#صدای_هنرآموزان
با شروع تعطیلات مدارس از ابتدای اسفند ۹۸، هنرآموزان هنرستانها نیز مانند سایر دبیران متوسطه و آموزگاران ابتدایی، آموزش های مجازی در شبکه های اجتماعی را آغاز کردند.
آموزش هایی که به دلیل ماهیت مهارتی و کارگاهی آنها در مقایسه با دروس تئوری در فضای مجازی دشوارتر و پیچیده تر بوده و از این رو انرژی مضاعفی را از همکاران هنرآموز گرفته است.
حال بعد از سه ماه آموزش های مجازی و اتمام دو پودمان درسی از دروس کارگاهی و علی رغم درگیری و گرفتاری های هنرآموزان در این فضا، آموزش و پرورش امر به بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت و به مدت یکماه کرد و بر اساس شیوه نامه ای که به مدارس ابلاغ کرد، حضور دانش آموزان را اختیاری و مدیریت امر آموزش در این یکماه را به شورای مدارس واگذار نمود. بر همین اساس جلسات شورای دبیران در نخستین روز بازگشایی مدارس تشکیل شده برنامه حضور همکاران در مدارس برای رفع اشکال دانش آموزان و همچنین نحوه و زمان ارزشیابی نهایی دانش آموزان تا ۲۷ خردادماه مشخص گردید.
اما با گذشت حدود ۱۰ روز از این برنامه، به ناگهان بخشنامه دیگری از سوی ادارات کل استان ها به هنرستان ها ابلاغ شد و هنرستان ها را ملزم کرد که آموزش های مجازی را به مدت ۱۰ هفته تا ۱۵ مرداد برای سه پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم ادامه داده و در پایان هر دوره نیز آزمون های عملی به صورت حضوری برگزار نمایند!
در اینجا ذکر چند نکته لازم است :
۱- بر اساس دستورالعمل قبلی وزارت آموزش و پرورش امتحانات حضوری فقط در پایه های نهم و دوازدهم باید برگزار شود و برگزاری هر نوع آزمون حضوری در سایر پایه های تحصیلی ممنوع است.
۲ - بر اساس همین دستورالعمل حضور دانش آموزان در مدارس، اختیاری و صرفاً برای رفع اشکال خواهد بود، لذا برگزاری سه دوره تراکمی هر یک به مدت حداقل سه هفته برای آموزش هر یک از پایه های تحصیلی دهم، یازدهم و دوازدهم، خلاف و ناقض شیوه نامه قبلی است.
۳- اگر بنا بر آموزش های حضوری دروس مهارتی به مدت ۱۰ هفته و تا نیمه تابستان بود چرا هنرآموزان را ملزم به نصب برنامه شاد و ارائه آموزش های مجازی و برگزاری امتحانات آنلاین کردید؟
۴- فارغ از اینکه با توجه به شرایط بسیاری از هنرستان های کشور و نداشتن امکانات سرمایشی امکان ارائه آموزش های کارگاهی تا اواسط تابستان تقریباً ناممکن است، کشاندن هر روزه ی هنرآموزان و هنرجویان به هنرستان ها بر خلاف پروتکل های بهداشتیِ تعیین شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و قطعاً سلامت آنها را به خطر خواهد انداخت.
@Akhbar_farhangian
🔺 یک بام و دو هوای تصمیمگیری برای دانش آموزان در روزهای کرونایی
🔸 برنامههای بی سر و سامان درباره وضعیت آموزشی دانشآموزان موجب سرگردانی آنها میان این بازار شلوغ تصمیمگیری شده است.
🌐 yjc.ir/00Uv9h
@Akhbar_farhangian
😰 ظاهر بزک شده اما باطنی هیولا😱😨
😈 تلویزیون اینترنتی یعنی راحتی دسترسی به محتوای اینترنت اما 👇
💢 اعتیاد مجازی بیشتر
💢 نفوذ و سرقت اطلاعات بالاتر
💢 حیا و عفت به باد رفته
💢 طلاق و جدایی افزونتر
❌ آمدن چیزی بدتر از ماهواره چون ماهواره غیرقانونی، همراه استرس و محدود به چند شبکه است اما تلویزیون اینترنتی قانونی و نامحدود!
💢 از همه مهمتر تلگرام و اینستاگرام چقدر کمک کردند تا امثال حسنروحانی دوباره رأی بیاورند، حسن روحانی انتخاب مجددش را مدیون تلگرام و اینستاگرام است، امروز تلویزیون اینترنتی یعنی ادامه بدبختی ها ( ماندن تفکر حسن روحانی تا ۱۵۰۰ )
💢 تلویزیون اینترنتی یعنی خطر هک و هکر هر کاری خواست انجام دهد!
⚠️ این خطر است.. جدی بگیریم! وقتی کاری مضراتش بیشتر از منافع آن است؛ این یعنی خطر🤢😭😰
♨️ وقتی زیر ساخت اینترنت در کشور راه نیفتاده است ( شبکه ملی اطلاعات نداریم ) ؛ بی عقلی است سمت تلویزیون اینترنتی رفتن!
✍ مهدی گلی ( فعال رسانه )
#فریب_نخوریم
#نه_به_تلویزیون_اینترنتی
#کانال_شعاع
🆔 @mg1357
👈 کپی و ارسال با ذکر منبع بلامانع است.
@Akhbar_farhangian
🔺 #ارزشیابی دروس عمومی #هنرستانها غیرحضوری انجام میشود.
🔸 رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد:
ارزشیابی پایانی دروس عمومی، شایستگیهای غیرفنی و پایه فنی هنرستانیها به صورت #غیرحضوری و ارزشیابی دروس شایستگیهای فنی به صورت #تراکمی و #حضوری انجام میشود.
@Akhbar_farhangian
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 دانشآموزان و #امتحانات پایان سال
🎥 غیر از نهمی ها و دوازدهمی ها بقیه پایه ها #غیر_حضوری امتحان خواهند داد.
#نمرات بر اساس ارزشیابی های طول سال تعیین میشود.
@Akhbar_farhangian
🔺 #شیفتبندی حضوری و نیمهحضوری از سناریوهای #سال_آینده مدارس در صورت ادامه شیوع #کرونا
🔸 معاون آموزش و پرورش از شیفتبندی حضوری و نیمهحضوری بهعنوان سناریوهای سال آینده مدارس در صورت ادامه شیوع کرونا #خبر داد.
@Akhbar_farhangian
🔺 #بکارگیری هزار نیرو در آموزش و پرورش #استثنایی کشور
🔸 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت:
ساماندهی نیروی انسانی از مهمترین موضوعات آموزش و پرورش استثنایی است و یکی از راههای جبران کمبود نیرو در آموزش و پرورش استثنایی بکارگیری ۶۹۱ نیروی پذیرفته شده در آزمون استخدامی ماده ۲۸ و ۵۰۰ نیروی طرحی برای اول مهر ماه است.
🔹 سید جواد حسینی، در نشست با مدیرکل و رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران اظهار داشت:
در سال جدید ۵۰۵ دانشجو معلم در رشته های مرتبط با آموزش و پرورش استثنایی در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته خواهند شد.
وی افزود:
طرح خرید خدمات، استمرار کار بازنشستگان، طرح معلم تمام وقت، حق التدریس نیروی شاغل و سربازمعلم راهکارهای دیگر حل مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استثنایی است.
🔸 معاون وزیر با اشاره به کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی انسانی در گروه های هفتگانه آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت:
در آخرین جلسه شورای سازمان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد پیگیری استخدام این دوازده هزار نیرو از طریق سازمان امور استخدامی و معاونت برنامه ریزی و توسعه و منابع به تصویب رسید.
🔹 وی افزود:
تأمین نیروی متخصص در آموزش و پرورش استثنایی در مقایسه با آموزش و پرورش عادی بسیار سختتر است و امید است با مساعدت سازمان امور استخدامی تأمین نیروی موردنیاز در دستور کار قرار گیرد.
@Akhbar_farhangian
🔺 #منابع آزمون #نمونه_دولتی ورودی #دهم
🔸 تاریخ برگزاری آزمون #جمعه ۲۰ تیر ماه ساعت ۹ صبح
@Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 عادی شدن فعالیت ادارات با رعایت فاصله گذاری هوشمند، از #فردا
🎥 #ساعت_اداری کلیه کارمندان از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.
@Akhbar_farhangian