eitaa logo
neyhava
2هزار دنبال‌کننده
534 عکس
114 ویدیو
230 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معاون ترامپ: فردا واقعا روز جدیدی است - پایان جنگ ۱۲ روزه و من واقعا معتقدم که آغاز چیزی بسیار بزرگ برای صلح در خاورمیانه است. 🔺امیدواریم دوباره عملیات فریبی از سوی ترامپ بد عهد نباشد. 🟥امام خمینی رحمه‌الله‌علیه چه خوب آمریکا را شناخت که در کلامی ماندگار فرمود: «آمریکا اگر لا‌اله الا الله هم بگوید، از او نپذیرید و باور نکنید» 🚨🚨تجربه نشان داده،آتش بس بااسراییل بی فایده است،هر گاه ببیند توان پدافندی،موشکی وهسته ای در حال بازسازی است،دوباره حمله خواهد کرد. وبا عملیات نفوذ در صدد ترور شخصیت های علمی،نظامی وسیاسی کشور است.هوشیاری دوران آتش بس با اسراییل بایستی ده برابر دوران جنگ باشد.
🚨🚨وزارت امور خارجه قطر: روابط بین قطر و ایران عمیق است و آنچه اتفاق افتاده نیاز به یک نشست صادقانه دارد.
🚨متن کامل توییت ترامپ تروریست و جنایتکار 🔹ترامپ: تبریک به همه! اسرائیل و ایران کاملاً توافق کرده‌اند که یک آتش‌بس کامل و جامع (تقریباً ۶ ساعت دیگر، زمانی که اسرائیل و ایران به پایان ماموریت‌های نهایی و در حال انجام خود رسیده باشند!) به مدت ۱۲ ساعت برقرار شود که در آن زمان جنگ پایان یافته تلقی خواهد شد! رسماً، ایران آتش‌بس را آغاز خواهد کرد و در ساعت ۱۲، اسرائیل آتش‌بس را آغاز خواهد کرد و در ساعت ۲۴، پایان رسمی جنگ ۱۲ روزه توسط جهانیان مورد ستایش قرار خواهد گرفت. 🔹در طول هر آتش‌بس، طرف مقابل صلح‌آمیز و محترمانه باقی خواهد ماند. با فرض اینکه همه چیز آنطور که باید پیش برود، که خواهد رفت، مایلم به هر دو کشور، اسرائیل و ایران، به خاطر داشتن استقامت، شجاعت و هوش برای پایان دادن به چیزی که باید «جنگ ۱۲ روزه» نامیده شود، تبریک بگویم. 🔹این جنگی است که می‌توانست سال‌ها ادامه یابد و کل خاورمیانه را نابود کند، اما این اتفاق نیفتاد و هرگز هم نخواهد افتاد! خدا اسرائیل را حفظ کند، خدا ایران را حفظ کند، خدا خاورمیانه را حفظ کند، خدا ایالات متحده آمریکا را حفظ کند، و خدا جهان را حفظ کند 😳😳😳😳😳
🔴 فوری 🔹 واکنش عراقچی به ادعای آتش بس: در حال حاضر توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد 🔹 وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد: همانگونه که مکرراً گفته ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. 🔹 در حال حاضر توافقی در موضوع آتش‌بس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. 🔹 تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد
✅ ستاد کل نیروهای مسلح: صلحی در کار نیست و نیروهای مسلح تا ساعاتی دیگر مواضع از پیش تعیین شده در سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار خواهد داد
🔴آغاز زمان آتش‌بس 🔹منابع خبری: با اصابت آخرین موشک‌های ایران و بر جا ماندن چندین کشته و زخمی از صهیونیست‌ها، موعد آتش‌بس از ساعت ۰۷:۳۰ دقیقه به وقت تهران آغاز شد.
بلینکن: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشتباهی نابخشودنی است 🔹آنتونی بلینکن، وزیر خارجه دولت بایدن، در یادداشتی در نیویورک‌تایمز، حمله اخیر آمریکا به سه مرکز هسته‌ای ایران را اقدامی «نابخردانه و غیرضروری» توصیف کرد و گفت: «اکنون که حمله انجام شده، فقط می‌توان امیدوار بود موفقیت‌آمیز بوده باشد.» 🔹او با اشاره به توافق برجام در سال ۲۰۱۵، نوشت: «برجام زمان گریز هسته‌ای ایران را به بیش از یک سال افزایش داد و امکان اقدام مؤثر در صورت نقض فراهم بود، اما ترامپ در سال ۲۰۱۸ آن را پاره کرد و ایران برنامه غنی‌سازی را تسریع کرد.» 🔹«هنوز شواهدی مبنی بر تصمیم ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای وجود ندارد و زمان برای دیپلماسی باقی مانده بود. حمله نظامی ضرورتی نداشت.» 🔹«زیرساخت‌ها آسیب دیدند اما نابود نشدند و ایران می‌تواند برنامه را در مکان‌های امن از سر بگیرد.» 🔹«برجام گزینه‌ای بهتر بود و حالا فقط می‌توان امیدوار بود این حمله به توافقی جدید منجر شود.»
عراقچی در مصاحبه با «العربی الجدید»: دنبال توافق با اروپا نیستیم 🔹 ورود آمریکا به جنگ، گواه شکست رژیم صهیونیستی و ناتوانی این رژیم در مقاومت بود. بعد از پاسخ ما، آنها از ادامه جنگ عقب‌نشینی کردند. 🔹 حمایت دولت‌ها و ملت‌های مسلمان منطقه از این رویکرد جمعی و سرنوشت‌ساز، رژیم صهیونیستی را که به هیچ اخلاق و ارزشی پایبند نیست، بیشتر منزوی خواهد کرد. 🔹 احترام ما به حاکمیت کشورهای همسایه و تمامیت ارضی قطر، تزلزل‌ناپذیر است و این اقدام نباید به عنوان یک اقدام تجاوزکارانه تفسیر یا تعبیر شود.
✔️ ایران: ادعای اروپایی‌ها درباره دستیابی قریب‌الوقوع ایران به سلاح هسته‌ای دروغ است ایروانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع برنامه هسته ای ایران: 🔹در حالی که ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه زرادخانه‌های هسته‌ای عظیم خود را حفظ کرده‌اند و ذخایر اعلام‌نشده رژیم صهیونیستی را نادیده می‌گیرند، اتهام‌های بی‌اساسی را علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مطرح می‌کنند. 🔹«ادعاهای مربوط به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ توسط ایران کاملاً بی‌اساس است. 🔹«این قطعنامه باید طبق برنامه و بدون بازگشت به مفاد منقضی، تا اکتبر ۲۰۲۵ به پایان برسد. ایران هرگونه تلاش برای احیای مفاد منقضی‌شده را تحت هر بهانه‌ای رد می‌کند.» 🔹متأسفانه، شرکت‌کنندگان اروپایی در برجام نه‌تنها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند، بلکه با ادعاهای دروغ درباره دستیابی قریب‌الوقوع ایران به سلاح هسته‌ای، به فضای مسموم دامن زده‌اند. در حالی که هیچ مدرک معتبری چنین ادعاهایی را تأیید نمی‌کند و برنامه ایران کاملاً تحت راستی‌آزمایی آژانس است.
👌پیام سرلشکر موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مردم شریف ایران 🔻من سرباز ایرانی اگر هزار بار برای این مردم و اعتقادات آنها کشته بشوم باز هم دوست دارم به عشق این ملت زنده بشوم و با دشمنان این ملت بجنگم و کشته شوم.
📣پیش بینی هواشناسی ◀️برای ۴ روز آینده( ۴تا ۸تیر ۱۴۰۴) برای شهرستانهای مناطق مرکزی خراسان: نیشابور،فیروزه،زبرخان ومیان جلگه ⭕️⭕️ پنجشنبه به نسبت خنک است.هوا از جمعه رو به گرمی است.وتا یکشنبه۳درجه گرمتر میشود. در این ۴روز حداقل دما بین۱۷ تا ۱۹درجه سانتیگراد و حداکثر دما بین۳۵تا۳۸درجه سانتیگراد خواهد بود. 💦💦💦 در این چهار روز بارش نخواهیم داشت. 📣پیش بینی روزانه بارش را در کانال: @neyhava دنبال کنید 💧💧💧 پیش بینی رطوبت:حداقل رطوبت درحد ۱۵ درصد و حداکثر رطوبت در حد۵۰درصد خواهد بود. 🌬🌬️🌬️پیش بینی باد:حداکثرسرعت باد درحدود ۱۴متربرثانیه خواهد بود.حداکثر سرعت باد در مناطق باد خیز این چهار شهرستان خصوصا در شهرستان میان جلگه وبخش اسحاق آباد شهرستان زبرخان ۱۸متر بر ثانیه خواهد بود. ◀️طی این چهار روز وزش باد نسبتا شدید، همراه با گرد وغبار بوقوع خواهد بود. ‏💧💧💧وضعیت بارش شهرستان نیشابور تا مورخ ۴تیر۴۰۴ بارش سال زراعی جاری نیشابور(از اول مهر ۱۴۰۳ تا امروز )۱۷۳.۴میلیمتر میانگین بارش بلند مدت۲۲۰.۴میلیمتروبارش سال قبل ۲۲۳.۲میلیمتر می باشد. مهدی بلوکی ‏‌‏‏‏‌‏‏‏⚠️ 🚨⚠️🚨⚠️🚨⚠️🚨⚠️🚨 ⛅️☀️🌥💨🌬🌤💨🌬🌥🌧 لینک عضویت در کانال هواشناسی نیشابور مهدی بلوکی در پیام رسان◀️ ایتا eitaa.com/neyhava