمن خدمت الكترونیكی «آموزش سبک زندگی مبتنی بر آموزههای دینی و قرآنی جزء ۳۰ قرآن كریم» به مدت «۱۲ساعت آموزشی» با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همكاری معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، از تاریخ ۱۳۹۷/۰۹/۱۷ در سامانه LTMS قابل ثبت نام است.
شرکت در این دوره، #اختیاری است.
🔘 منبع خبر: اطلاعیهٔ معاونت آموزش منابع انسانی
ltms.medu.ir
🆔 @tarbiyat_talim 💯
🌀 تبدیل وضعیت نیروهای #پیمانی
💥 علی الهیارترکمن معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی وزیرآموزش وپرورش: تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی دولت منوط به تصمیمات وسیاستهای اداری واستخدامی کشوراست.
🌺 لطفاً کانال خودتان را به همکاران #معرفی کنید، همراهی شما دلگرمی ماست 🌸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
▪️نکته▪️✍
♦️ از پروفسور حسابی نقل شده که:
✅ هیچ گاه دانش آموزی که دیر به کلاس آمد را پشت در نگه #نداشتم و او را از ورود به کلاس منع نکردم؛ چون دانستم که همین قدر #احساس مسئولیت داشته که خودش را به کلاس رسانده است.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍