May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فرمانده کل ارتش؛
📢/اخیرا آمریکاییها🇺🇸 پیغام داده بودند که یک نقطه را میزنیم و شما هم جواب ندهید تا دعوا تمام شود!
پاسخ دادیم🇮🇷 که اگر یکی بزنید ۱۰ تا میخورید .
#اقتدارملی
@corps80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر آموزش و پرورش: پدیده کنکور تمام نظام آموزشی ما را به گروگان گرفته است.
@corps80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اقــتدار😍
عضویت در کانال👇👇👇
🆔 @corps80
🔻فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس:
🔹موفقیت های نیروی هوایی ارتش مرهون اتکا به توان جوانان این مرز و بوم است
🔸امیر سرتیپ دوم قربانی با اشاره به حضور نیروهای جوان، شایسته و متخصص در نیروی هوایی الهی گفت: اکنون شاهد موفقیتهای بیبدیل در حوزه تعمیر، تجهیز و ساخت جنگنده بمب افکن های شکاری و در عرصه خلبانی و به بکارگیری تکنیک های روزآمد کنترل هوایی هستیم که این مهم با اتکا به توان و ظرفیتهای داخلی در نیروی هوایی بدست آمده است.
#هواگرد
#نیروهای_مسلح_ایران
@corps80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانور رسانه ای
#آمریکا_هیچ_غلطی_نمیتواند_بکند
عضویت در کانال👇👇👇
🔷 @corps80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی زیبا از سربازان گمنام امام زمان(عج)
نیروهای ویژه نوپو
#اقتـــــدار_ایــــــــران ✊
عضویت در کانال👇👇👇
🆔 @corps80
🇮🇷اخبار مقاومت 🇮🇷
لانچر سامانه سوم خرداد که پهپادMQ_4Cرو زده بود با کیلمارک این پهپاد در باغ موزه دفاع مقدس به نمایش د
کیلمارک پهپادMQ_4cبر روی بدنه لانچر سامانه سوم خردار
#اقتدارملی
@corps80
🔷سخنگوی سپاه خبر داد: رژه سراسری نیروهای مسلح فردا در سراسر کشور برگزار می شود.
سردار شریف:
🔸این مراسم از ساعت 8 صبح (31 شهریور) آغاز شده و مسئولیت اجرای رژه در تهران ومراکز استان ها با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در بندر عباس با ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد.
🔸سخنگوی سپاه با بیان اینکه در این مراسم گوشه ای از دستاوردها و توانمندی های دفاعی نیروهای مسلح در قالب یگان های پیاده و محمول به نمایش در خواهد آمد، گفت: سخنران مراسم رژه نیروهای مسلح در تهران رییس جمهور محترم و در بندر عباس ریاست محترم مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
@corps80
✅ویژگیها
#میراژاف۱ از یک موتور SNECMA Atar با ۴۹ کیلو نیوتن گشتاور نیرو در حالت خشک و بیش از ۷۰ کیلونیوتن با پسسوز، نیرو میگرفت که این هواپیما را به سرعت ۲٫۲ ماخ (۲۳۳۸ کیلومتر بر ساعت) در ارتفاع ۱۲ هزار متری میرساند. شعاع عملیاتی این هواپیما با ۱۴ بمب ۲۵۰ کیلویی در پرواز مرتفع-پست-مرتفع به ۴۲۵ کیلومتر میرسید ضمن اینکه از قابلیت سوختگیری هوایی و حمل سوخت اضافی هم برخوردار بود و برخی مدلهای آن حتی توانایی سوخترسانی به یکدیگر را هم داشتند. میراژ اف۱ در ماموریتهای گشت هوایی جنگی با دو موشک سوپر ۵۳۰ و سوخت اضافی در حدود دو ساعت و ۱۵ دقیقه مداومت پروازی داشت و سقف پرواز خدمتی آن ۲۰ هزار متر بود. سرعت صعود این هواپیما در ارتفاع بالا ۲۴۳ متر بر ثانیه بود. میراژ اف۱ به دو تیربار ۳۰ میلیمتری DEFA مسلح میشد که هر یک ۱۵۰ گلوله داشتند و قادر بود تا انواع مختلف موشکهای هوابههوا، هوابهسطح، راکت و بمب و تجهیزات شناسایی را با خود حمل کند.
طراحی و توسعه
جستجوی نیروی هوایی فرانسه برای طراحی جایگزینی تواناتر برای میراژ ۳ از دهه ۱۹۶۰ یعنی زمانی که هنوز میراژ ۳ در خط تولید بود، آغاز شد. ایدههای اولیه قابلیت برخاست و فرود عمودی و داشتن بالهای متحرک را شامل میشد. ابتدا میراژ۳ ژ که جنگندهای نسبتاً بزرگ با بالهای دلتای متغیر بود طراحی شد. بالهای متغیر به هواپیما اجازه میداد که با توجه به نوع پرواز درجه خمیدگی بال خود راانتخاب کند. اما در جریان پروازهای آزمایشی مشخص شد که پرواز در ارتفاع پایین با بالهای مثلثی بسیار دشوار است. سپس هواپیمای دیگری که برای پرواز بهتر در ارتفاع پایین طراحی شده بود نظر نیروی هوایی فرانسه را به خود جلب کرد. این هواپیما که میراژ اف۲ نام گرفته بود، بدنه پروازی میراژ ژ را داشت اما از بالها و دم متعارفتری استفاده میکرد. اما همچنان داسو معتقد بود که هواپیمای کوچکتر برای ایفای نقش جنگنده مناسبتر است. در نتیجه مدل کوچکشدهای از میراژ اف۲ با موتور ارتقایافته Atar ساخته شد.[۱]
بازگشت داسو از بال مثلثی به بال ذوذنقهای با پیشرفتهای فنی ممکن شد که تولید بالهای فوقالعاده نازک و در عین حال مستحکم را امکانپذیر میکرد و هواپیما را قادر میساخت که در پروازهای مافوق صوت نیز در حد و اندازه هواپیمایی با بال دلتا ظاهر شود. یکپارچگی بدنه پروازی هم این اجازه را به هواپیما میداد که سوخت بیشتری با خود حمل کند. اولین پیشنمونه این هواپیما که در میراژ اف۱ نامگذاری شده بود در دسامبر ۱۹۶۶ به پرواز درآمد و طرحهای بزرگتر و پرهزینهتر میراژ ۳ژ و میراژ اف۲ کنار گذاشته شدند. میراژ اف۱ بالاخره در سال ۱۹۷۳ به ارتش فرانسه پیوست و در سالهای بعد به یازده کشور دنیا صادر شد. میراژ اف-۱ تا سال ۱۹۸۴ جنگنده استاندارد نیروی هوایی فرانسه محسوب میشد. در این سال میراژ ۲۰۰۰ که بازگشت دوباره شرکت داسو به بال دلتا بود، به ارتش فرانسه پیوست و جایگزینی تدریجی میراژهای اف-۱ با میراژ ۲۰۰۰ آغاز شد.
عضویت در کانال👇👇👇
🆔 @corps80
داسو میراژ اف۱
داسو میراژ اف۱ (به فرانسوی: Dassault Mirage F1) جنگنده برتری هوایی و تهاجمی تکسرنشین ساخت شرکت فرانسوی داسو است که به عنوان جایگزینی برای جنگندههای خانواده میراژ ۳ تولید شد. حدود ۷۴۰ فروند از این هواپیما بین سالهای ۱۹۶۶ تا ۱۹۸۳ تولید شد و از اوایل دهه ۱۹۷۰ در ارتش فرانسه و چندین کشور دیگر دنیا به عنوان یک جنگنده سبک چندمنظوره به کار گرفته شد.
ویژگی ها👇👇👇👇
🆔 @corps80
تانک K1 کره جنوبی در حالت زانو زده
در کشورهایی نظیر ژاپن و کره جنوبی به جهت کوهستانی بودن بخش عمده ای از مناطق کشور ، یکی از الزامات زرهی زاویه پوشش گسترده جهت اجرای اتش به مناطق فرودستی (از بالای یک تپه یا کوه به سمت پایین) و ایضا بالادستی (از دامنه یک تپه یا کوه به سمت بالا) است. توپ نصب شده بر تانک های کره ای نظیر K1 و K2 یا تانک های ژاپنی جهت پوشش زاویه عمودی همچون دیگر تانک ها دارای محدودیت هستند. راه حلی که برای کاهش این محدودیت و بهبود سطح پوشش توپ در زوایای عمودی ارائه شده ، سیستم تعلیق متغیر با قابلیت تغییر ارتفاع (سیستم تعلیق فعال یا ..............) است که امکان خم شدن تانک به جلو و عقب ، کناره ها ، کاهش ارتفاع تانک (اصطلاحا زانو زدن) و ......... را فراهم میکند
عضویت در کانال👇👇👇
🆔 @corps80